188Channel

標題: 老婆變淫妻 @最新#206 [打印本頁]

作者: 西部不安的腰部    時間: 2020-7-10 13:54     標題: 老婆變淫妻 @最新#206

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: YLHK    時間: 2020-7-10 14:38

加油樓主,溝多d人妻返黎
作者: man302000    時間: 2020-7-10 19:25

兩公婆可以咁真係好開心
作者: banbantai    時間: 2020-7-10 23:16     標題: 回覆 1# 西部不安的腰部 的帖子

又有新野玩,好羨慕
你兩公婆係我學習嘅典範
有機會同我地一齊玩下
作者: 西部不安的腰部    時間: 2020-7-11 00:01

唔好意思,我地都已經有目標,而且冇諗住喺網上識朋友仔住,所以好多PM都不回啦。thank you
作者: chris4296    時間: 2020-7-11 00:05

又係好耐冇見你Post ,keep going!
作者: mosepapa    時間: 2020-7-11 17:19

淨係睇內容都想追落去!樓主繼續!支持!
作者: Water_man    時間: 2020-7-11 18:20

支持樓主再出post
作者: benchan5    時間: 2020-7-12 16:22

樓主的對話內容,80%同我兩公婆相似😂
作者: 西部不安的腰部    時間: 2020-7-12 22:17     標題: 回覆 9# benchan5 的帖子

師兄,你都分享吓😁
作者: 不毛之地    時間: 2020-7-12 23:37

點解個個都可以咁睇得開
作者: 啪啪聲大大聲    時間: 2020-7-12 23:43

恭喜c兄,又有新嘢玩
作者: benchan5    時間: 2020-7-13 08:55     標題: 回覆 10# 西部不安的腰部 的帖子

我們沒有師兄那麼利害,有一pair玩交換,不過我和老婆都有協議各自出去玩,識返屋企就行。
其實阿嫂講得好岩,我老婆都是這樣說:女人要玩得開心,一定會投入感情,是享受比人溝既過程,上床不是重點。
男人可以性和愛分得好開。
作者: 西部不安的腰部    時間: 2020-7-14 17:54     標題: 回覆 13# benchan5 的帖子

冇錯,的確係咁。其實可能好多人都想咁玩,怕另一半唔知咩反應而唔敢提出,可能引吓引吓就ok架。
作者: 西部不安的腰部    時間: 2020-7-14 17:56

之後果日係星期三,果晚老婆約左Frd跑步,我冇理由留喺屋企架。所以搵左個frd 飲嘢吹水,呢個frd叫Man。佢啲女朋友多到數唔晒。我梗係要請教吓佢,睇吓佢有冇女介紹吓,佢問我想食快餐定長食,我話冇所謂,最緊要唔好痴身。咁佢話都唔係冇嘅,不過呢個女仔要求都幾高,之前介紹過兩三次都睇唔啱,但又冇講點解唔啱果吓抵死。我話咁算啦,我口才又唔好,又唔靚仔,最重要唔係有錢佬。都係唔得架啦,有冇第個啊。
Man話呢個女仔人妻嚟嘅,應該唔痴身嘅,個樣都唔錯,不過係佢條女個frd嚟,所以佢自己唔食得。冇乜所謂,大家成年人各取所需啫,聽晚約佢出嚟食個飯,唔啱咪當識多個朋友囉。
咁我當然同Man講我聽晚唔得啦,我只係可以星期三偷跳。
Man玩開當然即刻明,於是佢話咁下星期三晚食飯,果晚佢同佢條女都喺度,當平常食餐飯了解吓。咁我當然冇異議啦。
果晚好早返左屋企,老婆就十一點先返嚟。佢一返嚟我梗係即刻捉住質問佢去左邊啦。
老婆:嗱,星期三呢就唔係一定唔可以做正經嘢嘅。
我:車。。
老婆:你好想我有嘢咩?定係今日有人玩完返嚟啊。
我:冇啊,今晚同阿Man飲嘢咋麻。
老婆:飲咩嘢丫,落吧溝女就溝女啦。
我:今晚冇靚女啊。
老婆:咁咪好可惜囉。
我:不過下星期阿Man帶件人妻出嚟啫。
老婆:咁快手。
我:識個朋友啫。
老婆:食個朋友咋呱。
我:係又唔錯啊。點啊你個靚仔呢。
老婆:痴線咩,又唔係同事, 日日見到佢架?
我:鬼知咩?問吓咋麻。。
老婆:冇啊,係咪好失望先。
我:靚女唔洗失望,快啲沖個靚涼,今晚有我喺度。哈哈。
過程就都係果啲,冇特別就算嘞。
好快又一星期過去。前一晚我同老婆講唔返嚟食飯。老婆當然唔執輸一樣啦。
咁到左星期三晚,我收工就去搵阿Man食飯,當我準時去到嘅時候阿Man話去接條女遲左少少,叫我坐低等,咁我就攞枱啦,待應小姐一句先生呢邊啦,我就跟左佢過去。原來果張枱已經有個女人坐左喺度,一個紮長馬尾,皮膚勁白嘅女人坐左喺度,果日衣著係一件白色鬆身T加長裙。雖然帶左口罩,但係就咁睇已經幾高分,心口唔算好大,睇落都幾高,帶個哈利波凸金邊眼鏡,一個清純look咁。
我於是同佢say 個hi咁坐低左。
人妻:你應該係啊John?
我:係啊,阿Man佢地遲少少。
人妻:哦,係啊,佢地差唔多到架啦,我叫Sugar。你好。
我:Sugar你好。嘩,一聽到個名就甜。
Sugar:識落先知嘅。。
我:我地不如叫杯嘢飲先。你要咩?
Sugar:我要杯白酒丫唔該。
咁我自己就叫左杯沙冰,因為要揸車。
我(搵啲嘢講):你咁早嘅?收工過嚟?
吹左一輪,原來佢都幾健談。
啲嘢飲到嘞,大家除低個口罩,先見到個樣,都幾順眼,雖然戴住口罩會靚啲。
傾左陣阿Man同佢條女都到啦。
阿Man:唔好意思遲左少少,咁你地唔洗介紹啦。
然後食飯期間都冇乜嘢,係阿Man佢兩隻嘢趕住去食佢地嘅主菜,嘢都未食完就走。果時都重好早。埋完張單我就送Sugar返去。
喺車上都傾多啲私人嘅嘢。知道佢老公係飲食店嘅老闆,晚晚成點先返去,所以佢夜晚好得閒,亦都好悶。佢亦知道我要星期三先得閒出嚟。原來佢以前都有試過做第三者,又試過ons果啲,不過自從結左婚就冇再玩。係最近佢悶得太勁,所以又想玩吓。
我去到佢屋企樓下停低架車,果時9點幾。佢見我冇意思落車。
Sugar:唔。。我老公冇咁早返喎,上唔上嚟飲杯嘢?
我:唔好啦。費時阻住你。
Sugar:咁早返去交人?
我:唔係,不過第一次約會就上你度唔係幾好嘅。
Sugar:你都幾可愛架喎,哈哈。
我:我終於知道你個名點解。
Sugar:吓?
我:因為你嘅笑容同你個名一樣咁甜。
Sugar:哈哈哈。
我:唔知下次重約唔約到你呢?
Sugar:你呀?。。。等通知丫。
我:哦,好丫。
Sugar:Bye。
跟住佢就落車行左入樓。
咁我就返屋企。返到去老婆沖緊涼,咁即係啱啱返嚟。佢沖完涼出嚟即刻行過嚟我度。
老婆:好濃香水味喎。
我即刻有啲心虛:係咩。。
老婆:講吓咋,睇你個樣,有下文喎。
我:冇啊。
老婆:冇?今晚去邊啊。
我:冇啊,食左餐飯咋。
老婆:跟住呢?人地嘅老婆靚唔靚。
我:OK啦,老婆靚啲。
老婆:車,而家你實咁講。
我:係丫麻。
老婆:冇爆房咩。
我:咁又冇,話晒第一次見面。送佢返去嘅時候,佢撩我上佢屋企飲嘢啫。
老婆:嘩,咁進取。
我:係啊,咁我梗係唔會啦,上佢屋企玩,想死咩。
老婆:睇住比人打死你啊。
我:我梗係唔會啦。玩人老婆重要喺人屋企玩,我做唔出囉。
老婆:算你啦。
我:老婆呢,今晚去邊呀?
老婆:冇啊,去左facial咋麻。
我:咁貪靚。
老婆:唔係點引人。
我:ok。不過你而家引唔到人,引到我先。
於是我拖左佢入去沖涼。
老婆:喂,我沖左啦。
我:我未丫麻,谷左成晚,快啲嚟個水中蕭先。
於是同老婆沖左個好舒服嘅涼。
沖完涼出嚟,有個WhatsApp 訊息
Sugar “下星期帶我去邊度玩”
作者: chris4296    時間: 2020-7-14 19:04

