188Channel

標題: 唔俾=唔鍾意? [打印本頁]

作者: takka    時間: 2020-4-30 16:09     標題: 唔俾=唔鍾意?

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: alyc0111    時間: 2020-4-30 16:16

引用:
原帖由 takka 於 2020-4-30 16:09 發表 查看引用來源
其實真係好好奇知道一d性需要比較大既女仔,有無試過覺得另一半會滿足唔到你,自己會有種好失望既感覺。最後又係點解決呢...
同對方講?定默默地自己咩咩,但自己黎始終唔會有個種兩個人結合既感覺..
自問都成日為左滿足對方 ...
師妹好索喎……可能男友真係忙呢~得閒嘅咪搞下情趣,或者去個短trip放鬆下,澳門又好,大陸又好
作者: 小_BenBen    時間: 2020-4-30 16:28

魔鬼既身材真係好易精盡人忘
作者: takka    時間: 2020-4-30 16:29

引用:
原帖由 alyc0111 於 2020-4-30 16:16 發表 查看引用來源

師妹好索喎……可能男友真係忙呢~得閒嘅咪搞下情趣,或者去個短trip放鬆下,澳門又好,大陸又好
宜家可以去到邊wo
同埋都係個句,有時間先得㗎
作者: c_for_car    時間: 2020-4-30 16:36     標題: 回覆 4# takka 的帖子

咁正都唔屌 幾忙都要屌啦 見到都眼火爆 一定要教訓你
作者: 花尾仔    時間: 2020-4-30 17:27

引用:
原帖由 c_for_car 於 2020-4-30 16:36 發表 查看引用來源
咁正都唔屌 幾忙都要屌啦 見到都眼火爆 一定要教訓你
師妹咁正,系我屌到冇精都屌喇
作者: ynk697    時間: 2020-4-30 20:15

引用:
原帖由 takka 於 2020-4-30 16:09 發表 查看引用來源
其實真係好好奇知道一d性需要比較大既女仔,有無試過覺得另一半會滿足唔到你,自己會有種好失望既感覺。最後又係點解決呢...
同對方講?定默默地自己咩咩,但自己黎始終唔會有個種兩個人結合既感覺..
一定係唔夠功夫,條仔唔享受囉
作者: LOVE_U_U    時間: 2020-4-30 21:06

搵個SP滿足下自己算啦。求人不如求己
作者: louis03    時間: 2020-4-30 21:23

引用:
佢唔幫妳的感受, 我可以幫妳!!
作者: adamsmith1723    時間: 2020-4-30 22:46

除咗專注事業外,都可能係美人多見亦常人,失去咗新鮮感所致。
作者: SexDevil    時間: 2020-4-30 23:55

好多時係咁,鹹濕仔遇著保守女右,跟住淫娃又會遇到個唔鹹濕或者係唔得既男朋友。
作者: 失常少女    時間: 2020-5-1 00:54

滿足唔到,餵唔飽真係會有d 唔開心架....因為佢爽完, 我自己又唔夠...會好頹
作者: alyc0111    時間: 2020-5-1 03:34

引用:
原帖由 takka 於 2020-4-30 16:29 發表 查看引用來源

宜家可以去到邊wo
同埋都係個句,有時間先得㗎
咁師妹我諗妳可以考慮下夾硬嚟,趁佢瞓覺時幫佢含,或者夾硬含佢,我諗冇乜男人可以抵抗得到
作者: 花郎    時間: 2020-5-1 03:51

有句說話好啱:每一個女神背後都有一個扑到已經麻木既男人.性哩樣野對得耐只會越來越麻木.感情相反,耐左會深.
所以好多夫妻耐左性生活會少甚至無.愛情變感情.
有需求.各人有各人方式.自己搵自己覺得可以接受既解決辦法
作者: dttcalvin    時間: 2020-5-1 07:47     標題: 回覆 1# takka 的帖子

師妹⋯⋯妳好正😍😍😍
作者: etyc    時間: 2020-5-1 09:40     標題: 回覆 1# takka 的帖子

師妹身型好得呀,有冇試過响Office hour 畀張相引佢呀?
作者: NPGG    時間: 2020-5-1 09:47     標題: 回覆 2# takka 的帖子

