188Channel

標題: 分享一D被老婆玩綠刺激到我既時刻(update: #45#61 [打印本頁]

作者: chung1977    時間: 2020-3-12 17:30     標題: 分享一D被老婆玩綠刺激到我既時刻(update: #45#61

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: INEED_YOU    時間: 2020-3-12 17:40     標題: 回覆 1# chung1977 的帖子

堅!堅!堅!堅!堅!堅!
作者: chung1977    時間: 2020-3-12 18:00     標題: 回覆 2# INEED_YOU 的帖子

唔知點解,版面狂跳晒D字,要編輯多幾次。呢邊第一次出POST冇咩經驗
作者: 好Q屎波    時間: 2020-3-12 18:13

留名,好精彩,你老婆點樣係出面搵仔嫁?
作者: chung1977    時間: 2020-3-12 18:18     標題: 回覆 4# 好Q屎波 的帖子

以前我搵,E+佢自己搵,我都唔理了,不過之前同佢討論過幾種唔同既交友APP
作者: theoldsamson    時間: 2020-3-12 18:22

好正喎!I like green.
作者: 好Q屎波    時間: 2020-3-12 18:22     標題: 回覆 5# chung1977 的帖子

好似好正咁,真係有機會都想識下呀嫂,哈哈
作者: chung1977    時間: 2020-3-12 18:29     標題: 回覆 7# 好Q屎波 的帖子

睇緣份哈哈~個賤人明顯想玩SL,而唔系我搵畀佢,out of my control啦

作者: mrfour1973    時間: 2020-3-12 18:29

淫妻調教ㄧ定係中佬先明白果中樂趣
作者: chung1977    時間: 2020-3-12 18:34     標題: 回覆 9# mrfour1973 的帖子

不能同意更多,哈哈
作者: 好Q屎波    時間: 2020-3-12 18:36     標題: 回覆 8# chung1977 的帖子

我之前都識過一個姐姐都係好正
有女人味係唔同
作者: 花郎    時間: 2020-3-12 18:37

個公園好熟口面..海濱?
作者: chung1977    時間: 2020-3-12 18:40     標題: 回覆 12# 花郎 的帖子

唔系~海濱太少行人唔夠刺激  唔好估邊度反正香港啦
作者: taifai88    時間: 2020-3-12 18:47

堅,堅,堅,師兄再post多啲!
作者: 8862    時間: 2020-3-12 19:35

勁,好。非常有氣度,綠控的典範
作者: chung1977    時間: 2020-3-12 19:43     標題: 回覆 15# 8862 的帖子

局住局住玩喳,有D玩法佢唔Like冇計,等高手再下一成開佢大波
作者: 好Q屎波    時間: 2020-3-12 20:05     標題: 回覆 16# chung1977 的帖子

仲有無多啲share下先師兄
作者: chung1977    時間: 2020-3-12 20:09     標題: 回覆 17# 好Q屎波 的帖子

有唔少既,不過等我得閒少少先。
作者: Hkwargod    時間: 2020-3-12 20:09

引用:
原帖由 好Q屎波 於 2020-3-12 18:36 發表 查看引用來源
我之前都識過一個姐姐都係好正
有女人味係唔同
姐姐大你幾多歲?
作者: 超級藍色救星    時間: 2020-3-12 21:04

好有興趣識阿嫂
可惜要夾真係難
作者: chung1977    時間: 2020-3-12 21:31     標題: 回覆 20# 超級藍色救星 的帖子

自問靚仔有力又有風度既我會暗中通水邊到搵到佢 咁算唔算出賣佢?
作者: 好Q屎波    時間: 2020-3-12 21:34     標題: 回覆 21# chung1977 的帖子

咁你快啲幫下依到啲師兄先啦哈哈
作者: masterslave88    時間: 2020-3-12 22:42

引用:
原帖由 chung1977 於 2020-3-12 17:30 發表 查看引用來源
呢度好似都可以幾放下,咁CHING們分享下,信唔信當睇甜故--

睇住老婆全神貫注畫眼影我就硬硬地,特別系一諗起佢系為左一陣出去見條仔,個心就酸酸地,想問佢咁畀心機畫系咪想等陣條仔插得大力D。更扯既系佢明知我都知佢約左條 ...
賤人會唔會主動比人口爆吞精?
作者: chung1977    時間: 2020-3-12 22:47     標題: 回覆 23# masterslave88 的帖子

