188Channel

標題: 玩得起先好玩🤦‍♂️ [打印本頁]

作者: 七色熊    時間: 2020-5-26 10:00     標題: 玩得起先好玩🤦‍♂️

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: BushBushNg    時間: 2020-5-26 10:25

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-5-26 10:00 發表 查看引用來源
事發系舊年老婆個親戚疏堂表弟嚟香港,話要去我地蝸居(鬼叫我地之前打搞左人地),佢仲開到口講唔介意做廳長~
老婆個表弟30出頭已婚,有d新彊血統,個樣鬼鬼地~
咁啱我地夫妻生活又有些悶,有段時間冇左激情,我都曾經孖老婆下睇得 ...
咁你老婆有冇比佢屌到先?請快寫戲玉
作者: 七色熊    時間: 2020-5-26 10:30

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-5-26 10:00 發表 查看引用來源
事發系舊年老婆個親戚疏堂表弟嚟香港,話要去我地蝸居(鬼叫我地之前打搞左人地),佢仲開到口講唔介意做廳長~
老婆個表弟30出頭已婚,有d新彊血統,個樣鬼鬼地~
咁啱我地夫妻生活又有些悶,有段時間冇左激情,我都曾經孖老婆下睇得 ...
舊年今日就系老婆踏出第一步,同左佢表弟上床,今日回憶返点開始,点比佢表弟屌到慾擺不能,都好似一疋布咁長,請容許小弟慢慢講返個前因先~
作者: 七色熊    時間: 2020-5-26 10:32

引用:
原帖由 BushBushNg 於 2020-5-26 10:25 發表 查看引用來源

咁你老婆有冇比佢屌到先?請快寫戲玉
有屌~
比些時間我出文

作者: 七色熊    時間: 2020-5-26 10:51

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-5-26 10:30 發表 查看引用來源
舊年今日就系老婆踏出第一步,同左佢表弟上床,今日回憶返点開始,点比佢表弟屌到慾擺不能,都好似一疋布咁長,請容許小弟慢慢講返個前因先~
小弟蝸居細,廳同房就系幾步之差,做得地主之誼梗系要好好招呼佢呢個表弟~
老婆斬料之餘仲有整返幾個小抄,我就梗系啤酒少不得半打藍妹,佢表弟都系飲得幾杯,仲話要整多支紅酒~
酒過幾巡,老婆一溝酒就好快到定,叫左老婆返入房先,我就叫佢表弟自己招呼自己,沖涼房乜都有,佢表弟就話放心,打個眼色叫我入房招呼老婆,佢就開左部電視話要睇下港產劇先瞓~
男人咸濕就好正常,佢表弟上次同我去骨場,男人老狗當然唔遮唔掩,唔通有新彊血統真系會大碌好多?返嚟我都有話返比老婆知,仲叫佢幻想下比表弟大碌鳩屌,老婆例牌都系話我痴線,但又唔洗講佢比佢d反應出賣左~

作者: Sampras730    時間: 2020-5-26 10:59

正喎師兄,繼續打多啲呀
作者: 七色熊    時間: 2020-5-26 11:07

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-5-26 10:51 發表 查看引用來源
小弟蝸居細,廳同房就系幾步之差,做得地主之誼梗系要好好招呼佢呢個表弟~
老婆斬料之餘仲有整返幾個小抄,我就梗系啤酒少不得半打藍妹,佢表弟都系飲得幾杯,仲話要整多支紅酒~
酒過幾巡,老婆一溝酒就好快到定,叫左老婆返入房先 ...
其實两邊都有打左招呼,老婆都知我會玩嘢,不過我都系賊佬試沙煲,唔想太急進嚇親個老婆~
入到房我就順手掩左房門,但冇關上,见老婆瞓左系床,好明顯就系衫都未除,我埋去推左佢幾推,老婆有些反應,我就成機同老婆講,你衫都唔除就瞓?
我話#老婆你好攰咁喎,我幫你除啦~
老婆無話唔好又無話好,我仲唔拿拿聲唔比機會佢拒絕,三两下手勢老婆已光脫脫~
講返老婆身形,生完小肥有肚腩,但白淨大波,生完曾暴脹到140磅,但減左肥對奶冇細到,而佢表弟都系球迷嚟,對波情有獨鍾,去揼骨都要揀大波妹~

