188Channel

標題: 遇上34A的啤酒妹 [打印本頁]

作者: cupman1976    時間: 2020-6-19 11:48     標題: 遇上34A的啤酒妹

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 奇人奇技    時間: 2020-6-19 11:59

寫出來,大家分享,會舒服一些
作者: beast74mo    時間: 2020-6-19 12:28

34A 有d奇怪喎。。。
作者: leowaiwai    時間: 2020-6-19 12:28     標題: 回覆 1# cupman1976 的帖子

希望師兄可以釋懷,期待師兄既文🙂🙂🙂
作者: wallacepigpig    時間: 2020-6-19 12:48     標題: 回覆 1# cupman1976 的帖子

Ching,無咗條女,失落就一定!呢樣我明。

但既然你本身有家室,你同佢都預咗無結果。 既然佢搵到條仔結婚,應替佢高興....
作者: cupman1976    時間: 2020-6-19 14:08     標題: 回覆 2# 奇人奇技 的帖子

謝謝你的問候,現在心情已慢慢平復
作者: cupman1976    時間: 2020-6-19 14:08     標題: 回覆 3# beast74mo 的帖子

點解34A有啲奇怪呢?
作者: cupman1976    時間: 2020-6-19 14:09     標題: 回覆 5# wallacepigpig 的帖子

師兄都講得啱嘅,有個人可以照顧佢,其實係為佢高興。
作者: pc6983    時間: 2020-6-19 14:56

女死女還在

下個可能比34A更好
作者: friendho    時間: 2020-6-19 15:02

雖然係A,但A有A既好,睇師兄咁黯然就知道
作者: manray    時間: 2020-6-19 15:02

引用:
原帖由 pc6983 於 2020-6-19 14:56 發表 查看引用來源
女死女還在

下個可能比34A更好
唔好有下個喇啩, 始終有家室, 冇結果嘅關係真係好傷
作者: cupman1976    時間: 2020-6-19 15:15     標題: 回覆 10# friendho 的帖子

師兄所言甚是,無諗過A cup會咁震撼
作者: 亞比該    時間: 2020-6-19 16:23

引用:
原帖由 manray 於 2020-6-19 15:02 發表 查看引用來源

唔好有下個喇啩, 始終有家室, 冇結果嘅關係真係好傷
在所有人前假裝沒事,
只能獨自承受所有既痛
作者: Tck13032011    時間: 2020-6-19 17:14

下次升呢搵34B
作者: cupman1976    時間: 2020-6-19 17:19     標題: 回覆 13# 亞比該 的帖子

係呀,尤其是一段秘密的地下情
作者: friendho    時間: 2020-6-19 18:19

引用:
原帖由 cupman1976 於 2020-6-19 15:15 發表 查看引用來源
咁要講下點震撼喇
作者: friendho    時間: 2020-6-19 18:19

引用:
原帖由 cupman1976 於 2020-6-19 15:15 發表 查看引用來源
咁要講下點震撼喇
作者: cupman1976    時間: 2020-6-19 18:19

首先交待一下我和啤酒妹的背景。

我跟太太結婚大嘅七,八年,感情由初結婚的濃情,慢慢轉化為親情。我跟她的溝通是比較少,大家在家的時候都沒有太多交流。我是太太的第一個男人,我們婚前沒有發生過關係。婚後我們的性關係發生問題,問題出在雙方面。首先,我對著她硬度不夠,所以很難進入。另外,她也因為我進入時疼痛而將我推開。我們結婚了這麼久,成功的性行為不夠十次。久而久之,我們都將性行為擱下,而大家都沒有好好地去正面處理。其實我太太有著魔鬼的身材,她的罩杯是36D,而與我發生婚外情的啤酒妹祇有34A,實在是天淵之別,而這也是令我感到非常困惑的地方。為什麼我對著太太會有困難,對著啤酒妹卻完全無事呢?
啤酒妹是一個三十多歲的女孩,她有一個孩子,丈夫數年前因病離世,一個女人仔帶著自己的孩子生活,十分辛苦。她是跟她的父母同住,但她因家庭環境,孩子等問題令她心情常常低落,常抱怨為甚麼命運是這樣的折磨她。