自己玩唔理佢啦...但之前我有份玩既時候仲衰, 同人爆完吞完仲特登即刻同我車...所以話佢系賤人, 識玩鬼我

作者: cky08    時間: 2020-3-13 13:50

引用:
原帖由 chung1977 於 2020-3-12 22:47 發表 查看引用來源
自己玩唔理佢啦...但之前我有份玩既時候仲衰, 同人爆完吞完仲特登即刻同我車...所以話佢系賤人, 識玩鬼我
呀嫂好識屌人胃口 正
作者: infantry    時間: 2020-3-13 15:24

師兄係同路人噃,我老婆最近都開始左自己揾sp,係咁同其他人扑野,而家開始對我冇乜興趣啦😑
作者: 花郎    時間: 2020-3-13 20:12

引用:
原帖由 infantry 於 2020-3-13 15:24 發表 查看引用來源
師兄係同路人噃,我老婆最近都開始左自己揾sp,係咁同其他人扑野,而家開始對我冇乜興趣啦😑
但會報告你知?
作者: masterslave88    時間: 2020-3-14 00:43

引用:
原帖由 chung1977 於 2020-3-12 22:47 發表 查看引用來源
果然係賤貨
作者: infantry    時間: 2020-3-14 05:47     標題: 回覆 27# 花郎 的帖子

我問佢詳細情形嘅,越聽就越硬
作者: stardust1234    時間: 2020-3-15 21:59

我都係同道中人, 綠帽有時比自己做更正
作者: 花尾仔    時間: 2020-3-16 07:31

引用:
原帖由 stardust1234 於 2020-3-15 21:59 發表 查看引用來源
我都係同道中人, 綠帽有時比自己做更正
有冇機會同你老婆玩吓😍😍
作者: sexbabybabahei    時間: 2020-3-16 08:50

睇到都覺得刺激……
LM.
作者: 商界巨大的羔羊    時間: 2020-3-16 16:03

唔錯喎 我玩既綠奴都係差不多
要人同佢太太做先硬到
作者: 竹旬入面有蟲    時間: 2020-3-17 09:29

師兄有冇英倫褸相睇下
作者: Lightshanglow    時間: 2020-3-17 10:04

同好~~~
作者: cal2048    時間: 2020-3-17 10:34     標題: 回覆 10# chung1977 的帖子

最緊要樓主過得自己關。怕唔怕老婆越走越遠?
作者: cal2048    時間: 2020-3-17 10:46     標題: 回覆 33# 商界巨大的羔羊 的帖子

你系睇?定系做。感覺點樣?
作者: cal2048    時間: 2020-3-17 10:50     標題: 回覆 26# infantry 的帖子

咁咪各有各玩?去左收唔返。
作者: sam7211    時間: 2020-3-17 11:53

睇左最後兩頁,看到很多師兄都是綠帽控,其實感覺真的很刺激?我一時三刻都會有想這些,但出發點是怕佢悶,只想佢快樂,並不是我享受這些感覺。
作者: 花尾仔    時間: 2020-3-17 12:18

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-3-17 11:53 發表 查看引用來源
睇左最後兩頁,看到很多師兄都是綠帽控,其實感覺真的很刺激?我一時三刻都會有想這些,但出發點是怕佢悶,只想佢快樂,並不是我享受這些感覺。 ...
要大家溝通咗先,最重要睇佢接吾接受先
作者: harry16    時間: 2020-3-17 14:42