作者: 七色熊    時間: 2020-5-26 12:14

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-5-26 11:07 發表 查看引用來源
其實两邊都有打左招呼,老婆都知我會玩嘢,不過我都系賊佬試沙煲,唔想太急進嚇親個老婆~
入到房我就順手掩左房門,但冇關上,见老婆瞓左系床,好明顯就系衫都未除,我埋去推左佢幾推,老婆有些反應,我就成機同老婆講,你衫都唔除就瞓?
...
其實老婆入左廚房,佢表弟曾經細細聲問我,佢嚟左會唔會阻住我地~
傻啦!你嚟得唔介意我地地方細,自己人唔好講邊個阻邊個,你唔介意就得~
佢表弟又些淫笑,反正你地做返平時要做嘅嘢就得,我會招呼自己~
女人嘅嘢,把口話唔好,但系行為上又唔拒絕,例牌動作,我又系玩波啜lin,老婆初時都冇乜大反應,点知我一反開佢两片唇啜佢粒豆豆,佢就典下典下咁呻吟,我專登加大幾錢肉緊,舔得深入d,目的系想老婆叫大聲d,酒醉三分醒,老婆根本未醉,我仲專登系咁e掩左度門,老婆根本望到房門虛掩,但又冇咋形,老婆迎合比我又乃又舔,d閪水根本已出賣左佢,大脾都濕q左,佢側起個頭一邊任由我魚肉,我就側側身用隻腳了開房門留大左條隙縫~
作者: 七色熊    時間: 2020-5-26 12:27

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-5-26 12:14 發表 查看引用來源
其實老婆入左廚房,佢表弟曾經細細聲問我,佢嚟左會唔會阻住我地~
傻啦!你嚟得唔介意我地地方細,自己人唔好講邊個阻邊個,你唔介意就得~
佢表弟又些淫笑,反正你地做返平時要做嘅嘢就得,我會招呼自己~
女人嘅嘢,把口話唔好,但系行 ...
老婆刻意側左個頭一面,望左去牆,可能避免比佢表弟望到佢個淫閪樣~
我平時都好少乃佢菊花,佢菊花就系佢死穴,佢唔比屌菊眼,但又偏偏愛比我乃菊,我一乃菊佢就通常會顛,會自動波開著個水制咁~
老婆ee哦哦呻吟,水制明顯已打開左,我擸高老婆双腿擘開就屌,老婆比我突然咁偷襲,忍唔住叫左出嚟,我眼尾望到門縫有影移動,心中真系興奮莫明~
搏老命咁做活塞動作,手就摔住老婆两粒lin頭,屌左10分鐘都無,我知道唔得啦,再唔停就忍唔住會射,所以停左落嚟,成機仲甩返條嘢出嚟抖抖氣先~

作者: fjoechan    時間: 2020-5-26 12:32

報到下先,追住睇追住睇
作者: cheapcheap123    時間: 2020-5-26 12:33

跟住點,個表弟有無除褲打飛機
作者: 大大條J    時間: 2020-5-26 12:39

擔櫈仔等報告,正正正
作者: 七色熊    時間: 2020-5-26 12:44

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-5-26 12:27 發表 查看引用來源
老婆刻意側左個頭一面,望左去牆,可能避免比佢表弟望到佢個淫閪樣~
我平時都好少乃佢菊花,佢菊花就系佢死穴,佢唔比屌菊眼,但又偏偏愛比我乃菊,我一乃菊佢就通常會顛,會自動波開著個水制咁~
老婆ee哦哦呻吟,水制明顯已打開左,我 ...
抖左幾分鐘,我又托返起老婆個屎忽,好想老婆面向房門比我後推,呢刻老婆意會到我想做乜,用佢個眼神就唔好之際,我已唔理三七二十一,係佢未及反應又已入左,實在好濕好多水,所以入得好順利好易,仲聽到吱吱水聲,老婆好無奈咁伏低左,刻意咁避開望向房門方向,而我就系咁後推~
啪啪聲咁響,梗本系夜深人靜冇乜可能聽唔到,更何況只系一房門之隔,我都望到房外個影移動,不過老婆刻意唔面向房門,相信佢都知佢表弟會系偷睇緊~
我嘅表現平時系好麻麻,通常草草了事,今晚我就想盡量拖長屌佢嘅時間~
但刺激感已充斥了腦海,梗本不能控制,好快我已經爆射,全數射了入老婆子宮,我遞上了紙巾比老婆,老婆匆匆的接了流出的米青便倒頭就睡,比著平時一定會行去沖返個涼先,分明佢就系唔想呢個時候行出房去~

圖片附件: 22-02-12-10-46-25-747_deco.jpg (2022-2-12 11:37, 1.53 MB) / 該附件被下載次數 8

作者: 七色熊    時間: 2020-5-26 12:50

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-5-26 12:44 發表 查看引用來源
抖左幾分鐘,我又托返起老婆個屎忽,好想老婆面向房門比我後推,呢刻老婆意會到我想做乜,用佢個眼神就唔好之際,我已唔理三七二十一,係佢未及反應又已入左,實在好濕好多水,所以入得好順利好易,仲聽到吱吱水聲,老婆好無奈咁伏低左,刻 ...
經過晚上我的超水準表現,第二朝我同老婆都好晏先醒,心想唔知佢表弟有乜表示,又唔知老婆個尷尬樣會点?其實我好期待睇下老婆個尷尬樣~
又好想單獨聽下佢表弟有乜表示~

