188Channel

標題: 其實好多囡囡都好好傾 [打印本頁]

作者: 雨中黃色腳指    時間: 2020-3-23 14:00     標題: 其實好多囡囡都好好傾

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: kitfit    時間: 2020-3-23 14:39

呢啲情況要睇係邊一個客,乜野情況而定,當feel到女女唔願同你講咁多野,唔想so你,就要識做,吊完玩完好走,千其唔好留v7咁on9,返到去聊佢地傾計。
作者: 雨中黃色腳指    時間: 2020-3-23 14:48

引用:
原帖由 kitfit 於 2020-3-23 14:39 發表 查看引用來源
呢啲情況要睇係邊一個客,乜野情況而定,當feel到女女唔願同你講咁多野,唔想so你,就要識做,吊完玩完好走,千其唔好留v7咁on9,返到去聊佢地傾計。 ...
我會咁覺得,條女幾唔願應酬都好,服務期內佢都有責任應酬你,份家用包左,尼個係道理。
走左交換v7之後溝女咁溝人地願唔願理你就係人情,囡囡唔理你都無權投訴,因為人地無再收你錢☹️
作者: kitfit    時間: 2020-3-23 14:51

引用:
原帖由 雨中黃色腳指 於 2020-3-23 14:48 發表 查看引用來源
我會咁覺得,條女幾唔願應酬都好,服務期內佢都有責任應酬你,份家用包左,尼個係道理。
走左交換v7之後溝女咁溝人地願唔願理你就係人情,囡囡唔理你都無權投訴,因為人地無再收你錢☹️ ...
點解你會覺得出黎叫雞,啲錢係包傾計咁好笑既? 唔係比錢只有性服務咩? 要傾計要有愛真係唔好叫雞啦,去溝返件良家婦女。
作者: 雨中黃色腳指    時間: 2020-3-23 15:11

引用:
原帖由 kitfit 於 2020-3-23 14:51 發表 查看引用來源
點解你會覺得出黎叫雞,啲錢係包傾計咁好笑既? 唔係比錢只有性服務咩? 要傾計要有愛真係唔好叫雞啦,去溝返件良家婦女。
無咩好笑,性服務只係其中一環,唔會係全部,你會咁諗即係你覺得食快餐入房就砌無前戲你都滿足,尼啲人各有志,我又唔會講啲咩。
不過留意返,雞都有好多唔同玩法,如果淨係要性服務尼個係全世界雞蟲既唯一要求,咁就唔會有成七八千一晚既過夜餐或者幾皮野既伴遊餐。
世界好大,囡囡太大,放開啲胸襟聽下人講啦。
作者: qwertyuiop2016    時間: 2020-3-24 00:42

呢個世界真係多儍佬,尤其係香討。
作者: hongkonger97    時間: 2020-3-24 01:11

引用:
原帖由 qwertyuiop2016 於 2020-3-24 00:42 發表 查看引用來源
呢個世界真係多儍佬,尤其係香討。
深有同感!好多羅白卡既三失傻佬~~
作者: 雨中黃色腳指    時間: 2020-3-24 01:18

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-3-24 01:11 發表 查看引用來源

睇得出, 好似你個義工馬夫咁, 一日到黑跑街報價有隻街有咩雞, 好似好撚自豪咁
做啲正經野啦陰撚功, 你老母陰心你架
作者: YuanYuan    時間: 2020-3-24 01:23

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-3-24 01:11 發表 查看引用來源

越睇越唔對路 ~

諗起以前有條傻婆走去同d地產商一齊舉牌投地個單笑料,結果佢投贏所有地產商 ~~
作者: 雨中黃色腳指    時間: 2020-3-24 01:32

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2020-3-24 01:23 發表 查看引用來源

越睇越唔對路 ~

諗起以前有條傻婆走去同d地產商一齊舉牌投地個單笑料,結果佢投贏所有地產商 ~~
尼篇文擺到係打你臉既, 你個撚樣一句有意義既野都講唔撚出就躝返你個企街post唔好出黎柒啦, 仲覺得自己好撚幽默咩
點阿, 知點解啲雞嫌你煩未阿濛柒柒
作者: YuanYuan    時間: 2020-3-24 02:16