作者: friendho    時間: 2020-6-19 18:30

引用:
原帖由 cupman1976 於 2020-6-19 18:19 發表 查看引用來源

我跟太太結婚大嘅七,八年,感情由初結婚的濃情,慢慢轉化為親情。我跟她的溝通是比較少,大家在家的時候都沒有太多交流。我是太太的第一個男人,我們婚前沒有發生過關係。婚後我們的性關係發 ...
咁真係有d奇,婚前都無做,又有對大波…….唔通佢好肥食唔落?
作者: friendho    時間: 2020-6-19 18:30

引用:
原帖由 cupman1976 於 2020-6-19 18:19 發表 查看引用來源

我跟太太結婚大嘅七,八年,感情由初結婚的濃情,慢慢轉化為親情。我跟她的溝通是比較少,大家在家的時候都沒有太多交流。我是太太的第一個男人,我們婚前沒有發生過關係。婚後我們的性關係發 ...
咁真係有d奇,婚前都無做,又有對大波…….唔通佢好肥食唔落?
作者: cupman1976    時間: 2020-6-19 18:36     標題: 回覆 20# friendho 的帖子

其實又唔係喎,我老婆同我結婚時有前有後,係好好身材嗰隻,我覺得心理上有影響先係問題所在。
作者: wallacepigpig    時間: 2020-6-20 04:02

引用:

照你咁講,點解你唔老婆離婚,娶啤酒妹?
作者: 1frankz    時間: 2020-6-20 04:05

偷嘅感覺係最頂癮 ......

作者: cupman1976    時間: 2020-6-20 04:44

遇見

我久不久會跟朋友到我家附近的中式大排檔吹水聊天。跟朋友談天說地,當然少不了好拍檔啤酒了。每次光顧大排檔,我們都會飲上一兩打啤酒。

在四年前一個晚上,我們如常到大排檔飲啤酒,當我們坐下時,我就遇上今次的女主角-啤酒妹,我就稱他為A小姐吧。我有一個慣性,觀看一個異性時,最喜歡觀察她的上身,尤其是胸部,我過往的女朋友到太太都有不錯的上圍。

說回A小姐,當我們入坐時,她如常會問問我們,你會Order啤酒嘛?當時A小姐身穿啤酒品牌制服,她有著高挑的身型,上身比較瘦削,但一雙白滑的長腿就吸引了我的眼睛,那一刻我被A小心吸引著,亦因為這個原因,我便對A小姐說: “半打吧”。看着她的身影,我不期然被她的長腿吸引著。當晚回家後,我的內心有種餘悸的感覺,那長腿竟然不斷在我腦海浮現。而這種感覺亦驅使我有想再見她的衝動,所以我跟著我接連幾晚獨自往大排檔棒場,希望再次見到她。

一隻啤酒品牌通常會在食肆推廣大約一星期的時間,A小姐亦開始察覺我的存在,我們亦開始了聊天,到了推廣期的最後一天,我有種依依不捨的感覺,於是我放膽地跟她說:‘過了這一晚,不知道能否再見你了’,不知道是說這話的時候有一種特別的感覺,A小姐亦感受到這一種感覺,她在我掌心寫上了她的電話號碼,跟我說,你有了我電話,便可以找到我了。我趕忙將電話轉入,這也是我們的開始。。。。
作者: cupman1976    時間: 2020-6-20 04:53     標題: 回覆 22# wallacepigpig 的帖子

當然對住啤酒妹係有一份激情,但係對住自己嘅太太會有一份深厚的感情同責任,心裡亦明白跟她唔會有結果,不過暫時仍然未能夠完全放下,我剛剛亦有到啤酒妹的臉書看看,心裡有點酸溜溜嘅感覺。

始終人係自私嘅,你得到嘅嘢,都希望永世擁有,唔想同人分享。
作者: wallacepigpig    時間: 2020-6-20 05:16

引用:
原帖由 cupman1976 於 2020-6-20 04:53 發表 查看引用來源
當然對住啤酒妹係有一份激情,但係對住自己嘅太太會有一份深厚的感情同責任,心裡亦明白跟她唔會有結果,不過暫時仍然未能夠完全放下,我剛剛亦有到啤酒妹的臉書看看,心裡有點酸溜溜嘅感覺。