真係百般滋味在心頭啊C兄
作者: stardust1234    時間: 2020-3-18 02:52

引用:
原帖由 花尾仔 於 2020-3-16 07:31 發表 查看引用來源
有冇機會同你老婆玩吓😍😍
可惜只對健碩的白人有興趣。除非你係😛

作者: 花尾仔    時間: 2020-3-18 08:31

引用:
原帖由 stardust1234 於 2020-3-18 02:52 發表 查看引用來源

可惜只對健碩的白人有興趣。除非你係😛
😂😂漂白吓先
作者: sam7211    時間: 2020-3-18 11:48

引用:
原帖由 花尾仔 於 2020-3-17 12:18 發表 查看引用來源
要大家溝通咗先,最重要睇佢接吾接受先
其實只得個諗字,邊度講得出口呢?🤣
作者: chung1977    時間: 2020-3-18 23:34

人類真系矛盾架又複雜既生物。同佢講「如果玩得開心就玩耐D啦......」都唔算口不對心既,不過一諗起如果佢真系太開心玩到今晚果餐要我自己一個解決又會有D唔開心,當然,後邊果句冇同佢講。

「今晚想食咩?我到左樓下超市。」電話人面,佢頭一句就若無其事咁問,

頂佢,女人既野,如果扮到好似咩都冇發生過咁,男人真系ON99唔易睇出。

「返上黎先,咩都唔使買,陣間出去食。」呢個時候咩都唔好講住,梗系要驗佢全身啦。咪畀佢有機會消毀身上D偷情證據。

一閂門我已經成隻狗公咁攏住尾撲上去,成勢咁索佢條頸又聞佢心口,一邊車佢一邊摸佢下面,唔知系咪個心形住形住,梗系覺得佢條脷舔過D咩咁陣味唔同左。
「有冇同佢打車輪?」我問,
「有。」
「我唔系問你同佢做緊既時候,系問做完,送你返黎既時候。」我亂九咁問。
「SayBye既時候錫左一陣囉。」
賤人,咁痴纏做咩!我心諗。
「條絲呢?」摸下摸下,先醒起佢有著黑絲出門,但系冇著住返黎。
「系手袋度……整污糟左。」佢伏系我身上任車任摷,軟晒咁解釋。
「著返上去!」我命令,一野抱佢過去沙發度。其實著得出去既絲襪同底褲,都預左被撕爛,又或者被人沒收左成為原味記念品。

著翻條黑絲,就好似還完返個犯罪現場一樣,大髀小腿內側都有D乾左既白色漬,我冇問系咪個姦夫D野定系佢D水,主要系有著黑絲玩既老司機大概都明白玩起上黎其實冇得分。個賤人見我眼金金咁,就伸隻腳過黎,腳尖系我鼻前撩下撩下講:「閒唔閒到呀,佢d口水呀,佢頭先含住我對腳趾舔左一陣,舔到我成隻腳都系佢d口水呀,好正,條絲仲濕緊……

個賤人有時有鋪癮,中意特登做d野激下我。

雖然中國香港已經有中國香港腳,但果時武漢仲未有武漢肺炎,我亦睇唔到條絲襪上面有咩口水跡或真系仲濕緊,不過我仲未變態到中意食其他男人既口水尾。

唔知佢系玩野定堅發姣,見我淨系摸住佢對腳聞下聞下,就話:「死啦,佢舔得我咁舒服,咁樣畀佢舔多幾次,我驚我真系中意左佢呀,點算呀老公……

屌死你個賤人丫!夠膽死咁黎問我!?

我醋意大發,捉實佢對腳成排腳趾逐隻舔,舔完左舔右,一邊撥歪佢條沾晒白汁既黑T繩,一野插入個濕西度。

果賤人即刻微絲細眼,爽到佢哼哼嗯嗯咁叫。

d水JeapJeap聲,佢就唔唔唔。

「你點同佢做,就點同我做多次!」我一路插一路命令。

佢咬住嘴唇,咪咪眼咁望住我,唔唔唔……都唔知佢系呻吟定系回應我,然後兩隻腳纏實我屁股後面,攬實我主動同我車。

「你系咪賤人!?」

「系……」

「點賤法!?」

「中意同出面D男人做,畀綠帽老公戴……」

「咁系咪要屌死你!?」

「系,好似出面D男人咁屌死我……」

屌丫!