Oops

你想就嚟啦

大把師兄弟在

一定滿足到你爆
作者: 向前號    時間: 2020-5-1 09:48

咁正,唔攪有點浪費呢
攪的時候你飽唔飽呢?
掃慶講可能不能不適合
作者: 細路仔鈕計    時間: 2020-5-1 09:58

有時候佢攰,唔想做,你咪主動啲吹出來咪算咯
兩睇啦~  可能時間耐左,真係需要啲新鮮感
作者: cal2048    時間: 2020-5-1 10:00

都係嗰句,對得多會厭。每一對情侶/夫妻都會經歷過這些事情。男人的心思放在工作上,對性方面自然會減少。
作者: constitute    時間: 2020-5-1 12:19

引用:
簡單尐,搵多個人黎滿足一下自己既情感同愛慾。
作者: kejohn    時間: 2020-5-1 14:49

你咁樣唔合理..正常爆左PM
咁你話係咪有問題
作者: takka    時間: 2020-5-1 17:16

見到上面好多留言,同爆曬PM既訊息都係到叫我搵第二個去滿足自己。老實說要搵第二個去滿足自己係好容易,但點樣去維繫一段感情,一段正常既關係先係我想要既野。有d人都真係好有心會好理智咁叫我退一步,了解佢都係為左將來先咁努力😊
所以我都想去學會大個女,獨立d

因為我見到呢到真係見到太多例子係兩公婆各自搵食,我真系接受唔到...可能係我太保守
另一方面就當比自己多d時間練fit d 個body😛等佢會越黎越鍾意同我曳曳喇
作者: 剛勁的倉務員    時間: 2020-5-1 17:26

引用:
原帖由 takka 於 2020-5-1 17:16 發表 查看引用來源
見到上面好多留言,同爆曬PM既訊息都係到叫我搵第二個去滿足自己。老實說要搵第二個去滿足自己係好容易,但點樣去維繫一段感情,一段正常既關係先係我想要既野。有d人都真係好有心會好理智咁叫我退一步,了解佢都係為左將來 ...
態度正確👍👍👍
作者: c_for_car    時間: 2020-5-1 17:27     標題: 回覆 23# takka 的帖子

其實冇關係 你要接受只有越來越少 對得耐一定會冇咗激情 我都係一個月都冇一次 即唔會有想征服對方的感覺
作者: 更年大叔    時間: 2020-5-1 21:59

引用:
我都係事業型,對手咁正我唔會輕易放過佢架bor
作者: 更年大叔    時間: 2020-5-1 22:27

不過認真講句。
呢樣野要同男友傾下,妹好多時男人都唔為意。 當然你都可以主動d.
你張相係叫男友影的嗎?
作者: 向前號    時間: 2020-5-2 00:03

如果就了開心順暢就冇事,如果心理冇刺就不會長久
引用:
原帖由 takka 於 2020-5-1 17:16 發表 查看引用來源
見到上面好多留言,同爆曬PM既訊息都係到叫我搵第二個去滿足自己。老實說要搵第二個去滿足自己係好容易,但點樣去維繫一段感情,一段正常既關係先係我想要既野。有d人都真係好有心會好理智咁叫我退一步,了解佢都係為左將來 ...

作者: alyc0111    時間: 2020-5-2 05:23

引用:
但係做男人除咗要衝事業之外,仲需要負擔起令另一半開心同幸福,始終事業同愛情都係一個等號,要識得取得平衡
作者: angelking89    時間: 2020-5-2 15:44

引用:
試下慢慢引下你另一半先囉, 正常好多人都接受唔到各自搵食之類架喇
可以試下慢慢改變你另一半先既(但時間真係要好耐下應該), 呢方面唔夾就真係個時先算

爆PM好正常XD 但要揀岩自己既就應該好難, 床上夾唔代表床下夾

利申: 但師妹身材真係好好~
作者: Yesjeny    時間: 2020-5-3 12:17

引用:
我好理解你,因為我男友都係咁....
佢自己生意,所以好上心,加上佢大我10年,體力已經冇初相識時咁充沛
同居左幾年,而家一個月二至三次,都習慣左
作者: Yesjeny    時間: 2020-5-3 12:31

引用:
我想講,當男人係事業型,又年紀漸大,作為女友憑外貎去吸引佢係事倍功半

我自問身形一直算fit,呢度大把C兄見我icon就pm我,但對於我男友,佢已經習慣左見我個body,就算買d新性感內衣著比佢睇,都只能短暫刺激,有時唔係我唔夠吸引,而係佢冇時間同精力.....

