188Channel

標題: 人夫既迷思….. [打印本頁]

作者: 男仕    時間: 2021-6-17 03:33     標題: 人夫既迷思…..

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 7度    時間: 2021-6-17 05:19

明白你的心情 忘掉那些劃面
作者: licklickson    時間: 2021-6-17 07:17     標題: 回覆 1# 男仕 的帖子

師兄玩得咁激?你太太SL識你?
作者: 艾拉傑    時間: 2021-6-17 07:29

引用:
原帖由 男仕 於 2021-6-17 03:33 發表 查看引用來源
好耐好耐無出post….

一直都想太太可以識下異性…最近佢成功響依度識到佢既SL…..說實話,我對佢既愛變左,但都想有個男性可以照顧佢,希望佢開心….

一直都有同太太共識open relationship依個topic…大家係知道大家既SL ...

變色感情誰人留得住
再等痴情回流殊不易
太多淒淒楚楚的遭遇
我不知道      
作者: cola929    時間: 2021-6-17 07:35

引用:
原帖由 男仕 於 2021-6-17 03:33 發表 查看引用來源

一直都想太太可以識下異性…最近佢成功響依度識到佢既SL…..說實話,我對佢既愛變左,但都想有個男性可以照顧佢,希望佢開心….

一直都有同太太共識open relationship依個topic…大家係知道大家既SL ...
睇開d 啦ching , 你自己都可以同你自己既sl 做
作者: guthrie    時間: 2021-6-17 08:14

佩服你嘅豁達同無私,C兄。

以前狗公時代去夜蒲,會遇到唔少情侶檔出嚟覓食。由外表睇,部份應該係夫婦嚟,但當時我冇深究,但會懷疑呢類人到底咩料,或者有咩景轟之類。當然,後來我發現大部份係搵緊多P對象,同師兄兩公婆各自搵食嘅情況唔同。

撇開道德倫理唔講,有一樣嘢我唔明,點解你會幫老婆搵SL,而唔簡簡單單執個有性冇愛嘅SP? 記住,固定SP都係一個option。

搵「他人棒」嚟孝敬老婆原本係美事,但遲下兩條友發展到有性有愛,則成件事有可能複雜化。溫馨提醒。
作者: 男仕    時間: 2021-6-17 09:51     標題: 回覆 6# guthrie 的帖子

係太太自己識SL既,我無介紹佢,再者我同太太一直都有性生活既,同意你一點,發展到有性有愛,係咪代表會離開?
作者: licklickson    時間: 2021-6-17 10:07     標題: 回覆 7# 男仕 的帖子

佢呢個係第一個SL?
作者: 男仕    時間: 2021-6-17 10:12     標題: 回覆 8# licklickson 的帖子

婚後1x年來,第一個
作者: licklickson    時間: 2021-6-17 10:18     標題: 回覆 9# 男仕 的帖子

咁你老婆佢有冇話點識?
作者: 男仕    時間: 2021-6-17 10:35     標題: 回覆 10# licklickson 的帖子

依個group到識既
作者: licklickson    時間: 2021-6-17 10:47     標題: 回覆 11# 男仕 的帖子

個group你都喺入面?
作者: guthrie    時間: 2021-6-17 10:55

引用:
原帖由 男仕 於 2021-6-17 11:51 AM 發表 查看引用來源
係太太自己識SL既,我無介紹佢,再者我同太太一直都有性生活既,同意你一點,發展到有性有愛,係咪代表會離開?
講得白啲,係C兄有可能會失去咗太太。最壞嘅結果係離婚。到頭來男人變咗人財兩空。

小弟喺父輩間聽過唔少呢類故事。

所以小弟婚後特別小心處理婚外性關係。

善意提醒。
作者: licklickson    時間: 2021-6-17 10:58     標題: 回覆 13# guthrie 的帖子

咁又係,玩還玩,唔好影響屋企!
作者: 男仕    時間: 2021-6-17 10:59     標題: 回覆 13# guthrie 的帖子

其實離婚,都討論過了,主要我同太蟲及小朋友生活一直都舒服,大家都想陪著小朋友成長,先大家去行open relationship…
作者: licklickson    時間: 2021-6-17 11:00     標題: 回覆 15# 男仕 的帖子

