188Channel

標題: 有冇人試過同條女互食一開始時好happy, 食到一星期幾次之後, 覺得唔想見到對方住 [打印本頁]

作者: 80後廢青人夫    時間: 2020-8-31 19:24     標題: 有冇人試過同條女互食一開始時好happy, 食到一星期幾次之後, 覺得唔想見到對方住

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: farm1615    時間: 2020-8-31 19:35

食得太密食到厭,要搵人幫手
作者: Tck13032011    時間: 2020-8-31 20:17

一次起,兩次止,同一條女絕對唔會搞第三次
作者: ROSEKK    時間: 2020-8-31 20:39     標題: 回覆 1# 80後廢青人夫 的帖子

我覺得如果系冇感情的,兩三次就夠了,唔想再搞第三次,就算脫光興趣都冇咁大
作者: 花郎    時間: 2020-8-31 20:49

肚餓時俾個杯麵你都覺得好好食.到一日三餐都係杯麵時食幾日你直情想嘔啦下話?
作者: nokia2006    時間: 2020-8-31 22:45

有同感,食幾次唔想食,唔見一排就可以
作者: 幪面超人    時間: 2020-9-1 00:05

如果無感情,我一次都唔會食,唔係乜嘢都擺落口架,啱食先食。
引用:
原帖由 ROSEKK 於 2020-8-31 20:39 發表 查看引用來源
我覺得如果系冇感情的,兩三次就夠了,唔想再搞第三次,就算脫光興趣都冇咁大

作者: mtvong    時間: 2020-9-1 17:02

通常射嘢前好HAPPY ~~ 射咗無感覺 ~想即走
作者: 古斯塔夫二世    時間: 2020-9-2 16:33

交友apps識d女質素極差,10分滿分計好多得1~2分,食完覺得係男方蝕底俾女方,又醜樣又哨牙又成面痘印又肥又口臭又臭狐,成身老泥漬,個頭幾年冇洗,黏住成餅野咁,好重頭油味,立立令,仲好多頭屑頭皮,好多食完1次已經blacklist永不聯絡,點會有第二次

作者: 7度    時間: 2020-9-2 17:43     標題: 回覆 9# 古斯塔夫二世 的帖子

師兄好波 從你形容 這些是廚餘 果然惜食😂
作者: 古斯塔夫二世    時間: 2020-9-2 17:50

引用:
原帖由 7度 於 2020-9-2 17:43 發表 查看引用來源
師兄好波 從你形容 這些是廚餘 果然惜食😂
網上識女質素肯定差,條女質素高,駛鬼玩apps識仔,做緊女神大把觀音兵

不過免費既女係咁上下質素,請食餐飯就去開房,男女雙方都冇乜要求,同乞衣差唔多,有飯食有sex玩下就算
作者: yeungho73    時間: 2020-9-2 18:04

引用:
原帖由 古斯塔夫二世 於 2020-9-2 17:50 發表 查看引用來源
網上識女質素肯定差,條女質素高,駛鬼玩apps識仔,做緊女神大把觀音兵

不過免費既女係咁上下質素,請食餐飯就去開房,男女雙方都冇乜要求,同乞衣差唔多,有飯食有sex玩下就算 ...
🤣🤣🤣🤣形容得好,不過都有例外有D淨係齋吹水嘅,想食又未必有人會食到嘅
作者: 花郎    時間: 2020-9-2 18:12

引用:
原帖由 古斯塔夫二世 於 2020-9-2 16:33 發表 查看引用來源
交友apps識d女質素極差,10分滿分計好多得1~2分,食完覺得係男方蝕底俾女方,又醜樣又哨牙又成面痘印又肥又口臭又臭狐,成身老泥漬,個頭幾年冇洗,黏住成餅野咁,好重頭油味,立立令,仲好多頭屑頭皮,好多食完1次已經blacklist永不聯絡, ...
我好同情你遭遇
作者: yeungho73    時間: 2020-9-2 18:18

引用:
原帖由 花郎 於 2020-9-2 18:12 發表 查看引用來源
我好同情你遭遇
🤣🤣🤣🤣🤣
作者: 天河浪人    時間: 2020-9-2 19:14     標題: 回覆 9# 古斯塔夫二世 的帖子