引用:
原帖由 雨中黃色腳指 於 2020-3-24 01:32 發表 查看引用來源
尼篇文擺到係打你臉既, 你個撚樣一句有意義既野都講唔撚出就躝返你個企街post唔好出黎柒啦, 仲覺得自己好撚幽默咩
點阿, 知點解啲雞嫌你煩未阿濛柒柒 ...
真係好有問題,成篇鳩吹係度掌摑自己條狗嘴都唔知,真係唔知唔夠藥定無得救 ~ d師兄有幸睇完你鳩吹都掩住嘴笑鳩你老母臭 he he ~
作者: 雨中黃色腳指    時間: 2020-3-24 02:25     標題: 回覆 11# YuanYuan 的帖子

仲以為有咩新野, 原來又係自high, 早啲訓啦, 你老母泉下得知連雞都唔願理你佢好撚傷心阿
作者: reddoor    時間: 2020-3-24 04:23

引用:
原帖由 雨中黃色腳指 於 2020-3-23 10:25 發表 查看引用來源
仲以為有咩新野, 原來又係自high, 早啲訓啦, 你老母泉下得知連雞都唔願理你佢好撚傷心阿
青山走犯又唔撚食藥,開个濕鸠长过馬撚既post..又唔撚知你噏咩柒,又周圍撩人屌你,你呢種傻仔鷄蟲🐔,想人認同你就收吓把💩口,睇你寫d垃圾就知你冇料充四段,返去食药快快快。

作者: 雨中黃色腳指    時間: 2020-3-24 06:58     標題: 回覆 13# reddoor 的帖子

又係你條殘體支那賤種,我都屌撚左你半年一啲長進都無,垃圾,唔好哂時間啦,轉acc入黎唱雙簧啦戇鳩
作者: reddoor    時間: 2020-3-24 09:56

引用:
原帖由 雨中黃色腳指 於 2020-3-23 14:58 發表 查看引用來源
又係你條殘體支那賤種,我都屌撚左你半年一啲長進都無,垃圾,唔好哂時間啦,轉acc入黎唱雙簧啦戇鳩
屌你要轉A/C噉撚烦,你以為你边位呀,青山走犯你瞓撚醒未呀。
作者: qwertyuiop2016    時間: 2020-3-24 12:45

引用:
原帖由 reddoor 於 2020-3-24 09:56 發表 查看引用來源

屌你要轉A/C噉撚烦,你以為你边位呀,青山走犯你瞓撚醒未呀。
轉A/C?
原來果條友係新仔。
作者: 雨中黃色腳指    時間: 2020-3-24 12:52     標題: 回覆 16# qwertyuiop2016 的帖子

原來又一件弱智既,真係可憐
作者: reddoor    時間: 2020-3-24 13:43

引用:
原帖由 qwertyuiop2016 於 2020-3-23 20:45 發表 查看引用來源
轉A/C?
原來果條友係新仔。
何止喺新仔,仲喺青頭仔呀
作者: reddoor    時間: 2020-3-24 13:49

引用:
原帖由 雨中黃色腳指 於 2020-3-23 20:52 發表 查看引用來源
成鸠日叫人轉A/C,唔轉屌唔到你,我就即刻轉,正白痴仔

我唔撚鐘意轉呀,禁我言啦,新手唔好咩。
作者: hongkonger97    時間: 2020-3-24 15:00

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2020-3-24 01:23 發表 查看引用來源

越睇越唔對路 ~

香港地太多騎呢怪了!呢啲社會垃圾渣滓等中肺炎死左去吧!
作者: 雨中黃色腳指    時間: 2020-3-24 15:10     標題: 回覆 20# hongkonger97 的帖子

又要入黎挑機,又淨係圍燼,咁你入黎托吖?咁樣你就開心就威啦咩?戇鳩兒童果然就快樂無窮
作者: hongkonger97    時間: 2020-3-24 15:24

引用:
原帖由 雨中黃色腳指 於 2020-3-24 15:10 發表 查看引用來源
又要入黎挑機,又淨係圍燼,咁你入黎托吖?咁樣你就開心就威啦咩?戇鳩兒童果然就快樂無窮
怪不得你成日比人圍屌!有病快食藥!白卡傻佬!
作者: 雨中黃色腳指    時間: 2020-3-24 15:33     標題: 回覆 22# hongkonger97 的帖子

