188Channel

標題: 無所事事,多左性事 [打印本頁]

作者: bbfriends    時間: 2020-4-8 19:21     標題: 無所事事,多左性事

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: sinar45    時間: 2020-4-8 19:49

絲妹~好耐冇見喎! 性生活依然咁充實
作者: 艾拉傑    時間: 2020-4-9 08:35

多左時間見, 唔係鬧交開拖就係造其愛情動作多...
作者: 細路仔鈕計    時間: 2020-4-9 13:46

2020年香港出生率達到歷史高峰
哈哈哈哈
作者: fatmac    時間: 2020-4-10 19:13

可以一朝早咁樣醒法,真係好正
作者: bbfriends    時間: 2020-4-12 01:00

記得之前有一晚,我沖涼等阿軍放工,沖完涼只包住條吳夠長既毛巾出去,經過廳入房前見到佢同事坐0係梳化,佢見我行過馬上走到我面前迫向我緊貼在牆,佢一手摟住我腰,一手摸住我patpat話阿嫂好耐無見,呢段時間一直記掛住我多汁既鮑魚,又話一見我出黎條毛巾露出大半個pat同埋大半塊毛鮑好性感,佢一路講一路揸我pat同掃我啲毛又撥弄我兩塊唇,我好驚佢會捽濕我比阿軍知道,所以我用雙手加我身體啲力去推開佢,一推開佢之後,毛巾無左我地身體夾住隨即鬆脫滑落腳下,佢同事企0係度淫褻地由上而下看透全身赤裸既我,仲露出淫邪既眼神同笑容,我好驚同羞澀咁馬上執起毛巾,邊走回房邊包好身體。

入到房馬上鎖上門,見到阿軍不停在書櫃同附近啲櫃桶搵野,我馬上衝過去在後面攬實佢,因為我仲未驚完,我好想從阿軍身上搵番啲安全感同溫暖,阿軍被我攬實後都停左搵野,馬上擰轉面用佢雙結實既手臂緊抱住我,然後同我車起上來,一路車一路扯開我條毛巾去按摩我波波,再將我推落床上去吻我乳頭,吻我腰間,再向我妹妹吻去。敏感既我由佢車我摸我波波果刻開始,妹妹已經開始有反應,再比佢去輕啜奶我豆豆就更加水如泉湧,已經開始丫嗯丫嗯…好想要啦~突然阿軍停止下來,佢話要拎啲野出去交比同事講點做,叫我自己訓先,夜啲先再炮製我,我嬲豬話佢明知有工作仲要搞到我咁濕,佢奸笑話鍾意整濕我,見到我水長流就好興奮,佢叫我乖自己訓先鍚啖我就拎埋啲野出房了。

我就關好門抹乾妹妹,再穿上阿軍買比我既性感睡裙自己玩下手機先訓覺。阿軍佢買左好多性感睡裙比我,佢最鍾意果條黑色喱士透視剛蓋過妹妹少許的睡裙洗了,果晚我就揀左件粉紅色喱士透視睡裙著,長度一樣剛蓋過妹妹少少。阿軍話好鍾意睇到我著到約隱約現,又話呢個長度我一坐低睇電視,條裙太短就會升起哂,睇到我妹妹個毛毛三角形,令佢好有幻想喎。企起身粉紅色就透哂上面兩點同下面執毛,一睇就知我全真空,好有視覺效果,所以佢除左黑色就會買粉色或者淺色既睡裙比我。

我玩下手機真係訓著左,之後突然想尿尿醒左,見阿軍仲未入房就順便出去睇下。出去見阿軍認真工作既樣真係好charm,我問佢同事走左未,佢話去左廁所,佢見到我話原本好眼訓突然醒神哂,就拉我坐到他懷中,鍚我咀鍚我頸同對我上下其手,我回應住佢既鍚鍚享受佢既愛撫,佢熟練既手指已經又在我小穴外探索,我雙腿微張令他更易去捽弄我豆豆,原來深宵情慾更高漲,阿軍幾下捽弄同鑽探小穴已令我水流不已,正當我同阿軍都好享受之際,突然聽見廁所既沖廁聲,嚇得馬上停止所有,我企起身走向廁所方向,阿軍就將被我啲淫水沾濕既手用佢衫抹乾,而我條裙太短,抹吳到流落大比既淫水,只好等佢同事出來後快速衝入廁所。

