188Channel

標題: 早洩既迷思同個人睇法/方法 (有D長,唔鐘意可以唔睇) [打印本頁]

作者: 高速吸引    時間: 2020-3-15 12:54     標題: 早洩既迷思同個人睇法/方法 (有D長,唔鐘意可以唔睇)

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 高速吸引    時間: 2020-3-15 12:56

2招就係要嘗試下唔同/另類既流程同節奏,唔好太跟主流(呢度會講得比)
好多時大家都可能俾個主流影響左,例如話前戲要搞幾耐,又或者要抽插幾多分鐘先完事…..其實初初自己都好受呢D資訊影響,頭一兩個月簡直係地獄來,但係自從同ex有左默契(之前都有喺自己D文講過),就有左自己兩個既節奏….入到門口,擺低野除低鞋,即刻係甘咀係甘摷係甘除對方衫,大家一除底底果陣已經流哂precum….跟著大家都拿拿聲沖涼(主要係大家洗乾淨重要地方),跟著出到去,條女幫我含十幾廿秒(當然有D要條女含足幾分鐘又無話唔啱既,點睇玩),我覺得夠硬就示意可同佢開始做….通常第一Q插入去頭幾野順左就已經開始爆,其實講緊係未夠半分鐘已經想射,但我都唔會留力,繼續抽插,直到開始一射果刻,就唔好忍,喺高潮位俾自己射多幾下,feel好似屙尿再打個尿震甘……(之後第2第3Q可以爆成半粒鐘先射得出)
總會有D片會話你聽,13分鐘就射,已經算係早洩/性能力差,所以好多人都可能會夾硬忍著仲要減慢速度,諗著到時達標先至俾下半身出貨仔….坊間既大多數方法都係同一個大方向都係企圖令過程延長….但問題就係聽見有D,特別係第一Q ,係講緊一插入去,已經feel到好似俾個西夾到差D,再郁就走硬火,甘唔通一係hold著唔郁,一係蚊返出來唔做著咩…..再者呢種現象其實都係有心理因素影響,你可能心諗,唔夠半分鐘已經想射,係咪自己有病呀,係咪身子弱成甘呀….於是就會走去睇醫生又食藥又盛….好啦,問題係如果D人仲對自己有射意呢個過程太在意,其實隨時都係解決唔哂性交過程唔順暢既問題….正如喺前段都講過,性交係存在生育機制既成份,出貨仔亦係過程後段正常地係要發生,當然都有D人真係有方法或有足夠自制能力抑壓,但係亦已經有醫學解釋過,過度壓止射精對身體既負面有幾甘嚴重……
作者: 高速吸引    時間: 2020-3-15 12:56

而且,你可能只係因為過敏/太興奮而搞到太快想射,起碼已經好過興奮都扯唔起先啦….同埋第一Q果個moment,你下面一定儲起左一大堆精,亦短時間無受過刺激,如果你唔係同條女keep左成日做過一排/keep著一定密度,其實走火….個人覺得係好正常…..

所以第一點,點解會叫條女含到夠硬就算(佢有時真係好癲,硬係想含到我爆),因為如果再含多幾分鐘未插入個西已經射左出來,知道自己過敏lo,咪唔使太多刺激囉(前戲既其一本意其實都係令兩方夠mood夠濕,但係是否必須,睇情況既姐)…..第2點,feel到射意就更加開turbo插盡去….反正做得都係想爽,反正條女果時都鐘意內射既感覺(而且第2Q唔使煩唔夠潤滑既問題),再者第一Q特登甘樣做,係為左令自己適應下果種刺激,射又射得順暢(甘身體咪暫時少左D精),跟著第2Q你就可能會發覺有排都未feel到射……

(待續,之後諗起第3點會再update,大家可以俾意見甚至反駁下觀點)
作者: 粉紅寶寶    時間: 2020-3-15 13:02

師兄,你上水啦😆😆
作者: 高速吸引    時間: 2020-3-15 13:05

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2020-3-15 13:02 發表 查看引用來源
師兄,你上水啦😆😆
係呀,上水先知轉左forum又盛...
作者: 粉紅寶寶    時間: 2020-3-15 14:41

引用:
原帖由 高速吸引 於 2020-3-15 13:05 發表 查看引用來源

係呀,上水先知轉左forum又盛...
佢嘅唻臨就好似今次疫情咁,冇聲冇聲咁出現左
你性生活如何😝?
作者: 高速吸引    時間: 2020-3-15 15:24

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2020-3-15 14:41 發表 查看引用來源
佢嘅唻臨就好似今次疫情咁,冇聲冇聲咁出現左
你性生活如何😝?
都未有女,何來有性生活
作者: adamsmith1723    時間: 2020-3-15 16:55

引用:
原帖由 高速吸引 於 2020-3-15 12:54 發表 查看引用來源
話說之前打既幾篇包膠太長篇,自己文筆差,無甘多位師兄師姐甘好,亦都試過收到負皮….btw都成年半單身,近期又疫症嚴重個個都唔太敢出街,但係呢排有一兩個fd問起性事疑難,呢排又喺屋企多,順手分享下同ex一齊研究出來既 ...
原來寶礦力有幫助,長知識了,多謝分享。
作者: zzzasd    時間: 2020-3-15 17:19