圖片附件: 22-02-12-10-46-15-296_deco.jpg (2022-2-12 11:37, 1.89 MB) / 該附件被下載次數 8

作者: 七色熊    時間: 2020-5-26 12:56

文字表達未如理想,請多多包含!之後發生嘅嘢容我有空再分享

作者: 樓上吉仔    時間: 2020-5-26 13:04

寫得好好,好緊張,請繼續
作者: 七色熊    時間: 2020-5-26 13:04

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-5-26 12:50 發表 查看引用來源

經過晚上我的超水準表現,第二朝我同老婆都好晏先醒,心想唔知佢表弟有乜表示,又唔知老婆個尷尬樣會点?其實我好期待睇下老婆個尷尬樣~
又好想單獨聽下佢表弟有乜表示~ ...
醒來见佢表弟在廳睇緊電視,我就同佢講了聲早晨,见到佢表弟個樣殘殘地~
心諗條友琴晚可能出得多過我🤭
到老婆行出嚟,佢都系講左句早晨就急步入左廁所,相信佢都系會盡量避免眼神接觸喇~
如我所料,老婆都系無同我地去食晏,老婆仲話比機會我同佢表弟交流~老婆系唔系咁貼心呀!😇
咁又系,心想呢d機會都唔知仲有冇下次!

作者: 大大條J    時間: 2020-5-26 13:13

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-5-26 12:56 發表 查看引用來源
文字表達未如理想,請多多包含!之後發生嘅嘢容我有空再分享
長文先好呀慢慢睇,我已經J左幾次🤣🤣
作者: 七色熊    時間: 2020-5-26 13:33

引用:
原帖由 大大條J 於 2020-5-26 13:13 發表 查看引用來源
長文先好呀慢慢睇,我已經J左幾次🤣🤣
咁就幾次?
我果d都未系幾精彩

圖片附件: 10252490ck5lnrwnwkw4ct.jpg (2022-2-12 11:38, 361.29 KB) / 該附件被下載次數 6

作者: 大大條J    時間: 2020-5-26 13:46

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-5-26 13:33 發表 查看引用來源
咁就幾次?
我果d都未系幾精彩
師兄無陰公🤣🤣🤣🤣🤣
作者: ho501501    時間: 2020-5-26 14:04

都冇講佢捉實佢老婆俾表弟屌
作者: 七色熊    時間: 2020-5-26 14:07

引用:
原帖由 大大條J 於 2020-5-26 13:46 發表 查看引用來源
師兄無陰公🤣🤣🤣🤣🤣
点解話我冇陰公?
作者: 七色熊    時間: 2020-5-26 14:07

引用:
原帖由 ho501501 於 2020-5-26 14:04 發表 查看引用來源
都冇講佢捉實佢老婆俾表弟屌
你咁心急?

圖片附件: Screenshot_20231020_134608_Gallery.jpg (2023-10-20 13:46, 435.82 KB) / 該附件被下載次數 5

作者: 花郎    時間: 2020-5-26 14:19

有相更好
作者: mrfour1973    時間: 2020-5-26 14:28

哈 第2晚他有冇落場幫手 睇得下步米一齊玩下
作者: kennychan1989    時間: 2020-5-26 14:40

支持師兄,寫得詳細啲
作者: cheapcheap123    時間: 2020-5-26 14:54

表弟有屌你老婆,咁係唔係3P
作者: 七色熊    時間: 2020-5-26 14:55

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-5-26 13:04 發表 查看引用來源
醒來见佢表弟在廳睇緊電視,我就同佢講了聲早晨,见到佢表弟個樣殘殘地~
心諗條友琴晚可能出得多過我🤭
到老婆行出嚟,佢都系講左句早晨就急步入左廁所,相信佢都系會盡量避免眼神接觸喇~
如我所料,老婆都系無同我地去食晏,老 ...
佢表弟有承認睇哂過程,佢自己話當晚入廁所出左4次~
佢話始終無睇到我老婆面部表情,好想現場參與,我話系就趁機睇下邊晚,不過我都話唔肯定老婆會唔會拒絕~
佢表弟話大6好多玩交換,佢屌的有超過10件人妻,佢個樣有幾分鬼鬼地,同埋佢條嘢都幾粗大,仲話好少失手~
終於系第三日,佢表弟話要去買些葯用品返上去,又話要買些金器,咁就順理成章交左比老婆陪佢,而我又要返工!

