188Channel

標題: 有跳開舞既真係唔同D [打印本頁]

作者: 天河浪人    時間: 2020-6-17 11:45     標題: 有跳開舞既真係唔同D

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 奇人奇技    時間: 2020-6-17 11:52

快寫下集,在等待中。
作者: enochlcw888    時間: 2020-6-17 12:17

快寫下集
作者: 煎熬三寶    時間: 2020-6-17 12:49

引用:
原帖由 天河浪人 於 2020-6-17 11:45 發表 查看引用來源
係天打度識左個放跳舞相既女仔,
吹左一星期左右,好多時都係講下政治野啦,又講下睇戲呀,乜都鳩吹下啦
之後我話,真係好鍾意佢條腿,好鬼靚,大腿有肉小腿又唔粗咁,超岩我口味
跟住約左佢星期六睇戲,去左西北搵佢,睇戲個陣埋尾我 ...
跳舞的,我都色到有幾個,不過跳老舞的都40+,對波都幾大,但系彈出嚟就好明顯系八字波🤣
作者: DMAN2044    時間: 2020-6-17 13:02     標題: 回覆 4# 煎熬三寶 的帖子

係邊到識,有冇食到呢?
作者: DMAN2044    時間: 2020-6-17 13:03

引用:
原帖由 天河浪人 於 2020-6-17 11:45 發表 查看引用來源
吹左一星期左右,好多時都係講下政治野啦,又講下睇戲呀,乜都鳩吹下啦
之後我話,真係好鍾意佢條腿,好鬼靚,大腿有肉小腿又唔粗咁,超岩我口味
華,咁正。重有冇up date.講多D 梨聽下
作者: Water_man    時間: 2020-6-17 14:22

引用:
期待下集……車震……
作者: 天河浪人    時間: 2020-6-17 17:13

震左佢一陣 ,佢爬上黎錫我頸, 我抬起佢頭錫佢嘴舌吻起來
本身佢都係用D毛係咁摸我JJ , 錫左陣佢突然 對準一下就坐落黎
好撚暖呀, 又濕又暖真係超舒服 ,
突然我虎駒一震 ,
:JOB THE MA DE
佢呆一呆UN 住咁望我 ,我向下縮開,
:你有食藥呀?
佢:無呀
:咁等我戴番個DOM先
佢突然大力坐多幾下:做乜你有DOM係身,你係咪出黎之前以為我一定俾你插?
:唔係呀,不過我不嬲有DOM跟身,保障對方麻,有左我都唔會想要,對女仔安全D好D麻

咁好啦,佢起一起身,咁我用紙廁抹乾完後,就提槍上DOM啦
作者: bill-bill    時間: 2020-6-17 18:14     標題: 回覆 8# 天河浪人 的帖子

期待快啲更新啦!🙏🏼
作者: 小王子    時間: 2020-6-17 18:56

負責任既浪人 👍👍👍👍👍
作者: 天河浪人    時間: 2020-6-17 21:26

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2020-6-17 12:49 發表 查看引用來源
跳舞的,我都色到有幾個,不過跳老舞的都40+,對波都幾大,但系彈出嚟就好明顯系八字波🤣
姐姐太多我麻麻
作者: 天河浪人    時間: 2020-6-17 21:27     標題: 回覆 5# DMAN2044 的帖子

咪天打囉 tinder ar man
作者: 天河浪人    時間: 2020-6-17 21:28     標題: 回覆 10# 小王子 的帖子

做一個負責任既男人, 做一個唔拍拖既浪人
作者: 天河浪人    時間: 2020-6-17 21:44

原來頭先無講佢細節,佢得米6幾啦我諗,唔高,睇相感覺高D既
不過樣OK同 
真。係。好。大。波,
仲有個對色氣肉感大腿,
素腳配吊帶牛仔裙,我岩,我真是好岩(黑絲怕臭

上完domdom,較低後面座位,我車身高又大,真係一流車震,但其實好耐無,因為喜歡去酒店多。
好啦,佢挨係度後,我教低佢坐位後,就拉高條阻手阻腳既牛仔裙上到佢肚,做番佢係相既動作,一字碼,一字碼黎講,真係男人最愛既動作,男人心一字碼令女人腿張得大呀,
做到一字碼既女女應該很性福的;加上,雖然唔係天然,但佢的後天白虎都一樣咁靚 佢講佢18,20時,都過得算放蕩,雖然都要睇人食,但試過飲醉比男人係後巷快插完事,又試過比個EX個朋友,帶左上房俾人插左次,個朋友仲扮一班人送佢上黎叫佢EX去執手尾而佢唔敢同人講。之但係咁,都無影響佢隻鮑鮑又窄又靚,好少見小陰唇得小小反出黎既女仔,連學生妹都少見到(但其實我有另兩個現在既FWB 都係咁 ,純引下你班友幻想 

係咪以為張到佢對腳咁大,我係想用口呢? 但是無,始終佢都有去過廁所,雖然又汗又水但都無味聞到。一邊欣賞一邊震佢粒豆豆。。。
佢:你快D番入黎啦,岩岩好滿呀
好啦好啦,我都無吊佢癮,拿拿臨回到家中
作者: brotheron    時間: 2020-6-18 02:30

黑絲點會臭呢師兄??

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)