對答既野,個賤人雖然未系好高Lv,但系已經識得點玩。然後一路講d咩咩過程姿勢等。

「佢射你邊度!?」

「我個口……」

「有冇吞埋!?」

「今次冇。」

「呃人,咁點解個口咁大陣精味?」其實冇。

「可能系佢射完我舔乾淨佢細路既時候,吞左後尾果d……

個賤人可能feel到我就到,又或者佢都要發顛,反正好賤咁話:「鍚我,鍚真D,睇下系咪真系有味,成口都系佢D味再同你打車輪好正……」

聽到個賤人咁樣黎激我,即刻著晒即時失守,一野就爆左。而條賤人亦都攬到我好實,反晒眼成身震晒,個西好似個嘴咁吮下吮下我條野,系幾舒服既。我知佢都到左,到晒頂果隻,但系我仲未懲罰夠佢,個腦諗緊點樣玩下一回合……
作者: masterslave88    時間: 2020-3-18 23:41

引用:
原帖由 chung1977 於 2020-3-18 23:34 發表 查看引用來源
人類真系矛盾架又複雜既生物。同佢講「如果玩得開心就玩耐D啦......」都唔算口不對心既,不過一諗起如果佢真系太開心玩到今晚果餐要我自己一個解決又會有D唔開心,當然,後邊果句冇同佢講。

「今晚想食咩?我到左樓下超市。 ...
睇黎賤人好鐘意口爆
作者: chung1977    時間: 2020-3-19 00:11     標題: 回覆 46# masterslave88 的帖子

都算系,其實好多女都中意玩口爆,之前問過d女,佢地話好有成功感,有種掌握住眼前個男人既所有既感覺 不過最大缺點系,唔系個個都受到陣味喎,但果d本身性格比較強勢佔有慾強既,又受到既話,反而會更主動配合
作者: chung1977    時間: 2020-3-19 00:16     標題: 回覆 36# cal2048 的帖子

互相有堅定既信任先玩,就唔會既。不過如果男未婚女未嫁,就真系咪亂玩。。。等同極限運動高危玩意之一
作者: chung1977    時間: 2020-3-19 00:27     標題: 回覆 39# sam7211 的帖子

開頭可能系覺得只想佢快樂,或任何理由,不過有d野只有親身試過,先知有時候,世俗定義既自己都未必系真正既自己
作者: masterslave88    時間: 2020-3-21 03:31

引用:
原帖由 chung1977 於 2020-3-19 00:11 發表 查看引用來源
都算系,其實好多女都中意玩口爆,之前問過d女,佢地話好有成功感,有種掌握住眼前個男人既所有既感覺 不過最大缺點系,唔系個個都受到陣味喎,但果d本身性格比較強勢佔有慾強既,又受到既話,反而會更主動配合 ...
可遇不可求
作者: infantry    時間: 2020-3-22 01:26     標題: 回覆 45# chung1977 的帖子

完全明白師兄感受,我老婆都係一樣,已經成日岀去揾仔開房,由我地有共識佢可以去偷食之後,到而家已經比超過十條仔中岀過
作者: wing4    時間: 2020-3-23 16:14

Ching 個post 超正 唔好停 希望樓主出多D post 支持
作者: 7man    時間: 2020-3-23 17:11     標題: 回覆 24# chung1977 的帖子

我成日幻想如果女朋友俾人內射,我會扮狗幫佢奶番乾淨個閪,不過真實未試過唔知自己接唔接受到人地啲精味
作者: cky08    時間: 2020-3-23 17:26

引用:
原帖由 infantry 於 2020-3-22 01:26 發表 查看引用來源
完全明白師兄感受,我老婆都係一樣,已經成日岀去揾仔開房,由我地有共識佢可以去偷食之後,到而家已經比超過十條仔中岀過
呀嫂真係好多人排住"隊" 可否跟隊
作者: mui1892    時間: 2020-3-23 17:37

引用:
原帖由 chung1977 於 2020-3-19 00:16 發表 查看引用來源
互相有堅定既信任先玩,就唔會既。不過如果男未婚女未嫁,就真系咪亂玩。。。等同極限運動高危玩意之一
點解你咁講既
作者: chung1977    時間: 2020-3-23 18:20     標題: 回覆 53# 7man 的帖子