明天咪星期三、不過而家禁止堂食,唔知有冇影響C兄計劃?
作者: Ken5678    時間: 2020-7-14 21:57

師兄,介唔介意講妳老婆做邊個行業?時常要接觸/見客嗎?
作者: 西部不安的腰部    時間: 2020-7-14 22:42     標題: 回覆 16# chris4296 的帖子

影响晒啦,真係冇計。
作者: 西部不安的腰部    時間: 2020-7-14 22:47     標題: 回覆 17# Ken5678 的帖子

小秘書一名,都成日見客嘅
作者: cch_ivan    時間: 2020-7-15 12:01

我都係綠帽控,但老婆堅決反對!真係唯有睇下師兄既文,J 下
作者: 西部不安的腰部    時間: 2020-7-15 12:52     標題: 回覆 20# cch_ivan 的帖子

我又覺得大家傾好去玩唔算綠喎,哈哈。不過是但啦,最堅要玩得開心
作者: thornote430    時間: 2020-7-15 23:13

師兄!等你好耐啦。之前的Post!好正!
你兩公婆出去玩有某同Annie和Sam講啊?你唔驚Annie吃醋?哈哈。
作者: Ken5678    時間: 2020-7-16 00:02     標題: 回覆 19# 西部不安的腰部 的帖子

感謝師兄回覆🙇🏻
作者: hsbcpremier    時間: 2020-7-16 00:46

正呀,有冇之前嘅文可以睇番?
作者: 8862    時間: 2020-7-16 08:11

你的文章好掂,簡直絲絲入扣。上一篇已經很掂。
作者: 西部不安的腰部    時間: 2020-7-16 09:09     標題: 回覆 22# thornote430 的帖子

哈哈,終於有人咁問嘞。你估佢地係好人呀?我地都係比佢地引架咋。死未。
作者: 啪啪聲大大聲    時間: 2020-7-17 20:46

引用:
原帖由 西部不安的腰部 於 2020-7-16 09:09 發表 查看引用來源
哈哈,終於有人咁問嘞。你估佢地係好人呀?我地都係比佢地引架咋。死未。
咁一隻手就拍唔響嘅
人哋引你,你就要同佢玩架咩
雖然有得食唔食罰大惡極
作者: 西部不安的腰部    時間: 2020-7-17 21:48     標題: 回覆 27# 啪啪聲大大聲 的帖子

趁後生玩吓啦,唔係第時有心無力架啦
作者: 超級藍色救星    時間: 2020-7-17 23:07

師兄 希望有機會同你地一齊玩啦
聽你分享都正  
THANK YOU
作者: 啪啪聲大大聲    時間: 2020-7-18 10:01

引用:
原帖由 西部不安的腰部 於 2020-7-17 21:48 發表 查看引用來源
趁後生玩吓啦,唔係第時有心無力架啦
呢個又真啵,唔通到六十歲扯都扯唔起先出嚟玩咩
作者: 啪啪聲大大聲    時間: 2020-7-18 10:02

引用:
原帖由 超級藍色救星 於 2020-7-17 23:07 發表 查看引用來源
師兄 希望有機會同你地一齊玩啦
聽你分享都正  
THANK YOU
你又想玩? 咁你又有咩分享下先?!
作者: 小強小小強    時間: 2020-7-19 13:58

好正吖~~~~~~~~~
作者: 啪啪聲大大聲    時間: 2020-7-19 17:32

引用:
原帖由 小強小小強 於 2020-7-19 13:58 發表 查看引用來源
好正吖~~~~~~~~~
有咩咁正先?!
作者: hachiu    時間: 2020-7-20 16:39

Sam 同 Annie 系果邊生活點?
作者: 西部不安的腰部    時間: 2020-7-20 17:42     標題: 回覆 34# hachiu 的帖子

佢地而家都冇乜特別,之前疫情開始冇耐就唔係幾敢外出,都係留家工作。
作者: c_for_car    時間: 2020-7-20 18:07     標題: 回覆 35# 西部不安的腰部 的帖子

好吸引的故事 支持你繼續寫
作者: hachiu    時間: 2020-7-23 11:35

引用:
原帖由 西部不安的腰部 於 2020-7-20 17:42 發表 查看引用來源
佢地而家都冇乜特別,之前疫情開始冇耐就唔係幾敢外出,都係留家工作。
你哋都應該係啦,宜家邊度都去唔到。
作者: couplelover    時間: 2020-7-23 23:01

引用:
原帖由 benchan5 於 2020-7-13 08:55 發表 查看引用來源
我們沒有師兄那麼利害,有一pair玩交換,不過我和老婆都有協議各自出去玩,識返屋企就行。
其實阿嫂講得好岩,我老婆都是這樣說:女人要玩得開心,一定會投入感情,是享受比人溝既過程,上床不是重點。
男人可以性和愛分得好開。 ...
師兄有冇諗過一齊玩?
作者: benchan5    時間: 2020-7-24 09:31     標題: 回覆 38# couplelover 的帖子

甘又無喎🤣,雖然我唔介意,不過老婆唔會肯
作者: couplelover    時間: 2020-7-25 12:20     標題: 回覆 39# benchan5 的帖子

有冇慢慢傾過下計????
作者: benchan5    時間: 2020-7-26 12:51     標題: 回覆 40# couplelover 的帖子

當然有傾,不過我地兩公婆的玩法不是要群p,玩法不一樣,所以不會向那一方面發展
作者: 8862    時間: 2020-7-29 08:38

waiting for your update
作者: Bigbluebanana    時間: 2020-7-30 23:01

好文,終於有新故事,等更新!
作者: 8862    時間: 2020-8-3 10:38

好文,請繼續下去,努力💪💪💪
作者: 西部不安的腰部    時間: 2020-8-6 22:39

第二日,阿Man打比我。
Man:勁喎,咁都比你攪掂。
我:吓,唔明,尋晚送左佢返屋企咋喎。
Man:妖,唔係啊,佢like你喎。
我:係咩。
Man:佢㝷晚打比我條女啦,你知唔知你點解得丫。
我:講嚟聽吓。
Man:原來之前果幾個一係食完飯就話要搵地方休息吓,你明架啦。一係就話送埋人上樓。咁猴琴,梗死啦。
我:哦。。原來係咁。
Man:正啦,呢件又白又大波,你真係執到。
我:大波咩,普通咋喎,咪細過我老婆。
Man:哈,咁就証明你㝷晚真係冇攪過人,佢著比堅呢真係正到呀。
我:咁要試吓啦。
Man:唔同你講住,條女又打嚟。
比佢咁講一講,真係想試吓有幾大。
跟住幾日都有同Sugar whatsapp傾計,最後約左佢星期三晚食飯。
而老婆方面都有進展,話說有日準備收工之際電話响起,原來係靚仔客,佢叫阿Ben。佢話有份文件重未收到有啲急,叫我老婆跟一跟,於是老婆攪左一輪終於喺個同事度攞到,老婆話平時呢啲環境就算搵到份件都會第日先覆個客嘅。但係Ben又點同丫,於是老婆就覆返佢話攪掂第日可以搵人送過去。點知阿Ben話佢喺附近,問佢可唔可以唔好收工住,等埋佢。咁老婆見係佢就梗係等啦,比在第個真係睬佢都傻。佢話重趁住有時間補返個妝添。
Ben上到去唔該前唔該後,又話好在老婆喺度先攪得掂咁。跟住話阻住老婆收工,呢個鐘數好迫人不如送我老婆返屋企咁話,老婆重唔lur飯應咩。
老婆話喺車上面Ben都有聊佢傾計,問佢怕唔怕夜左返去比老公話。點知個衰婆擺我上枱,話我出面有女人,唔得閒理佢。Ben就即時中計啦,乘機話要請佢食飯多謝佢,老婆話今晚唔得喎,結果好順利咁約左Ben星期三晚食飯嘞。

