188Channel

標題: 我人生數唔曬的豔遇 update #1 #25#47#61 [打印本頁]

作者: 天空次郎    時間: 2020-5-22 13:23     標題: 我人生數唔曬的豔遇 update #1 #25#47#61

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 半空長長馬    時間: 2020-5-22 13:44

支持 ..............
作者: 825    時間: 2020-5-22 14:37

支持 支持 支持 支持
作者: hondaeuror    時間: 2020-5-22 14:41     標題: 回覆 1# 天空次郎 的帖子

Support !! Support!!

同佢Keep 左幾耐
最多嗰次做左幾多次呢
作者: djyeung    時間: 2020-5-22 15:48

等睇下一集,寫得很精彩!
作者: whjack    時間: 2020-5-22 16:03

support
作者: 四衝程    時間: 2020-5-22 16:04

支持! 等你下一篇👍👍
作者: mui1892    時間: 2020-5-22 16:11

支持支持支持🤪🤪🤪
作者: alexiwata    時間: 2020-5-22 16:56

支持真實經歷
作者: pc6983    時間: 2020-5-22 17:00

真人真事經歷,一定支持
作者: 小王子    時間: 2020-5-22 17:34

支持。。。。一晚七次郎✌️🤚
作者: adamsmith1723    時間: 2020-5-22 23:54

支持 ..............
作者: Ken5678    時間: 2020-5-23 00:20     標題: 回覆 1# 天空次郎 的帖子

支持你,繼續寫落去呀
作者: timwu889    時間: 2020-5-23 02:56

支持 支持 支持 支持
作者: 青衣113    時間: 2020-5-23 03:02

好一個食家正正正几時再有其代。
作者: mui1892    時間: 2020-5-23 09:20

師兄咁你有幾多艷遇㗎😏😏😏
作者: yiuming0520    時間: 2020-5-23 10:35

期待師兄繼續分享!!
作者: fb9743404    時間: 2020-5-23 12:02

C兄寫得好,支持支持!!!
作者: 四衝程    時間: 2020-5-23 12:12

師兄其實可以唔駛連住係 #1 寫落去,你標題寫 update 係邊度仲好。
作者: mui1892    時間: 2020-5-23 12:25

引用:
原帖由 四衝程 於 2020-5-23 12:12 發表 查看引用來源
師兄其實可以唔駛連住係 #1 寫落去,你標題寫 update 係邊度仲好。
我都覺得係咁話
作者: lms839839    時間: 2020-5-23 14:23

一定支持,一定支持
作者: adamsmith1723    時間: 2020-5-23 14:52

師兄寫得好,支持!!!
作者: 天河浪人    時間: 2020-5-23 16:55

手腕粗, 18CM ,正常洋腸都沒有呢
18 CM 是屬男友屌最盡~渡假屌初級邊邊,
睇黎師兄同我一樣都幾自豪, 哈
作者: lazyday0616    時間: 2020-5-23 22:27

環球自助餐。。。👍👍👍
作者: 天空次郎    時間: 2020-5-24 01:28

Update update

同學👩‍🎓

尼個同學其實一d都唔靚,但有身材,(我指既唔靚即係大概係出街唔會望,但你要食還是食得落果種)
我同佢大學一年級算熟,一開始都會得閒傾下計,但未出過街,有一次跨年,四女一男約埋一齊去一個有錢女屋企,睇101放煙花,我果時好純潔,冇一個係我想上既女仔,到左晚上十點幾未到跨年既時間,我有d眼訓,肩膀好硬,自己按左幾下,點知突然間有對溫柔的手幫我按左幾下。
    我地叫佢做 G啦!
G:見你咁累,我最拿手就係幫我爸按摩!
我:嘩 好得
就係咁我俾佢手技征服左,真係有d心動。(可能本人鐘意按摩)
如是者飛快地過左半年,我地冇咁熟了,但得閒都會講下野,有一次好神奇地,佢問
    G:你搬左屋慣唔慣
    我:唔慣架 一個人 好悶(佢有男友,但分隔兩地)
    G:所以你住邊啊,因為我都要搬了,過去睇睇得嗎?!
    我:當然可以啦!(其實我半年前都問過佢要唔要同我一齊,但佢話雖然我都鐘意你但我有男朋友了)
      我就帶左佢上去,睇左陣,就坐床傾計,我就突然醒起想佢幫我按下。
      G:可以啊,那有什麼問題
      我:太好了
     按左5分鐘到,突然心頭湧出一個念頭(孤男寡女,佢like我,按緊摩,而我知道台灣女仔俾朋友錫一淡係唔會嘈到要告人上法庭既,最多冇朋友做)
     所以我決定突然轉身射個三分波,直接嘴落去,佢咬左一下嘴純(好性感),見佢冇反應,我就直接拉佢落黎,繼續嘴,然後手已伸入褲裡面。
      佢立刻叫停我,問我
G:你認真?(認真想搞野定係認真想停?哈哈)
我:當然啦
G: 套~
好彩我都有準備~
佢居然問我
G:點解你會有
我:咁我都係一個男人黎既
我開始除衫,先發覺佢身體非常地結實,馬甲線都好明顯,尤其是屁股控係絕對會high爆。

