188Channel

標題: 色食仔嘅中女 [打印本頁]

作者: summergun    時間: 2020-5-3 00:06     標題: 色食仔嘅中女

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: summergun    時間: 2020-5-3 00:16

比細佬回一回氣, 對杯啤再續
作者: 6inch5    時間: 2020-5-3 02:29

好正,加油寫埋佢~~
作者: heaethan    時間: 2020-5-3 04:19

巴打, 請加油,寫埋佢,頂引啊
作者: heaethan    時間: 2020-5-3 04:20     標題: 回覆 2# summergun 的帖子

對杯啤,之後訓左??..... 哈哈
作者: Water_man    時間: 2020-5-3 06:09

好精彩,應該順利冇走雞吧……
作者: summergun    時間: 2020-5-3 08:24

Sor9ly, 真系訓左😴
作者: summergun    時間: 2020-5-3 08:26

再續一下先:
番到去E住嘅屋苑商場, 我地已經拖住手咁行, 不時又用波边磨我老鼠仔, 請我隻手臂食波餅,
E: 真系有操gym, 都有D肌喎,
Me: 系咩, 你真系中意有D机就一陣間show比你睇下
E: 好呀!
其實我條J想話系操你多D😁
揾左間潮州鋪, 我問佢想食乜鹵水, 佢就笑音音咁指住條大紅腸, 我就還番個眼色比佢,拍左佢羅友一下, 話正吖, 色食梗要食大紅腸咸朱手啦, 佢就加加笑住咁用波皮又磨我😝
等緊執佢鹵味個陣
E: 不如我响度等,你去隔離7仔買喜力吖
傻仔都明白佢想講乜
即刻就過去買左一打喜力再+ 一打好起力嘅Dom Dom👻
然後就一齊番上佢度.
佢 話自己住一廳一房, 好細單位架咋
E: 你去沖涼先, 我去執好D野食
Me: 我冇帶衫換喎
E: 我比條褲你着住先啦
吓, 心沈一沈, 5系同佢嘅男人着埋一條褲嘛!
原來佢比左條自己嘅休閒短褲, 仲笑住話應該着到卦😝
我就入去浴室沖,   八卦望下冇男人用品, 又放心左D
沖完淨系着住佢條短褲仔, 上身光脱脱, 條J就吊吊fing咁走出泥,
點知一坐落張sofa度, 成秋J+埋蛋蛋就响褲腳節左出呢, 佢見到就暗住咀笑住話,  條褲可能細左D, 不過都ok 吖🤭跟住就仲笑住咁入左去沖涼
我就响sofa飲住啤, 好似又訓着左
作者: Water_man    時間: 2020-5-3 08:47

引用:
原帖由 summergun 於 2020-5-3 08:26 發表 查看引用來源
再續一下先:
番到去E住嘅屋苑商場, 我地已經拖住手咁行, 不時又用波边磨我老鼠仔, 請我隻手臂食波餅,
E: 真系有操gym, 都有D肌喎,
Me: 系咩, 你真系中意有D机就一陣間show比你睇下
E: 好呀!
其實我條J想話系操你多D😁
...
其實飲醉左未必可以做愛做的事wo…………
作者: 不停索    時間: 2020-5-3 09:04     標題: 回覆 8# summergun 的帖子

等師兄出多d好嘢。。努力
作者: summergun    時間: 2020-5-3 09:35     標題: 回覆 9# Water_man 的帖子

經驗談, 5-6成左右最high, 8-9 成其實冇乜感覺, 靚囡都变dead fish, JJ又射5出, 最後大家都系攰😴到訓醒有mood 再砌過😄
作者: 花尾仔    時間: 2020-5-3 09:55

引用:
原帖由 summergun 於 2020-5-3 09:35 發表 查看引用來源
經驗談, 5-6成左右最high, 8-9 成其實冇乜感覺, 靚囡都变dead fish, JJ又射5出, 最後大家都系攰😴到訓醒有mood 再砌過😄
一定系👍👍👍👍
作者: summergun    時間: 2020-5-3 13:50

