188Channel

標題: 長沙灣仲有無樓上骨有開 [打印本頁]

作者: WWW.WAI    時間: 2020-8-23 09:33     標題: 長沙灣仲有無樓上骨有開

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: kentabo    時間: 2020-8-23 10:27

個體戶大把啦,咸網有...質素就唔知了
作者: ho501501    時間: 2020-8-23 10:35

全部大嬸點扯旗???
作者: YuanYuan    時間: 2020-8-23 11:42

乜有足嬸唔肯幫客打飛支㗎咩!?
你試下上老觀「金Q話哈」三十幾歲囡囡揼完同你玩埋ruru都仲得,有$$乜都得!!!

作者: WWW.WAI    時間: 2020-8-23 12:16

其實只係攰,想按埋個正骨
唔想一去就起機,咁不如直接叫雞
作者: WWW.WAI    時間: 2020-8-23 12:16

就係想知邊到仲有開囉,好多依家都無
作者: 大滾友    時間: 2020-8-23 16:57

而家真係一潭死水,北菇、泰國,乜女都黎唔到香港,剩翻果D,都係嫁咗落黎至少十幾年既北嫂,再唔開關,真係谷精上腦死
作者: bbb1000    時間: 2020-8-23 22:43

根本無停過, 只做熟客生意
作者: hkg369    時間: 2020-8-24 12:57

引用:
原帖由 WWW.WAI 於 2020-8-23 12:16 發表 查看引用來源
就係想知邊到仲有開囉,好多依家都無
關門只做預約熟客. 如果你無相熟GC, 連佢地V7都無, 約吾到喎
作者: mormor88    時間: 2020-8-24 17:00

引用:
原帖由 大滾友 於 2020-8-23 16:57 發表 查看引用來源
而家真係一潭死水,北菇、泰國,乜女都黎唔到香港,剩翻果D,都係嫁咗落黎至少十幾年既北嫂,再唔開關,真係谷精.上腦死
新聞有報,酒店拉左.廿幾個偷渡女(一人6000元偷渡費用),即是d女未停過黎香港。
作者: hkg369    時間: 2020-8-25 17:05

引用:
原帖由 mormor88 於 2020-8-24 17:00 發表 查看引用來源

新聞有報,酒店拉左.廿幾個偷渡女(一人6000元偷渡費用),即是d女未停過黎香港。
一樓一, d女無停過接客.
作者: Simonhatesjazz    時間: 2020-8-27 09:25

明買明賣不好玩,就是有互動,佢引下你,你作享受模下佢,佢變本加勵,今你起機,佢會忍唔住問你,你作聽唔到無知,再模佢入D,佢再問,你聽到,但回覆佢話眼瞓,唔係好想,此時,你隻手可叔少少,但仍模住佢,這樣一來一回,你有議價空間,講到一百還可以。
作者: hkg369    時間: 2020-8-27 12:56

引用:
原帖由 Simonhatesjazz 於 2020-8-27 09:25 發表 查看引用來源
明買明賣不好玩,就是有互動,佢引下你,你作享受模下佢,佢變本加勵,今你起機,佢會忍唔住問你,你作聽唔到無知,再模佢入D,佢再問,你聽到,但回覆佢話眼瞓,唔係好想,此時,你隻手可叔少少,但仍模住佢,這樣一來一回,你有議價空間,講到一百還可 ...
想起當年廿幾歲, 同女朋友仔就系咁玩法. 初戀feel??

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)