講左咁撚耐你都仲係講埋啲小學雞野,悶唔悶遮?
廿幾個回覆得頭兩個叫係人話,討論好挑機好,都起碼係有文有路,你望下你地成棚白痴仔?碌撚咁,淨係講撚埋啲廢話!
換個似樣啲既先出黎同阿叔講野啦,垃撚圾!再係你啲咁撚樣既水平我都費時應啦!
作者: reddoor    時間: 2020-3-24 16:09

引用:
原帖由 雨中黃色腳指 於 2020-3-23 23:33 發表 查看引用來源
講左咁撚耐你都仲係講埋啲小學雞野,悶唔悶遮?
廿幾個回覆得頭兩個叫係人話,討論好挑機好,都起碼係有文有路,你望下你地成棚白痴仔?碌撚咁,淨係講撚埋啲廢話!
換個似樣啲既先出黎同阿叔講野啦,垃撚圾!再係你啲咁撚樣既水平我都費 ...
你咪撚再係到出现啦,寫撚埋d垃圾,你唔寫我地燒炮仗还神呀,你明唔撚明呀,阿叔,你乜撚辈分呀,你喺青山走犯,傻仔。
作者: qwertyuiop2016    時間: 2020-3-24 18:56

引用:
原帖由 雨中黃色腳指 於 2020-3-24 12:52 發表 查看引用來源
唔燃好係度識小小辨代表先得架,你古呢度淨係得你叫過g,呢度d人都未叫過,有幾多個囡囡係真心想同你吹水,你以為你係X德華?即使你真係X德華都唔應該左住人地搵食啦,出得來玩都知道有條不成文規定係任何時候一出野就即時沖涼走人,徐飛你講定要3O分鐘咁人地咪另開個價比你囉,否則你點講都係錯亦唔會有人認同你所講既野。
作者: 雨中黃色腳指    時間: 2020-3-24 19:18

引用:
原帖由 qwertyuiop2016 於 2020-3-24 18:56 發表 查看引用來源
唔燃好係度識小小辨代表先得架,你古呢度淨係得你叫過g,呢度d人都未叫過,有幾多個囡囡係真心想同你吹水,你以為你係X德華?即使你真係X德華都唔應該左住人地搵食啦,出得來玩都知道有條不成文規定係任何時候一出野就即時沖涼走 ...
話你戇鳩就係戇鳩,咁撚為人著想你入閘擺低家用就走等人接下個客阿嘛柒頭!而家去尋開心定做善事阿?我係客定條女係客吖?做善事我捐星光唔撚好捐俾啲雞?你咁撚驚阻人搵食係咪驚阻撚到你老母搵食阿?
就係你啲咁既濛撚縱撚壞啲囡,搞到個個都真係以為出完就一定要走,一啲尊業精神都無!入閘前傾撚清楚玩幾耐就有權玩幾耐,尼個先係規矩阿濛撚!
個客心急可以出完即走,但未夠鐘條女玩電話或者hea鳩你尼啲要屌要投訴架戇鳩仔!
唔好撚淨係睇你班小圈子垃圾,出去問下人,同人講「我開善堂既,條女點閪我面我都心甘命抵唔可以阻人搵食」睇下你會唔會俾人屌老母阿嗱?
你自己柒啲囡唔願同你soso就當全世界一鳩樣,坐井觀天,真係好撚可憐阿!
作者: qwertyuiop2016    時間: 2020-3-24 20:09

引用:
原帖由 雨中黃色腳指 於 2020-3-24 19:18 發表 查看引用來源
話你戇鳩就係戇鳩,咁撚為人著想你入閘擺低家用就走等人接下個客阿嘛柒頭!而家去尋開心定做善事阿?我係客定條女係客吖?做善事我捐星光唔撚好捐俾啲雞?你咁撚驚阻人搵食係咪驚阻撚到你老母搵食阿?
就係你啲咁既濛撚縱撚壞啲 ...
我依家吊你老母呀。