後來我發現都係老方法好,即係煮下飯煲下湯,主動陪佢返佢父母屋企食飯(我地同居),反而令佢更愛我
作者: kaka01    時間: 2020-5-3 12:50

可能佢追求事業上滿足感比較大
作者: happy18    時間: 2020-5-3 14:29

而家經濟不景時間,商業型的人一定係煩到甚麼都無心機做及玩,耐心点吧,很快會好
作者: takka    時間: 2020-5-3 14:33

其實我知道當自己一鍾意一個人就會將自己既世界圍繞佢而鑽,所以當佢既focus唔係我身上既時候就會好似散曬咁,好失落,無安全感,開始亂諗嘢。
我係一個無自信既人,佢既冷落只會令我覺得係自己唔好,係我唔夠吸引所以佢先唔會理我。
為左唔令自己咁難受我宜家會選擇自己抽離d,唔好咁愛佢,開始諗多啲佢唔好既野。雖然呢個唔係一個好方法,但的確令我無咁難過。😞唉...
作者: takka    時間: 2020-5-3 14:35     標題: 回覆 31# Yesjeny 的帖子

佢都同係差唔多,大我九年。平時需要都好大,只係一做野就會進入忘我狀態....😓
作者: 小辣椒仔    時間: 2020-5-3 14:40     標題: 回覆 32# Yesjeny 的帖子

呢個真~~~心靈上比係床上窩心
作者: Yesjeny    時間: 2020-5-3 14:46

引用:
原帖由 takka 於 2020-5-3 14:35 發表 查看引用來源
佢都同係差唔多,大我九年。平時需要都好大,只係一做野就會進入忘我狀態....😓
我男友初初都有好大需要,但近一兩年明顯減退
所以我而家唔追求次數,係追求質素,希望每次都射多d入嚟,大家都滿足
作者: Yesjeny    時間: 2020-5-3 14:48

引用:
原帖由 小辣椒仔 於 2020-5-3 14:40 發表 查看引用來源
呢個真~~~心靈上比係床上窩心
靈慾合一固然最好,否則我亦只揀心靈......當然唔好話一d性生活都冇啦!
作者: 小辣椒仔    時間: 2020-5-3 15:00     標題: 回覆 39# Yesjeny 的帖子

甘正常呀~~最緊要大家配合到
作者: Yesjeny    時間: 2020-5-3 15:08

引用:
原帖由 小辣椒仔 於 2020-5-3 15:00 發表 查看引用來源
甘正常呀~~最緊要大家配合到
靠遷就去維繫
作者: LOVE_U_U    時間: 2020-5-3 15:18

咁愛你就應該早啲結婚, 大你10年仲要係自己生意, 應該年紀唔細啦, 想等到幾時先結呀?
作者: Yesjeny    時間: 2020-5-3 15:20

引用:
原帖由 LOVE_U_U 於 2020-5-3 15:18 發表 查看引用來源
咁愛你就應該早啲結婚, 大你10年仲要係自己生意, 應該年紀唔細啦, 想等到幾時先結呀?
係我唔肯咁快結.....
佢好早已經話想結婚,想快d做爸爸
作者: LOVE_U_U    時間: 2020-5-3 15:21     標題: 回覆 35# takka 的帖子

做野忙只係籍口啦, 男人係咁架啦, 對住同一個女人會慢慢對佢越黎越無性慾, 有好多都係為左出火而做
作者: LOVE_U_U    時間: 2020-5-3 15:23     標題: 回覆 43# Yesjeny 的帖子

