188Channel

標題: [長文包膠] 戇鳩仔與殘體狗不得內進 [打印本頁]

作者: 雨中黃色腳指    時間: 2020-3-25 22:25     標題: [長文包膠] 戇鳩仔與殘體狗不得內進

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: qwertyuiop2016    時間: 2020-3-25 23:13

引用:
原帖由 雨中黃色腳指 於 2020-3-25 22:25 發表 查看引用來源
1) 硬件:(今次)7分2) 年齡:唔識估,我認為係後生3) 環境:9分,裝修係靚既。但天花有鏡,自己衡量鍾唔鍾意啦。
4) 收費:基本全套500,口爆餐888
5) 舊4台廣告:有,自己搵下

6) 流程:
忍左成禮拜都係忍唔住要出去玩,去141搵返夏X電話boo ...
屌你 老母仲唔能收檔,係咪要我收你皮先安樂呀,以後你每出一個貼我都要屌你一次。

作者: ho501501    時間: 2020-3-25 23:15

引用:
原帖由 qwertyuiop2016 於 2020-3-25 23:13 發表 查看引用來源
屌你 老母仲唔能收檔啦,係咪要我收你皮先安樂呀,以後你每出一個貼我都要屌你一次。
😂😂😂
作者: qwertyuiop2016    時間: 2020-3-25 23:36

引用:
原帖由 ho501501 於 2020-3-25 23:15 發表 查看引用來源

😂😂😂
多謝支持😄😄😄
作者: 超力電磁俠    時間: 2020-3-25 23:37

****1同一條女又開多個貼真係抵畀人屌
作者: 超力電磁俠    時間: 2020-3-25 23:38

作者: qwertyuiop2016    時間: 2020-3-25 23:54

引用:
原帖由 超力電磁俠 於 2020-3-25 23:38 發表 查看引用來源
要格開寫先寫到。
作者: qwertyuiop2016    時間: 2020-3-25 23:59

引用:
原帖由 雨中黃色腳指 於 2020-3-25 22:25 發表 查看引用來源
1) 硬件:(今次)7分2) 年齡:唔識估,我認為係後生3) 環境:9分,裝修係靚既。但天花有鏡,自己衡量鍾唔鍾意啦。
4) 收費:基本全套500,口爆餐888
5) 舊4台廣告:有,自己搵下

6) 流程:
忍左成禮拜都係忍唔住要出去玩,去141搵返夏X電話boo ...
呢度最On 9係你,所以你不得內進。
作者: hongkonger97    時間: 2020-3-26 00:18

引用:
原帖由 qwertyuiop2016 於 2020-3-25 23:59 發表 查看引用來源
呢度最On 9係你,所以你不得內進。
呢啲嚴重精神病患者On9仔唔識死架!係要比大家圍住黎屌爆佢屎眼而死先至安樂架!
作者: 雨中黃色腳指    時間: 2020-3-26 06:51

引用:
原帖由 qwertyuiop2016 於 2020-3-25 23:13 發表 查看引用來源
屌你 老母仲唔能收檔,係咪要我收你皮先安樂呀,以後你每出一個貼我都要屌你一次。
呵呵,就憑你?我就真係想睇下你憑條柒頭憑乜撚野喎
作者: 雨中黃色腳指    時間: 2020-3-26 06:52

引用:
原帖由 超力電磁俠 於 2020-3-25 23:38 發表 查看引用來源
邊條規矩話唔得?你話係就係阿?就好似你話1000蚊先有全套就一定係阿?
作者: reddoor    時間: 2020-3-26 09:34

引用:
原帖由 雨中黃色腳指 於 2020-3-25 14:52 發表 查看引用來源
邊條規矩話唔得?你話係就係阿?就好似你話1000蚊先有全套就一定係阿?
又插条青山走犯呀,我打落水狗最拿手,寫撚到不知所谓,又学人post 文,真喺唔屌你自己都過意唔去。
作者: mr.cash    時間: 2020-3-26 10:44

又插条青山走犯呀,我打落水狗最拿手,寫撚到不知所谓,又学人post 文,真喺唔屌你自己都過意唔去。 X  2
作者: qwertyuiop2016    時間: 2020-3-26 11:09

引用:
原帖由 mr.cash 於 2020-3-26 10:44 發表 查看引用來源
又插条青山走犯呀,我打落水狗最拿手,寫撚到不知所谓,又学人post 文,真喺唔屌你自己都過意唔去。 X  2
歡迎光臨一齊屌儍仔

唔講真係唔知,原來屌儍仔都可以好好玩。
作者: qwertyuiop2016    時間: 2020-3-26 11:21

引用:
原帖由 雨中黃色腳指 於 2020-3-26 06:51 發表 查看引用來源
呵呵,就憑你?我就真係想睇下你憑條柒頭憑乜撚野喎
又話On9人士不得內進,點解你仲入來?
乜你唔知成個區係你最低能咩,
你阿媽做雞已經羞恥,重要係香討介紹叫人屌你 老母。
呢次真係屌你 老母雞😄😄😄
作者: hongkonger97    時間: 2020-3-26 13:39

引用:
原帖由 qwertyuiop2016 於 2020-3-26 11:21 發表 查看引用來源
又話On9人士不得內進,點解你仲入來?
乜你唔知成個區係你最低能咩,
你阿媽做雞已經羞恥,重要係香討介紹叫人屌你 老母。
呢次真係屌你 老母雞😄😄😄 ...
佢隻老母鷄個閪咁臭成陣死蟹味!都幾難揾到人屌囉!所以佢先賴死系度丟盡佢隻老母鷄既架!
作者: YuanYuan    時間: 2020-3-27 09:23

引用:
原帖由 雨中黃色腳指 於 2020-3-26 06:52 發表 查看引用來源
做咩吖咁撚快收皮啦?
你條能樣咁撚『 霉 dum the』你俾幾多成班皮裙老妖都唔撚俾你屌啦,呢d咪人嘅問題囉,戇鳩仔~

你講個d垃圾又乜撚野規矩呀,老撚馮條囡要同你傾計呀,有規矩話3魚泰妹係包埋陪你屌完閪吹水解悶等你回氣呀?呢條撚樣回親都自己摑自己條狗嘴巴,咩七八千一萬個D過夜包傾偈,****1講野前都要用下個豬腦,我講緊廿分鐘三魚泰妹呀屌你同我勾,D嫖客俾幾千銀你老母同佢過夜唔傾計呀?要不停馬拉松式同你老母做愛呀?講野又低B黃色腳指你老母臭閪!!  你條戇鳩仔日日要俾人屌過等你成世冇運行,賭錢輸鳩硬,叫雞叫病雞,成世冇野撈就梗㗎啦,仲要冚家武肺醫好吊住半條人命。咁嘅人生拿拿聲上IFC頂樓跳落黎啦,不過你冇資格上到去哎算鳩數啦,呢D累街坊撚屌~

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)