識玩~哈哈~如果命中注定要食, 都希望系响某D玩法下食~ 哈哈
作者: chung1977    時間: 2020-3-23 18:27     標題: 回覆 55# mui1892 的帖子

冇, 回應果個CHING關於信任同意外既問題遮, 都有睇過D圈中人由於男女溝通不足, 結果玩大左既CASE, 自己後生果陣, 在綠人與被綠之間, 都試過玩大左, 所以溝通好重要, 雙方對自己的了解亦都好重要. 經驗之談, 你老司機就唔使理呢D新手村問題啦
作者: iamQA    時間: 2020-3-23 21:24

真係要摸到個心態好熟先好玩
作者: mui1892    時間: 2020-3-23 22:10

引用:
原帖由 chung1977 於 2020-3-23 18:27 發表 查看引用來源
冇, 回應果個CHING關於信任同意外既問題遮, 都有睇過D圈中人由於男女溝通不足, 結果玩大左既CASE, 自己後生果陣, 在綠人與被綠之間, 都試過玩大左, 所以溝通好重要, 雙方對自己的了解亦都好重要. 經驗之談, 你老司機 ...
下,做咩話我係老司機
作者: chung1977    時間: 2020-3-24 01:25     標題: 回覆 59# mui1892 的帖子

我呢度新手上路見你高級會員自然講下笑啦勿怪
作者: chung1977    時間: 2020-3-24 01:46

男人到左四十,同二十歲後生仔比要對住同一個身體,或單純為左發洩而造菜,條女就算幾正但要一晚硬幾次都真系唔易。但受左刺激就另計。

女人同男人一樣,男人出去偷食完,返到屋企由於心虛或者內疚感作祟,通常都會不自覺咁對個女人好D。而每次個賤人出去食完腸,返到黎都會好似隻發情綿羊仔咁千依百順D我話點就點,平時佢話太露太易走光既玩法,呢一刻叫佢點著點玩佢都唔會SAY NO。
就系咁,我刻意咁指住佢條黑絲大髀同小腿內側果D白色漬話:「你男朋友D野仲留系你隻腳上面喎……」

佢鼓起泡腮,扮晒無辜又發姣咁張開雙手,要抱抱同鍚鍚。

我拎左另外一件典雅STYLED既長裙畀佢換,黑色修腰包臀正前開鈕款,齊陰以下既鈕全部唔扣,行路會睇到兩條大髀系裙擺入面露下收下露下收下咁,路人見到都會幾火滾下,坐低時如果平腳放地前面條T-BACK就會走晒光(如果冇手袋遮)。翹腳就可以防止前面走光,但系果條本身就好吸睛既半截黑絲,就更容易畀人睇到佢側果D白色積,究竟系佢D西水定某位男士既精斑,直教旁人在淫蕩的氣氛中估餐死也,哈哈。

我一路摸下摸下佢下面果塊已經合唔埋既鮑魚,一路系佢耳邊好賤咁形容一下咁樣著會有咩效果,當我講到「等陣行街,如果我話畀街D靚仔知,我系妳老公,但系妳大髀果D精就系其他男人既,你估佢地會點唸你吖拿……」既時候,佢個西立即夾左一夾,湧左灘水落我手掌到。

標水?講下都覺得咁刺激咩?賤人!

不過我中意!

夜晚地鐵往中環方向幾好玩,人唔太多唔太少剛剛好,人鬼夾雜咁,要佢扮一個人,佢全程DUP低頭扮專心同人WHATSAPP──同我。我系佢十幾米後面跟著佢羅柚,即系差唔多一卡卡車佢頭我尾既距離。

題外話T-BACK同包臀裙真系好夾。沿途回頭率都高,單身狗經過眼望望好合理既,不過有D已經拖住條女但系都冒死昅野既CHING,呢度講呢度散,如果本身條女系小氣既就小心D囉,眼見有CHING昅我老婆跟手就畀條女發現打心口既都唔止一次。罪過罪過。

