188Channel

標題: 土記泰真嫌你煩 [打印本頁]

作者: YuanYuan    時間: 2020-3-22 20:27     標題: 土記泰真嫌你煩

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: wongming1989    時間: 2020-3-22 20:29     標題: 回覆 1# YuanYuan 的帖子

😂屌,形容得好拎搞笑
作者: 雨中黃色腳指    時間: 2020-3-22 21:15

係囉可,入邊做生意嗰件會唔識趕客,要個企出邊叫唔雞搞到嬲鳩要上網抱打不平既「恩客」鄧佢緊張咁可憐囉可~
囡囡見出邊排哂隊或有人book左鐘要快手清客唔陪傾計唔出奇,囡囡見心情好/嗰日得閒/個客靚仔傾多幾句計又有咩咁出奇呢?
叫唔到雞就發爛渣發埋啲細路仔脾氣,攞個藉口都幼稚過人,唔怪得囡囡嫌你煩嫌你長氣囉陰功。
作者: YuanYuan    時間: 2020-3-22 21:48

引用:
原帖由 雨中黃色腳指 於 2020-3-22 21:15 發表 查看引用來源
係囉可,入邊做生意嗰件會唔識趕客,要個企出邊叫唔雞搞到嬲鳩要上網抱打不平既「恩客」鄧佢緊張咁可憐囉可~
囡囡見出邊排哂隊或有人book左鐘要快手清客唔陪傾計唔出奇,囡囡見心情好/嗰日得閒/個客靚仔傾多幾句計又有咩咁 ...
哈哈七哥想引我同佢鳩吹呀!!! 對唔住呀唔會囉!!!

我見個區咁悶咪求其搵個話提出黎鳩up吓囉。

七哥等緊起身睇你d舊文老作加偷圖吖,快d去訓覺,唔係半夜四點唔知醒起身搵圖作文㗎啦!!!  he he !!!
作者: 雨中黃色腳指    時間: 2020-3-22 21:50     標題: 回覆 4# YuanYuan 的帖子

訓醒未阿柒頭,人都認撚錯,戇鳩仔
作者: YuanYuan    時間: 2020-3-22 22:13

引用:
原帖由 雨中黃色腳指 於 2020-3-22 21:50 發表 查看引用來源
訓醒未阿柒頭,人都認撚錯,戇鳩仔
係喎屌,認能錯第二條鳩吹佬,sorry sorry.
作者: estateman    時間: 2020-3-23 12:34

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2020-3-22 22:13 發表 查看引用來源

第二條𨳊吹佬🤣太直接
作者: 雨中黃色腳指    時間: 2020-3-23 12:38

柒撚完駁唔到就講埋啲廢話自high
果然戇鳩兒童快樂無窮
作者: hongkonger97    時間: 2020-3-26 00:31

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2020-3-22 22:13 發表 查看引用來源

呢件係超超級On9鳩吹佬黎架啦!呢啲阻住囡囡搵食賴死係度吹水既死仆街個天會收佢架啦!
放心呢啲冚家鏟會中武肺橫屍街頭架!!!
作者: hehehea    時間: 2020-3-28 19:21

呢期土記果d 係咪全部妖黎?個樣全部好似男人
作者: YuanYuan    時間: 2020-3-28 21:07

引用:
原帖由 hehehea 於 2020-3-28 19:21 發表 查看引用來源
呢期土記果d 係咪全部妖黎?個樣全部好似男人
1 D D, 東興好多丑G, 其他可能好少少

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)