188Channel

標題: 與女友性事:唔用套好舒服 [打印本頁]

作者: yueric    時間: 2020-3-25 13:13     標題: 與女友性事:唔用套好舒服

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 艾拉傑    時間: 2020-3-25 13:26

用套係感覺差一點, 不過防止唔少問題, 後生仔小心行事.
作者: yueric    時間: 2020-3-25 13:51

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-3-25 13:26 發表 查看引用來源
用套係感覺差一點, 不過防止唔少問題, 後生仔小心行事.
我地好理性,check清楚大家健康先做。同埋佢都係比我佢來完M之後幾日先比唔帶套
作者: mrfour1973    時間: 2020-3-25 14:48

唔用袋做愛最好享受 一試反唔到轉頭 所以最好食定藥 放心d 會重享受多d
作者: yueric    時間: 2020-3-25 17:37

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2020-3-25 14:48 發表 查看引用來源
唔用袋做愛最好享受 一試反唔到轉頭 所以最好食定藥 放心d 會重享受多d
食藥女友怕傷身
作者: mrfour1973    時間: 2020-3-25 17:46     標題: 回覆 5# yueric 的帖子

唔一定 去婦科醫生到睇下 叫醫生推介   又可以打針 幾個月一次
作者: yueric    時間: 2020-3-25 17:49

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2020-3-25 17:46 發表 查看引用來源
唔一定 去婦科醫生到睇下 叫醫生推介   又可以打針 幾個月一次
延弱一問:打果啲叫咩針
作者: mrfour1973    時間: 2020-3-25 17:50

避孕針啊 老細 哈哈  好明顯經驗唔夠
作者: yueric    時間: 2020-3-25 17:56

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2020-3-25 17:50 發表 查看引用來源
避孕針啊 老細 哈哈  好明顯經驗唔夠
成日覺得避孕係男方帶套,我帶套就最穩陣,所以無理其他。
作者: mrfour1973    時間: 2020-3-25 18:38     標題: 回覆 9# yueric 的帖子

d 女想打真軍 係知那幾日比較安全 有時重會主動提你。  可以試下用d app 計下日子 參考下。 有d日子 d 女特別想要 但又好危險
作者: 不毛之地    時間: 2020-3-25 21:21

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2020-3-25 18:38 發表 查看引用來源
d 女想打真軍 係知那幾日比較安全 有時重會主動提你。  可以試下用d app 計下日子 參考下。 有d日子 d 女特別想要 但又好危險
諗住結婚生仔就冇所謂
我老婆生完一個,我哋又唔鍾意用袋,扑咗幾Q又大肚
作者: 不毛之地    時間: 2020-3-25 21:28

引用:
原帖由 yueric 於 2020-3-25 17:56 發表 查看引用來源
成日覺得避孕係男方帶套,我帶套就最穩陣,所以無理其他。
肯帶當然好,但唔一定穩陣,試過太激烈爆袋
避孕藥都面世咁多年,記得食就好穩陣
M會準啲、暗瘡少啲,第一次食最好搵婦科醫生做檢查攞意見
作者: mrfour1973    時間: 2020-3-25 22:07     標題: 回覆 12# 不毛之地 的帖子

師兄又見返你 冇見一排 有冇正野玩過
作者: 高速吸引    時間: 2020-3-25 22:16

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2020-3-25 18:38 發表 查看引用來源
呢樣真....次次條女喺前一晚都會同我講佢安全期/來緊m,唔使拎套
作者: 高速吸引    時間: 2020-3-25 23:03

引用:
原帖由 yueric 於 2020-3-25 13:51 發表 查看引用來源
我地好理性,check清楚大家健康先做。同埋佢都係比我佢來完M之後幾日先比唔帶套
俾得你打真軍...唔知幾時俾你內射埋
作者: yueric    時間: 2020-3-25 23:40

引用:
原帖由 高速吸引 於 2020-3-25 23:03 發表 查看引用來源

佢月尾來完M之後想試下
作者: 真軍大師    時間: 2020-3-26 00:07     標題: 回覆 15# 高速吸引 的帖子

打得真軍就多數體內射精吧
作者: mrfour1973    時間: 2020-3-26 06:53     標題: 回覆 16# yueric 的帖子

清完得2 3日時間。 跟手3 4日 就係排卵期 果時d女特别想要 同反應大d 師兄留意下
作者: 不毛之地    時間: 2020-3-26 07:49

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2020-3-25 22:07 發表 查看引用來源
師兄又見返你 冇見一排 有冇正野玩過
早呀師兄,近排調教緊老婆
作者: mrfour1973    時間: 2020-3-26 08:09     標題: 回覆 11# 不毛之地 的帖子