😂😂竟然? 係你想睇定啲? 定未 ready做人妻呀?
作者: takka    時間: 2020-5-3 15:43     標題: 回覆 39# Yesjeny 的帖子

我都係追求呢種感覺,因為呢種感覺只可以喺你真正愛嘅人身上感覺到。
作者: Yesjeny    時間: 2020-5-3 15:44

引用:
原帖由 LOVE_U_U 於 2020-5-3 15:23 發表 查看引用來源
😂😂竟然? 係你想睇定啲? 定未 ready做人妻呀?
大學未畢業已經想我嫁佢,但你係我會唔會廿頭就嫁人?
而家雖然過左幾年,但事業拼博緊,身邊都冇同學咁早結婚,我自然亦唔想住
另一個問題係生小朋友,我估一結就會生,因為佢想做爸爸好耐,但我唔想身材走樣,仲想多著超短裙同性感比堅尼
作者: Yesjeny    時間: 2020-5-3 15:45

引用:
原帖由 takka 於 2020-5-3 15:43 發表 查看引用來源
我都係追求呢種感覺,因為呢種感覺只可以喺你真正愛嘅人身上感覺到。
你對做得少o唔ok先?
作者: Pk狗會    時間: 2020-5-3 15:52

hi 有空嗎?找天見下
作者: 粉紅寶寶    時間: 2020-5-3 15:57

引用:
冇計,對方忙又真係冇得怨,我之前同你都似似地,唯有諗多啲唔同嘅刺激感比佢,例如唔同嘅性感內衣情趣裝、玩具,有時會引導佢去做d自己想要嘅前戲,好似指插、口交之類,延長成個過程,盡量令大家都滿足啲
Btw師妹你身材同套內衣好靚呀
作者: kejohn    時間: 2020-5-3 18:32     標題: 回覆 47# Yesjeny 的帖子

玩夠先吧...咁早結唔係好事
作者: dttcalvin    時間: 2020-5-3 19:13     標題: 回覆 23# takka 的帖子

師妹⋯思想正確👍🏾👍🏾👍🏾
作者: dttcalvin    時間: 2020-5-3 19:15     標題: 回覆 35# takka 的帖子

千其唔好有咁諗法⋯反而諗吓點引番起佢對妳嘅性趣🥰🥰🥰
作者: shanshangirl    時間: 2020-5-3 22:28

就係因為同bf性生活唔夾,先會有sp既出現...
作者: c_for_car    時間: 2020-5-3 23:39     標題: 回覆 54# shanshangirl 的帖子

點唔夾法?可有可無?
作者: azpui    時間: 2020-5-4 00:05

引用:
岩呀,下下都叫你揾第二個,未即係叫你揾佢囉。。哈哈而家d 人拍拖冇左忠誠2個字。。。雖然我都有食過人地女朋友。。哈哈
作者: Yesjeny    時間: 2020-5-4 12:51

引用:
原帖由 kejohn 於 2020-5-3 18:32 發表 查看引用來源
玩夠先吧...咁早結唔係好事
我同男友都冇出去玩,係我想拼博下事業先
作者: angelking89    時間: 2020-5-4 20:39

引用:
原帖由 takka 於 2020-5-3 14:33 發表 查看引用來源
其實我知道當自己一鍾意一個人就會將自己既世界圍繞佢而鑽,所以當佢既focus唔係我身上既時候就會好似散曬咁,好失落,無安全感,開始亂諗嘢。
我係一個無自信既人,佢既冷落只會令我覺得係自己唔好,係我唔夠吸引所以佢先唔會 ...
但掉返轉, 有無打算話搵下D野做下分散下注意力咁?
可能上網學下整甜品又得, 搵D本身你有興趣既野去學之類咁

其實佢工作專心都係件好事黎, 因分心既話
佢做得唔好反而又可能比人話之類, 專心做野又可能清野都快D咁
((但當然中間完全唔搵你, 你有擔心之類既可以留言比下佢既
但留言還留言, 唔係變成炸messages XD
作者: savisavi    時間: 2020-5-6 00:32

引用:
事業型先好
可以玩 OL Look
作者: savisavi    時間: 2020-5-6 00:34

引用:
oh sorry, 原來係師妹

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)