始終人係自私嘅,你得到嘅嘢,都希望 ...
如果係咁,你兩公婆應該去搵性治療師!
作者: 亞比該    時間: 2020-6-20 07:47

引用:
原帖由 cupman1976 於 2020-6-20 04:53 發表 查看引用來源

始終人係自私嘅,你得到嘅嘢,都希望 ...
其實盡情過,投入過,怎會捨得。
你並不是機械人,有情感是正常的。
酸溜溜是因為你曾經擁有,
但現只能成為過去,成為回憶。

我遺憾抱緊你未夠
時候到了不可擁有
我也知要鬆手
卻捨不得你走

我承諾過的會做到
望你遠方都看得到
不必擔心  我定能安好
從今以後努力做人
耐心等到終點的那刻  
再擁抱
作者: 亞比該    時間: 2020-6-20 08:01

引用:
原帖由 wallacepigpig 於 2020-6-20 04:02 發表 查看引用來源

照你咁講,點解你唔老婆離婚,娶啤酒妹?
其實我不太明白,
為何要單單因為性原因,
而跟伴侶離婚。

當與伴侶決定要走到白頭,
簽上那紙婚書時,
我相信之前一定有過很多經歷,
多方面既磨合
方決定視對方為終身伴侶,
當中累積了很多感情與回憶。

如未了解得深入,
請不要胡亂問人為何不離婚。
婚姻不是這樣兒嬉的。
作者: c_for_car    時間: 2020-6-20 08:48     標題: 回覆 28# 亞比該 的帖子

因為樓主已經不是當初只想sex 係真的愛才有咁痛 如果只是肉體關係不會介意個女仔和誰一起
作者: atalla221    時間: 2020-6-20 09:01

加油C兄, 過去既就用黎好好回味吧
作者: 大舊強    時間: 2020-6-20 09:05

引用:
原帖由 beast74mo 於 2020-6-19 12:28 發表 查看引用來源
34A 有d奇怪喎。。。
肥底
32A 就見過
作者: 亞比該    時間: 2020-6-20 09:23

引用:
原帖由 c_for_car 於 2020-6-20 08:48 發表 查看引用來源
因為樓主已經不是當初只想sex 係真的愛才有咁痛 如果只是肉體關係不會介意個女仔和誰一起
我知道呀🥺
其實我係人鋪咁大反應
我有啲唔好意思。
但因為我其實同先生係性方面都似樓主咁,
有時同人傾計,佢就會問點解要結婚?
但其實能成為夫妻,一定經歷過好多野。
只係性出現問題,在我角度而言,
不應去到離婚呢個階段🥺
所以我好怕見到人輕易問人點解結婚,
點解唔離婚。

老實講,我都有個試過沉船,
個種痛,難受,我真係知道😢
因為好唔捨得,愛佢,
我試過自己崩潰式係街到喊,
返到屋企,仲要裝作無事。
作者: cupman1976    時間: 2020-6-20 09:31     標題: 回覆 32# 亞比該 的帖子

其實認同你所講嘅。

當然我同啤酒妹分開係主要我嘅責任,我俾唔出時間同好多金錢去維繫段感情。但係我最痛嘅係,佢識咗呢個男人唔夠一星期就簽紙結婚,我點會接受得到?明明早兩星期都仲有傾有講嘅?

不過都要同自己講,既然自己俾唔同任何名份佢,唯有灑脫放手啦
作者: c_for_car    時間: 2020-6-20 10:19     標題: 回覆 32# 亞比該 的帖子

我想每個人也有呢啲經歷 不同的是有冇去開始 我時常問自己 明知冇結果去唔去開始呢 不同於你們的是我地冇去開始.....
作者: 亞比該    時間: 2020-6-20 10:26

引用:
原帖由 cupman1976 於 2020-6-20 09:31 發表 查看引用來源
其實認同你所講嘅。

當然我同啤酒妹分開係主要我嘅責任,我俾唔出時間同好多金錢去維繫段感情。但係我最痛嘅係,佢識咗呢個男人唔夠一星期就簽紙結婚,我點會接受得到?明明早兩星期都仲有傾有講嘅?