最近冇更新係因為疫情攪亂左進度。

我同Sugar果邊原本早兩星期約好左食飯,但突如其來嘅第三波疫情影响左Sugar嘅心情,所以呢兩星期我地都冇出到街。咁星期三晚就會打電話比佢,陪吓佢,又撩吓佢咁囉,大家都希望遲啲安全啲先再見面。
老婆果邊就早兩星期出左去食飯,阿Ben都幾ok嘅,冇話好性急果隻。老婆話返比我聽佢地食飯冇乜特別,係食完飯Ben問老婆有冇地方想去,老婆話唔想返去住,去邊都冇所謂。於是Ben就車左佢遊車河,一路傾計。係臨走時Ben送到樓下,老婆準備走,一落車就比Ben叫住,話佢漏低左條手鏈喺座位度,老婆梗係話唔係佢架啦,點知Ben話有條鏈喺車度會比佢老婆誤會,點都好啦,收左佢。老婆就話好啦,幫佢保管住先跟住就返左屋企。返到嚟都有比我睇佢嘅戰利品。跟住重要佢戴住佢嘅戰利品同我大戰添。
作者: YLHK    時間: 2020-8-6 23:09     標題: 回覆 45# 西部不安的腰部 的帖子

正呀師兄,快d疫情減退再進一步黎分享下就正啦
作者: 110676256    時間: 2020-8-8 10:17

終於有新故事,waiting for  update
作者: 8862    時間: 2020-8-8 11:48

好文又再出現,very good!!!
作者: BushBushNg    時間: 2020-8-9 09:02

引用:
原帖由 西部不安的腰部 於 2020-8-6 22:39 發表 查看引用來源
第二日,阿Man打比我。
Man:勁喎,咁都比你攪掂。
我:吓,唔明,尋晚送左佢返屋企咋喎。
Man:妖,唔係啊,佢like你喎。
我:係咩。
Man:佢㝷晚打比我條女啦,你知唔知你點解得丫。
我:講嚟聽吓。
Man:原來之前果幾個一係食完飯就話要搵地方 ...
好想快D睇你老婆比Ben屌呀,到時請師兄比個詳盡報告!!
作者: 西部不安的腰部    時間: 2020-8-11 22:53

呢排嘅情況好似好左少少。終於都約到Sugar明天出街。但好似邊度都去唔到咁。大家有冇咩提意可以去邊呢。
另一邊廂阿Ben話冇乜地方好去,叫我老婆不如收工上佢公司,叫啲外賣食吓傾吓計咁喎。
攪到老婆今晚捉左我同佢出街買衫,結果去買左幾套新內衣。
我:戰衣都準備埋嘞喎。
老婆:準備吓啫。
我:即係隨時開戰啦。
老婆:想縮沙呀?
我:咁又唔係嘅。
老婆:最後機會啦,重縮得切架。
我:你自己決定啦,我都冇所謂,反正我聽日都出街。
老婆:咁你唔好後悔喎。
我:唔會啦。
老婆:不過咁,聽晚九成唔會架啦。
我:點解呢?
老婆:最多咪抽吓水,我M到呀。
我:哦。。原來係咁。
跟住我地一次過揀左幾套托到個心口大一大又性感嘅,有排玩嘞。
作者: 一二二一    時間: 2020-8-12 02:22

有得睇無得食!衰!!
引用:
原帖由 西部不安的腰部 於 2020-8-11 22:53 發表 查看引用來源
呢排嘅情況好似好左少少。終於都約到Sugar明天出街。但好似邊度都去唔到咁。大家有冇咩提意可以去邊呢。
另一邊廂阿Ben話冇乜地方好去,叫我老婆不如收工上佢公司,叫啲外賣食吓傾吓計咁喎。
攪到老婆今晚捉左我同佢出街 ...

作者: 110676256    時間: 2020-8-14 01:37

等師兄報告,waiting for  update
作者: 8862    時間: 2020-8-14 08:49

謝謝好文分享,俾個like!!!
作者: 西部不安的腰部    時間: 2020-8-14 13:39

今個星期三老婆有約就梗係早左起身化個靚妝,果日佢揀左件藍色紗質OL恤,呢件衫雖然冇露事業線,但中間扣鈕位有一堆紗一路行一路彈彈吓咁,幾吸引眼球,再加埋佢對奶,又係彈彈吓,都幾引人犯罪,下身就黑色哩士裙,高踭鞋。睇到我一起身就敬體。

呢日個心都唔喺工作上,由朝就同Sugar玩whatsapp玩到晚。原本諗住去遊吓車河嘅,點知今日落大雨都冇乜好遊,於是問吓佢想去邊。佢就話冇地方好去,不如搵個冇乜人嘅地方,又食到嘢又傾到計嘅就得。咁我話我只係諗到一個地方符合呢個條件架咋喎。點知佢話:咁咪得囉。

