188Channel

標題: 嘉獎.湿鳩BB电車gap [打印本頁]

作者: 西九理性的羊羊    時間: 2020-12-16 17:50     標題: 嘉獎.湿鳩BB电車gap

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2020-12-16 17:54

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2020-12-16 17:50 發表 查看引用來源
無敵電車男
發短消息
加為好友
6# 發表於 9 小時前  只看該作者
回覆 3# 西九理性的羊羊 的帖子
十七歲個陣,初戀女朋友比綠帽我帶,當時就下定決心,一夠十八歲一定要搵個超級無敵大靚閪來屌幫自己條賓周開苞。
屌七你. ...

1::十七歲件話女朋友.屌佢隻閪唔係我.應該自己度頸.但今日尚在淫間

作者: 無敵電車男    時間: 2020-12-16 18:47     標題: 回覆 2# 西九理性的羊羊 的帖子

你井底跛閪正on9,周街大把老處,一條食唔到食第條,呢卅幾年食左幾多處自己都計唔到,唔似你,食來食去都係咸記老廟,千年老妖,咸記老廟,千年老妖。
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2020-12-16 18:56

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2020-12-16 17:54 發表 查看引用來源
点解要嘉獎條湿鳩BB电車gap

1::十七歲件話女朋友.屌佢隻閪唔係我.應該自己度頸
2::十七歲做跟車到十八歲儲夠幾千元去澳門叫180高囡.八0年中幾千元返大圈夠買件處女開苞
作者: 無敵電車男    時間: 2020-12-16 21:00     標題: 回覆 4# 西九理性的羊羊 的帖子

大陸賣處,村妹,冇經驗,冇服務,冇紀念價值。
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2020-12-16 21:23

引用:
原帖由 無敵電車男 於 2020-12-16 21:00 發表 查看引用來源
你去澳門破自己處好能記得.点
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2020-12-16 21:34

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2020-12-16 17:50 發表 查看引用來源
無敵電車男
發短消息
加為好友
6# 發表於 9 小時前  只看該作者
回覆 3# 西九理性的羊羊 的帖子
十七歲個陣,初戀女朋友比綠帽我帶,當時就下定決心,一夠十八歲一定要搵個超級無敵大靚閪來屌幫自己條賓周開苞。
屌七你. ...
80年中唔同而家.相食你年纪相若.打過人哋個魚蛋波.第二個屌就話自己戴綠帽.八0年中大把魚蛋妹.就係咸記執左翠华當年就係鱼蛋檔.買個花園鐘.俾多一百元就可以拮似話係女朋友(唔知醜.濕鸠濕唔到29,)你湿鸠仔点会長命
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2020-12-16 21:44

引用:
原帖由 無敵電車男 於 2020-12-16 21:00 發表 查看引用來源
嘉獎 3::破處都處心積畜 一年.攞幾千元去澳門破自己處(老作.唔会有咁机会發生)

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)