不過都要同自己講,既然自 ...
感情無分對錯既,
唔好將所有責任歸咎自己身上,
傻人!
金錢更唔會係感情維繫既原因呀。

識左一星期就結婚🧐
其實你估到佢原因係咩嗎!?

學會怎樣放開你的手,
還給你最愛的自由。
作者: 亞比該    時間: 2020-6-20 10:29

引用:
原帖由 c_for_car 於 2020-6-20 10:19 發表 查看引用來源
我想每個人也有呢啲經歷 不同的是有冇去開始 我時常問自己 明知冇結果去唔去開始呢 不同於你們的是我地冇去開始.....
八掛妹上身,
你無去開始既原因係?
作者: c_for_car    時間: 2020-6-20 10:36     標題: 回覆 36# 亞比該 的帖子

佢單身的 30歲 佢比較理知 同埋佢爸爸都係包二奶 如果佢同我一齊咪即係做返佢最討厭佢爸爸做的事 在我立場 我不想佢因為我哭很多次 失眠 我不想拖住佢 我愛佢所以放手 你應該懂得
作者: 亞比該    時間: 2020-6-20 10:52

引用:
原帖由 c_for_car 於 2020-6-20 10:36 發表 查看引用來源
佢單身的 30歲 佢比較理知 同埋佢爸爸都係包二奶 如果佢同我一齊咪即係做返佢最討厭佢爸爸做的事 在我立場 我不想佢因為我哭很多次 失眠 我不想拖住佢 我愛佢所以放手 你應該懂得 ...
睇到我有啲心um添
呼~~
愛得深,希望她能幸福就好😢
我懂!
其實我覺得呢到,
雖然係成人區,
但好多都係性情中人。
見太多😢

作者: cupman1976    時間: 2020-6-20 10:53     標題: 回覆 35# 亞比該 的帖子

我諗佢想搵張長期飯票,因為佢經濟出現問題,佢覺得有人肯照顧佢已經ok。

所以我同佢最後對話係佢9月會做家庭煮婦,我最初都唔明咩意思,後尾上佢臉書先睇到佢同另一個人排期結婚,咁我先清楚發生咩事。
作者: NPGG    時間: 2020-6-20 11:01     標題: 回覆 39# cupman1976 的帖子

快放手

你對她有情,就讓她安樂。

另外,師兄你老婆,真係冇行埋?

佢回忍受?咁好身材,不能浪費呀
作者: c_for_car    時間: 2020-6-20 11:04     標題: 回覆 38# 亞比該 的帖子

你明白男人點解唔想投入感情?女人就想有感情 因為男人清楚知道係一個遊戲 但有時難免投入感情 好矛盾
作者: 亞比該    時間: 2020-6-20 11:11

引用:
原帖由 cupman1976 於 2020-6-20 10:53 發表 查看引用來源
我諗佢想搵張長期飯票,因為佢經濟出現問題,佢覺得有人肯照顧佢已經ok。

所以我同佢最後對話係佢9月會做家庭煮婦,我最初都唔明咩意思,後尾上佢臉書先睇到佢同另一個人排期結婚,咁我先清楚發生咩事。 ...
明白,咁佢追求既野都唔同,
Let she go naaaaaa

動情並沒有不對,
傷心難過也不是罪,
記得跌倒,喊完傷完,
識起身繼續向前跑就可以啦。
呢到係一個好好既平台比你盡情講,
盡情發洩。
Take care bro ❤️
作者: 亞比該    時間: 2020-6-20 11:22

引用:
原帖由 c_for_car 於 2020-6-20 11:04 發表 查看引用來源
你明白男人點解唔想投入感情?女人就想有感情 因為男人清楚知道係一個遊戲 但有時難免投入感情 好矛盾
聽師姐同我分享過,
其實相處日子耐左,
點會無感情,
如果做到,
個個人係一個好叻既玩家。

若大家能同某人發展到某關係,
由其本身有伴侶,
其實可能只係係對方身上,
找到伴侶身上找不到,而自己需要既野
可能係被需要、被重視、關心、激情、甜蜜、性.......
從對方身上找到呢啲野,
男男女女都一樣,易沉,
而且仲會深沉呢
作者: atalla221    時間: 2020-6-20 11:39

睇到樓主既經歷, 我都好明白, 因為都有類似經歷.........