續多次:
忽然間我比一陣撲鼻而來嘅香氣叫醒左, 开眼就見到E換左件白色絲質吊帶睡衣, 頭髮尾仲有小小水滴, 濕左胸前部份, 個兩粒Lin 就現左出泥, 佢仲要烏前泥叫醒我, 好有山乳慾來嘅震撼.
我條J仲醒得快過我個腦袋, 正想伸手抱E入懷, 車爆佢...
E: 食野啦, 我今朝煲左湯, 倒左碗比你
我見碗湯系黑孟孟, 聞到一陣藥材味
Me: 嘩, 系乜湯泥架, 咁深色嘅
E: (暗笑),飲啦, 好野泥架, 補番行山D腳骨力
我一飲入口, 真系好似D藥湯味, 腦袋浮出响電視節目聽到中医講個D咩巴激杜仲淫羊藿,心諗, 泥條囡咁好準備嘅, 5知系米好大食, 我會5會被佢揸乾先出到去🤔🙄🥴
食完啤完又再比多碗湯我, 當然要我飲哂啦🤪
跟住由飯枱轉去sofa 坐
佢仲去開左D音樂
轉身番泥就打橫坐响我大肶上面
E: 我系咪好重泥
Me: 你個人5算好重吖,對波重啫
E: 我小學6年級已經開始被人笑話波大架啦, e+慣左比人眼昅昅同抽水,
你系米想抽埋一份先
我冇答佢, 直接車埋去回應佢, 手就即刻托住佢一边波波, 真系堅重秤, 伸開哂D手指都揸5哂
响唇槍舌戰嘅時間, 我眼尾見到隔離單位個窗有條伯虎, 因為系L型對住, 所以好近.我即刻諗到E平時响屋企都系咁着,引 Q條友, 條友可能日日都知到有野昅, 可能仲見過5知幾多個男主角死响呢個胸按現場.....
Me: 未关窗簾喎
E: 咁我地入房囉
就拖左我入佢間睡房.....
作者: leechi1978    時間: 2020-5-3 14:14

引用:
原帖由 summergun 於 2020-5-3 13:50 發表 查看引用來源
續多次:
忽然間我比一陣撲鼻而來嘅香氣叫醒左, 开眼就見到E換左件白色絲質吊帶睡衣, 頭髮尾仲有小小水滴, 濕左胸前部份, 個兩粒Lin 就現左出泥, 佢仲要烏前泥叫醒我, 好有山乳慾來嘅震撼.
我條J仲醒得快過我個腦袋,  ...
睇到戲肉,等你update 呀
作者: Water_man    時間: 2020-5-3 14:23

引用:
原帖由 summergun 於 2020-5-3 13:50 發表 查看引用來源
續多次:
入左房就出吸精大法,師兄要頂住呀…………
作者: amiiwong    時間: 2020-5-3 16:48

引用:
續多次:
好好睇,師兄快啲寫埋落去啦
作者: Water_man    時間: 2020-5-4 07:13

引用:
原帖由 amiiwong 於 2020-5-3 16:48 發表 查看引用來源

好好睇,師兄快啲寫埋落去啦
師兄仲未覆你既?
作者: DMAN2044    時間: 2020-5-4 12:14

好吸引,快寫。。。Thx
作者: girl2000    時間: 2020-5-4 12:26

9硬硬啦師兄,快滴更新啦!有冇相可供參考呀?
作者: 巡此王    時間: 2020-5-4 16:10

等緊睇下場。。。。。。
作者: summergun    時間: 2020-5-4 23:00

5好意C, 大家9硬等一陣, 冇home office要番工啦!快續
作者: Hkwargod    時間: 2020-5-4 23:11

引用:
原帖由 summergun 於 2020-5-4 23:00 發表 查看引用來源
5好意C, 大家9硬等一陣, 冇home office要番工啦!快續

有冇相?
作者: eJ615    時間: 2020-5-5 14:19

好文!不過唔好要我地等咁耐!
作者: 細路仔鈕計    時間: 2020-5-5 20:24

夾腸一流
一路夾就一路上向頂
作者: summergun    時間: 2020-5-5 22:57     標題: 回覆 22# Hkwargod 的帖子

系多多年前嘅事啦!個陣仲系愛立信年代
作者: Hkwargod    時間: 2020-5-5 22:58

引用:
原帖由 summergun 於 2020-5-5 22:57 發表 查看引用來源
系多多年前嘅事啦!個陣仲系愛立信年代
明白,以為最近既事添
thx
作者: summergun    時間: 2020-5-5 23:29

再續下
入到房就見到佢張双人大床, 都有維記個張咁上下, 都應該系一個好好嘅戰場,玩乜野post都冇問題.再望出窗,又系冇落窗簾 , 雖然隔離座樓都幾遠, 不過有望遠鏡, 或者遠摄功能就可以一覽無遺.