米好慘又要忍年幾! 哈  都幾勁下 果時2公婆幾大
作者: 不毛之地    時間: 2020-3-26 09:25

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2020-3-26 08:09 發表 查看引用來源
米好慘又要忍年幾! 哈  都幾勁下 果時2公婆幾大
早兩年嘅事,忍都唔算辛苦,忙到根據冇時間諗
而家開始回復正常,每星期都可以扑到1至2次
作者: mrfour1973    時間: 2020-3-26 10:31     標題: 回覆 21# 不毛之地 的帖子

都有一 二次一個星期 幾好下
作者: yueric    時間: 2020-3-26 12:19

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2020-3-26 06:53 發表 查看引用來源
清完得2 3日時間。 跟手3 4日 就係排卵期 果時d女特别想要 同反應大d 師兄留意下
排卵期話危險喎...就算做都要帶套
作者: mrfour1973    時間: 2020-3-26 12:43     標題: 回覆 23# yueric 的帖子

係啊    果時d 女好想又深又快又大力
作者: yueric    時間: 2020-3-26 14:39

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2020-3-26 12:43 發表 查看引用來源
係啊    果時d 女好想又深又快又大力
係呀!又快又要大力又要深得深,少啲持久力都唔得,最近三星期禁一禁慾,又做運動跑步,睇下之後表現。
作者: 高速吸引    時間: 2020-3-26 18:55

引用:
原帖由 真軍大師 於 2020-3-26 00:07 發表 查看引用來源
打得真軍就多數體內射精吧
所以我地唔會明 點解有d鬼妹仲覺得體外射精呢招係work
作者: 高速吸引    時間: 2020-3-26 18:59

引用:
原帖由 yueric 於 2020-3-25 23:40 發表 查看引用來源
佢月尾來完M之後想試下
到時試下射果陣都keep著抽插同埋射到無為止 同戴著套射真係兩個世界來
作者: VancoBaby-Tse    時間: 2020-3-26 20:33

引用:
原帖由 高速吸引 於 2020-3-25 23:03 發表 查看引用來源

唔用套已經有中招機會,有冇中出都唔會減低機率
作者: VancoBaby-Tse    時間: 2020-3-26 20:37

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2020-3-25 14:48 發表 查看引用來源
我係為m痛而食避孕藥,基本上每一任男友知道我食開藥,就一定唔想用套....
作者: yueric    時間: 2020-3-26 22:22

引用:
原帖由 VancoBaby-Tse 於 2020-3-26 20:37 發表 查看引用來源
我係為m痛而食避孕藥,基本上每一任男友知道我食開藥,就一定唔想用套....
我角度係保護個女方,唔想隨便食藥,寧願自己帶套
作者: 高速吸引    時間: 2020-3-26 23:11

引用:
原帖由 VancoBaby-Tse 於 2020-3-26 20:33 發表 查看引用來源
唔用套已經有中招機會,有冇中出都唔會減低機率
係呀,我之前喺d po都有講過呢樣野
作者: 高速吸引    時間: 2020-3-26 23:13

引用:
原帖由 VancoBaby-Tse 於 2020-3-26 20:37 發表 查看引用來源
其實就算唔係食開藥,好多男人都想唔戴套做架啦@@
作者: VancoBaby-Tse    時間: 2020-3-27 11:15

引用:
原帖由 高速吸引 於 2020-3-26 23:13 發表 查看引用來源

其實就算唔係食開藥,好多男人都想唔戴套做架啦@@
男人想唔戴套就一定啦! 但我食藥就冇藉口成日推搪咁解.....所以之後拍拖到而家嘅幾個男友,都索性任由佢地中出,費事爭論
作者: VancoBaby-Tse    時間: 2020-3-27 11:17