開心過, 痛過, 就向前行吧.

加油
作者: c_for_car    時間: 2020-6-20 11:48     標題: 回覆 43# 亞比該 的帖子

想愛不能愛 我記得我叫佢唔好再揾我 我不想令你再傷心 這句說話充滿矛盾 今天再次勾起兩個月前的記憶....
作者: 亞比該    時間: 2020-6-20 11:57

引用:
原帖由 c_for_car 於 2020-6-20 11:48 發表 查看引用來源
想愛不能愛 我記得我叫佢唔好再揾我 我不想令你再傷心 這句說話充滿矛盾 今天再次勾起兩個月前的記憶....
😭😭😭😭
作者: cupman1976    時間: 2020-6-20 12:31     標題: 回覆 26# wallacepigpig 的帖子

會呀,想儘快處理呢個問題
作者: cupman1976    時間: 2020-6-20 16:48     標題: 回覆 44# atalla221 的帖子

師兄,我有睇你個post,大家有少少類似
作者: wallacepigpig    時間: 2020-6-20 21:06

引用:
原帖由 cupman1976 於 2020-6-20 09:31 發表 查看引用來源
其實認同你所講嘅。

不過都要同自己講,既然自 ...
算啦樓主,既然你都知佢想要錢,要飯票,但你又俾唔到佢,早早斬纜啦!  你有老婆㗎老友!

出嚟玩,最緊要唔好玩上身,我估你都駛咗唔少錢係佢身上。   早早同你老婆攪好個關係好過啦!

作者: couplelover    時間: 2020-6-20 22:01

師兄呢個帖的確可能其他人心中寫照
作者: 不毛之地    時間: 2020-6-21 00:38

師兄,見到你個故仔
又要請小鳳姐出場
逝去感情如何留得住...
半點痴情遺留殊不易...
更多悽悽慘慘的遭遇...
我不知道..........

樂觀啲睇可以係一個契機,既然阿嫂咁好身材,當年仲俾你食埋隻豬,搵到咁好嘅材料,只係唔知點煮啫,慢慢同阿嫂傾,總會有解決方法。

我同老婆都係咁,傾傾吓就會夾到
作者: cupman1976    時間: 2020-6-21 11:09     標題: 回覆 51# 不毛之地 的帖子

多謝師兄鼓勵及支持
作者: hkkenken69    時間: 2020-6-21 11:21

C HING.. 我概過去同你差不多不過分別在於我概婚姻已完而對方卻有一個7件概男友.雖則他們不夾,不過卻很困難向相方解釋屋企同朋友解釋分開..所以最後他們結婚了
引用:
原帖由 cupman1976 於 2020-6-19 11:48 發表 查看引用來源
更新 1, 18, 24

今日是一個很失落的日子,我跟34A啤酒妹的緣份已到了盡頭。她將會跟她的男朋友於9月閃婚,當我知道了這個消息後,我徹夜難眠,很久沒有為了這些感情事煩惱,亦想不到我會如此大反應。。。
我希望用這篇文 ...

作者: oldyuen806    時間: 2020-6-22 11:41

當你搞婚外情仲要講到同34A好遺憾時,你再講婚姻有簽字有幾神聖就有矛盾架啦⋯⋯利申:唔係想撩交打
引用:
原帖由 亞比該 於 2020-6-20 08:01 發表 查看引用來源

其實我不太明白,
為何要單單因為性原因,
而跟伴侶離婚。

當與伴侶決定要走到白頭,
簽上那紙婚書時,
我相信之前一定有過很多經歷,
多方面既磨合
方決定視對方為終身伴侶,
當中累積了很多感情與回憶。

如未了解得深入,
請 ...