佢同事都對我那個透視睡裙快速咁由上瞄到下,好彩有阿軍0係度,我先可以不再擔心比佢輕薄而安全去到廁所。

去完廁所阿軍叫我拎兩罐咖啡比佢,拎到埋去望見佢同事對淫眼我就好驚,覺得自己好似全裸咁企佢面前比佢任睇咁,比完咖啡佢地我就馬上入房再訓。

不過比阿軍搞到心癢癢訓吳到,等左陣聽到講byebye聲音,佢同事終於走了!我好開心,阿軍終於屬於我啦~於是就走出房撲向阿軍懷中,我地終於可以盡情地攬攬鍚鍚,佢好快咁將我條睡裙脫掉,把我抱上張枱撐開我對腳,瘋狂咁奶啜我妹妹,我啲水流到張枱成大灘,我好高脹好興奮咁叫,阿軍都好落力去刺激我敏感位令我不停咁標水,我好辛苦好想要啊~阿軍見我啲水流滿枱邊再不停滴番落地就好興奮,把我雙腿再撐大啲繼續深入鑽探,我已經好痕好濕好想要,雙腿已經被撐開到好軟,阿軍走開去拎套入洞,我雙腿撐開到緊左無意慾合上,繼續張開期望阿軍快點上套進入,點知呢個時候門鐘響起,阿軍未拎到套就去左開門先,一開門同事話銀包可能留低左,同一時間我訓在枱上腿張開又水長流既妹妹就比門外既同事睇到哂,我大叫了一聲,阿軍先記起在枱上既我,馬上話幫同事搵下叫佢等等就馬上關門。

阿軍走向我安撫一下我話無事,叫我放鬆一下,佢好快閂左門應該睇吳到,同埋佢同事有二百幾度近視無帶眼鏡睇吳清既,佢去梳化搵下見到個銀包,之後開條小門罅比番同事。

佢走埋枱鍚番我,安撫一下我情緒,佢好溫柔咁鍚我頭,鍚我頸,鍚我面,鍚我咀,輕吻,濕吻再舌吻,我被他的吻溶化了,已忘了之前的境象,沉浸在阿軍既深吻中,攬住佢條頸同佢不停深吻,吻到差點呼吸不到,阿軍又轉向吻我波波,吸啜著我linlin,已經又硬又挺好敏感,佢手往我妹妹裡抽插,佢手指出入出入小穴不停聽到吱吱水聲,下面已經濕到水塘咁,阿軍今次終於成功上套長區直入,一插就滑到深處,頂到盡頭,我舒服的丫了一聲,妹妹包實支大肉棒真係好滿足,比阿軍支大棒不停抽插到深處真係好爽好舒服,所有野都吳記得哂,只沉浸在阿軍既抽插中,一段時間我地都到左,大家都比大家chur爆左,阿軍先退出清理下,而我訓在枱深呼吸回氣,阿軍笑我啲水流滿枱滴落地,我話係佢搞到我咁仲笑我,之後佢抱起我入房,一路哄我就話最鍾意我多水,見到我滴哂水佢會更加有力。我就好甜絲絲咁話好鍾意比你搞濕,然後比你支肉棒容易入到我深處。佢放我落床後幫我蓋好被就叫我訓先,佢話執埋廳啲文件沖個涼先訓,咁我進行完劇烈運動都好攰,好快都訓左
作者: bbfriends    時間: 2020-4-12 01:01

引用:
原帖由 sinar45 於 2020-4-8 19:49 發表 查看引用來源
絲妹~好耐冇見喎! 性生活依然咁充實
係呀師兄,特別最近更加充實,嘻嘻…
作者: bbfriends    時間: 2020-4-12 01:02

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-4-9 08:35 發表 查看引用來源
多左時間見, 唔係鬧交開拖就係造其愛情動作多...
我同男友又好少鬧交,佢好鍚我
作者: bbfriends    時間: 2020-4-12 01:07

引用:
原帖由 細路仔鈕計 於 2020-4-9 13:46 發表 查看引用來源
2020年香港出生率達到歷史高峰
哈哈哈哈
哈哈做足安全措施啦
作者: bbfriends    時間: 2020-4-12 01:09

引用:
原帖由 fatmac 於 2020-4-10 19:13 發表 查看引用來源
可以一朝早咁樣醒法,真係好正
係呀~一早比友最硬既棒棒扑醒都幾正
作者: sinar45    時間: 2020-4-13 00:46

引用:
原帖由 bbfriends 於 2020-4-12 01:00 發表 查看引用來源
記得之前有一晚,我沖涼等阿軍放工,沖完涼只包住條吳夠長既毛巾出去,經過廳入房前見到佢同事坐0係梳化,佢見我行過馬上走到我面前迫向我緊貼在牆,佢一手摟住我腰,一手摸住我patpat話阿嫂好耐無見,呢段時間一直記掛住我多汁既 ...
下次可能佢同事,坐係則邊觀戰

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)