引用:
原帖由 yueric 於 2020-3-26 22:22 發表 查看引用來源
我角度係保護個女方,唔想隨便食藥,寧願自己帶套
我係為m痛先要食藥,唔係為避孕
戴唔戴套都一樣要食藥
作者: 巡此王    時間: 2020-3-27 11:27

引用:
原帖由 VancoBaby-Tse 於 2020-3-27 11:17 發表 查看引用來源
我係為m痛先要食藥,唔係為避孕
戴唔戴套都一樣要食藥
聽聞食避孕藥唔一定關避孕事
作者: 不毛之地    時間: 2020-3-27 11:50

引用:
原帖由 巡此王 於 2020-3-27 11:27 發表 查看引用來源
聽聞食避孕藥唔一定關避孕事
正解,啲藥可以用嚟控制荷爾蒙,我老婆後生時塊面出好多暗瘡,醫生都叫佢食,副作用係我唔洗用套
作者: 高速吸引    時間: 2020-3-27 21:06

引用:
原帖由 VancoBaby-Tse 於 2020-3-27 11:15 發表 查看引用來源
男人想唔戴套就一定啦! 但我食藥就冇藉口成日推搪咁解.....所以之後拍拖到而家嘅幾個男友,都索性任由佢地中出,費事爭論
甘想請問係咪就算無懷孕風險既問題,本身你都唔太鐘意俾男友中出果種感覺
作者: 花郎    時間: 2020-3-27 21:50

引用:
原帖由 yueric 於 2020-3-25 17:37 發表 查看引用來源
食藥女友怕傷身
避孕藥同針都可免則免.我識幾個女仔都係食開避孕藥同打針避孕.無一例外一過左少女時期成個人吹汽球咁漲晒,全部變肥婆.但返唔到轉頭.
作者: 高速吸引    時間: 2020-3-28 18:24

引用:
原帖由 花郎 於 2020-3-27 21:50 發表 查看引用來源
避孕藥同針都可免則免.我識幾個女仔都係食開避孕藥同打針避孕.無一例外一過左少女時期成個人吹汽球咁漲晒,全部變肥婆.但返唔到轉頭.
換個角度講,起碼都對自己身體安全D既....如果中左一次,跟著落仔,其實仲傷身
作者: 花郎    時間: 2020-3-28 20:08

引用:
原帖由 高速吸引 於 2020-3-28 18:24 發表 查看引用來源

換個角度講,起碼都對自己身體安全D既....如果中左一次,跟著落仔,其實仲傷身
其實用套感受唔差.心理因素大d.目前為止最安全既方式都係帶套.避孕之餘都防病.男人影響唔算大.女人方面保障大好多.
作者: 高速吸引    時間: 2020-3-28 21:28

引用:
原帖由 花郎 於 2020-3-28 20:08 發表 查看引用來源
其實用套感受唔差.心理因素大d.目前為止最安全既方式都係帶套.避孕之餘都防病.男人影響唔算大.女人方面保障大好多.
如果我以前條女仲係同緊我一齊,見到你第一句野一定係反對
不過後面果句就....佢之前都係用直覺同查問,覺得我係乾淨先主動叫我同佢做
作者: 花郎    時間: 2020-3-29 00:12

引用:
原帖由 高速吸引 於 2020-3-28 21:28 發表 查看引用來源

如果我以前條女仲係同緊我一齊,見到你第一句野一定係反對
不過後面果句就....佢之前都係用直覺同查問,覺得我係乾淨先主動叫我同佢做
咁人人感受唔同既,我就無所謂用套.一般我都主動戴套.不過又真係遇到幾個唔中意用套既女仔.佢地話用同唔用差好遠.
作者: 11wingki    時間: 2020-3-29 01:25

引用:
原帖由 花郎 於 2020-3-27 21:50 發表 查看引用來源
我都食左幾年避孕藥,身形冇肥過,有時係睇每個人對藥物反應
作者: 11wingki    時間: 2020-3-29 01:28

引用:
原帖由 花郎 於 2020-3-29 00:12 發表 查看引用來源
咁人人感受唔同既,我就無所謂用套.一般我都主動戴套.不過又真係遇到幾個唔中意用套既女仔.佢地話用同唔用差好遠.
用套vs中出,感覺絕對差十倍唔止
作者: 高速吸引    時間: 2020-3-29 01:45