咁如果有共識可以ok嘅!
作者: guthrie    時間: 2021-6-17 11:20

如果太太可以做到性同愛分開,咁問題唔太。

但,可以做到性同愛分開嘅女人,真係好少(男人都未必得啦,除非係專業狗公啫 )。
作者: cola929    時間: 2021-6-17 15:23

引用:
原帖由 男仕 於 2021-6-17 10:59 發表 查看引用來源
其實離婚,都討論過了,主要我同太蟲及小朋友生活一直都舒服,大家都想陪著小朋友成長,先大家去行open relationship…
有邊個女人可以做到有性冇愛?  要滿足一定會有d 感情,呢個應該係ching 想老婆識sl 既原因. 現在只可以同阿嫂講返ching 你既感受...睇睇阿嫂覺得點,我覺得阿嫂都係一個明事理既女人,enjoy 之餘都會唸屋企
作者: 大食之熟女    時間: 2021-6-17 16:04

引用:

其實完全明白你感受,晚晚瞓係你隔離果個諗住其他人,同第二個攪個心情係咩
作者: cola929    時間: 2021-6-17 16:14

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-6-17 16:04 發表 查看引用來源
其實完全明白你感受,晚晚瞓係你隔離果個諗住其他人,同第二個攪個心情係咩
但係樓主佢係批准老婆出去識人...
作者: 失常少女    時間: 2021-6-17 17:09

有時女人好似報復心態架、專登喺你面前扮同另一個男人好~
作者: licklickson    時間: 2021-6-17 17:12     標題: 回覆 21# 失常少女 的帖子

師姐唔通你試過!😉
作者: yjjjoe    時間: 2021-6-17 17:13

引用:
原帖由 男仕 於 2021-6-17 09:51 發表 查看引用來源
你自己的初心是什麽?
如無偏離,
無需特别去諗丫。
作者: letitbe2007    時間: 2021-6-18 00:58

引用:

其實好多事情想像美好,一旦發生後未必如想像中一樣。不過我理解你初心目的,如果當初大家可以撇脫地做回朋友,應該比現在困局更理想,可惜是大家已經有羈絆。

只不過既然你感覺唔舒服,可能一知半解下幻想可以無限大,不過另一半同樣有呢份感覺可能甚至比你更強烈。

悶悶不樂可能代表心入面仍然有愛或妒忌,或者呢一刻大家再嘗試坦白討論,試下可否再次重回正軌未嘗不可。又或者可以試同房交換夫婦/情侶方式可能更合適。
作者: alexyclam    時間: 2021-6-18 08:21

引用:

點會個心舒服架。。就算SL係度同其他人曖昧下都5多舒服。。何況自己老婆呀😒
作者: guthrie    時間: 2021-6-18 10:59

引用:
原帖由 alexyclam 於 2021-6-18 10:21 AM 發表 查看引用來源

點會個心舒服架。。就算SL係度同其他人曖昧下都5多舒服。。何況自己老婆呀😒
絕對係。冇男人可以忍受自己老婆紅杏出牆,除非兩個人冇咗感情。又或者,除非個男人天生愛戴綠帽。

C兄頭相條女好索,會唔會你係Lok叔假扮㗎。
作者: alexyclam    時間: 2021-6-18 11:35

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-6-18 10:59 發表 查看引用來源

絕對係。冇男人可以忍受自己老婆紅杏出牆,除非兩個人冇咗感情。又或者,除非個男人天生愛戴綠帽。

C兄頭相條女好索,會唔會你係Lok叔假扮㗎。 ...
大波lok已經失蹤了。。呢個未夠索。。😂😂

下面個正好多😂😂

圖片附件: Screenshot_20190624-123029.jpg (2021-6-18 11:35, 463.65 KB) / 該附件被下載次數 25

作者: dragonbone    時間: 2021-6-18 11:57

引用:
原帖由 alexyclam 於 2021-6-18 11:35 發表 查看引用來源

大波lok已經失蹤了。。呢個未夠索。。😂😂

下面個正好多😂😂
呢件正到……無得輸。
作者: dragonbone    時間: 2021-6-18 11:59

引用:

師兄真係太open,有種relationship 叫自私關係,係open不來的。
作者: alexyclam    時間: 2021-6-18 13:25

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-6-18 11:57 發表 查看引用來源

呢件正到……無得輸。
呢件都5差。。岩你😂

圖片附件: Screenshot_20200228-105242__01.jpg (2021-6-18 13:25, 108.21 KB) / 該附件被下載次數 24