請教點樣可以喺唔食藥嘅情況下,第1Q射到盡後,可以好快重新起機黎第2Q?(即是縮短不應期)
作者: 粉紅寶寶    時間: 2020-3-15 18:40

引用:
原帖由 高速吸引 於 2020-3-15 15:24 發表 查看引用來源

都未有女,何來有性生活
你空窗左好耐啦喎
作者: 花郎    時間: 2020-3-15 20:10

引用:
原帖由 zzzasd 於 2020-3-15 17:19 發表 查看引用來源
請教點樣可以喺唔食藥嘅情況下,第1Q射到盡後,可以好快重新起機黎第2Q?(即是縮短不應期)
運動.特別係下身訓練.跑步,深蹲,硬拉等..慢慢你會因為睪胴素分泌感受到活力.體能亦都增強.飲食注意唔好熬夜,避免飲酒.
咁樣你兩三日做一次愛應該可以梅開兩三度.
無捷徑,捷徑一定有副作用.
作者: Okkkkkk888    時間: 2020-3-15 20:19

其實睇心情....🤣
作者: 高速吸引    時間: 2020-3-15 22:32

引用:
原帖由 zzzasd 於 2020-3-15 17:19 發表 查看引用來源
其實又唔好話教既,正如我有提過我用到既唔一定大家都work,就好似我其實到最後一次性交都係學唔到忍功.....

但都有D野會控制到既就係例如體能啦,就好似胡師傅既新term 精氣神
仲有條女本身有無俾到動力你,例如我果條女本身性欲同經驗高過我,做過n次佢已經知道我邊D位特別敏感,
試過佢想要第3Q含極都係未硬哂,佢就攻我袋底仲有屎眼,五秒後即刻動L,捉著佢腰後入爆佢

利申:我本身都算係反應好大果種,果時對手亦強
作者: 高速吸引    時間: 2020-3-15 22:33

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2020-3-15 18:40 發表 查看引用來源
你空窗左好耐啦喎
甘搵女朋友又唔係話搵就搵到既...仲要搵到個鐘意做愛既.....更加唔係自己控制到
作者: 高速吸引    時間: 2020-3-15 22:41

引用:
原帖由 adamsmith1723 於 2020-3-15 16:55 發表 查看引用來源

原來寶礦力有幫助,長知識了,多謝分享。
真係唔試過自己都唔信.......出完貨後想再起返機都快左,
同埋同ex做果陣都鐘意keep著後入唔會轉姿勢
兼且佢好要求我唔好停再一定要大力,早射反而無所謂,
如果無呢支野飲,連爆5分鐘我應該已經訓死左
作者: 粉紅寶寶    時間: 2020-3-16 00:39

引用:
原帖由 高速吸引 於 2020-3-15 22:33 發表 查看引用來源

甘搵女朋友又唔係話搵就搵到既...仲要搵到個鐘意做愛既.....更加唔係自己控制到
好難識到?關唔關工作同社交圈子問題?祝你身體健康同早日遇到個夾嘅另一半
作者: lostergundam    時間: 2020-3-16 07:29

多謝分享,好詳細,要慢慢睇
作者: 艾拉傑    時間: 2020-3-16 07:32

時間呢樣野覺得唔穩定, 可能唔係定時定候就造, 又或者係當時狀態影響可長可短, 隔得耐冇出貨自然係快左 dd , 不過都係順其自然冇乜刻意做野改變佢, 老婆都係話唔好忍, 最多來多次.....
作者: mrfour1973    時間: 2020-3-16 13:05

一份幾實用同好實戰的文
作者: 竹旬入面有蟲    時間: 2020-3-16 16:16

我反而好想快出,愈快愈好﹚,可以短時間屌多幾獲
作者: 高速吸引    時間: 2020-3-17 13:54

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-3-16 07:32 發表 查看引用來源
時間呢樣野覺得唔穩定, 可能唔係定時定候就造, 又或者係當時狀態影響可長可短, 隔得耐冇出貨自然係快左 dd , 不過都係順其自然冇乜刻意做野改變佢, 老婆都係話唔好忍, 最多來多次..... ...
果時一星期開一次房 但本身我係反應好大果種 如果打真軍仲要條女果度特別緊既話十幾廿秒已經出第一Q.....
不過有一期開密左 十分鐘都未出到第一Q
作者: 高速吸引    時間: 2020-3-17 21:01

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2020-3-16 00:39 發表 查看引用來源
好難識到?關唔關工作同社交圈子問題?祝你身體健康同早日遇到個夾嘅另一半
始終自己又唔係話太過主動,果時都係ex開口先 第一次做之前仲叫我book定房
呢幾個月都出得多唔同地方見下唔同女士,雖然未得到另一半但起碼都無甘dry先
作者: cg3beta    時間: 2020-4-1 13:05

我如果同無感情基楚既囡囡 係特別快射
作者: Grisword    時間: 2020-4-1 16:19

如果個人有打J習慣,最好介一個星期J
效果好明顯的,冇咁易射同硬d
作者: 高速吸引    時間: 2020-4-2 22:34

引用:
原帖由 Grisword 於 2020-4-1 16:19 發表 查看引用來源
如果個人有打J習慣,最好介一個星期J
效果好明顯的,冇咁易射同硬d
同埋射得多都會虛@@

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)