引用:
原帖由 花郎 於 2020-3-29 00:12 發表 查看引用來源
當年我有次就係問條女有嘜分別
佢話戴左一來feel唔到熱,亦覺得好膠,亦feel唔到支野既凹凸位
同埋磨擦感差好遠,仲有唔戴套既時候大家都有precum做ky
總之兩者分別對佢來講就好大
作者: 花郎    時間: 2020-3-29 03:48

引用:
原帖由 11wingki 於 2020-3-29 01:25 發表 查看引用來源
我都食左幾年避孕藥,身形冇肥過,有時係睇每個人對藥物反應
希望你用緊既藥好啦.你講既好早前有人都係同我咁講.我唔知藥理,佢打左好多年避孕針一路都無咩野,仲同我講皮膚好左..點知到左某個年齡一發不可收拾.
我都想你一路靚落去,不過身邊幾個例子100%有副作用.一到三十零歲係突然水腫咁漲.所以我一直對食藥打針有好負面睇法.
作者: 花郎    時間: 2020-3-29 03:55

引用:
原帖由 11wingki 於 2020-3-29 01:28 發表 查看引用來源
用套vs中出,感覺絕對差十倍唔止
其實男人更中意無套中出.生理潛意識上係一種征服佔有既感覺.哩d人類基因本能來.不過我對哩樣野感覺比較少.當然有得揀可以無顧忌咁體內射精當然係最盡興啦.

特別一齊高潮時頂住個子宮口,俾佢一縮一縮咁啜住將d熱精全傾潟入去.
噢..好美妙
作者: 花郎    時間: 2020-3-29 03:56

引用:
原帖由 高速吸引 於 2020-3-29 01:45 發表 查看引用來源

佢話戴左一來feel唔到熱,亦覺得好膠,亦feel唔到支野既凹凸位
同埋磨擦感差好遠,仲有唔戴套既時候大家都有precum做ky
總之兩者分別對佢來講就好大 ...
係啊.差不多都係咁講.話用左套d膠唔舒服.
作者: 高速吸引    時間: 2020-3-29 10:41

引用:
原帖由 花郎 於 2020-3-29 03:48 發表 查看引用來源
希望你用緊既藥好啦.你講既好早前有人都係同我咁講.我唔知藥理,佢打左好多年避孕針一路都無咩野,仲同我講皮膚好左..點知到左某個年齡一發不可收拾.
我都想你一路靚落去,不過身邊幾個例子100%有副作用.一到三十零歲係 ...
一來藥種都唔少,二來同一隻藥對唔同人都會有唔同反應
我唔係女人所以都試唔到
不過話說依家呢個年代唔少女人,包括我ex,都係寧願食藥都唔想俾膠套頂著enjoy唔到
作者: 高速吸引    時間: 2020-3-29 10:55

引用:
原帖由 花郎 於 2020-3-29 03:55 發表 查看引用來源
其實男人更中意無套中出.生理潛意識上係一種征服佔有既感覺.哩d人類基因本能來.不過我對哩樣野感覺比較少.當然有得揀可以無顧忌咁體內射精當然係最盡興啦.

特別一齊高潮時頂住個子宮口,俾佢一縮一縮咁啜住將d熱精全 ...
其實唔只男士....我果時都問佢點解甘鐘意我內射佢....
佢話唔只feel到我射入去果種熱感
而且我就想射果廿秒,佢會feel到支野會更脤更硬更熱,插得佢仲舒服.....
仲有有時射果陣 支野會有跳動
(之後佢仲叫我射果陣盡量繼續抽插佢,佢覺得仲爽)
作者: 高速吸引    時間: 2020-3-29 11:07

引用:
原帖由 花郎 於 2020-3-29 03:56 發表 查看引用來源
係啊.差不多都係咁講.話用左套d膠唔舒服.
仲有一個問題就係,因為我同佢做得都幾激烈,戴套既話成日都要留意會唔會爆/甩
雖然之後都試過邊幾款套無甘重膠感舒服一D,
不過最終都係打真軍最好
作者: 11wingki    時間: 2020-3-29 14:08

引用:
原帖由 花郎 於 2020-3-29 03:48 發表 查看引用來源
我都想你一路靚落去,不過身邊幾個例子100%有副作用.一到三十零歲係 ...
而家d避孕藥好低劑量,唔係咁易肥,至於三十歲之後肥,咁講真,三十歲唔食藥都易肥啦!
何況我屬於男仔頭,唔貪靚,所以肥唔肥都唔係太在意
作者: 11wingki    時間: 2020-3-29 14:15