當然都係除~摸~插~射,但過程真係冇得彈,可惜果次係第一次都係最尾一次,你地知道點解嗎?因為我遇到上一篇既大波空姐,就係o係同同學做完過左一日,我就同空姐肉白概相見,我果時太純情唔懂咩叫sp。
     有留言問我有幾次豔遇,我都數過,唔計搞完之後變男女朋友果隻,應該有大概二十次左右,誠心地同大家講冇吹水,如果嘴下都計豔遇就唔止二十次了,我曾經一次擁有5個可以搞野既女人(唔係sp,係5個俾我選一個)選左果一個都算半個豔遇。

下一篇  港女 唉~~
作者: samlikarhei    時間: 2020-5-24 01:31

Thx c hing gd post
作者: 艾拉傑    時間: 2020-5-24 08:50

利害...
作者: mui1892    時間: 2020-5-24 08:58

引用:
原帖由 天空次郎 於 2020-5-24 01:28 發表 查看引用來源

同學👩‍🎓

尼個同學其實一d都唔靚,但有身材,(我指既唔靚即係大概係出街唔會望,但你要食還是食得落果種)
我同佢大學一年級算熟,一開始都會得閒傾下計,但未出過街,有一次跨年,四女一男約埋一齊去一個有錢女屋 ...
👍🏻👍🏻👍🏻
作者: pc6983    時間: 2020-5-24 09:44

我想問師兄係咪識空姐?

如果有,請PM我
作者: 天空次郎    時間: 2020-5-24 21:11

空姐 識兩個啊 一個初戀女友 一個搞過野下咁 冇啦
作者: 更年大叔    時間: 2020-5-25 00:36     標題: 回覆 1# 天空次郎 的帖子

嘩,真係寫得好精彩。。師兄咁你今年幾大?。仲有排玩喎
作者: alyc0111    時間: 2020-5-25 02:18

引用:
原帖由 pc6983 於 2020-5-24 09:44 發表 查看引用來源
我想問師兄係咪識空姐?

如果有,請PM我
我都食過空姐
作者: cx829    時間: 2020-5-25 11:19

引用:
原帖由 天空次郎 於 24-5-2020 01:28 發表 查看引用來源

同學👩‍🎓

我同佢大學一年級算熟,一開始都會得閒傾下計,但未出過街,有一次跨年,四女一男約埋一齊去一個有錢女屋 ...
great story! looking forward to your updates
作者: PAN2016    時間: 2020-5-25 14:17

引用:
原帖由 天空次郎 於 2020-5-24 21:11 發表 查看引用來源
空姐 識兩個啊 一個初戀女友 一個搞過野下咁 冇啦
空姐其實都係女人仔一個,都係滿足下兒時幻想。我以前都有倆空姐sp
作者: Bukht    時間: 2020-5-25 14:31

