188Channel

標題: 請問年登七喜師兄.六十年代尾点叫鸡 [打印本頁]

作者: 西九理性的羊羊    時間: 2020-4-5 06:19     標題: 請問年登七喜師兄.六十年代尾点叫鸡

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: hk210121    時間: 2020-4-5 10:00     標題: 回覆 1# 西九理性的羊羊 的帖子

洗撚夠版未呀****1,無人想知你幾時破處點樣叫雞呀
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2020-4-5 16:28

引用:
原帖由 hk210121 於 2020-4-5 10:00 發表 查看引用來源
洗撚夠版未呀****1,無人想知你幾時破處點樣叫雞呀
你無七喜咁長命,無人叫你答,你冇资格答,的七喜鍾意睇後生幾年,初初点玩?
作者: 大大大大大中    時間: 2020-4-5 18:31     標題: 回覆 1# 西九理性的羊羊 的帖子

我覺得,他提供的舊時性生活,好看。
作者: YuanYuan    時間: 2020-4-6 01:08

可能唔識路返屋企,但係會好記得以前發生過既事。
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2020-4-6 07:50

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2020-4-6 01:08 發表 查看引用來源
六十年代尾.社会係艱難.我讀中学.教会学校.申請到免费.交5元堂费/月.都艱難.七0年做暑期工都係五文日.做幾日就俾的女组長炒尤.著工廠妹唐裝.所以我鍾意屌唐裝囡
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2020-4-6 07:59

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2020-4-6 01:08 發表 查看引用來源
我最想自話七喜.红门師兄佢現仍風化說月.三月尚沉醉美國城市五百/鐘陪坐.今月應冇.赐教下其青春昂鸠期点過六十年代尾.早婚(個時十八.九歲结婚平常).睇真欄濕鸠
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2020-4-6 08:00

引用:
我最想自話七喜.红门師兄佢現仍風化說月.三月尚沉醉美國城市五百/鐘陪坐.今月應冇.赐教下其青春昂鸠期点過六十年代尾.早婚(個時十八.九歲结婚平常).睇真欄濕鸠
作者: reddoor    時間: 2020-4-6 09:11

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2020-4-5 16:00 發表 查看引用來源
我最想自話七喜.红门師兄佢現仍風化說月.三月尚沉醉美國城市五百/鐘陪坐.今月應冇.赐教下其青春昂鸠期点過六十年代尾.早婚(個時十八.九歲结婚平常).睇真欄濕鸠 ...
問你飮咗7喜未,你就话人7喜,九唔塔八。我唔玩企企,冇幫櫬141, dup骨唔去楼上骨,有咩好講。
作者: siew1203    時間: 2020-4-6 19:32     標題: 回覆 5# YuanYuan 的帖子

腦栓塞嗎。。。。。。。。
作者: hpap8480    時間: 2020-4-7 16:38

六零年代後期,(滿地菠蘿期間),魚蛋檔(酒帘)號稱一蚊通場(一開八或十二)!全場青春少艾任揸任抄!廟街/謝菲道等綠窗門收費不到十元.,馬檻收十五元稍貴但有凉可沖!稍後上咗按摩癮不甘齋做,故轉戰浴室,(所謂乜乜池/物物池)揼骨連做收廾五元.

咁就過咗半世紀
作者: reddoor    時間: 2020-4-7 17:36

引用:
原帖由 hpap8480 於 2020-4-7 00:38 發表 查看引用來源
六零年代後期,(滿地菠蘿期間),魚蛋檔(酒帘)號稱一蚊通場(一開八或十二)!全場青春少艾任揸任抄!廟街/謝菲道等綠窗門收費不到十元.,馬檻收十五元稍貴但有凉可沖!稍後上咗按摩癮不甘齋做,故轉戰浴室,(所謂乜乜池/物物池)揼 ...
75年去美丽華酒店地牢浴龍館揼骨,双钟350.....我公司一個文员1200人工,
咁就差不多半世纪!
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2020-4-8 05:08

引用:
原帖由 reddoor 於 2020-4-7 17:36 發表 查看引用來源

75年去美丽華酒店地牢浴龍館揼骨,双钟350.....我公司一個文员1200人工,
咁就差不多半世纪!
有人話以前長壽有錢人請奶妈揸奶飲
75年普通文员一定無1200/月
而浴龍館79年先開
红门兄,飲多的人奶記性好的

圖片附件: IMG_20200408_050212.jpg (2020-4-8 05:08, 278.76 KB) / 該附件被下載次數 23

作者: 西九理性的羊羊    時間: 2020-4-8 08:24

引用:
原帖由 hpap8480 於 2020-4-7 16:38 發表 查看引用來源
六零年代後期,(滿地菠蘿期間),魚蛋檔(酒帘)號稱一蚊通場(一開八或十二)!全場青春少艾任揸任抄!廟街/謝菲道等綠窗門收費不到十元.,馬檻收十五元稍貴但有凉可沖!稍後上咗按摩癮不甘齋做,故轉戰浴室,(所謂乜乜池/物物池)揼 ...
73年廟亍十五元.謝菲道卅元包倒水.我第一次揸女人波就北角酒簾.個時有分早.午.晚.夜晚唔平48元.可玩波.打飛机池就破處.吳淞亍近公厕的池.五條
作者: reddoor    時間: 2020-4-8 08:42

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2020-4-7 13:08 發表 查看引用來源
40010288有人話以前長壽有錢人請奶妈揸奶飲
而浴龍館79年先開
你就梗喺冇啦,間I/E firm我開架,傻佬.....
企企我就唔識,幾十蚊叫鷄我未試过,唔敢同你拗。
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2020-4-8 11:23

引用:
原帖由 reddoor 於 2020-4-8 08:42 發表 查看引用來源

你就梗喺冇啦,間I/E firm我開架,傻佬.....
企企我就唔識,幾十蚊叫鷄我未試过,唔敢同你拗。

1979年公司註册
2009年冇做

圖片附件: IMG_20200408_044616.jpg (2020-4-8 11:23, 363.96 KB) / 該附件被下載次數 28

作者: reddoor    時間: 2020-4-8 11:54

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2020-4-7 19:23 發表 查看引用來源

1979年公司註册
2009年冇做
幾十年前既事 記錯幾年喺好大問题,我有老人痴呆,請7哥你老人家原諒,祝你插50路肥大媽精神爽利,赖閪延寿。
作者: taifanshu    時間: 2020-4-8 12:09     標題: 回覆 15# reddoor 的帖子

紅門兄肯定是大出入口庄的好老板, 當年普通文員也能拿到1200/月.好多公司要shipping clerk, accounts clerk....才有這月薪.
作者: hkg369    時間: 2020-4-8 12:18

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2020-4-8 05:08 發表 查看引用來源
40010288有人話以前長壽有錢人請奶妈揸奶飲
而浴龍館79年先開
羊羊兄, 你好醒呀, 笑左!!!
作者: 南島    時間: 2020-4-9 03:18

旺角30幾年前就玩魚蛋檔
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2020-4-14 07:46

引用:
原帖由 reddoor 於 2020-4-6 09:11 發表 查看引用來源

問你飮咗7喜未,你就话人7喜,九唔塔八。我唔玩企企,冇幫櫬141, dup骨唔去楼上骨,有咩好講。

同红门師兄講叫老闆先,問你個個年代,揼骨,叫鸡,老馮,唔使幫趁企企,141

圖片附件: Screenshot_2020-04-14-07-39-33-532_com.miui.videoplayer.jpg (2020-4-14 07:46, 618.35 KB) / 該附件被下載次數 37

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)