作者: qwertyuiop2016    時間: 2020-3-24 20:14

引用:
原帖由 雨中黃色腳指 於 2020-3-24 19:18 發表 查看引用來源
就係你啲咁既濛撚縱撚壞啲 ...
你呢d咪叫自私自利囉,就好似依家d籃色手帶果人走出來都係啱。
作者: 雨中黃色腳指    時間: 2020-3-24 20:21

引用:
原帖由 qwertyuiop2016 於 2020-3-24 20:14 發表 查看引用來源
你呢d咪叫自私自利囉,就好似依家d籃色手帶果人走出來都係啱。
又講埋啲廢撚話,而家明賣明買點撚樣自私?阿醒目仔你小學畢業未?有冇打過工阿?
返工老闆出糧俾你,要求你返朝九晚六,你係咪要坐足朝九晚六阿?你會唔會同你老闆講你尼啲叫自私自利阿?呃!?
咁撚簡單既道理都唔明,仲係度阿之阿左,人係唔識做雞你唔識叫,死撚左佢落去見你老母啦!
作者: 南島    時間: 2020-3-24 20:46

好容啫易,我喜歡走去足浴店

作者: hongkonger97    時間: 2020-3-24 21:40

引用:
原帖由 qwertyuiop2016 於 2020-3-24 20:14 發表 查看引用來源
呢啲白痴仔係咁架啦, 出左野都要傾計傾夠鐘先走!唔係就覺得好蝕底咁,呢啲人係社會遺棄出黎既嚴重精神病患者,
連青山,小欖,葵涌都唔肯收呢種病人,可想而知佢幾能咁可憐!!!
作者: qwertyuiop2016    時間: 2020-3-24 21:40

引用:
原帖由 雨中黃色腳指 於 2020-3-24 20:21 發表 查看引用來源
又講埋啲廢撚話,而家明賣明買點撚樣自私?阿醒目仔你小學畢業未?有冇打過工阿?
返工老闆出糧俾你,要求你返朝九晚六,你係咪要坐足朝九晚六阿?你會唔會同你老闆講你尼啲叫自私自利阿?呃!?
咁撚簡單既道理都唔明,仲係度阿之阿左,人係 ...
你死左去見到你老母果時順便問埋你老母當年做雞果陣係咪咁做法。唔夠人講就講老母,不如返去讀多幾年書先同我講啦。
作者: 雨中黃色腳指    時間: 2020-3-24 21:48

引用:
原帖由 qwertyuiop2016 於 2020-3-24 21:40 發表 查看引用來源
你死左去見到你老母果時順便問埋你老母當年做雞果陣係咪咁做法。唔夠人講就講老母,不如返去讀多幾年書先同我講啦。
真係好撚好笑啦, 我咁樣叫唔夠你講? 不如你講下你覺得有啲乜撚野咁撚有說服力我會唔夠你講?
我句句屌你 老母因為對住你, 連俾面你老母都唔撚洗阿戇鳩仔, 叫雞都要睇雞面色, 咁撚失敗仲要出黎獻世出黎柒!
作者: 雨中黃色腳指    時間: 2020-3-24 21:49

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-3-24 21:40 發表 查看引用來源

呢啲白痴仔係咁架啦, 出左野都要傾計傾夠鐘先走!唔係就覺得好蝕底咁,呢啲人係社會遺棄出黎既嚴重精神病患者,
連青山,小欖,葵涌都唔肯收呢種病人,可想而知佢幾能咁可憐!!! ...
好撚悶阿有冇第二句阿柒頭皮?
問下你老母點撚樣同人拗交啦
作者: 雨中黃色腳指    時間: 2020-3-24 21:57

引用:
原帖由 南島 於 2020-3-24 20:46 發表 查看引用來源
好容啫易,我喜歡走去足浴店,唔洗條女按摩,直接捉佢上床,攬住傾偈,抱實佢摸呀摸,揸呀揸,捉佢對手摸我細佬,條女好好傾,笑容又多,搞到你心痒痒,最緊要你咸濕佢全身都得,成個女友熱戀你咁樣,舒服到最後全身興奮到極點,咁樣再射出黎,真係 ...
岩阿, 尼啲都係一種玩法。玩足仔骨仔唔一定要開埋大, 有啲人好似我就唔鐘意屌膠袋, 玩下環吹玩下手打仲過癮。我平時都鍾意咁樣同皮裙妹玩. 佢成日濕到透過底底想我做埋個全套, 我就係想睇佢我要我要咁, 係一樣開大無既樂趣。