支持r!支持!支持!
作者: pc6983    時間: 2020-5-25 16:52

引用:
原帖由 alyc0111 於 2020-5-25 02:18 發表 查看引用來源

我都食過空姐
你點識空姐㗎?
作者: pc6983    時間: 2020-5-25 16:53

引用:
原帖由 alyc0111 於 2020-5-25 02:18 發表 查看引用來源

我都食過空姐
我都想食
作者: hkairport    時間: 2020-5-25 18:34

繼續出文
作者: 天空次郎    時間: 2020-5-25 19:42     標題: 回覆 31# 更年大叔 的帖子

我34了 結左婚 唔玩得了
作者: 天空次郎    時間: 2020-5-25 19:43     標題: 回覆 34# PAN2016 的帖子

勁啊師兄!我都係食完佢地先做空姐
作者: 天空次郎    時間: 2020-5-25 19:44

夜D有時間再打!
下一集係 女朋友 (都算豔遇 但沉左船)
作者: pc6983    時間: 2020-5-25 20:20

引用:
原帖由 天空次郎 於 2020-5-25 19:44 發表 查看引用來源
夜D有時間再打!
下一集係 女朋友 (都算豔遇 但沉左船)
好的,期待
作者: 更年大叔    時間: 2020-5-26 00:10

引用:
原帖由 天空次郎 於 2020-5-25 19:42 發表 查看引用來源
咁後生,真係唔玩? 😏
作者: mui1892    時間: 2020-5-26 00:14

引用:
原帖由 天空次郎 於 2020-5-25 19:42 發表 查看引用來源
但你好扮嘢喎,咁你又結左婚,又諗反以前D野喎
作者: NPGG    時間: 2020-5-26 06:20     標題: 回覆 44# mui1892 的帖子

咪督爆佢啦

上得188

心中有數
作者: mui1892    時間: 2020-5-26 08:42

引用:
原帖由 NPGG 於 2020-5-26 06:20 發表 查看引用來源
咪督爆佢啦

上得188

心中有數
Ok!😏😏😏😏😏😏
作者: 天空次郎    時間: 2020-5-26 17:45

女朋友
終於有時間寫
     同左上兩個女仔結束後,當然也沒聯絡了,冷冷清清地過了幾個月,這時候,九月開學也來臨,當時我大三,迎來新鮮的大一學生,當中都有幾個靚既,咁尼個女仔係港女,一開始我唔係幾like佢,樣就中上啦,但個樣好姣,但我帶放係心上,結果有一次迎新會,有同佢講幾句野,嘩,串到啊想打佢幾巴果隻,心諗做朋友都米預我,可惜天就係咁玩野。
        後來過左一個星期度,突然有人add我,原來佢想問我借書,我就答應俾佢,果日佢過來同我拿,個樣都幾靚,用隻眼係咁電我,又唔該前唔該後,又俾佢加返D分。
     返到屋企都有講兩句,但突然氣氛轉向,佢突發同我講有個男仔成日性搔擾佢,我話佢點搔你,開始佢就講下自己穿著打扮,話今日俾人抽水,我就哦哦哦⋯⋯唔敢講咩(其實內心好想講,但係度食唔好係度柯)

之後佢突然問我
她:你想唔想睇我點著
我:唔想woo(頂,快啦)
她:咁忍到
我:我好正經(我驚你玩九我乍)
她:咁不如過兩日食飯報答你
我:是但啦

過兩日

食完飯(過程都正常冇乜野)
但走果時佢突然叫停,問我
她:想唔想睇
我:睇咩(扮野)
她:睇你個樣都係想溝我啦
我:我咩都冇做過(港女真係好冇解)
我就忍唔太到了,拉左佢去後巷嘴佢,其實我真係好大膽,因為其實學校港澳人少真係會揚出去,但就唔諗咁多了。
      結果都冇事,佢只係唔俾我上下奇手,身才還好,胸細細,屁股ok,我以為佢既拒絕係講緊no既意思。
      點知過左一日,佢突然問我可唔可以去你度搵你(果時我搬左佢大房 同另外兩個男仔住)....
     驚訝地心諗咁進取既尼個淫娃.....
下回分解
作者: Hkwargod    時間: 2020-5-26 22:05

引用:
原帖由 天空次郎 於 2020-5-26 17:45 發表 查看引用來源
女朋友
終於有時間寫
     同左上兩個女仔結束後,當然也沒聯絡了,冷冷清清地過了幾個月,這時候,九月開學也來臨,當時我大三,迎來新鮮的大一學生,當中都有幾個靚既,咁尼個女仔係港女,一開始我唔係幾like佢,樣就中上啦,但個樣好姣, ...
同佢最後行左幾耐?
作者: pc6983    時間: 2020-5-26 22:08