作者: dragonbone    時間: 2021-6-18 16:34

引用:
原帖由 alexyclam 於 2021-6-18 13:25 發表 查看引用來源

呢件都5差。。岩你😂
師兄,醫生叫我戒肥膩野同埋高脂食物啊............
作者: guthrie    時間: 2021-6-18 16:35

引用:
原帖由 alexyclam 於 2021-6-18 03:25 PM 發表 查看引用來源

呢件都5差。。岩你😂
嘩,索!身材fit到爆。
作者: alexyclam    時間: 2021-6-18 17:46

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-6-18 16:34 發表 查看引用來源

師兄,醫生叫我戒肥膩野同埋高脂食物啊............
5試過5知個中滋味。。一試返5到轉頭呀。。爽口5花腩😂
作者: alexyclam    時間: 2021-6-18 17:48

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-6-18 16:35 發表 查看引用來源

嘩,索!身材fit到爆。
你識啲野。。。果然食家呀😝

圖片附件: Screenshot_20181202-180050__01__01.jpg (2021-6-18 17:48, 105.25 KB) / 該附件被下載次數 20

作者: guthrie    時間: 2021-6-18 18:14

引用:
原帖由 alexyclam 於 2021-6-18 07:48 PM 發表 查看引用來源
你識啲野。。。果然食家呀😝
梗係!Lok叔雖然已經唔喺度,但「只愛肥妹、大波妹、肉地妹」嘅優良文化傳統必須承傳落去。大波Lok精神長存。
作者: Happyho1    時間: 2021-6-18 23:36     標題: 回覆 1# 男仕 的帖子

你自己都有SL, 你老婆有無這感覺?同你老婆傾下,如果得你有這感覺,真係好辛苦
作者: 男仕    時間: 2021-6-19 07:37

各位朋友既回覆….我都一一記在心內…不竟好多事,寧給人知,莫給人見🤦🏽‍♂️
當見到影片中既太太,投入情度,同SL既對話中….響SL說明我好多好多既不足…..我會唸大家定左既relationship..不如完左佢
因為小朋友,大家選擇同居生活….每個星期我都有同太太攪,最近依個月知道佢識左個人夫既,我都接受佢有人愛錫…
前日坐底同太太表示我既睇法:
1)識左一個月唔夠,個男既拍曬片…片中得太太既樣,我反問有冇問題?
2)太太過去一個月,剛剛做完女性手術,理應休息,但個人夫重要同佢開房,互攪
3)太太個手術係切除輸卵管手術,影片中我見到個男無用套🤦🏽‍♂️,我問有冇攪錯😔

太太解釋無入到!無做錯事🤦🏽‍♂️

家家有本難唸的經,誰是誰錯,好難講解…

依家既每晚,我都會唸起段片,我唔知我會持續幾耐會去唸,我好想好想忘記件事,因為傷害性實在太大

最慘,每個星期日早上,太太都話約左朋友,由於見完段片,都會唸一早又去開房🤦🏽‍♂️🤦🏽‍♂️🤦🏽‍♂️我個心直情無話可說😔😔😔

作者: 艾拉傑    時間: 2021-6-19 07:46

引用:
原帖由 alexyclam 於 2021-6-18 13:25 發表 查看引用來源

呢件都5差。。岩你😂
真係強中自有強中手....利害 !
作者: yjjjoe    時間: 2021-6-19 09:14

引用:
原帖由 男仕 於 2021-6-19 07:37 發表 查看引用來源
各位朋友既回覆….我都一一記在心內…不竟好多事,寧給人知,莫給人見🤦🏽‍♂️
當見到影片中既太太,投入情度,同SL既對話中….響SL說明我好多好多既不足…..我會唸大家定左既relationship..不如完左佢
因為小朋友,大家選擇同 ...
你這階段,同我以前和小四大至相同,
當時小四也是搭上個人夫,
我比你跨張,我去跟踪她。

首先男女攪嘢,都是那些啦,不用諗的了,
但大多人夫的問题,是偷跳,没多小時間,你老婆應好快會煩,快则2/3個月,慢1年,
自然散的了,我小四的人夫半年到,自然散,之後識了個單男,一年就結婚了。

你同你老婆談好了嗎?是继续玩還是回家?

正常説,你有小孩,女人回家機會大些,如她回,你回嗎?