今日早少少走人,第一時間就去準備吓個地方先啦,話晒第一次同佢去街就帶佢上酒店,點都攞左房先啦,放定啲袋仔喺床頭櫃咁。跟住去佢公司樓下接佢。點知去到佢重未走得,於是買杯咖啡一邊飲一邊睇吓女。我坐左喺車等佢。
而家嘅時勢其實都冇乜人周圍行,可睇嘅女更加少,期間得一個半個睇得吓。
坐左半個鐘有條女經過店外,長曲髮,白白淨,冇戴眼鏡,戴住個口罩。高得嚟有少少幸福肥,最吸引人嘅係佢對奶,件衫顯得個波特別大特別立體。著住嘅係一件綿質貼身連身短裙,將佢嘅身型線條凸顯晒出嚟。心諗如果呢件食得就好嘞。
跟住呢條女企左喺我隔離打電話,佢行前左幾步,期間同佢眼神接觸左一吓,由於視姦緊佢,我梗係即刻望去第度啦,點知呢個時候電話响起。
Sugar:你係邊架車啊,我驚我記錯啊。
我:黑色喎。你喺邊啊。
Sugar:見到啦。
跟住就見到個靚女行返埋嚟,重行過去乘客位。
Sugar:Sorry ar 要你等咗甘耐。
我:冇問題,等靚女係應該嘅。點解你好似唔同晒樣嘅呢?
Sugar:改變吓形象咋麻,靚唔靚先。
我:靚,我一啲都唔認得你添。
Sugar:咁邊個我靚啲。
我:而家就野性啲囉。上次見就鄰家女孩咁囉。
Sugar:咁你鐘意邊種多啲先?
我:梗係而家呢個啦,身材好好多。
Sugar:乜你淨係心掛住睇身材架。
我:你著到咁,唔係唔睇呀?
Sugar:ok,咁我多啲咁著好唔好?
我:好。好。
Sugar:好肚餓啊不如去食嘢咯。
我:OK。
上到車佢拉極都拉唔到條安全帶,我話我幫佢,跟住伸手過去幫佢戴,兩個人距離好近,見到佢額頭都紅晒,應該面都紅晒。兩隻奶中間多左條安全帶,成個型出晒嚟。攪到我流晒口水。
我:想食咩啊。
Sugar:冇所謂,你鐘意丫。
我:咁豆腐火腩飯?
Sugar:好啊。
我:痴線咩,講吓咋。
Sugar:我講真架喎,我鐘意架。
我:吓。。
Sugar:係啊,好耐冇食啦。
我:咁乾炒牛河呢。
Sugar:好衰架,咁肥。。。
我:但係好食喎。
Sugar:所以咪話你衰囉。
我:咁食邊隻先?
Sugar:咁你食牛河囉,我夾你少少。凍奶茶,嘻嘻,肥死佢。
我:你大把空間啦。
Sugar:我地食邊間啊,我打去叫定丫。
叫完嘢食冇耐佢就電話响。
Sugar:殊。
我即刻mute左車上啲音樂。
Sugar:喂。老公。。。。。出去食飯囉。。。。。點啊今日冇客咩,咁得閒。。。。。今晚幾點返啊。。。。。好啦你自己小心啲啊。。。
收左線之後。
Sugar:Sorry。
我:唔緊要,你先生都幾關心你喎,忙緊都打比你。
Sugar:佢。。都真係好錫我嘅。
我:咁你點解。。會想出嚟識男仔嘅?
Sugar:。。錫我還錫我,但係成日都見唔到佢,佢晚晚成一兩點先返,我正常都訓左。。。咁有時會等佢返嚟咩嘅。。。但係佢返到嚟見佢咁攰,咁我都算嘞,返返房訓算。。。咁囉。
我:咁又唔得喎,個老婆咁正點可以就咁放喺度架。但係你地有冇傾過啊。
Sugar:佢話新開舖未上軌道喎,上左軌道之後就可以交比啲伙記做,到時就會輕鬆啲喎。
我:咁都啱嘅。
Sugar:但係我就快悶死,所以先出嚟識吓人,玩吓咁囉。
我:佢咁忙咁你地咪好耐冇果樣嘢囉。
Sugar:唔。。。都有。。。三個月左右啦。
我:嘩。
Sugar:咁你呢。
我:唔。。一個星期都有一兩次啦。
Sugar:吓,咁你都。。
我:一嚟佢出面有人,二嚟同一個人做得多都有啲悶。咁咪。。。
Sugar:噢。Sorry。
我:冇嘢喎,我而家有你陪我就好開心架啦。
Sugar:咁啱嘅?我都係咁諗。
我:轉埋灣就到嘞。
好快我地就去到目的地,泊好車攞完外賣就上房。不過而家麻煩啲,Sugar上房前都要去登記左先得。
入到電梯,氣氛開始有啲老尷。我個心跳得都好快,話晒爆房經驗都唔多,而且同佢又唔係熟。但係都要扮鎮定嘅,作為男人都要主動啲,於是我就伸手拖佢,佢又冇反抗喎。
我:嘩,你隻手咁凍嘅。
Sugar:係咩。。
跟住佢另一隻手重捉住我手臂,攪到個波都貼實我隻手咁去間房度。但feel到佢好似有啲震。
入到房放低啲嘢,除口罩洗手完。佢行左去窗邊打開窗望出外面個景。
Sugar:嘩,好靚啊。
我:你今日都好靚。
然後慢慢喺後面攬住佢條腰,佢即刻震左一下,應該比我嚇一嚇,但係佢又冇縮,係塊面紅晒同抖大氣。跟住佢擰塊面過嚟,我地對望,我再慢慢烘埋佢個嘴度,佢個嘴唇有啲震,然後佢合埋眼。但係當我地兩個嘴唇掂到果刻,佢即刻轉身好肉緊咁車埋嚟,我當然要配合佢,條脷喺佢口度出出入入,又係咁嘴咁,雙手好順勢咁放喺佢Pat pat度。
Sugar:唔。。。
我:你OK?
Sugar(係咁點頭):唔。。。我。好耐都冇掂過男人嘞。。唔。。
跟住又嘴埋嚟。我於是更大膽咁一路揸佢pat pat,一路拉高佢條短裙仔,拉左幾吓已經掃緊佢條底,再掃多兩掃直情插埋隻手入去直接揸佢果兩團肉。而Sugar亦都開始隔住條衭摸細佬。我地摸左陣。佢終於冷靜返少少。
我:你唔係肚餓咩,不如食啲嘢先。
Sugar:我。。兩樣都餓,冇乜所謂。
我:咁食嘢先啦,凍左唔好食。
Sugar:OK。
跟住我地就開飯啦,咁期間就你喂吓我我喂吓你果啲啦。
食完飯我送左件小禮物比佢,佢就拆開左,係支香水。
Sugar:多謝,個樽好靚。
我:我好鐘意呢隻味。
Sugar:又真係幾香喎。
跟住吹左陣水,我又手痕伸過去佢度,佢陰陰嘴笑咁望我。
Sugar:不如沖個涼先丫。
我:哦,又得。你先丫。
Sugar:一齊丫。
跟住就拖我起身。我一起身就攬住佢條腰拉佢埋嚟,硬左嘅細佬剛好頂住佢恥骨果度。一路同佢車,一路隻手向上摸到個山峰度,感受一吓,好似大過老婆少少,好軟,不過隔住個罩,跟住另一隻手就喺佢裙底沿住佢大肶,腰,上到波邊,再向後掃到bar扣度,單手解開左。然後就可以伸入去直接揸佢,雖然佢大過老婆,不過冇老婆咁挺。兩隻手玩得不亦樂乎。跟住重係咁撥佢粒蓮,攪到佢扯晒蓮旗咁。
Sugar:唔唔。。。。。唔。。。
個身係咁搖,但隻手喺度解緊我褲頭,咁我縮返個嘴等佢專心啲解。呢個時候佢即刻跪喺地下,好細心咁幫我解開條衭,咁我上身就一兩吓就自己除左,跟住佢雙手一拉我條褲連埋底褲,成條細佬喺佢面前彈左出嚟。佢重揸住佢劣左幾吓,再望返上嚟。佢個樣淫到想食左我咁。
我:識玩架喎。
Sugar:咁我以前都跟過幾條仔,都學到吓嘢嘅。
我:唔怪得啦。
Sugar:正唔正先。
我:正。。好正。
Sugar:咁呢?
跟住佢一手chok一手R袋底。
我:啊。。。
然後我烏低身拉佢件連身裙,一拉就除到佢得返件底底。對白滑大波彈左出嚟,跟住佢再揸返細佬再chok過再R過。我就嘆埋佢對波。爽。
我:上次阿Man話你大波我都唔信,而家見到果然係大。
Sugar:佢又知?
我:佢留意左你好耐啦,你唔知啫。佢話你著比堅尼冇得頂喎。
Sugar:哦。。佢睇相啫。我都冇同佢遊過水。
我:咁我唔知啦。嚟丫。
我扶佢起身,急不及待咁玩佢對波,未沖涼都要奶吓佢奶頭,咸咸地,奶兩吓就變硬,再揸佢。好軟好舒服。Sugar就好享受咁唔唔聲叫。
揸到咁上下伸手去探吓細妹地帶,一摸不得了,條底底濕到淋晒。而且加埋Sugar啊咗一聲。我重唔伸埋入底底入面了呀?
了粒的都了到佢腳軟軟咁,於是我踎低幫佢慢慢咁除低佢最後嘅防線,跟住就拖住佢入去沖涼嘞。
作者: kennychan1989    時間: 2020-8-14 14:11

師兄好正呀!我更想知啊嫂如何?有啊嫂oOL恤相嗎?
引用:
原帖由 西部不安的腰部 於 2020-8-14 13:39 發表 查看引用來源
今個星期三老婆有約就梗係早左起身化個靚妝,果日佢揀左件藍色紗質OL恤,呢件衫雖然冇露事業線,但中間扣鈕位有一堆紗一路行一路彈彈吓咁,幾吸引眼球,再加埋佢對奶,又係彈彈吓,都幾引人犯罪,下身就黑色哩士裙,高踭鞋。睇到我一起 ...