作者: leowaiwai    時間: 2020-6-22 12:11     標題: 回覆 54# oldyuen806 的帖子

其實 人生從來充滿住矛盾同遺憾架啦,唔係咁架咩?
作者: 亞比該    時間: 2020-6-22 15:27

引用:
原帖由 oldyuen806 於 2020-6-22 11:41 發表 查看引用來源
當你搞婚外情仲要講到同34A好遺憾時,你再講婚姻有簽字有幾神聖就有矛盾架啦⋯⋯利申:唔係想撩交打

Ok呀,
論壇就係比大家討論下各人睇法同觀點嘛❤️
其實我見有師兄/姐提出點解唔離婚,
只想帶出,性生活不協調,
只係夫婦間其中一個問題,
但不代表,佢地要分開。
夫妻選擇繼續一齊,可以有好多其他因素,
比如
愛(感情)、經歷、性格、子女.......

唔知呢位師兄/姐點睇婚外情,
呢三隻字。
你立場係點,
你接受婚外情嗎?
作者: c_for_car    時間: 2020-6-22 16:49     標題: 回覆 56# 亞比該 的帖子

愛同唔愛的分別 每個人選擇也不同 我就不忍心去拋妻棄子 無論點玩都要識返屋企 去扼也是一種尊重吧
作者: oldyuen806    時間: 2020-6-23 16:57

呢個係好問題,我都結咗婚,但都啱啱同一個所謂前度斬欖(一直只係交換相同send message flirting),到真係暪住老婆去做既時候,發現自己會掛住屋企嗰個,好夾硬咁插到射。

我唔會再講自己有幾忠誠因為我背叛過老婆,但愛佢都係事實,同時自己都會尻痕一樣。
引用:
原帖由 亞比該 於 2020-6-22 15:27 發表 查看引用來源

Ok呀,
論壇就係比大家討論下各人睇法同觀點嘛❤️
其實我見有師兄/姐提出點解唔離婚,
只想帶出,性生活不協調,
只係夫婦間其中一個問題,
但不代表,佢地要分開。
夫妻選擇繼續一齊,可以有好多其他因素,
比如
愛(感情)、經歷、性格 ...

作者: heaethan    時間: 2020-6-27 03:49

引用:
原帖由 cupman1976 於 2020-6-21 11:09 發表 查看引用來源
多謝師兄鼓勵及支持
加油啊, 巴打, 好好寫你呢個回憶錄吧
作者: NPGG    時間: 2020-6-27 08:23     標題: 回覆 57# c_for_car 的帖子

男人老狗都係咁

利申

我都係男
作者: Chartersurveyor    時間: 2020-6-27 09:18     標題: You help 32A to get a better life

Because you have relationship with 32A, but without future, and 32A know that the important of a unmarried man with money support to her and did not mind that she has a kid, so 32A can immediately select a better lift for her current HB. In fact, you do a good job for 32A......
作者: 大舊強    時間: 2020-6-27 09:21

引用:
原帖由 wallacepigpig 於 2020-6-19 12:48 發表 查看引用來源
Ching,無咗條女,失落就一定!呢樣我明。

但既然你本身有家室,你同佢都預咗無結果。 既然佢搵到條仔結婚,應替佢高興....

好同意, 咪搵另一個囉
作者: 大舊強    時間: 2020-6-27 09:25

引用:
原帖由 c_for_car 於 2020-6-22 16:49 發表 查看引用來源
愛同唔愛的分別 每個人選擇也不同 我就不忍心去拋妻棄子 無論點玩都要識返屋企 去扼也是一種尊重吧
好同意, 玩還玩, 記得返屋企.
作者: hipocat    時間: 2020-6-28 10:11

我同意,點玩都好最緊要知道要識返屋企。知道邊個先係同你行到最後既人。同埋唔好比屋企既另一半知道你有呢個秘密就好。
我覺得同另外一個人夾,真係因為係對方身上,搵到屋企個個比唔到既野你,所以先會更想去擁有。但識得放手都係呢個遊戲既重點。
師兄要對老婆更好啦。
作者: kensen    時間: 2020-6-29 11:34

waiting your update!
作者: QQ_EE    時間: 2020-6-30 15:08

等緊樓主更新!😁😁

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)