作者: 小王子    時間: 2020-5-26 14:58

等睇表弟作客抄你4比0
作者: 七色熊    時間: 2020-5-26 14:59

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-5-26 14:55 發表 查看引用來源
佢話始終無睇到我老婆面部表情,好想現場參與,我話系就趁機睇下邊晚,不過我都話唔肯定老婆會唔會拒絕~
佢表弟話大6好多玩交換,佢屌的有超過10件人妻,佢個樣有幾分鬼鬼地,同 ...
初頭都有想過親戚上頭,好似咁玩有違常理,但諗深又只系疏堂,況且親戚先安全,大家都唔想衰,亦會知所避忌,唔會泥足深陷,都系抱著一嚐刺激心態~

圖片附件: Screenshot_20231020_134752_Gallery.jpg (2023-10-20 13:48, 353.8 KB) / 該附件被下載次數 5

作者: 七色熊    時間: 2020-5-26 15:11

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-5-26 14:55 發表 查看引用來源
佢表弟話大6好多玩交換,佢屌的有超過10件人妻,佢個樣有幾分鬼鬼地,同 ...
講返老婆陪佢去買嘢,老婆仲滿心歡喜咁打比我,話佢表弟好客氣,送左條足金手鏈比佢!
女人都系好易氹,其實佢表弟都靜雞雞有微信我,話我知行程,仲話買完嘢去左旺角街市買埋海鮮返我屋企開餐,而我工作又唔系準時收6点嗰d,ot系好經常,呢晚我又真系ot,所以早極都要收8点,而佢地5点多已買埋海鮮返左去~
呢刻我又收到佢表弟微信#
信息系咁講,表兄(佢跟老婆叫)
表姊今日好開心,知你工作忙,表姊我會照顧,如你不介意,我就把握時機親親表姊好嗎?晚飯等你一起吃~

作者: 七色熊    時間: 2020-5-26 15:14

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-5-26 15:11 發表 查看引用來源
講返老婆陪佢去買嘢,老婆仲滿心歡喜咁打比我,話佢表弟好客氣,送左條足金手鏈比佢!
女人都系好易氹,其實佢表弟都靜雞雞有微信我,話我知行程,仲話買完嘢去左旺角街市買埋海鮮返我屋企開餐,而我工作又唔系準時收6点嗰d,ot系好經 ...
事發過程
我並不在場,系老婆交代,不過事後再經佢表弟證實,過程中老婆由含蓄好快就變主動~

圖片附件: Screenshot_20231020_134608_Gallery.jpg (2023-10-20 13:48, 435.82 KB) / 該附件被下載次數 4

作者: leechi1978    時間: 2020-5-26 15:15

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-5-26 15:11 發表 查看引用來源
女人都系好易氹,其實佢表弟都靜雞雞有微信我,話我知行程,仲話買完嘢去左旺角街市買埋海鮮返我屋企開餐,而我工作又唔系準時收6点嗰d,ot系好經 ...
到戲肉⋯⋯熊兄快啲啦⋯⋯硬晒啦
作者: 2000092    時間: 2020-5-26 15:28

Ching精彩!!!!
作者: 七色熊    時間: 2020-5-26 15:29

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-5-26 15:14 發表 查看引用來源
事發過程
我並不在場,系老婆交代,不過事後再經佢表弟證實,過程中老婆由含蓄好快就變主動~
老婆交代系好簡略,老婆話唔系因為表弟送左佢條足金手鏈就比佢,只系返到屋企身水身汗,老婆話入房拎左衫去沖涼之際,佢表弟系佢半推半就下一同進入,系沖涼過程佢話表弟已吻了她全身,手口並用,身下鮑魚亦比佢表弟手口進駐了,老婆話有抗拒,不過又承認那刻稍有遲疑下已失守~
所有過程都是事後佢表弟走後,她才承認了,還把今次的責任全推給我,如果唔系我要要佢配合,佢表弟就唔會偷睇完對佢起色心等這些!
不過不得她否認,過程中老婆有高潮有配合,詳細過程就反而系佢表弟微信中全話我知的~
作者: chankoi    時間: 2020-5-26 15:34

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-5-26 15:29 發表 查看引用來源
老婆交代系好簡略,老婆話唔系因為表弟送左佢條足金手鏈就比佢,只系返到屋企身水身汗,老婆話入房拎左衫去沖涼之際,佢表弟系佢半推半就下一同進入,系沖涼過程佢話表弟已吻了她全身,手口並用,身下鮑魚亦比佢表弟手口進駐了,老婆 ...
好精彩呀師兄!請繼續!
作者: 七色熊    時間: 2020-5-26 15:38