作者: 西部不安的腰部    時間: 2020-8-14 14:12

一入去較好水溫就淋身,我唧左啲淋浴露喺手,就幫佢搽,咁佢都幫返我嘅,我就掛住搽佢果兩團肉,佢好快就搽完我上身,開始向下身進發,佢烏底身,好細心咁幫我細佬沖涼,重劣到起晒泡。咁我都幫佢細妹捽吓,重用手指了吓啲陰唇摺位咁,佢舒服到撟住我條頸同我車,我隻手就梗係加肉緊咁了佢粒的啦,了到佢企唔穩,最後喺佢pat pat後面滑埋落去幫佢捽埋粒菊花,佢都叫左出嚟。
跟住我推佢背住我,用果條全身都係泡嘅細佬插入去佢全身都係泡嘅pat pat la度,真係好鬼爽。
插左陣我先拎住花灑幫佢沖乾淨啲泡。最後將支花灑對住佢妹妹沖,佢high到攬住係咁叫。咁我就轉去後面沖佢菊花。然後佢拎左支花灑幫我沖,沖完上身奶我粒蓮,然後慢慢跪低,然後好仔細咁沖洗細佬,跟住又好似之前喺房度咁,一路劣位一路望返上嚟,另一隻手又掃袋底咁。
我:啊。。唔怪得啲男人咁鐘意玩人妻啦。
Sugar:點解呢。
我:因為人妻識玩囉。
Sugar:都未算。
我:咁你繼續囉。
Sugar:你想點繼續丫。
我:唔知啊,點繼續好啊。
Sugar好淫咁望住我,打開佢個口伸條淫脷出嚟。
我:啊。。。
Sugar:最鐘意攪到男人叫。
跟住就一口含落細佬度,好快咁含起上嚟。
我:啊啊。。啊。。。
佢收返慢,但開始深喉,一口就含左大半支,我feel到好似頂到盡頭咁,跟住佢又退返出嚟,一下一下咁。整左陣,佢又改為用手劣,條淫脷就落左去奶袋底,奶左陣就由袋底奶返上個頭,再打開口再含過,今次先係慢慢含,慢慢加快,再加埋吸力,初初都頂得住,但當佢由快慢慢減速,去到好慢嘅時候果個刺激真係頂佢唔順。
我:啊。。。啊。頂唔順啦。。。放。。
Sugar:唔。。。唔。
我:啊。。。唔得啦。。。
Sugar冇理我反而加速,再用埋手捉住細佬,同佢個嘴同步咁上上下下,整多幾吓,我大叫之後就打左個尿震,將啲熱精一下一下咁送入佢個口度。
佢冇即刻放開我,反而慢慢咁細細力咁含,等我射晒之後望返上嚟,打開口咁望住我,見到好多精喺佢個口入面,跟住合埋口再打開,已經唔見晒。我於是扶返佢起身。
我:你真係好掂。
Sugar:鐘唔鐘意?
我:邊有男人唔鐘意呀。
又打返場車輪。
太長,上半場完。
作者: 地捫香蕉    時間: 2020-8-14 14:43

引用:
原帖由 西部不安的腰部 於 2020-8-14 14:12 發表 查看引用來源
一入去較好水溫就淋身,我唧左啲淋浴露喺手,就幫佢搽,咁佢都幫返我嘅,我就掛住搽佢果兩團肉,佢好快就搽完我上身,開始向下身進發,佢烏底身,好細心咁幫我細佬沖涼,重劣到起晒泡。咁我都幫佢細妹捽吓,重用手指了吓啲陰唇摺位咁,佢舒 ...
寫得好細緻, 好似現場觀戰一樣
作者: du9lee    時間: 2020-8-14 14:46

好少留言...
好文超讚!
作者: jeamjeam1228    時間: 2020-8-14 14:51

師兄~每POST~都寫得真係精彩!
作者: mui1892    時間: 2020-8-14 14:52

引用:
原帖由 西部不安的腰部 於 2020-8-14 14:12 發表 查看引用來源
一入去較好水溫就淋身,我唧左啲淋浴露喺手,就幫佢搽,咁佢都幫返我嘅,我就掛住搽佢果兩團肉,佢好快就搽完我上身,開始向下身進發,佢烏底身,好細心咁幫我細佬沖涼,重劣到起晒泡。咁我都幫佢細妹捽吓,重用手指了吓啲陰唇摺位咁,佢舒 ...
師兄快D寫下篇
作者: 31576322    時間: 2020-8-14 20:26