當然冇咩人會估到佢隻狗公遠遠咁跟系佢後面,或者坐系佢斜對面過兩排既SIT度,仲全程將佢身邊其他麻粒佬既反應話畀佢知啦,又或者指示佢點企點坐點走光法。其實諗返起,以前試過同第二條女落D。大家都知以前落親DD女都著到鬼火咁,當時仲未算專登扮狗公甲乙丙,只系同條女跳左幾PART辣野就走埋一邊睇下其他女咁,點知有兩個同我差唔多大既CHING忽然走埋黎,話岩岩同你玩果條女幾正下喎咁。明顯佢地以為我同佢地一樣,又系落去搵野食既毒男。聽到其他狗公提起自己條女,咁我忽然就有種好奇怪既衝動,就話「系呀,玩到走晒光都唔知呀~」。兩條友聽到就上左身咁系咁問咩色咩色邊度邊度咁,咁我咪衰衰咁講D唔講D引下佢地咁囉。不過果時我仲未到而家呢個LV,聽住人地系咁講點樣又發姣又一眼就知佢淫之如上此類咁咸濕自己條女既時候,淨系FEEL到有種滾得黎又好奇異既快感衝擊既,鳩硬但系就未識點樣進一步玩,又或者果時仲細個,其實未敢,不過淫妻既種子,大概就系果個時候被第一次灌水呱。

返翻黎,老婆坐地鐵其間,有個大學生哥哥一直坐系佢隔離右邊,本來一直扮玩手機,我WHAP同佢講條仔昄左佢大髀好耐下喎,不如移開個手袋益下佢啦咁,點知個賤人話你估個個好似你咁變態咩,人地打緊機呀咁。咁我唯有同佢打賭,叫佢翹起左腳坐(左腳內側既白色積會幾現下),睇睇條仔會唔會停晒手,定繼續打機就知啦。咁佢過左一陣扮晒冇野咁換坐姿,一邊劃劃手機一邊左腳翹在右腳上,條仔過左一陣就直頭定左格咁,望左十幾秒先識拎翻過頭對住部手機,不過過程中手指就仲系繼續郁,好Q野。咁咁大動作老婆當然FEEL到,不過當下呢個可能咁樣比人昅實太心虛,唯有繼續扮唔知唔郁。我就加鹽加醋WHAP佢話果男仔睇到硬左啦眼金金呀一睇就知道系男人D精啦之類,佢個頭就越DUP越低面紅紅咁到站門一開就衝落車,條仔就冇跟黎。

之後系D冇咩人既暗角位我摸下佢塊鮑保持濕潤啦,食完野補充完蛋白質再返屋企一邊淫語佢一邊造菜果D野,就冇咩特別好講LU,反而連開兩劑,第二日條腰……唉,年輕真好。

圖: 前港鐵時期既快閃作品
[attach]40008210[/attach]

作者: wing4    時間: 2020-3-24 09:22     標題: 回覆 61# chung1977 的帖子

十卜十卜 Ching 果然好識玩 不過下次可否早小小預告 等小弟又去昅下阿嫂 一定好淫 多謝Ching 分享 打字真係唔容易
作者: iamQA    時間: 2020-3-24 09:29

正呀喂,夠激夠淫,玩完返去插返嘢個feel 一定俾平時勁
作者: mui1892    時間: 2020-3-24 10:44

引用:
原帖由 chung1977 於 2020-3-24 01:25 發表 查看引用來源
我呢度新手上路見你高級會員自然講下笑啦勿怪
哈哈,我都知講下笑姐
作者: chung1977    時間: 2020-3-24 15:58

引用:
原帖由 wing4 於 2020-3-24 09:22 發表 查看引用來源
十卜十卜 Ching 果然好識玩 不過下次可否早小小預告 等小弟又去昅下阿嫂 一定好淫 多謝Ching 分享 打字真係唔容易
以前都有咁玩既, 咁當然出到黎大家都會滾滾地有下一步, 不過E+佢對外封關, 唔通叫人出黎齋扮路人甲乙丙然後反屋企咩, 香港人個個都時間寶貴冇咁既閒情囉
作者: wing4    時間: 2020-3-24 17:09     標題: 回覆 65# chung1977 的帖子