係啲白痴仔以為全世界得企企快餐一種玩法, 埋黎就砌, 砌完就躝, 講多句都覺多餘, 要劉華咁靚仔先傾到兩句計, 咁就仆街啦!
作者: qwertyuiop2016    時間: 2020-3-24 22:57

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-3-24 21:40 發表 查看引用來源

連青山,小欖,葵涌都唔肯收呢種病人,可想而知佢幾能咁可憐!!! ...
你睇佢寫d野句句講老母就知道佢係咩程度啦,我我都廢是同佢講。
我聽過一句野唔知討論區邊個寫。
千其唔好同低智商既人爭拗,
否則會降低智商到同佢一樣。
作者: hongkonger97    時間: 2020-3-24 23:22

引用:
原帖由 qwertyuiop2016 於 2020-3-24 22:57 發表 查看引用來源
你睇佢寫d野句句講老母就知道佢係咩程度啦,我我都廢是同佢講。
我聽過一句野唔知討論區邊個寫。
千其唔好同低智商既人爭拗,
否則會降低智商到同佢一樣。 ...
講得啱, 同呢啲低智商垃圾爭拗無乜用,佢日日都要食精神科藥先會搞成咁,諗落真係勁可憐!
作者: reddoor    時間: 2020-3-25 04:32

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-3-24 07:22 發表 查看引用來源

講得啱, 同呢啲低智商垃圾爭拗無乜用,佢日日都要食精神科藥先會搞成咁,諗落真係勁可憐!
以后条青山犯寫乜柒野,就用呢兩句屌佢

同呢啲低智商垃圾爭拗無乜用,佢日日都要食精神科藥先會搞成咁。
作者: 雨中黃色腳指    時間: 2020-3-25 06:48

引用:
原帖由 reddoor 於 2020-3-25 04:32 發表 查看引用來源

以后条青山犯寫乜柒野,就用呢兩句屌佢

同呢啲低智商垃圾爭拗無乜用,佢日日都要食精神科藥先會搞成咁。
都無人理你你就收皮啦,佢地圍爐都無撚預你架戇鳩仔
作者: reddoor    時間: 2020-3-25 09:30

引用:
原帖由 雨中黃色腳指 於 2020-3-24 14:48 發表 查看引用來源
都無人理你你就收皮啦,佢地圍爐都無撚預你架戇鳩仔
幾撚驚你個傻仔唔答呀,我一个屌你有餘啦,使撚d高人出手呀,不过你犯衆憎,个个打落水狗,我不知幾開心。
作者: qwertyuiop2016    時間: 2020-3-25 11:19

引用:
原帖由 雨中黃色腳指 於 2020-3-24 21:57 發表 查看引用來源
岩阿, 尼啲都係一種玩法。玩足仔骨仔唔一定要開埋大, 有啲人好似我就唔鐘意屌膠袋, 玩下環吹玩下手打仲過癮。我平時都鍾意咁樣同皮裙妹玩. 佢成日濕到透過底底想我做埋個全套, 我就係想睇佢我要我要咁, 係一樣開大無 ...
吊你老母快能收擋啦,
白痴仔😄😄😄
作者: 雨中黃色腳指    時間: 2020-3-25 11:45

引用:
原帖由 qwertyuiop2016 於 2020-3-25 11:19 發表 查看引用來源
吊你老母快能收擋啦,
白痴仔😄😄😄
屌你 老母,「屌/𨳒」阿!識唔唔撚字阿!
作者: qwertyuiop2016    時間: 2020-3-25 12:08

引用:
原帖由 雨中黃色腳指 於 2020-3-25 11:45 發表 查看引用來源
屌你 老母,「屌/𨳒」阿!識唔唔撚字阿!
屌你 老母白痴仔,我係呢度咁耐連個屌字都唔知?
白痴仔
作者: hongkonger97    時間: 2020-3-25 15:38

引用:
原帖由 qwertyuiop2016 於 2020-3-25 11:19 發表 查看引用來源
吊你老母快能收擋啦,
白痴仔😄😄😄
呢啲白痴仔系孤兒,尅死全家一條友羅綜緩+傷殘津貼失業系屋企上網發神經病!
作者: 雨中黃色腳指    時間: 2020-3-25 16:33