師兄寫得真係好好,期待你更多精彩文
作者: 西部不安的腰部    時間: 2020-8-14 20:40

大家要等吓嘞,呢兩日放假要陪老婆唔得閒寫住,盡快啦
作者: 31576322    時間: 2020-8-14 20:53

師兄,淫妻比阿BEN食左未先
作者: ST閑人    時間: 2020-8-14 21:24

精彩, 支持
如果更新了, 可以在標題加翻在那頁就好了
作者: 西部不安的腰部    時間: 2020-8-17 16:31

沖完涼,我就赤條條咁攤喺床,真係大爺咁款,過左陣Sugar就圍住條毛巾出嚟,佢拆開左佢盒禮物噴左喺身上,我就開住手機音樂,等環境冇咁悶,我播嘅都係啲大路歌,Sugar就一邊跟住唱一邊查cream,佢唱歌都幾好聽,攪左一輪終於都行過嚟床度。
Sugar:好嘆咁喎你。
我:係啊,唔休息吓驚回唔到氣丫麻。
Sugar:係咩,睇過。。。
跟住佢就摸我條軟左嘅細佬。
Sugar:係喎,謝晒喎。
我:係啊,佢好慘啊,頭先比隻妖精吸乾左啊。
Sugar:咁慘呀?咁點算啊。
我:我諗佢要有一個人妻嘅吻先救得返。
Sugar:哦。
跟住佢訓喺我身邊咀埋嚟,車左幾吓。
我:係錫佢喎。
Sugar:我想錫你啊,得唔得丫。
我:得。。
跟住又車左陣。
我:你好香啊。
Sugar:係啊。呢隻味你鐘意丫麻。
我:頭先真係好正。
Sugar:嘻嘻,我係咪叻先。
我:真頭係勁啦,你真係知道晒啲男人想要乜架喎。
Sugar:咁你要多謝我第一個男友先得嘞。
我:點解呢。
Sugar:因為所有嘢都係佢教我嘅。
我:咁勁?
Sugar:係啊,果時乜都唔識,佢叫我點做我咪點做囉。
我:你又會咁聽話嘅?
Sugar:果時佢好受歡迎架,又靚仔屋企又有錢,好多女猴住,咁為左繼續做佢條女咪頂硬上囉。
我:嘩,咁蠢嘅咩。
Sugar:係啦,果時佢次次都唔肯戴套架,咁唔比佢射入去,佢咪要求口爆囉,比佢講多幾講咪試吓囉,初頭都想嘔架,咁爆多幾次變左習慣。
我:跟住又要求你吞埋啦。
Sugar:係啊。
我:啲男人實係咁架。
Sugar:唉,妹妹仔係咁蠢架啦。
我:跟住呢,重有咩玩架。
Sugar:果時喺學校更衣室啊,K房果啲地方攪囉。最激果次同佢啲frd去宿營,半夜就喺佢個frd隔離攪,結果佢個frd醒左,乜都見到晒,跟住果次之後就分左手。
我:抵死啦。
Sugar:跟住換左個男朋友,原本都幾好嘅,跟住比我發現佢偷食,重要係肥妹啊。
我:哈哈,咁你都幾慘架喎。
Sugar:好彩而家老公錫我咋。
我:咁我地要小心啲。
Sugar:唔。咁你呢。
我:冇啊,喺識你之前得老婆一個,同有個紅顏知己咁囉。
Sugar:咁有冇性關係嘅先。
我:有架。
Sugar:哦。。咁你都幾精彩架喎。
我:但好少見架,佢唔喺香港。
Sugar:所以重有時間攪攪振。
我:係啊。
Sugar:你都幾衰架喎,重要唔只一個。
我:咁一個又係偷食兩個又係偷食,有分別咩?
Sugar:咁又係。。
我:咁你有冇咩想試啊。
Sugar:冇諗喎,有咩試啊。
我:菊花啊,SM啊,野戰啊,3P4P果啲。
Sugar:冇架,第一任除左多P之外,其他都有玩過嘅,又冇話特別鐘意唔鐘意咁囉,你鐘意呀?
我:嘩,你都真係乜都試勻架喎,重好就得人喎。
Sugar:冇乜所謂嘅咁對方鐘意都冇計架,咪一齊玩囉,都開心架。
我:係,有你呢個女朋友真係開心嘞。
Sugar:多謝。
我:打個電話比阿Man多謝吓佢先得。
跟住就打比Man,開住speaker
Man:喂喂,點啊?
我:冇啊,想同你講聲多謝啫。
Man:咩啊,唔明。
我:多謝你介紹Sugar比我啊。
Man:點啊,係咪真係正先。
我:係啊,勁正。
Man:嘩,你咁開心,食左拿?
Sugar望住我面紅紅,喺度搖頭。
我:係啊。
Sugar即刻一嘢打落嚟,啪一聲勁响。
MAN:係咪大波啊,你就好啦。
我:係啊,又大又白又軟,好鬼死正啊。
Man:屌,唔好講啦,又唔到我食。
Sugar係咁打我,打到我紅晒。
我:好啦好啦,唔講住啦,佢出嚟啦。
Man:ok,bye
收線之後。
Sugar:你個仆街。。食完唱。。
我:好啦好啦。。好痛。
Sugar:唱我丫拿,唱我丫拿。
我:冇啊,我讚你咋喎,你聽住架。
佢重係唔停,於是我捉住佢雙手,轉身騎住佢,嘴落佢個嘴度,佢就好享受咁即刻變左小羔羊,好合作。
咁我就開始我嘅正餐嘞。先喺佢耳仔邊吹氣,再奶佢耳仔,佢已經唔唔聲叫,再錫落佢條頸,慢慢到佢心口個條毛巾結,我咬住條毛巾,慢慢咁拉開一邊,露左佢隻奶出嚟,我邊錫邊奶咁向佢乳頭進發,果粒一早已經硬住嚟迎接我嘅淺啡色乳頭比我個口吸住,再比條脷快速撥弄。
Sugar:唔。。。好痕啊。。
我:邊度痕。
Sugar:唔。。全身。。
我:咁點算。
Sugar:快啲幫我止痕。。。唔。
咁我就伸手掃佢大肶內則。
Sugar:唔。。好痕啊。。
慢慢向住佢個森林進發,佢就好主動咁打開雙腳迎接我。
當我一掃上佢妹妹度,已經feel到好濕。我沾濕左隻中指之後,帶住佢啲水掃上粒核度,佢已經脹住等我,當我一掃到佢,Sugar就開始叫,佢嘅叫聲好享受,我當然都聽得好享受,我手指一路喺度打圈,個頭就錫返上去同佢打茄輪,佢雙手攬住我同我車,今次更加肉緊,連個口都勁濕,加埋一路唔唔聲,攪到我細佬都脹返。
於是我就直情插埋隻手指入去佢個洞度。佢算係幾緊嘅女人,好在夠濕,否則一隻中指都唔係咁易入到去,了左陣,佢夾住我隻手指,爽左次。我停左一停再指插佢。
Sugar:好痕啦。。。啊。。。唔好再引我啦。。。
我:我冇引你喎。
Sugar:我要啊。。。啊。。
我:要咩啊?
Sugar:我求吓你。。插我丫。。啊。
我:咁就啱嘞。
Sugar:插我丫。。。快啲。。
我可唔可以唔帶套啊。
Sugar:唔好啦。
我:我唔想帶喎。
Sugar:唔。。。好啦。。咁射出面喎。
我:我要射入面架喎。
Sugar:唔。。。好啦。總之快啲。。。入嚟啦。
我:乜你咁耳仔軟架。
跟住我拎個套比佢幫我帶。佢即刻轉身接左,一打開就想套落細佬度。
我:未住,佢都未硬得晒。
Sugar二話不說就放入口吹,落足力吹,吹到雪雪聲。
我:好啦好啦,硬晒啦。
佢好溫柔咁幫我帶好,跟住我推低佢,我地先嚟個男上,我喺佢門口頂住但又唔插入去。
Sugar:唔。。嚟啦。。我要。。。插我。。
我入少少又停喺度。
Sugar:求吓你。。。快啲。
呢個時候我嘅左手捉住佢嘅右手十指緊扣住。兩隻分別屬於另外兩個另一半嘅結婚介指緊緊貼住,兩個唔應該走埋一齊嘅性器已經充滿血,流晒口水咁,準備好迎接下一秒嘅大戰。
我:咁我插入嚟啦喎。
Sugar:快啲。。插我。
我開始慢慢咁進入,由於好少戴套嘅關係,細佬感覺差左,感覺唔到佢嘅濕度,但係感覺到頂住頂住咁。
Sugar:啊。。。
我:整到你?
Sugar:唔係。。。啊。。好爽。
我:但你頂住我喎。
Sugar:快啲啦。。。入晒佢。。。啊
於是我拉返出少少再用力啲插入去,今次好啲終於入晒,但feel到已經被包住。
Sugar:啊。。。爽。。。啊。。插我。。
我就好聽話咁開始活塞動作。插左一陣加快少少。
Sugar:啊。。keep 住。。啊。。。。。啊啊啊。。
我知佢高潮左,但我唔比佢停,反而再加速。佢好用力攬到我好緊,叫得好大聲。
Sugar:啊。。。啊。。
我停一停回氣,佢就震住喺度喘氣。
我地換左狗仔式,佢好配合咁提高pat pat,呢個畫面將佢後面兩個洞口清晰咁程現出嚟,原來頭先佢啲水已經多到流到股la都係,菊花口都濕埋,於是我用手指插入佢細妹度沾濕隻手指先,跟住喺佢菊花口度按。
我:呢度玩唔玩得架。
Sugar:啊。。你鐘意丫。。。今日我全身。。。都係你嘅。。
我只係用身體嚟回應佢。我將細佬頂住佢妹,手指繼續喺菊花度,跟住一齊進入。
Sugar:啊。。。
Feel到佢粒菊花一下一下夾住我隻手指。細佬就加速咁插,手指就慢慢出返嚟。跟住雙手扶住佢條腰拉埋嚟,一下一下重力地啪。
Sugar:啊。。。好入啊。。
我:整到你?
Sugar:頂到子宮啊。。。
我:咁我細力啲。
Sugar:唔。。。啊。。
推左陣,轉女上玩吓。佢好快手咁扶住細佬一吓就坐落嚟,好唔客氣咁起勢前後搖,當佢回氣嘅時候我就向上頂,頂多幾嘢佢開始上下un,睇住人地老婆咁落力,對奶喺自己面前彈吓彈吓,又叫得鬼咁好聽,果般湧出嚟嘅感覺開始到,於是我大力推佢落床,男上嘅姿勢大力插佢。
Sugar:啊。。。快啲。。。到啦。。。啊。
我:我都就到啦。。啊。。想我射邊?
Sugar:啊。。。入面。。啊。到。。到。。啊。。
我再沖多幾吓就射晒入去。。。個袋度。
射完大家都喺度回氣,喘住氣咁錫左陣,Sugar叫我訓低,我就抆返細佬出嚟,除左個袋。
Sugar:快啲訓低。
我就照做啦。佢走左去床尾趴喺度用口幫我清潔返,奶到乾乾淨淨,連最後果兩滴都吸去出嚟。
作者: 西部不安的腰部    時間: 2020-8-17 16:35

Sugar爬上嚟,攬住我,終於feel到佢細妹有幾濕,整到我啲毛都濕埋。
我:點啊,飽唔飽。
Sugar:飽。好飽。
我:你真係一個好好嘅對手。
Sugar:你都係丫。
我:你真係男人夢寐以為嘅人妻嚟。佢收埋你真係好浪費。
Sugar:咁唔係要點呢?
我:好似而家咁囉,唔用嘅時候比我照顧吓。
Sugar:唔係拎出嚟比大家玩吓咩。
我:嘩,咁我排唔到隊架喎,龍尾出到尖沙咀。
Sugar:痴線,我太耐冇攪想攪吓啫,我唔係淫亂囉。
我:係嘅係嘅。不如沖一沖身,我地差唔多時間lu。
Sugar:哦。
沖完身睇住佢著返衫收拾心情交人嘞。
喺車度我地全程都係傾性話題。
我:你都幾開放喎。
Sugar:點解咁講呢?
我:唔。。第一次就同我又爆房又口爆咁。
Sugar:都係想你爽啫。
我:咁乖。
Sugar:唔係下次點搵你止痕啊。
我:或者我痕要搵返你呢。我驚我愛上你添。
Sugar:你唔好啊。
我:咁我唔會真係愛嘅,係鐘意同你做啫。
Sugar:我晚晚都得,係你唔得咋麻。
我:你咁抵錫我要報答吓你先得。
Sugar:點報答先。
我:有冇試過邪骨?
Sugar:北上果啲?咁污糟。
我:唔係啊,香港架。
Sugar:冇喎。
我:下星期安排你試吓,我識個手勢幾好。
Sugar:吓,你唔幫我止痕?
我:我梗係幫你啦,不過等你爽吓先啫。
Sugar:污唔污糟架。
我:唔會架卅歲左右,個樣唔咸濕,包你滿意。而且做唔做到時你話事。
Sugar:咁點按法啊。
我:咪香薰推油囉,上身就梗係除晒啦,放心有底底著嘅,咁你到時要著條打結嘅底底,推到你爽咯,又想做咯,你自己拉開一邊結,咁佢就識做架嘞,放心佢會載套嘅。又或者推到咁上下,佢想攪你嘅,佢就拉開一邊結囉,你唔想咪唔好理佢囉,咁你想嘅拉開埋另一邊咁佢咪識做囉。
Sugar:你咁熟嘅?
我:我老婆都係搵佢按。
Sugar:嘩。咁都得?
我:係啊,下星期你就明架啦,正架,信我。
Sugar:我就係驚我忍唔住。
我:咁咪唔好忍囉,你就係要爽咋麻。
Sugar:好鬼衰架,引人。
我:話咁快又到嘞。洗唔洗隔離街落車?
Sugar:唔洗,佢都未收工。
返到樓下佢都重要喺我架車度打多陣車輪先肯落車。
我:你真係唔怕死架喎。
Sugar:怕咩喎,上嚟坐陣都重得。
我:你唔怕我怕啊,byebye。
Sugar:好啦,byebye。
跟住我就好滿足咁返屋企。
作者: gzola    時間: 2020-8-17 23:51