人夫,重要星期日上午,你真係吾使太担心,
你現最大問題是自己諗清楚未。

作者: kin8657    時間: 2021-6-19 09:23     標題: 回覆 37# 男仕 的帖子

你點睇到段片?係網上睇到定你太太比你睇?
作者: 男仕    時間: 2021-6-19 10:39     標題: 回覆 37# 男仕 的帖子

Ching多謝你分享,你既情況都識講你既係小四,即係佢都願意跟住你,證明唔係普通既SL吧…

我既都係小三…太太識既係SL…男人既野大家明,有人妻食唔會唔食,人妻都甘願給人食,我都無咩野說話可講…

最衰既就係自己偷睇佢地Wechat..先見到咁多野,更令我不安既,太太話選依個人夫,係因為有玩開party…太太想試MMF..😔😔我個心真係都唔知講乜好😔

我睇佢同其他男人既片都咁唔舒服,何況玩MMF呢🤷🏻‍♂️

至於將來,冇唸太多,事實唔愛佢,唔會一起15個年頭,到我再小三時,佢都係保持個家庭各方面既事,而太太既角色都係一個我最鐘意既女人..生活性格上都係舒服既一個

所以佢有SL…我都知道的,真心擔心女人玩下玩下,會離開囉….

多謝Ching你既分享
作者: licklickson    時間: 2021-6-19 10:52     標題: 回覆 41# 男仕 的帖子

咁我諗你老婆都係因為新鮮感同刺激啫,未必會離開嘅!何況果個人夫擺到明想玩啫,點會認真吖,一定唔會同你老婆一齊太耐!
作者: Happyho1    時間: 2021-6-19 11:05

人夫都係想食女啫,邊會真心呀,叫個人夫養個小朋友,可能走都走唔切啦。你老婆只想要刺激,人夫點會比到個家佢呢
作者: licklickson    時間: 2021-6-19 11:11     標題: 回覆 43# Happyho1 的帖子

我都覺得係,所以師兄唔駛太擔心!
作者: cola929    時間: 2021-6-19 11:20

引用:
原帖由 男仕 於 2021-6-19 10:39 發表 查看引用來源
Ching多謝你分享,你既情況都識講你既係小四,即係佢都願意跟住你,證明唔係普通既SL吧…

我既都係小三…太太識既係SL…男人既野大家明,有人妻食唔會唔食,人妻都甘願給人食,我都無咩野說話可講…

最衰既就係自己偷睇佢地Wec ...
要了解阿嫂知唔知呢個sl 都係玩, 現實生活佢未必會比到有ching 更好既生活佢.如果佢係知,ching 你可以放心,另外星期日要約人夫,都係一件難事,因為佢都需要家庭日.我想知阿嫂回應ching 既答案🙏. ching 宜家要做既,就係做得比sl 好 係啪方面,睇完佢地既we chat , 你未知道自己既短處,要從呢個方向改變自己.
作者: yjjjoe    時間: 2021-6-19 12:47     標題: 回覆 41# 男仕 的帖子

小三,小四,同sl sp 分别,
主要是有無家,
有家,有共同生活,才叫小三,
一般sl sp 都不會keep 太長。

我當初發現小四同人夫,我更瘋狂,我為了知他們mail來往,夜上她公司,開她電腦來查,你的心情,我是了解的。
你女人剛開放自己,無這個sl,都有其他sp,你諗也没用。

發生已發生,現在最好什麽都不想,沉殿下先,最後是怎様都好,過了又會覺不是什麽大事的了。

作者: alexyclam    時間: 2021-6-19 12:50

引用:
原帖由 男仕 於 2021-6-19 10:39 發表 查看引用來源

最衰既就係自己偷睇佢地Wec ...
你睇得開時老婆又咁睇得開。。不如join埋一齊玩啦。。好多夫婦都咁玩。。咁又可以增加性趣。。玩完又有賽後感想。。幾好丫
作者: 男仕    時間: 2021-6-19 12:50     標題: 回覆 42# licklickson 的帖子

耐與唔耐,我都考慮唔到咁多,依家做既,就係做好我的角色⋯⋯
我希望個人夫係對佢好,唔係當發洩工具…但當女人愛上左男人既身體,好多事唔到我講
作者: 男仕    時間: 2021-6-19 12:51     標題: 回覆 47# alexyclam 的帖子