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-5-26 15:29 發表 查看引用來源
老婆交代系好簡略,老婆話唔系因為表弟送左佢條足金手鏈就比佢,只系返到屋企身水身汗,老婆話入房拎左衫去沖涼之際,佢表弟系佢半推半就下一同進入,系沖涼過程佢話表弟已吻了她全身,手口並用,身下鮑魚亦比佢表弟手口進駐了,老婆 ...
而表弟講的系咁
沖涼時我老婆曾表示,不如用手幫你解決,而表弟話我老婆都有驚訝,驚訝佢條嘢又長又硬,就系老婆用手握弄時,佢表弟已經迎上同我老婆脷疊脷茄輪中,老婆亦緊握佢表弟條J未有放鬆,佢表弟同我講,呢刻我老婆根本就已默許比佢~

圖片附件: Screenshot_20231020_134752_Gallery.jpg (2023-10-20 13:49, 353.8 KB) / 該附件被下載次數 3

作者: 七色熊    時間: 2020-5-26 15:48

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-5-26 15:38 發表 查看引用來源
而表弟講的系咁
沖涼時我老婆曾表示,不如用手幫你解決,而表弟話我老婆都有驚訝,驚訝佢條嘢又長又硬,就系老婆用手握弄時,佢表弟已經迎上同我老婆脷疊脷茄輪中,老婆亦緊握佢表弟條J未有放鬆,佢表弟同我講,呢刻我老婆根本就已默 ...
沖涼過程打茄輪,老婆同表弟含撚,根本就已經全不抗拒了~
表弟匆匆拖左老婆入房,表弟同老婆乃閪,過程就好似偷窺我那晚所做的,69互舔,表弟還表示有舔老婆菊花,老婆又好配合,好快已無尷尬,互相玩弄,老婆還把双乳送到佢表弟口中~
表弟話好想屌,佢話我老婆自己已擘開等屌中,男上女下,我老婆比佢插左一陣先醒起未帶套,真系激撚死,老婆還拎我的套幫佢表弟戴上,表弟話我老婆仲系中段反客為主,坐系佢上面,那對吊鐘奶就系咁比佢表弟又揸又啜,而老婆就系咁un~
作者: ho501501    時間: 2020-5-26 15:56

最尾表弟有冇屌埋你兩公婆個菊花先返上去?
仲有你有冇跟埋表弟返上去屌番佢老婆?如果冇屌就蝕曬俾佢😓
作者: mrfour1973    時間: 2020-5-26 15:56

哈 正 睇到我返工硬到死  重有冇多D经驗講下
作者: 七色熊    時間: 2020-5-26 15:56

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-5-26 15:48 發表 查看引用來源
沖涼過程打茄輪,老婆同表弟含撚,根本就已經全不抗拒了~
表弟匆匆拖左老婆入房,表弟同老婆乃閪,過程就好似偷窺我那晚所做的,69互舔,表弟還表示有舔老婆菊花,老婆又好配合,好快已無尷尬,互相玩弄,老婆還把双乳送到佢表弟口中~
表 ...
女人系養唔熟,偷食仲扮淑女,仲話系我一手安排,佢無責任?
佢唔比人屌,我相信佢表弟唔會強來屌佢,就系佢欲拒還迎先會咁!
佢表弟用左3個姿勢招呼佢表姊,狗仔式系最後爆射的姿勢,一隻母狗扮淑女,我已睇清我老婆系一個乜女人,其實佢表弟表示春節會落嚟孖我一起炮製淫閪,可惜疫情令一切泡湯,期待又期待中,疫情幾時能完呢?
作者: 七色熊    時間: 2020-5-26 15:59

引用:
原帖由 ho501501 於 2020-5-26 15:56 發表 查看引用來源
最尾表弟有冇屌埋你兩公婆個菊花先返上去?
仲有你有冇跟埋表弟返上去屌番佢老婆?如果冇屌就蝕曬俾佢😓
佢老婆不是我杯茶!
我老婆個菊無比佢屌
作者: 七色熊    時間: 2020-5-26 16:04

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2020-5-26 15:56 發表 查看引用來源
哈 正 睇到我返工硬到死  重有冇多D经驗講下
經驗不多,都系近這两年先開放d~
我冇叫雞又冇溝女,講起嚟蝕左好多,好想懲罰我老婆,不過都系未有乜方法懲處佢,又未敢向朋友求助,更不敢找陌生人幫忙!