真係超正喎師兄,請繼續 keep 住 update 呀!
作者: hachiu    時間: 2020-8-18 11:10

引用:
原帖由 西部不安的腰部 於 2020-8-17 16:35 發表 查看引用來源
Sugar爬上嚟,攬住我,終於feel到佢細妹有幾濕,整到我啲毛都濕埋。
我:點啊,飽唔飽。
Sugar:飽。好飽。
我:你真係一個好好嘅對手。
Sugar:你都係丫。
我:你真係男人夢寐以為嘅人妻嚟。佢收埋你真係好浪費。
Sugar:咁唔係要點呢?
...
Sugar 對你都幾好,咁快又已經信得過你可以進一步。
有無同 Sugar 商量多P,定係打算同按摩師一起多P,調教 Sugar?哈哈。
作者: 西部不安的腰部    時間: 2020-8-18 11:45     標題: 回覆 68# hachiu 的帖子

佢真係幾好架
師兄可能冇睇我啲舊文,睇埋落去你就知架啦,哈哈

作者: 西部不安的腰部    時間: 2020-8-18 13:16

好嘞,果晚返到屋企十一點半左右,老婆未返,咁我就沖涼先,沖完涼佢啱啱好返嚟。
錫返啖先就推左佢去沖涼,我就上床玩手機。轉頭老婆入嚟,我地梗係傾返今晚大家發生嘅事啦。
老婆:點啊,食左人妻未先。
我:你呢,比人夫食左未先。
老婆知我味嘢,唔否認就有古怪,即刻伸手玩細佬,嚟個驗明正身。
老婆:哦。。冇晒彈藥嘅?
我:食左囉。
老婆:哦。。衰啊你,喺我背後攪女人,重要有老公嘅。
我:真係好正架。
老婆:講嚟聽吓有幾正。
咁我一五一十講佢聽。
老婆:嘩,你件人妻都好進取吓喎。
我:你又講吓你有幾進取。
老婆:我冇進取啊。
我:今晚點啊。
老婆:今晚上左佢公司,上到去都冇晒人,得返佢一個,傾左幾句,佢好開心我戴住佢條鏈去搵佢囉。佢叫左啲台灣嘢食一齊食咁,都冇乜嘢嘅。食完就問我鐘唔鐘意聽音樂,我話鐘意,咁佢就帶我出去,鎖埋公司門。我以為去邊,原來佢公司隔離個單位係間band房,阿Ben同佢啲frd嘅,入面有好多樂器同私人影院,好正架。跟住佢播啲好柔和嘅音樂,重問我識唔識玩樂器。咁我梗係唔識啦,佢就叫我揀樣樂器,佢教我。我揀左玩鼓,因為型,佢停左音樂就叫我坐好啦,跟住坐喺我後面捉住我隻手教我打囉,果時我個心跳得好快。然後佢教左我兩句就叫我練,咁我練左陣練到好鬼熱,襯佢行開我就除左兩粒鈕,順便勾引吓佢,露左條事業線出嚟,繼續練囉,後來佢發現左重話我打鼓打得好誘人,我話咁我熱丫麻。跟住伸手比我,叫我同佢跳舞,咁我話唔識啦,佢又教我,期間梗係有摸吓手同腰果啲,但佢又冇過份嘅,最後收尾個動作佢就攬住我條腰,我地距離好近,我地對望氣氛有啲奇怪,咁我微笑一下就推開左佢,佢拖住我隻手,拉我埋佢度,跟住佢烘埋嚟,話我好靚好性感,我冇避,咁咪錫左嘴一啖囉。跟住我話我夠鐘交人,最後佢話下次介紹個鼓手我識,等個鼓手教我,佢專長係結他,跟住佢彈左首歌比我聽咁就一日lu。
我:咁你都爽丫,佢真係好似追女仔咁喎。
老婆:係丫,都幾好玩,有得學鼓,正。
我:啲二世祖追女法真係好,公子哥兒,乜都識,梗係好玩啦。
老婆:你重爽啦,人地老婆去幫你口爆。
我:可能要還架,我老婆唔知幾時可能比人口爆呢。
老婆:咁又係啊,等你口爆得咁過引丫拿。
上個星期係咁多。期待今個星期三。
作者: hachiu    時間: 2020-8-18 13:28

引用:
原帖由 西部不安的腰部 於 2020-8-18 11:45 發表 查看引用來源
佢真係幾好架
師兄可能冇睇我啲舊文,睇埋落去你就知架啦,哈哈
我都系你哋 4P 先睇咋,果陣無印象有按摩師嘅?

有無舊文 link =P
作者: 西部不安的腰部    時間: 2020-8-18 13:39     標題: 回覆 71# hachiu 的帖子

咁重點你應該睇到架喎,哈哈,唔明就等報告。呵呵
作者: mui1892    時間: 2020-8-18 13:43

嘩師兄,快啲再講啦!
作者: 西部不安的腰部    時間: 2020-8-18 13:51     標題: 回覆 73# mui1892 的帖子

冇啦,過左聽日先有新故事bor
作者: cococaobrownie    時間: 2020-8-18 16:22

好好睇呀,上次你日本同香港已經好正,估唔到就算有疫情都有新野玩
作者: carljohnson    時間: 2020-8-18 16:40

正呀,師兄等你update,食正人妻
作者: YLHK    時間: 2020-8-18 17:55     標題: 回覆 71# hachiu 的帖子

師兄你真係少睇樓主d好野
https://www.188channel.com/viewt ... amp;extra=page%3D11
作者: 西部不安的腰部    時間: 2020-8-18 18:03     標題: 回覆 75# cococaobrownie 的帖子

疫情困擾左咁耐都要生活嘅,不過都要睇實啲,最緊要玩得放心
作者: mui1892    時間: 2020-8-18 18:05

引用:
原帖由 西部不安的腰部 於 2020-8-18 13:51 發表 查看引用來源
冇啦,過左聽日先有新故事bor
好啦!哈哈👍👍👍等新故事
作者: cococaobrownie    時間: 2020-8-18 18:12

引用:
原帖由 西部不安的腰部 於 2020-8-18 18:03 發表 查看引用來源
疫情困擾左咁耐都要生活嘅,不過都要睇實啲,最緊要玩得放心
要睇得好實
就連去住酒店鬆一鬆都唔敢
作者: 西部不安的腰部    時間: 2020-8-18 18:15     標題: 回覆 80# cococaobrownie 的帖子

我都考慮左好耐,到底有得爆房爆唔爆好呢。咁唯有選啲大品牌做足清潔嘅公司囉,要玩嘅話少少風險都要負嘅,所以早排真係唔敢去,呢排好啲就再出發
作者: cococaobrownie    時間: 2020-8-18 18:20

引用:
原帖由 西部不安的腰部 於 2020-8-18 18:15 發表 查看引用來源
我都考慮左好耐,到底有得爆房爆唔爆好呢。咁唯有選啲大品牌做足清潔嘅公司囉,要玩嘅話少少風險都要負嘅,所以早排真係唔敢去,呢排好啲就再出發 ...
到呢排,又多咗人去酒店隔離呀之類
搞到想去酒店都唔得
我老公話下個月去酒店住兩晚,我都話唔洗book住,隨時要cancel
啲staycation好抵
作者: cococaobrownie    時間: 2020-8-18 18:21