引用:
原帖由 高速吸引 於 2020-3-29 10:55 發表 查看引用來源

其實唔只男士....我果時都問佢點解甘鐘意我內射佢....
佢話唔只feel到我射入去果種熱感
而且我就想射果廿秒,佢會feel到支野會更脤更硬更熱,插得佢仲舒服.....
仲有有時射果陣 支野會有跳動
(之後佢仲叫我射果陣盡量 ...
我都鍾意男仔射精時唔好定住射,最好一路射一路繼續抽插....我覺得有精液喺我入面,果幾下最尾抽插會更潤滑,更有快感
作者: 花郎    時間: 2020-3-29 15:24

引用:
原帖由 高速吸引 於 2020-3-29 11:07 發表 查看引用來源

仲有一個問題就係,因為我同佢做得都幾激烈,戴套既話成日都要留意會唔會爆/甩
雖然之後都試過邊幾款套無甘重膠感舒服一D,
不過最終都係打真軍最好 ...
有得揀又安全前提下當然無套爽.不過我俾主動權女方.始終佢地需要保障.
作者: 花郎    時間: 2020-3-29 15:26

引用:
原帖由 11wingki 於 2020-3-29 14:08 發表 查看引用來源
而家d避孕藥好低劑量,唔係咁易肥,至於三十歲之後肥,咁講真,三十歲唔食藥都易肥啦!
何況我屬於男仔頭,唔貪靚,所以肥唔肥都唔係太在意
個人選擇啦.肯運動60歲都可以保持得好.不過點都好,做人開心而又唔害到人就ok
作者: siusiu1228    時間: 2020-3-29 16:19

避孕針好多女打左會下身水腫會肥... 唔一定個個肯打, 仲要打完會"有可能"影響第時生...不過最安全... 食藥都難講... 帶套都係.. 不過一定安全過所謂衝刺先帶... 前面啲水...已有精子係唔出奇的... 小心做爸爸...
作者: 高速吸引    時間: 2020-3-29 17:02

引用:
原帖由 11wingki 於 2020-3-29 14:15 發表 查看引用來源
我都鍾意男仔射精時唔好定住射,最好一路射一路繼續抽插....我覺得有精液喺我入面,果幾下最尾抽插會更潤滑,更有快感
呢樣真,我都會feel到佢入面有少少收縮,好似想夾我射多兩三野甘
作者: cococaobrownie    時間: 2020-3-29 18:22

引用:
原帖由 高速吸引 於 2020-3-29 01:45 發表 查看引用來源

總之兩者分別對佢來講就好大 ...
唔用套當然爭好遠
果個ready to play既心態,覺得隨時都可以做,可以一氣呵成咁,爭好遠
同埋體度既觸感,佢臨射前既再澎漲,事後既抱抱,都係用套時俾唔到既隔膜感
作者: sagax    時間: 2020-3-29 20:31

引用:
原帖由 11wingki 於 2020-3-29 14:15 發表 查看引用來源
係呀,用力撞射好爽又出好多😍
作者: 高速吸引    時間: 2020-3-29 20:53

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2020-3-29 18:22 發表 查看引用來源
唔用套當然爭好遠
果個ready to play既心態,覺得隨時都可以做,可以一氣呵成咁,爭好遠
同埋體度既觸感,佢臨射前既再澎漲,事後既抱抱,都係用套時俾唔到既隔膜感 ...
初初都以為我個ex係極端個別例子,事後先知原來好多女士都甘enjoy打真軍
作者: don_giovanni    時間: 2020-3-30 05:38     標題: 回覆 60# 高速吸引 的帖子

我以前個sp都情願食藥唔用套,佢話唔想同膠做,唔用好feel啲
作者: 高速吸引    時間: 2020-3-30 11:10

引用:
原帖由 don_giovanni 於 2020-3-30 05:38 發表 查看引用來源
我以前個sp都情願食藥唔用套,佢話唔想同膠做,唔用好feel啲
果時我ex會好強調戴唔戴個分別
一打真軍,D叫聲都特別大
同埋下面D反應都相差好遠
作者: mrfour1973    時間: 2020-3-30 18:26     標題: 回覆 62# 高速吸引 的帖子