圖片附件: Screenshot_20231020_134608_Gallery.jpg (2023-10-20 13:49, 435.82 KB) / 該附件被下載次數 2

作者: 七色熊    時間: 2020-5-26 16:07

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-5-26 16:04 發表 查看引用來源
經驗不多,都系近這两年先開放d~
我冇叫雞又冇溝女,講起嚟蝕左好多,好想懲罰我老婆,不過都系未有乜方法懲處佢,又未敢向朋友求助,更不敢找陌生人幫忙! ...
香港冇去叫雞,只是那次佢表弟帶左我去邪骨大開眼界,而家又未能通關!
講真我都知今次蝕左渣米
蝕到入左肉😭

圖片附件: Screenshot_20231020_134752_Gallery.jpg (2023-10-20 13:50, 353.8 KB) / 該附件被下載次數 2

作者: mrfour1973    時間: 2020-5-26 16:09     標題: 回覆 43# 七色熊 的帖子

哈 有時自己老婆慢慢一步步開發她不為人知的性趣係好正   但特係自己老婆有d熟女格 反兒會提起她自信心 除左老公比面重同她玩 重有其他男人想試下她  注意保密工作
作者: friendho    時間: 2020-5-26 16:09

我記得師兄老婆對波都好勁下,如果狗仔後入撞到對野fing下fing下,視覺好鬼震撼
作者: cheapcheap123    時間: 2020-5-26 16:12

好醜都係肉,下次返大陸樓主一定要屌你老表老婆。
作者: ho501501    時間: 2020-5-26 16:12

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-5-26 16:07 發表 查看引用來源
香港冇去叫雞,只是那次佢表弟帶左我去邪骨大開眼界,而家又未能通關!
講真我都知今次蝕左渣米
蝕到入左肉😭
你老婆俾其他人屌得一次就將會密密咁去俾其他人屌
作者: mrfour1973    時間: 2020-5-26 16:13

哈 七色熊 有冇可能重貼你以前d文回味下
作者: ho501501    時間: 2020-5-26 16:14

引用:
原帖由 friendho 於 2020-5-26 16:09 發表 查看引用來源
我記得師兄老婆對波都好勁下,如果狗仔後入撞到對野fing下fing下,視覺好鬼震撼
如果有相睇吓就好
作者: ho501501    時間: 2020-5-26 16:14

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2020-5-26 16:12 發表 查看引用來源
好醜都係肉,下次返大陸樓主一定要屌你老表老婆。
咪撚就系,一定要中出添呀
作者: 七色熊    時間: 2020-5-26 16:15

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2020-5-26 16:09 發表 查看引用來源
哈 有時自己老婆慢慢一步步開發她不為人知的性趣係好正   但特係自己老婆有d熟女格 反兒會提起她自信心 除左老公比面重同她玩 重有其他男人想試下她  注意保密工作 ...
女人比人屌完又真系好似增加左佢自信咁
作者: 七色熊    時間: 2020-5-26 16:16

引用:
原帖由 ho501501 於 2020-5-26 16:14 發表 查看引用來源

咪撚就系,一定要中出添呀
佢老婆個樣好很大媽,系大6閪
作者: 七色熊    時間: 2020-5-26 16:16

引用:
原帖由 ho501501 於 2020-5-26 16:12 發表 查看引用來源

你老婆俾其他人屌得一次就將會密密咁去俾其他人屌
可能佢胆細未必敢
作者: 七色熊    時間: 2020-5-26 16:17

引用:
原帖由 friendho 於 2020-5-26 16:09 發表 查看引用來源
佢系幾大波嗰隻,两隻大吊鐘

作者: mrfour1973    時間: 2020-5-26 16:18     標題: 回覆 52# 七色熊 的帖子

哈 有新人重想玩 係會  連老公都唔玩D熟女一睇會知  做老公會知  果排同老婆玩得多她都會扮靚小小
作者: 七色熊    時間: 2020-5-26 16:18

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2020-5-26 16:13 發表 查看引用來源
哈 七色熊 有冇可能重貼你以前d文回味下
点重貼唔識整?
作者: mrfour1973    時間: 2020-5-26 16:21     標題: 回覆 57# 七色熊 的帖子

貼返之前d link. 之前像有個大6中醫想同你老婆 有冇記錯
作者: 七色熊    時間: 2020-5-26 16:26

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2020-5-26 16:21 發表 查看引用來源
貼返之前d link. 之前像有個大6中醫想同你老婆 有冇記錯
唔識搞
之前系出過一個帖
作者: 七色熊    時間: 2020-5-26 16:33

仲想問一個問題,上去推油按摩,條女比我屌,但半軟不夠硬,是不是心情緊張影響會咁?
屌老婆8次都會有一次系咁,乜原因?
作者: 七色熊    時間: 2020-5-26 16:36

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-5-26 16:33 發表 查看引用來源
仲想問一個問題,上去推油按摩,條女比我屌,但半軟不夠硬,是不是心情緊張影響會咁?
半軟不硬,入都未入到,無哂信心😓
結果嗰次條女最後只能含我出嘢
作者: 七色熊    時間: 2020-5-26 16:38