引用:
原帖由 西部不安的腰部 於 2020-8-18 18:15 發表 查看引用來源
我都考慮左好耐,到底有得爆房爆唔爆好呢。咁唯有選啲大品牌做足清潔嘅公司囉,要玩嘅話少少風險都要負嘅,所以早排真係唔敢去,呢排好啲就再出發 ...
到呢排,又多咗人去酒店隔離呀之類
搞到想去酒店都唔得
我老公話下個月去酒店住兩晚,我都話唔洗book住,隨時要cancel
啲staycation好抵
作者: 西部不安的腰部    時間: 2020-8-18 18:35     標題: 回覆 83# cococaobrownie 的帖子

而家呢。。我諗想安全啲可以去吓啲主題樂園附近啲酒店,附近有嘢得又唔方便,隔離人士唔會選果啲地方囉
作者: cococaobrownie    時間: 2020-8-18 18:40

引用:
原帖由 西部不安的腰部 於 2020-8-18 18:35 發表 查看引用來源
而家呢。。我諗想安全啲可以去吓啲主題樂園附近啲酒店,附近有嘢得又唔方便,隔離人士唔會選果啲地方囉
佢又無乜promotion做
同埋食野都係麻煩
作者: 啪啪聲大大聲    時間: 2020-8-18 18:50

估唔到師兄咁快就食左人妻。不過最仲要係識到d豬朋狗友, 如果唔係都唔會識到d咁正嘅人妻。
作者: 啪啪聲大大聲    時間: 2020-8-18 19:06

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2020-8-18 18:40 發表 查看引用來源
佢又無乜promotion做
同埋食野都係麻煩
其實度度都風險都差唔多。 一出街就會有風險。
你可以選擇中價,有星星果d酒店。
始終佢哋會比較嚴謹,都唔想自己間酒店出事既。
作者: 西部不安的腰部    時間: 2020-8-18 19:09     標題: 回覆 86# 啪啪聲大大聲 的帖子

豬朋狗友好重要架,不過都要講好唔好彩嘅,哈哈
作者: 啪啪聲大大聲    時間: 2020-8-18 19:32

引用:
原帖由 西部不安的腰部 於 2020-8-18 19:09 發表 查看引用來源
豬朋狗友好重要架,不過都要講好唔好彩嘅,哈哈
睇嚟我都要去識返d豬友狗友,我身邊d人太乖...
哈哈哈
作者: 西部不安的腰部    時間: 2020-8-18 21:21     標題: 回覆 89# 啪啪聲大大聲 的帖子

咁咪你做果個豬朋狗囉:p
作者: 啪啪聲大大聲    時間: 2020-8-18 21:38

引用:
原帖由 西部不安的腰部 於 2020-8-18 21:21 發表 查看引用來源
咁咪你做果個豬朋狗囉:p
師兄真係識講笑,我邊有人哋咁多姿多彩呢
黎後去去都係果個

作者: kennychan1989    時間: 2020-8-18 22:52

師兄好精彩,仲要等明天,心急死人。
作者: jeamjeam1228    時間: 2020-8-20 09:39

星期四~~好心急!
作者: 西部不安的腰部    時間: 2020-8-20 19:47

又到左Happy星期三,今日一起身,望望出面,重落緊大雨,打開手機一睇重要9號風球,心諗正喎,訓多陣先。跟住見老婆梳洗完攞衫換。
我:咦,9號波喎,唔洗返工啊。
老婆:我知啊。
我:咁你唔訓多陣?
老婆:Ben啱啱Whatsapp嚟問我食唔食早餐。今日星期三啊老公。
我:係喎,今日可以玩成日喎。
跟住老婆除低件睡衣,一絲不掛準備戴Bar,佢今日拎左套新嘅黑色內衣,睇住佢著完Bar著埋條底底,睇到我晨勃起嚟。於是我起身,一手拉佢返落床。
老婆:喂。做咩啊。
我:做咩唔好啊。
老婆:唔好玩啦,夠鐘啦。
我:又唔洗返工,有幾急啊。
我起勢又揸又捽佢咁。
老婆:啊。。痴線佬啊。。。哈哈。。
我:我唔出嘢你都唔洗指意走啊。
老婆:唔好啦,我真係夠鐘啦。
我:做咩啫,好急住去見佢咩。
老婆:唔係。。不過佢就到啦。
我:咪由得佢等吓囉。套新戰衣我都未玩過。
老婆:哈哈。。你好無聊啊。。咪一樣。
我:咁我硬左,你係咪走左去唔理我先。
老婆:唔係,老公最緊要嘅,我喂飽你先出去得未?
我:要佢等喎。
老婆:咁老公鐘意丫麻,咪由得佢等囉,係咪?
我:算你啦。
老婆幫我拉低條窗通,細佬彈左出嚟,佢即刻放入口吹。跟住我訓低,佢就趴喺度吹,得閒又望返上嚟,睇住呢個今日係人地情婦嘅老婆幫我吹好似重刺激過平時佢係我老婆身份咁。
我:老婆。
老婆:唔。。?
我:今日有冇準備同佢攪吓啊。
老婆:唔知啊。
我:引吓佢呢。
老婆:或者都會嘅。
我:佢主動呢?
老婆:咁咪咩囉。反正你都咩硬架啦。
我:我係架。
老婆:咪係囉。
我:比我插陣先得唔得?
老婆:老公要幾時都得架啦。
我於是起身,老婆訓喺度,我伸手入底衭就插隻手指入去,一入去已經感覺到夠濕。於是拉開佢條底衭就插入去。
老婆:唔。。。啊。。。
我:你就好啦,而家又插,樓下又有人等緊插你。
老婆:啊。。。你夠插完我。。啊。轉頭插人妻咯。。啊。。。
我:好爽啊,我射入去好唔好?
老婆:唔得啊。。今日啊。。唔得。。
我:咁射咀囉。。
老婆:啊。。。好啦。。
我插多陣老婆有啲爽,我又夠皮就收手,吊住老婆引。
老婆:老公做咩停啊。
我:我嘆夠囉,留返啲精射人妻。
老婆:衰佬吊人引。
我:你都爽左啦,人地等左好耐啦。
老婆:唔制啊,未夠啊。
我:咁你咪。。引吓佢下半場囉。
老婆:你唔好後悔啊。我陣間餓起上嚟,唔知自己會做乜架。
我:夠晒鐘啦。
老婆繼續著佢嘅衫,今日著套普通連身裙出去,不過見佢放左件背心仔同熱衭入手袋度。
我:帶衫換咁得意?
老婆:係啊,下午都未知洗唔洗返工,陣間如果去玩鼓著OL裝都唔方便。
我:唔方便引佢咋掛。
老婆:係啊,我陣間就去引佢。
我:我都早啲約吓人妻出去先。
點知Whatsapp Sugar冇回。
老婆化完個妝就同我goodbye kiss。
老婆:我出街先啦。
我:Byebye。
作者: cococaobrownie    時間: 2020-8-20 19:56

引用:
原帖由 西部不安的腰部 於 2020-8-20 19:47 發表 查看引用來源
又到左Happy星期三,今日一起身,望望出面,重落緊大雨,打開手機一睇重要9號風球,心諗正喎,訓多陣先。跟住見老婆梳洗完攞衫換。
我:咦,9號波喎,唔洗返工啊。
老婆:我知啊。
我:咁你唔訓多陣?
老婆:Ben啱啱Whatsapp嚟問我食唔食早餐。 ...
果然星期四就有包膠
師兄好野
作者: du9lee    時間: 2020-8-20 20:04     標題: 回覆 94# 西部不安的腰部 的帖子

等緊下半場既發展...
作者: 31576322    時間: 2020-8-20 20:44

真係好正,勁期待你D故事
作者: 六索    時間: 2020-8-20 20:45

戲肉嚟喇 快啲講埋落去啦
作者: kennychan1989    時間: 2020-8-20 20:53

師兄你……唔係咁呀!快啲講戲肉啦。
作者: yikkck    時間: 2020-8-20 21:13

👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)