引用:
原帖由 天空次郎 於 2020-5-26 17:45 發表 查看引用來源
女朋友
終於有時間寫
     同左上兩個女仔結束後,當然也沒聯絡了,冷冷清清地過了幾個月,這時候,九月開學也來臨,當時我大三,迎來新鮮的大一學生,當中都有幾個靚既,咁尼個女仔係港女,一開始我唔係幾like佢,樣就中上啦,但個樣好姣, ...
好刺激呀~~~~~~~~
作者: 天空次郎    時間: 2020-5-27 01:42     標題: 回覆 43# 更年大叔 的帖子

唔好咁啦,身唔玩,心想玩,因為我以家老婆如果捉到去玩,就成個人生就冇曬架啦!
作者: 天空次郎    時間: 2020-5-27 01:44     標題: 回覆 44# mui1892 的帖子

都唔扮野既,只係我個腦只用來記住豔遇既過程!每個細節都好記得,最刺激有次朋友的女仔朋友 在客廳俾我上左,但我朋友沖緊涼,正到(佢地唔係男女朋友)
作者: 更年大叔    時間: 2020-5-27 08:05     標題: 回覆 8# 天空次郎 的帖子

但你個大腦喺下面喎。 😂
作者: mui1892    時間: 2020-5-27 09:28

引用:
原帖由 天空次郎 於 2020-5-27 01:44 發表 查看引用來源
都唔扮野既,只係我個腦只用來記住豔遇既過程!每個細節都好記得,最刺激有次朋友的女仔朋友 在客廳俾我上左,但我朋友沖緊涼,正到(佢地唔係男女朋友) ...
講呢個故仔聽呀
作者: 天空次郎    時間: 2020-5-27 12:24     標題: 回覆 52# 更年大叔 的帖子

咁難既答案都俾你估中
作者: 天空次郎    時間: 2020-5-27 12:25     標題: 回覆 53# mui1892 的帖子

你等唔等得?尼個古仔係以家講緊既古仔既十年後
作者: 天空次郎    時間: 2020-5-27 13:09     標題: 回覆 53# mui1892 的帖子

好啦 為左你提早講啦
有次我失戀得好嚴重,咁我就四處搵人玩同傾計,咁我有一個唔算熟既朋友,問我去唔去佢新搬既家,我話ok啦,都冇野做,佢就btw我前幾日食左條女,果條女今日都黎問我介唔介意,我心諗,靚仔真好,話上就上,我朋友又講,但係佢一直叫我做佢條仔,好能煩! 我心諗:我仲失戀Tim 真想講粗口!

好!到左佢屋企,佢果條女都來了,一眼覺得大波,樣幾好,但粉太多了,上到去,我朋友一眼都冇望佢,仲不斷在果條女面前係咁讚我,尼條友想點!

她:你做咩架?
     我:做xx
     她:咁米好勁
     我:傻啦 勁鬼
     她:靚唔靚 以前影架(手機中是一個肥肥地超大波既女仔)
     我:ok啦 邊個黎
     她:我囉!
這時候我朋友一直房間—沖涼房兩邊走,終於佢去左沖涼。
     我:邊有可能咁大 (我扮曬要摸佢胸)
      她:之前肥為左減肥個胸細曬
     我已經扮要摸佢,就到胸前已經要店到佢
     我最後她驚訝佢完全冇擋!!!!!
我成隻手放左在他胸前
    我嚇一嚇,我朋友又出返黎去房間拿東西,我手即刻放返原位。
    佢又走返去廁所~~~~
我就心跳地再伸去佢胸前(一邊講睇過)
    今次係直接伸入去(完全冇擋我)
直接摸到乳頭~~~~

我果時已經扯到冇朋友,見機不可失,就拉佢過黎嘴,佢完全配合我,嘴左30秒度,我就除褲叫佢幫我含,由於我飲左兩杯咖啡,佢大叫 咁大陣咖啡味既?
       我就叫佢唔好咁大聲啦!
而我就決定將佢就地正法,叫佢轉身,除左佢條褲,水已經成河,直接插入去,一邊好驚朋友突然出來,所以插左幾十下就唔再插了。
     一拔返出來,朋友就立刻出來了,時間剛剛好,刺激到爆炸,到最後我朋友都唔知我地有搞野(又係搞完要做我女朋友)
      最後條女做左youtuber!
作者: Hkwargod    時間: 2020-5-27 13:44