哈 完全正確 经驗之談
作者: miller88    時間: 2020-4-2 12:09     標題: 回覆 61# don_giovanni 的帖子

我嗰個直頭裝環,因為食藥都怕有副作用…
作者: 花郎    時間: 2020-4-2 13:18

引用:
原帖由 miller88 於 2020-4-2 12:09 發表 查看引用來源
我嗰個直頭裝環,因為食藥都怕有副作用…
上環都係個辦法,不過後生既多數唔會.一般都係少婦以上先會上.同埋上環對子宮有一定損害.我寫好既故事入面有一個就係上左環可以任我射.我頂得入佢子宮會俾個環拮到我.哩樣野可能好多人唔知.
有一輪佢子宮發炎除左個環.後尾因為太唔中意用套做愛.好返又去上返環.
作者: Synadad    時間: 2020-4-8 18:33

引用:
原帖由 yueric 於 2020-3-25 13:13 發表 查看引用來源
各位好!平時睇巴打絲打睇得多,好耐之前出過文同Ex有關床上不爽既事。
到左現任女友,係處
,因為佢對上一任對性完全零性趣,到左我知道我同Ex有搞過,知道我有d經驗,佢好奇寶寶,好快我就食左佢隻豬,佢比較怕羞,但一唔撩佢,一撩就好 ...
自從食藥後,已經四五年冇用過套
期間換左7個男友,個個知道我食藥,同我做愛連外射都唔會,一定喺我入面射埋....
作者: 高速吸引    時間: 2020-4-8 23:40

引用:
原帖由 Synadad 於 2020-4-8 18:33 發表 查看引用來源
自從食藥後,已經四五年冇用過套
期間換左7個男友,個個知道我食藥,同我做愛連外射都唔會,一定喺我入面射埋....
就算唔食藥,如果知道師姐就來m果幾日,都想最後插最入射啦@@
作者: SaltWetGuy    時間: 2020-4-14 18:37

引用:
乜唔係射時>插入最深>頂住子宮>定住射 先有感覺?
作者: 高速吸引    時間: 2020-4-15 08:22

引用:
原帖由 SaltWetGuy 於 2020-4-14 18:37 發表 查看引用來源
唔一定架 至少我ex都係最鍾意射果陣keep著抽插
作者: 11wingki    時間: 2020-4-20 15:09

引用:
原帖由 SaltWetGuy 於 2020-4-14 18:37 發表 查看引用來源
插到最深定住射.....我覺得會易d feel到男友精液嘅熱度,但last嘅快感就唔及一邊射一邉繼續插我
作者: 11wingki    時間: 2020-4-20 15:10

引用:
原帖由 高速吸引 於 2020-4-15 08:22 發表 查看引用來源

唔一定架 至少我ex都係最鍾意射果陣keep著抽插
你女友同我同feel
其實男仔又覺得插到最深定住射,定邊射邊插爽呢?
作者: mrfour1973    時間: 2020-4-20 17:06     標題: 回覆 66# Synadad 的帖子

哈 你自己享唔享受到?
作者: 高速吸引    時間: 2020-4-23 19:01

引用:
原帖由 11wingki 於 2020-4-20 15:10 發表 查看引用來源
你女友同我同feel
兩種都ok 反正射又射得最暢快 又keep著有女友既小穴夾著出
作者: SaltWetGuy    時間: 2020-5-8 13:50

引用:
原帖由 11wingki 於 2020-4-20 15:10 發表 查看引用來源
射之前一定快速大幅度深插

到要射精既時候:
如果女朋友下面夾得好緊或高潮僅,我就頂入最深唔郁,然後一便射一便感受細老被夾住嘅感覺。
如果女朋友下面已經高潮完放鬆,我就頂到最深一便慢慢插一便射。

唔知女仔快高潮時,高潮中,高潮後會唔會有不同抽插射精偏好?
男仔喺唔喺都同我一樣既呢?
作者: SaltWetGuy    時間: 2020-5-8 13:54

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2020-3-30 18:26 發表 查看引用來源
哈 完全正確 经驗之談
我都好都鍾意唔戴套直接射哂俾女朋友
心理上攬住女朋友,毫無阻隔地俾哂精華俾最愛嘅人會感覺好親密好幸福
生理上如果外邊射冇左被下面包住嘅感覺無咁舒服
如果戴套射會影響到射精嘅真空吸感,射得無咁舒服

你地又感覺點嘅呢?