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-5-26 16:36 發表 查看引用來源
半軟不硬,入都未入到,無哂信心😓
結果嗰次條女最後只能含我出嘢
佢表弟都知,所以都有問過我,表姊系唔系唔夠飽😓
真系点先有返信心,自覺好似心理問題多過生理?
作者: mrfour1973    時間: 2020-5-26 16:57     標題: 回覆 60# 七色熊 的帖子

可能有小小驚又怕怕到 事關冇出去玩過有心理影響   建議唔好玩外面d 女 專心開發老婆
作者: 七色熊    時間: 2020-5-26 17:04

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2020-5-26 16:57 發表 查看引用來源
可能有小小驚又怕怕到 事關冇出去玩過有心理影響   建議唔好玩外面d 女 專心開發老婆
開發老婆但又冇左新鮮感!
好似唔湯唔水,两頭唔到岸
作者: 七色熊    時間: 2020-5-26 17:07

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-5-26 17:04 發表 查看引用來源
開發老婆但又冇左新鮮感!
好似唔湯唔水,两頭唔到岸
好想揾d老友做開發,其實我都系想佢表弟幫手開發,可惜疫情下行不了過關~
揾朋友開發又唔知揾邊個好?陌生人更加唔夠胆揾~
作者: mrfour1973    時間: 2020-5-26 17:09     標題: 回覆 64# 七色熊 的帖子

哈 淨係一心用不同的玩具玩死她 又同她一齊睇d一咸片了解下她D幻想 跟手又試下 唔會悶
作者: 七色熊    時間: 2020-5-26 17:13

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2020-5-26 17:09 發表 查看引用來源
哈 淨係一心用不同的玩具玩死她 又同她一齊睇d一咸片了解下她D幻想 跟手又試下 唔會悶
我好似冇左同佢玩之心情,反而有睇佢比人玩的心情!
玩具佢唔多有興趣玩~
睇四仔佢鐘意睇鬼佬,但我鐘意睇日本,口味又不一樣!
作者: 七色熊    時間: 2020-5-26 17:15

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-5-26 17:13 發表 查看引用來源
我好似冇左同佢玩之心情,反而有睇佢比人玩的心情!
玩具佢唔多有興趣玩~
睇四仔佢鐘意睇鬼佬,但我鐘意睇日本,口味又不一樣!
好似有d心力交瘁!
已經唔想搞太多花臣,最好直接了當,我做旁觀,有心情就先加入~
作者: mrfour1973    時間: 2020-5-26 17:19     標題: 回覆 67# 七色熊 的帖子

哈 e個情況好明白 我本身就真係轉左睇老婆鐘意睇果d 慢慢自己都🆗 家下主力揾她鍾意睇果D  鬼佬片吊屎佛多 又要大條 試下同她玩E個方向
作者: mrfour1973    時間: 2020-5-26 17:22     標題: 回覆 68# 七色熊 的帖子

哈 都明 可以試下同她揾對手 同她講下自己的問題 唔夠刺激   老婆有幾大? 熟女可能接受到老公提e種新玩法
作者: 七色熊    時間: 2020-5-26 17:23

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2020-5-26 17:19 發表 查看引用來源
哈 e個情況好明白 我本身就真係轉左睇老婆鐘意睇果d 慢慢自己都🆗 家下主力揾她鍾意睇果D  鬼佬片吊屎佛多 又要大條 試下同她玩E個方向
明白!
來張我出鮑魚,有無人出豉油

作者: Zxcvbnmqwertyui    時間: 2020-5-26 17:32

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-5-26 17:23 發表 查看引用來源
明白!
師兄,張相好熟口面,請問相中人係你老婆???
作者: lo0925hk    時間: 2020-5-26 17:35

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-5-26 17:23 發表 查看引用來源
明白!
隻鮑魚咁正 我出豉油又點話
作者: 七色熊    時間: 2020-5-26 17:40

引用:
原帖由 Zxcvbnmqwertyui 於 2020-5-26 17:32 發表 查看引用來源

師兄,張相好熟口面,請問相中人係你老婆???
熟口面?点熟先
作者: 七色熊    時間: 2020-5-26 17:41

引用:
原帖由 lo0925hk 於 2020-5-26 17:35 發表 查看引用來源

隻鮑魚咁正 我出豉油又點話
出豉油出埋雞
作者: Zxcvbnmqwertyui    時間: 2020-5-26 17:42

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-5-26 17:40 發表 查看引用來源
熟口面?点熟先
PM你,如認錯,請勿見錯!!!!!!!!!!
作者: 七色熊    時間: 2020-5-26 17:43

引用:
原帖由 Zxcvbnmqwertyui 於 2020-5-26 17:42 發表 查看引用來源

PM你,如認錯,請勿見錯!!!!!!!!!!
不會见怪!
人有相似物有相同,何況系隻毛鮑
作者: lo0925hk    時間: 2020-5-26 17:45     標題: 回覆 75# 七色熊 的帖子