我睇到段片都咁唔舒服…我唸我唔得
作者: licklickson    時間: 2021-6-19 12:54     標題: 回覆 48# 男仕 的帖子

咁你識唔識果個人夫?
作者: 男仕    時間: 2021-6-19 12:59     標題: 回覆 43# Happyho1 的帖子

我都相信太太係會返屋企,只係出過去玩,特別女人,走係一定既事囉
作者: 男仕    時間: 2021-6-19 13:12     標題: 回覆 45# cola929 的帖子

我認同,好多事,現實生活好難做到…應該講我真係唔介意佢出面點..我係好後悔偷佢既野…一世難忙…
我有唸過正式離婚,但小朋友成長係最重要,我同佢都認同一父一母陪小朋友成長係最好
作者: cola929    時間: 2021-6-19 14:04

引用:
原帖由 男仕 於 2021-6-19 13:12 發表 查看引用來源
我認同,好多事,現實生活好難做到…應該講我真係唔介意佢出面點..我係好後悔偷佢既野…一世難忙…
我有唸過正式離婚,但小朋友成長係最重要,我同佢都認同一父一母陪小朋友成長係最好 ...
唔睇都睇左,唔需要後悔...  時間可以沖淡所有野,
宜家可以做既野有好多,照顧好屋企先。同阿嫂既野,多d 溝通, 比多d 信任佢. 女人要啪,一定有某情度既感情,同信任,阿嫂既行為對佢sl 就有齊以上. 多d 提佢玩還玩 ,記得識返屋企.
作者: 男仕    時間: 2021-6-21 21:28

沉澱左三至四日…..依幾日會好親密既陪著大家…..或許大家都對大家依段時間有意見…但基於習慣愛及小朋友…..我唸我要包容佢更多…..女人張個身體交給出面既男人去接受好多無結果既性關係…我唸我有好大責任…..如今我只能接受佢出現唔同既性伴去彌補佢心內嘅空虛😭😭⋯⋯
作者: Katrinacat    時間: 2021-6-23 02:03

引用:
原帖由 男仕 於 2021-6-21 21:28 發表 查看引用來源
沉澱左三至四日…..依幾日會好親密既陪著大家…..或許大家都對大家依段時間有意見…但基於習慣愛及小朋友…..我唸我要包容佢更多…..女人張個身體交給出面既男人去接受好多無結果既性關係…我唸我有好大責任…..如今 ...
明既。一夜夫妻百夜恩。尤其你哋又有共識要照顧好小朋友,咁我估你哋關係都未惡劣到充滿仇恨,勁討厭果種⋯⋯諗起女人對另一個男人,一定好難完全接受

人夫,加油呀!
作者: dragonbone    時間: 2021-6-23 10:40

引用:
原帖由 男仕 於 2021-6-21 21:28 發表 查看引用來源
沉澱左三至四日…..依幾日會好親密既陪著大家…..或許大家都對大家依段時間有意見…但基於習慣愛及小朋友…..我唸我要包容佢更多…..女人張個身體交給出面既男人去接受好多無結果既性關係…我唸我有好大責任…..如今 ...
師兄最緊要唔好做傻事,唔顧自己都有責任照顧好小朋友。
作者: 7度    時間: 2021-6-23 10:50

等小朋友大 離婚😠😠😠😠
作者: mtvong    時間: 2021-6-23 16:00

睇到呢 到 ~ 發展 人夫 你好矛盾 !
又想保持 夫婦 身份
但係對對方已無感情( 係你口講 , 但內心不是那麼樣 )
又自己已有SP 或小三 , 所以亦枇老婆都出外搵另一個SP
做出表面 大家都公平 ! 其實內心極之唔想老婆畀另一個男人屌 !!
一人 靜靜地想想 究竟想點啦 !!
作者: guthrie    時間: 2021-6-23 16:14

離婚?諗都唔好諗。婚外情固然好難接受,但我唔認為係一樣嚴重到不能原諒嘅嘢。

加油,C兄。
作者: moliu1    時間: 2021-7-7 18:45

引用:
原帖由 男仕 於 2021-6-19 07:37 發表 查看引用來源
因為小朋友,大家選擇同 ...
其實你之前同太太有open relationship嘅諗法, 可能令佢覺得你已經唔愛佢, 先叫佢出去搵第二個, 加上你自己有左第二個.
如果你老婆仲愛你, 就唔會出去搵其他人. 事到如今, 好難返轉頭. 一係繼續呢個生活模式就算啦.
作者: 竹旬入面有蟲    時間: 2021-7-22 09:49

引用:

師兄你自己又玩咪得囉

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)