188Channel

標題: 昨天同插秧企街濑 [打印本頁]

作者: 西九理性的羊羊    時間: 2020-3-18 08:42     標題: 昨天同插秧企街濑

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: YuanYuan    時間: 2020-3-18 09:12

屌! 第一張圖條女波咁能細嘅!?如果真有兩魚還是可以屌的!!!
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2020-3-18 16:24

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2020-3-18 09:12 發表 查看引用來源
屌! 第一張圖條女波咁能細嘅!?如果真有兩魚還是可以屌的!!!
一般姊姊閪的波都係咁上下,食得避孕药耐,個波先大的,你屌閪仔少,件囡算好波

作者: alba_ju    時間: 2020-3-18 16:53

我真係次次都見到唔到有走地喎.
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2020-3-18 17:47

引用:
原帖由 alba_ju 於 2020-3-18 16:53 發表 查看引用來源
我真係次次都見到唔到有走地喎.
T V B都揾到咁多,以前企企見正義朋友都走頭,但而家剩打躉,怕能,所以師兄成個正義人仕行過你对眼觀能力,但企企少左好多,客少的,客多鸡少,一落又上楼,又唔使嬲刮,你走眼
作者: Kasko    時間: 2020-3-18 18:53

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2020-3-18 17:47 發表 查看引用來源
T V B都揾到咁多,以前企企見正義朋友都走頭,但而家剩打躉,怕能,所以師兄成個正義人仕行過你对眼觀能力,但企企少左好多,客少的,客多鸡少,一落又上楼,又唔使嬲刮,你走眼 ...
完全同意 !市面企企小很多,連带 樓上 足仔,囡囡小了,打英躉的 做不停,我今天遇到的囡囡,店內餘下 2個,早餐外沒有時間吃東西,我剛到店入房,已經有2個 C兄按鐘,囡囡馬上回覆,需等待!
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2020-3-19 08:00

引用:
原帖由 Kasko 於 2020-3-18 18:53 發表 查看引用來源
完全同意 !市面企企小很多,連带 樓上 足仔,囡囡小了,打英躉的 做不停,我今天遇到的囡囡,店內餘下 2個,早餐外沒有時間吃東西,我剛到店入房,已經有2個 C兄按鐘,囡囡馬上回覆,需等待! ...
鸡少客多.認同

圖片附件: Screenshot_2020-03-19-07-43-23-771_com.miui.videoplayer.png (2020-3-19 08:00, 631.48 KB) / 該附件被下載次數 39

作者: tony214214    時間: 2020-4-17 15:47

成日有個眼鏡男坐包點鋪對面同班企企吹水。。。班企企又真係來來回回咗齋傾做企鵝咁
作者: abedragon    時間: 2020-4-17 19:47

春街呢期好都係個幾隻老妖
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2020-4-20 08:08

引用:
原帖由 abedragon 於 2020-4-17 19:47 發表 查看引用來源
春街呢期好都係個幾隻老妖
最緊要正義人仕不斷查,我去返咸記
作者: tony214214    時間: 2020-4-20 11:23     標題: 回覆 9# abedragon 的帖子

上星期六見到有個黑see though 黑bra大波妖,想搵佢夾爆吓。。。點知佢又係掛住吹水。。。我煙都食咗3支都未埋到冷。。。無奈走人
作者: abedragon    時間: 2020-4-20 18:33     標題: 回覆 10# 西九理性的羊羊 的帖子

都係,搵完舊相好,落樓時見兩男一女好人,查緊人証

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)