引用:
原帖由 qwertyuiop2016 於 2020-3-25 12:08 發表 查看引用來源
屌你 老母白痴仔,我係呢度咁耐連個屌字都唔知?
白痴仔
仲好意思講,咁耐耐到連屌 你老母拆開黎避過瀘都唔識,要抄我既,仲話咁耐,係咪咁耐幫你老母做宣傳阿?
吊你老母喎,你慢慢吊你自己個老母啦戇鳩!
作者: reddoor    時間: 2020-3-25 17:08

引用:
原帖由 雨中黃色腳指 於 2020-3-25 00:33 發表 查看引用來源
仲好意思講,咁耐耐到連屌 你老母拆開黎避過瀘都唔識,要抄我既,仲話咁耐,係咪咁耐幫你老母做宣傳阿?
吊你老母喎,你慢慢吊你自己個老母啦戇鳩! ...
咪撚再講低级笑話引人笑啦,而家打落水狗呀,人人都屌你,你仲死撑,正傻仔。
作者: 雨中黃色腳指    時間: 2020-3-25 17:21     標題: 回覆 46# reddoor 的帖子

真好笑,人地圍爐都唔預你,你仲當自己係人地一份子,係度耀武揚威,我都真係難得覺得你有啲可憐。
作者: 雨中黃色腳指    時間: 2020-3-25 17:27

都真係難得,拗左咁耐,都仲可以咁輕鬆,一啲壓力都無,成五十個回覆有九成都係屌老母,針對頭post得三個回覆,然後仲覺得自己嬴左,屌到我口啞啞,仲勁過覺得自己好受歡迎既黑警,我都真係伏撚哂你地四條戇鳩。
作者: reddoor    時間: 2020-3-25 19:08

引用:
原帖由 雨中黃色腳指 於 2020-3-25 01:21 發表 查看引用來源
真好笑,人地圍爐都唔預你,你仲當自己係人地一份子,係度耀武揚威,我都真係難得覺得你有啲可憐。
好撚驚呀,青山走犯,大家小心....
作者: hongkonger97    時間: 2020-3-25 19:17

引用:
原帖由 reddoor 於 2020-3-25 19:08 發表 查看引用來源

好撚驚呀,青山走犯,大家小心....
紅門兄都係唔好理呢啲青山怪客吧!佢係嚴重精神病患者,好難搵到人同佢傾計架!
呢啲社會最低層既痴線賤民,由得佢自生自滅吧!
作者: YuanYuan    時間: 2020-3-25 20:52

引用:
原帖由 雨中黃色腳指 於 2020-3-25 17:27 發表 查看引用來源
都真係難得,拗左咁耐,都仲可以咁輕鬆,一啲壓力都無,成五十個回覆有九成都係屌老母,針對頭post得三個回覆,然後仲覺得自己嬴左,屌到我口啞啞,仲勁過覺得自己好受歡迎既黑警,我都真係伏撚哂你地四條戇鳩。 ...
冇壓力係因為你做人成世戇鳩鳩,以為自己係哲學家講親都係警世道理,你以為有人認同你咩你出個幾個post都冇撚人撐過你老母閪,唔出聲個d查實當你戇撚鳩,你唔認唔緊要,係呢個post度見到晒只有插你嘅意见,你叻極咪分身自己撐自己,幼稚仔,以后出乜post個個都入黎反鳩你屌鳩你,你話好冇呀,仆街仔你冚家都武肺!!!
作者: 雨中黃色腳指    時間: 2020-3-25 21:39

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2020-3-25 20:52 發表 查看引用來源

冇壓力係因為你做人成世戇鳩鳩,以為自己係哲學家講親都係警世道理,你以為有人認同你咩你出個幾個post都冇撚人撐過你老母閪,唔出聲個d查實當你戇撚鳩,你唔認唔緊要,係呢個post度見到晒只有插你嘅意见,你叻極咪分身自己撐 ...
大陸仔就係大陸仔,幾行字好好地打哂繁體字都打唔到,問下你老母個後字點撚樣寫啦屌你個老母
作者: qwertyuiop2016    時間: 2020-3-25 23:34