出埋雞雞
作者: 七色熊    時間: 2020-5-26 17:50

引用:
原帖由 lo0925hk 於 2020-5-26 17:45 發表 查看引用來源
出埋雞雞
出左收唔得返
作者: lo0925hk    時間: 2020-5-26 17:51

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-5-26 17:50 發表 查看引用來源
出左收唔得返
阿嫂大食成隻食曬
作者: Zxcvbnmqwertyui    時間: 2020-5-26 17:52

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-5-26 17:50 發表 查看引用來源
出左收唔得返
收唔返都扺呀,咁誘人!!!!!!
作者: 七色熊    時間: 2020-5-26 17:53

引用:
原帖由 lo0925hk 於 2020-5-26 17:51 發表 查看引用來源

阿嫂大食成隻食曬
有雞雞?
等我揾張更激嚟刺激下收視
作者: 七色熊    時間: 2020-5-26 17:53

引用:
原帖由 Zxcvbnmqwertyui 於 2020-5-26 17:52 發表 查看引用來源

收唔返都扺呀,咁誘人!!!!!!
多謝支持
作者: Zxcvbnmqwertyui    時間: 2020-5-26 17:57

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-5-26 17:53 發表 查看引用來源
多謝支持
師兄咁慷慨解囊,當然要大力支持!!!!!!!!!!!!!
作者: 七色熊    時間: 2020-5-26 17:59

引用:
原帖由 Zxcvbnmqwertyui 於 2020-5-26 17:57 發表 查看引用來源

師兄咁慷慨解囊,當然要大力支持!!!!!!!!!!!!!
都比人食左喇!
慷慨下又点話
作者: egg29    時間: 2020-5-26 18:13

Ching 一定支持,多放相
作者: mrfour1973    時間: 2020-5-26 18:22     標題: 回覆 85# 七色熊 的帖子

哈開左個頭 老婆又ok 再試多次又得 就唔停得
作者: 大大條J    時間: 2020-5-26 18:41

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-5-26 14:07 發表 查看引用來源
点解話我冇陰公?
未到戲肉已J幾次,睇黎有排J!
作者: 花郎    時間: 2020-5-26 18:46

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-5-26 16:33 發表 查看引用來源
性功能下降.同飲食,身體質素等有關.
作者: mrfour1973    時間: 2020-5-26 18:57     標題: 回覆 89# 花郎 的帖子

平時多做運動 床上運動先會表現好
作者: 七色熊    時間: 2020-5-26 19:02

引用:
原帖由 大大條J 於 2020-5-26 18:41 發表 查看引用來源
未到戲肉已J幾次,睇黎有排J!
曾經有一次
我有個老友J比佢睇
作者: 七色熊    時間: 2020-5-26 19:02

引用:
原帖由 花郎 於 2020-5-26 18:46 發表 查看引用來源
性功能下降.同飲食,身體質素等有關.
唉!可能冇乜注意
作者: 七色熊    時間: 2020-5-26 19:03

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2020-5-26 18:57 發表 查看引用來源
平時多做運動 床上運動先會表現好
好懶做運動
作者: 七色熊    時間: 2020-5-26 21:02

引用:
原帖由 egg29 於 2020-5-26 18:13 發表 查看引用來源
Ching 一定支持,多放相
有師兄問
我老婆系唔系好多tback,事實唔系,佢著嘅多數系呢d款,舒服為主

作者: 七色熊    時間: 2020-5-26 21:05

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-5-26 21:02 發表 查看引用來源
有師兄問
我老婆系唔系好多tback,事實唔系,佢著嘅多數系呢d款,舒服為主
奶罩都系大大個
鐘情嘅都系個子大大件,下面揪嘢大大揪
作者: friendho    時間: 2020-5-26 21:06

好掛住阿嫂對大波,有冇得睇先?
作者: ACA64    時間: 2020-5-26 21:06     標題: 回覆 94# 七色熊 的帖子

其實Tbag 一d都唔舒服
作者: ACA64    時間: 2020-5-26 21:07     標題: 回覆 96# friendho 的帖子

我都想睇,師兄有冇阿嫂大波照?
作者: 七色熊    時間: 2020-5-26 21:10

引用:
原帖由 friendho 於 2020-5-26 21:06 發表 查看引用來源
好掛住阿嫂對大波,有冇得睇先?
未有影新相,舊的要摷摷
作者: 七色熊    時間: 2020-5-26 21:11

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-5-26 21:05 發表 查看引用來源
奶罩都系大大個
鐘情嘅都系個子大大件,下面揪嘢大大揪
仲有著呢d閃閃襪褲

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)