引用:
原帖由 天空次郎 於 2020-5-27 13:09 發表 查看引用來源
好啦 為左你提早講啦
有次我失戀得好嚴重,咁我就四處搵人玩同傾計,咁我有一個唔算熟既朋友,問我去唔去佢新搬既家,我話ok啦,都冇野做,佢就btw我前幾日食左條女,果條女今日都黎問我介唔介意,我心諗,靚仔真好,話上就上,我朋友又講 ...
仲有冇搵佢
作者: bentayga    時間: 2020-5-27 14:18

引用:
原帖由 天空次郎 於 2020-5-27 13:09 發表 查看引用來源
好啦 為左你提早講啦
有次我失戀得好嚴重,咁我就四處搵人玩同傾計,咁我有一個唔算熟既朋友,問我去唔去佢新搬既家,我話ok啦,都冇野做,佢就btw我前幾日食左條女,果條女今日都黎問我介唔介意,我心諗,靚仔真好,話上就上,我朋友又講 ...
師兄呢段故事好似之前出過po
作者: 天空次郎    時間: 2020-5-27 14:26     標題: 回覆 58# bentayga 的帖子

勁!咁都記得!係啊 證明冇吹水!
作者: mui1892    時間: 2020-5-27 14:33

引用:
好啦 為左你提早講啦
👍🏻👍🏻👍🏻真係好刺激喎!
作者: 天空次郎    時間: 2020-5-31 00:46

上回講到 條女打俾我話過黎搵我
當佢同我講去我屋企搵我,我就知道飛雲黎了(尼句個個師兄都會咁講 學下)
      咁當然就係去左學校,放左學我地一齊去買野返去煮,咁啱我室友都唔向度(又會咁剛好),未煮野之前,我已經撲左佢一次,但係佢居然大叫唔好,我人都嚇一嚇(咦,唔係姣底咩)
     咁嚇一嚇後我都安份左少少,煮完野食飽,我就開始毛手毛腳,正常程序,但係佢都一一拒絕,但又冇話要走,咁即係扮曬野啦!
     我尼個時候已經扯得好勁,不如就試下佢,我直接拿出我的《靈魂之槍》
佢當唐嚇一嚇,但就好似做戲咁,雖然嚇一嚇但係隻眼都係繼續望住我支野,我就捉佢隻手去我下面,教下佢揸棍波,佢開始幫我套弄,真係high,但佢冇咩經驗,有dd痛,佢個樣表現出一副想搞又唔敢的表情,所以我只好出絕招直接伸入水軍敵陣,起初佢都有擋,但後來我要伸返出黎時,佢仲壓住我隻手叫我繼續,二話不說將佢抱入房大戰,佢後尾講其實一直都扮緊野,但一開始其實唔係想溝我,其實只係想玩九我,引下我,點知冇諗過我咁直接同大支,咁只好俾我插,佢話 反正俾插下又冇蝕!
     啊⋯⋯原諒我果時俾佢尼句話引到,果時年少氣盛,俾佢引左入局。
     後來才知道佢香港有男朋友,一直都同我一齊又同香港男友一齊,食兩家茶禮,到左我擺左感情,俾我同埋佢男友知道左,最厲害係佢去左搵第四者上床,米話唔淫賤,當時超傷心,以家諗起都興奮,希望各位師兄有緣遇到佢,做下我表弟,順便幫我插到佢717!

下集。 第一次約炮
作者: 小辣椒仔    時間: 2020-5-31 08:00     標題: 回覆 56# 天空次郎 的帖子

You tuber ? 唔會係Rosa Ma 呀😝😝
作者: 天空次郎    時間: 2020-5-31 11:02     標題: 回覆 62# 小辣椒仔 的帖子

係就好囉!! 係既話就絕對做佢條仔啦
作者: 小辣椒仔    時間: 2020-5-31 11:06     標題: 回覆 63# 天空次郎 的帖子

大波YouTuber我只識佢😝😝😝
師兄唔介意私底下話我知邊個😉

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)