5通佢真系好中意引人入性? 🤭
定系對自己副波地信心十足, 任昅5嬲?
都未有時間諗, 就比E推我坐上床邊, 佢就企响度, 一對令我窒息嘅大波就控埋我塊面, 對手搭住我條頸
E: 你諗緊乜啫
其實佢都冇要我答佢, 因為我成塊面都.. 跳入大硤谷...
我不停咁深呼吸, 因為真系要用力先吸到氣, 又因為佢嘅乳香, 原來柔軟同漲滿系可以用鼻去索架, 去感受架.
我咁大個仔都系第一次感受到E然大波嘅威力
我兩隻手就好自然咁由佢背脊, 去到東西波边, 再用力夾埋去按摩我塊面, 手指公都隔著佢件滑滑薄絲, 了佢Lin Lin.
E: oh, 好C服呀!
我條J開始漲大咁同我講, D藥湯發作啦, 要爆啦!
因為E比我條短褲仔真系好細, 條J漲到冇位漲, 淨系得個J頭必左出褲管抖氣
咁我就坐番起身, 由高向下同佢車, 對手當然冇離開過佢對twinpeaks啦!
E: 嘩, 乜野頂住我個肚腩?
佢低頭一望, 見到我個J頭突破褲腳抖下抖下咁,就忍5住笑咁話
E: 你5好撐爛我條褲喎, 撐到闊哂我點着仔番呀!
佢跟手就跪低, 手起褲落, 成條J就彈左出泥, 我冇講錯, 冇誇張, 真系彈出泥, 好似有D誇人咁話: 你見過Steve job 未? 我見過, 我真系見過😝
我自己都打左個突, 自從過左30之後, 條J都好似未試過硬到貼近肚池, 究竟我飲左D乜料呢....
E用佢塊 面當系把尺咁度
E: 嘩好長喎, 好似長過我塊面呀
我條J响佢塊面上彈下彈好似想講野咁
J: 我頭先撐爛你條褲,一陣就撐爆埋你個口同埋妹妹..
作者: Hkwargod    時間: 2020-5-5 23:31

最後有冇用套?
引用:
原帖由 summergun 於 2020-5-5 23:29 發表 查看引用來源
再續下
入到房就見到佢張双人大床, 都有維記個張咁上下, 都應該系一個好好嘅戰場,玩乜野post都冇問題.再望出窗,又系冇落窗簾 , 雖然隔離座樓都幾遠, 不過有望遠鏡, 或者遠摄功能就可以一覽無遺.

5通佢真系好中意引 ...

作者: leap20168    時間: 2020-5-6 15:48

加速l好精彩👍👍👍👍👍👍👍
作者: 刷機神人    時間: 2020-5-6 15:58

精彩support ching
快update
作者: 四衝程    時間: 2020-5-6 15:58

等緊續集,樓主加油。
作者: 7度    時間: 2020-5-6 22:40     標題: 回覆 9# summergun 的帖子

快點快點更新 好引人入性👍
作者: 巡此王    時間: 2020-5-7 00:57

快快。。update.. 到戲肉
作者: 夢@@    時間: 2020-5-7 13:46

嘩嘩嘩。。。。正吖😏😏

作者: 焦糖小饅頭    時間: 2020-5-7 22:55

希望快d有下一集啦。。😁
作者: summergun    時間: 2020-5-8 16:01     標題: 回覆 35# 焦糖小饅頭 的帖子

泥個星期冇work at home, 番工做到癫, 一陣happy hour, 對番杯啤再續, 先謝過
作者: mui1892    時間: 2020-5-8 16:08

引用:
原帖由 summergun 於 2020-5-8 16:01 發表 查看引用來源
泥個星期冇work at home, 番工做到癫, 一陣happy hour, 對番杯啤再續, 先謝過
再續啦快啲🙏🏻🙏🏻🙏🏻
作者: timLeung88    時間: 2020-5-8 23:26

緊張,緊張好緊張呀,師兄可唔可以寫快D呢!🙏🙏
作者: 碧咸佬    時間: 2020-5-9 12:58

樓主有更新未呀?扯緊嫁嘛
作者: 巡此王    時間: 2020-5-9 17:34

樓主仲未更新。。。。。。
作者: cherryreport    時間: 2020-5-9 21:48

樓主好風趣、好搞笑呀!期待更新啊!
作者: summergun    時間: 2020-5-10 01:46     標題: 回覆 41# cherryreport 的帖子