睇到你作賤自己笑撚死我
作者: iyarashiinoyaro    時間: 2020-9-2 19:45

引用:
原帖由 ROSEKK 於 2020-8-31 20:39 發表 查看引用來源
咁可能你要check check, 可能一開始已搞錯左取向
作者: iyarashiinoyaro    時間: 2020-9-2 19:45

引用:
原帖由 80後廢青人夫 於 2020-8-31 19:24 發表 查看引用來源
唔係而家既我, 家下冇錢溝女, 不過有某女女同我晒命, 我同佢講唔好閃我, 我就盲, 佢就叫我post出來問下人, 不過唔知點解佢本人唔出post
食幾密都唔會唔想見
多數因為你或佢感到沉船先至會想停
作者: 7度    時間: 2020-9-2 19:58

之前識得一個食極也唔厭 因竹筍波 下面多毛又窄 最鳩衰唔願吹😌
作者: 失常少女    時間: 2020-9-2 20:52

笑咗....乜你地識人時見人前無睇過相先架咩???上網要急住食嘅女都唔方靚同正~~~
作者: 7度    時間: 2020-9-2 21:17     標題: 回覆 19# 失常少女 的帖子

男人 唔理好醜 但求就手 射完即走 望諒😌
作者: 失常少女    時間: 2020-9-2 22:03

引用:
原帖由 7度 於 2020-9-2 21:17 發表 查看引用來源
男人 唔理好醜 但求就手 射完即走 望諒😌
又話醜嘅唔識硬???
作者: 幪面超人    時間: 2020-9-3 00:36

剩係聽你形容都嚇到縮陽啦,仲點做?
引用:
原帖由 古斯塔夫二世 於 2020-9-2 16:33 發表 查看引用來源
交友apps識d女質素極差,10分滿分計好多得1~2分,食完覺得係男方蝕底俾女方,又醜樣又哨牙又成面痘印又肥又口臭又臭狐,成身老泥漬,個頭幾年冇洗,黏住成餅野咁,好重頭油味,立立令,仲好多頭屑頭皮,好多食完1次已經blacklist永不聯絡, ...

作者: 幪面超人    時間: 2020-9-3 00:39

醜都照食個啲已經進入化境,求其有窿俾佢就插,我自問就唔得。
引用:
原帖由 失常少女 於 2020-9-2 22:03 發表 查看引用來源
又話醜嘅唔識硬???

作者: iyarashiinoyaro    時間: 2020-9-3 00:48

引用:
原帖由 古斯塔夫二世 於 2020-9-2 17:50 發表 查看引用來源

不過免費既女係咁上下質素,請食餐飯就去開房,男女雙方都冇乜要求,同乞衣差唔多,有飯食有sex玩下就算 ...
仲要洗錢
不如睇住正女AV自瀆
作者: iyarashiinoyaro    時間: 2020-9-3 00:49

引用:
原帖由 幪面超人 於 2020-9-3 00:39 發表 查看引用來源
醜都照食個啲已經進入化境,求其有窿俾佢就插,我自問就唔得。

人間賤肉
慘過自瀆
作者: 80後廢青人夫    時間: 2020-9-4 14:29

引用:
原帖由 iyarashiinoyaro 於 2020-9-2 19:45 發表 查看引用來源

食幾密都唔會唔想見
多數因為你或佢感到沉船先至會想停
唔關事, 係搵個SL除左想上床, 另一個原因你想搵個人調劑下生活, 唔好咁悶。但密到好似我講果個主腳咁, 好易會影響左正常生活。
比著我會咁, 冇左balance既感情, 會好易迷失方向
作者: 幪面超人    時間: 2020-9-4 14:45

呢啲係自虐
引用:
原帖由 iyarashiinoyaro 於 2020-9-3 00:49 發表 查看引用來源

人間賤肉
慘過自瀆

作者: wkm68    時間: 2020-9-8 07:59

引用:
呢D一日就走啦,仲點食,頭都起唔到

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)