引用:
原帖由 雨中黃色腳指 於 2020-3-25 16:33 發表 查看引用來源
吊你老母喎,你慢慢吊你自己個老母啦戇鳩! ...
你爭大個屎眼睇下呢度有邊個好似你咁成日屌人 老母先,唔能識係代表未係呢度屌過人,d咁能簡單既既野你都唔能識你係咪白痴架,見能到你真係可憐,成日自己為是,我一聽你講野就知你有幾多料啦。
重要用老細同打工來比,我都廢能事答你,你返去問下你老母呢句野有咩問題,你老母以前做雞一定會知道,你知道後先先知原來自己咁低能白痴。

作者: hongkonger97    時間: 2020-3-26 00:15

引用:
原帖由 qwertyuiop2016 於 2020-3-25 23:34 發表 查看引用來源
你爭大個屎眼睇下呢度有邊個好似你咁成日屌人 老母先,唔能識係代表未係呢度屌過人,d咁能簡單既既野你都唔能識你係咪白痴架,見能到你真係可憐,成日自己為是,我一聽你講野就知你有幾多料啦。
重要用老細同打工來比,我都廢能 ...
低能白痴仔佢老母做雞一早被男人屌死左啦, 佢連邊個係佢老豆都唔知!自細係孤兒院被院童打九佢欺凌佢!
所以佢傻能左長期要食精神科藥,食能到痴九左線成日上黎發癲!大家唔好同佢拗!
等個天收佢!呢啲仆街冚家鏟會好快中武漢肺炎惡化三日後"后"即死!!!
作者: qwertyuiop2016    時間: 2020-3-26 00:27

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-3-26 00:15 發表 查看引用來源

低能白痴仔佢老母做雞一早被男人屌死左啦, 佢連邊個係佢老豆都唔知!自細係孤兒院被院童打九佢欺凌佢!
所以佢傻能左長期要食精神科藥,食能到痴九左線成日上黎發癲!大家唔好同佢拗!
等個天收佢!呢啲仆街冚家鏟會好快中武漢 ...
我唔係想同佢拗,唔知點解我呢幾日屌儍仔屌上引覺得好好玩收唔到口。
作者: hongkonger97    時間: 2020-3-26 00:32

引用:
原帖由 qwertyuiop2016 於 2020-3-26 00:27 發表 查看引用來源
我唔係想同佢拗,唔知點解我呢幾日屌儍仔屌上引覺得好好玩收唔到口。
咁就繼續屌九佢屌到佢爆屎眼橫屍街頭啦!!!
作者: siew1203    時間: 2020-3-26 01:32

哇無上嚟睇幾日咩事打唒架。。。。
作者: qwertyuiop2016    時間: 2020-3-26 02:47

引用:
原帖由 siew1203 於 2020-3-26 01:32 發表 查看引用來源
哇無上嚟睇幾日咩事打唒架。。。。
因為最近香討出現左個低能仔,佢成日係到介紹d女,原來果個囡囡係佢老母所以佢先可係度同囡囡吹吹水到夠鍾先走。
作者: 雨中黃色腳指    時間: 2020-3-26 07:03

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-3-26 00:15 發表 查看引用來源

等個天收佢!呢啲仆街冚家鏟會好快中武漢 ...
成班圍爐狗入邊原來你先係最撚垃圾果個,真係失覺哂。
講到咁撚凌厲,但又淨係敢覆你啲圍爐狗唱雙簧,小學雞打交都夠姜過你,仲要自我感覺咁撚良好,真係犀撚利
作者: reddoor    時間: 2020-3-26 09:21

引用:
原帖由 雨中黃色腳指 於 2020-3-25 15:03 發表 查看引用來源
成班圍爐狗入邊原來你先係最撚垃圾果個,真係失覺哂。
講到咁撚凌厲,但又淨係敢覆你啲圍爐狗唱雙簧,小學雞打交都夠姜過你,仲要自我感覺咁撚良好,真係犀撚利 ...
我冇圍爐呀,我单拖屌赢你啦,宜家打落水狗我梗系踢二脚隻生滋狗啦,我宜家直接覆你,青山走犯,你夠钟食藥呀。
死喇,唔記得屌佢老母添。

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)