因為你嘅期待....
作者: summergun    時間: 2020-5-10 01:47

續一續
E用一只手揸住J身响度chok 下chok, 個J頭比佢chok到好似D小丑玩長汽球咁, 可以扭下扭, 扭只狗仔, 扭把劍咁, 個J頭比佢咁卒就更加漲左個圈, 佢就用一只手卒下J頭, 個種又酸麻又刺激真系好難忍受, 當佢節左滴透明精水响J口出泥, 就好开心興奮咁...
E: 嘩有滴精呀!
即刻用條利占lam 走左佢
E: 好甜呀!仲有冇架?
真系比佢玩L死
我就比佢卒到宿下宿
Me:再chok 再卒就走火啦
佢竟然岳高頭, 用對好淫邪眼望住我話
E: 好呀!食一round 魚子醬做頭盤先
只手再chok 快D
仲伸條脷响J頭遶場一周
E: 又有啦,好大滴呀,5好哂
又比佢lam 走左
跟住仲張個J頭含住,用條利系咁轉
我覺得自己已經就快去到頂, 要走火啦,真系好想射爆佢個咀
但諗下系自己已經5系廿幾對,5可以一晚七啦😆
雖然5知佢比左D乜我飲
但如果射左,又起5番,米有得睇有得洗?仲要好菸皮,
要反客為主啦, 出招啦...
揸波龍爪手....
拉開佢兩边吊帶, 條薄絲上衣就向下面sir左落去, 但系比兩座高峰cake住左, 要再用手拉落D, 先至見到高炒望落去,兩個大圓形包包,5蚊銀乳云
兩粒啡啡地嘅花生乳頭就响眼前,
因為我只手掌根本揸5哂, 唯有用掌心包住粒lin頭磨下, 磨到粒Lin 硬哂, 仲凸出左多一陪頂番住我掌心.
E系我記憶中見過最凸出嘅乳頭, 真系由一粒花生米, 凸到好似我第一節手指尾咁大粒.
又系個句,你見過Steve job 未, 我見過, 我真系見過😂
我一路搓my breast, E 因為含住我個J頭, 就用鼻發出... 吾...... 吾... 声. 好似冇打算放棄佢想要嘅appetizer.
E又軟又濕嘅咀, 加埋條識打圈嘅利就快另我射出當晚嘅第一响啦!
我開始倒數嘅時候, 双手已經不其然咁用力揸番E對大波波.
當我抖到個波底個陣, 不單止感覺到對波嘅份量, 重量仲發覺可以打橫咁夾住我隻手指.竟然想起任達華同帶呀流加玲去買bra講嘅對白“ 如果放支筆响波底都5跌落泥, 就要戴鋼絲啦”
(  5好笑我見識少,可能我揸得少😅)
作者: yiuming0520    時間: 2020-5-10 02:03

多謝師兄分享,期待下續
作者: HCHNOV    時間: 2020-5-11 12:02     標題: 回覆 43# summergun 的帖子

呢條中女識食呀!想食白子!
作者: summergun    時間: 2020-5-14 18:46

回憶再續一下
當我以為可以分散自己或者E嘅注意力嘅時候, 其實條J自己都系继續倒數中.
5 4 3 2 1
條J糸不在我控制之下射左出泥, 每一下射都好強烈, 要將我所有嘅精都要射出泥
我感覺到D精系响佢口腔入面, 反彈出個J頭咁包住我
E雖然5系合埋口吞哂, 佢打開少少個口, 我每射一下, D精系好似系射响佢口腔頂射出, 然後再 順著口再流番出泥, 我feel到條J同蛋蛋都系E口中流番出泥嘅精
E知道我射完就含住, 然後再啜乾淨
E: 5苦喎;有D甜呀, 系咁有D射左响頭髮上面呀0?
作者: 7度    時間: 2020-5-14 19:14

係喎 當年你們年齡差幾多?
作者: summergun    時間: 2020-5-14 21:42     標題: 回覆 47# 7度 的帖子

當時又5系差好多, 最多4-5 年左右
作者: 煎熬三寶    時間: 2020-5-15 16:12

引用:
原帖由 summergun 於 2020-5-3 00:06 發表 查看引用來源
回想番多年前往事, 一個食仔嘅中女. 話說有一日去左平常去开嘅一間酒店做gym, 個gym 出面系有埋泳池. 做到攰攰地就走出去泳池边坐下吸下有冇令女啦. 見到得一條女响到游, 由水面望入去就系一個丰滿嘅body. 佢游到去 ...
中女仲要系色食仔😋
作者: wkm68    時間: 2020-5-23 08:02

三十幾歲唔老唔嫩,老少咸宜
作者: HCHNOV    時間: 2020-5-24 12:52     標題: 回覆 50# wkm68 的帖子

三十幾最好食架啦!😏😏😏
作者: heaethan    時間: 2020-6-1 07:01

巴打得閒返黎繼續吧, 支持你

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)