作者: wkm68    時間: 2020-5-23 08:16

女友載子宮環,次次中出 ,中出時既滿足感真係好爽
作者: 0-0Joy    時間: 2020-5-23 11:00

引用:
原帖由 wkm68 於 2020-5-23 08:16 發表 查看引用來源
女友載子宮環,次次中出 ,中出時既滿足感真係好爽
你女友幾歲?
我覺得子宮環好似生育過嘅女性先適合
我係食藥😊
作者: fanny910    時間: 2020-5-23 23:48

引用:
好同意
用domdom無呢種感覺
作者: 0-0Joy    時間: 2020-5-24 00:32

引用:
原帖由 SaltWetGuy 於 2020-5-8 13:54 發表 查看引用來源

我都好都鍾意唔戴套直接射哂俾女朋友
心理上攬住女朋友,毫無阻隔地俾哂精華俾最愛嘅人會感覺好親密好幸福
生理上如果外邊射冇左被下面包住嘅感覺無咁舒服
如果戴套射會影響到射精嘅真空吸感,射得無咁舒服

你地又感 ...
咁你女朋友又鍾唔鍾意你射入去個feel先?
作者: 0-0Joy    時間: 2020-5-24 00:34

引用:
原帖由 fanny910 於 2020-5-23 23:48 發表 查看引用來源

好同意
冇得比🤗
作者: 80後廢青人夫    時間: 2020-5-24 01:12

引用:
原帖由 0-0Joy 於 2020-5-24 00:32 發表 查看引用來源
咁有得唔用套,無人想同個膠袋做愛掛
作者: 80後廢青人夫    時間: 2020-5-24 01:14

引用:
原帖由 fanny910 於 2020-5-23 23:48 發表 查看引用來源

好同意
男女都唔鐘意啦
作者: sugar0725hk    時間: 2020-5-24 01:55

我都係唔鐘意男友用套,平時都係射之前先帶番,要 M 完果幾日先俾佢內射。唔帶套都係我要求,帶左個 feel 差好遠,感覺唔到佢細路既溫度,坑紋。

但佢射果陣,我 feel 唔到佢 D 精熱既?係咪我問題?
作者: 1frankz    時間: 2020-5-24 14:25

杜記有隻熱感嘅套, 都好 FEEL
作者: 高速吸引    時間: 2020-5-25 08:38

引用:
原帖由 sugar0725hk 於 2020-5-24 01:55 發表 查看引用來源
我都係唔鐘意男友用套,平時都係射之前先帶番,要 M 完果幾日先俾佢內射。唔帶套都係我要求,帶左個 feel 差好遠,感覺唔到佢細路既溫度,坑紋。

但佢射果陣,我 feel 唔到佢 D 精熱既?係咪我問題? ...
如果射得唔夠多 feel唔到熱係正常
作者: SaltWetGuy    時間: 2020-5-25 13:50

引用:
原帖由 0-0Joy 於 2020-5-24 00:32 發表 查看引用來源
女朋友安全期都會叫我射入去

個人經驗臨射之前女友反較應大,但射的時候就反應較小。正常嗎?
作者: 花郎    時間: 2020-5-25 14:46

引用:
原帖由 sugar0725hk 於 2020-5-24 01:55 發表 查看引用來源

但佢射果陣,我 feel 唔到佢 D 精熱既?係咪我問題? ...
腎好精就熱.腎虧既精唔熱
作者: pc6983    時間: 2020-5-25 16:51

唔戴套做愛,永遠最爽最刺激
作者: 0-0Joy    時間: 2020-5-26 03:50

引用:

我覺得天氣冷會易feel啲精液進入果種溫暖....
我基本上次次都feel到
作者: 0-0Joy    時間: 2020-5-26 03:52

引用:
原帖由 SaltWetGuy 於 2020-5-25 13:50 發表 查看引用來源
女朋友安全期都會叫我射入去

個人經驗臨射之前女友反較應大,但射的時候就反應較小。正常嗎?
會唔會你射精時停左動作呀? 冇左抽插自然反應冷卻

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)