Ching 我有時間呀 閒日下午 時間你定 俾D tips 我黎撞下阿嫂
作者: stardust1234    時間: 2020-3-25 00:15     標題: 回覆 61# chung1977 的帖子

阿嫂咁開放。師兄真幸運!
作者: wing4    時間: 2020-3-25 20:23     標題: 回覆 16# chung1977 的帖子

Ching 想問綠人與被綠之間玩大咗係點解?
作者: chung1977    時間: 2020-3-25 22:34     標題: 回覆 68# wing4 的帖子

扑左朋友條女=綠人, 玩大左......個肚
自己女友被人扑左=被綠, 果時唔識, 玩到分左手

(迷之聲: 貴圈真亂)
作者: wing4    時間: 2020-3-25 23:00     標題: 回覆 69# chung1977 的帖子

Ching 明白曬 希望有機會同Ching 玩
作者: stardust1234    時間: 2020-3-26 00:44     標題: 回覆 69# chung1977 的帖子

問師兄, 大左肚之後點處理?
作者: chung1977    時間: 2020-3-26 00:48     標題: 回覆 71# stardust1234 的帖子

今時今日盡量做合法野啦搵家計會, 以前果個年代搵黑市私家, 不過有風險架, 同埋人大左睇多左野, 有D野科學解釋唔到架, 唔系嚇人, 不過真系盡量唔好唔要, 萬一真系迫不得以, 都要做下D非物理性既補救野

作者: stardust1234    時間: 2020-3-26 01:37     標題: 回覆 72# chung1977 的帖子

當然最好唔好大肚。不過無套內射真好爽, 體液交融先係真性交。 Btw, 朋友有無高興?
作者: jabichan    時間: 2020-3-26 11:32

quote]原帖由 7man 於 2020-3-23 17:11 發表 查看引用來源我成日幻想如果女朋友俾人內射,我會扮狗幫佢奶番乾淨個閪,不過真實未試過唔知自己接唔接受到人地啲精味 [/quote]

你試過內射條女後幫佢奶反未?
作者: stardust1234    時間: 2020-3-26 23:20     標題: 回覆 74# jabichan 的帖子

可以叫阿嫂內射完著番內褲瞓一晚,早上條底就有混合阿嫂分泌液和精液,有種獨特腥味。你可以聞下,試下接唔接受到。之後可以試奶下,可以係佢面前奶仲正。
作者: 又驚又想試    時間: 2020-4-4 17:58     標題: 回覆 26# infantry 的帖子

你老婆用咩搵sp?係咁同其他人扑嘢咁正🤤
我覺得對自己無嘜興趣唔緊要,反而滿足唔到佢嘅感覺應該仲刺激
作者: chung1977    時間: 2020-4-5 15:46

引用:
原帖由 stardust1234 於 2020-3-26 01:37 發表 查看引用來源
當然最好唔好大肚。不過無套內射真好爽, 體液交融先係真性交。 Btw, 朋友有無高興?
朋友有冇高興? 唔明, 有次同FD條女拖手行街, 點知真系咁岩咁Q畀FD撞到, 咁當然即刻冇FD做打交咁啦, 咁我地兩個即刻死口唔認, 反口話佢兩個岩岩鬧完交, 條女好傷心我純粹借膀頭安慰下咁, 咁果下我都唔算講大話既, 只不過講少左借腸一用果PART咁囉, 果FD半信半疑不過都算過到骨...Orz, 我仲記得最後條女拖住個FD, 三個人SAY BYE走既時候, 條女同我互望左半秒, 果種眼神系又刺激爆又偷糖成功好滿足既眼神, 複雜到咁多年都仲記得

作者: stardust1234    時間: 2020-4-7 07:13

引用:
原帖由 chung1977 於 2020-4-5 15:46 發表 查看引用來源

朋友有冇高興? 唔明, 有次同FD條女拖手行街, 點知真系咁岩咁Q畀FD撞到, 咁當然即刻冇FD做打交咁啦, 咁我地兩個即刻死口唔認, 反口話佢兩個岩岩鬧完交, 條女好傷心我純粹借膀頭安慰下咁, 咁果下我都唔算講大話既, 只 ...
唔好意思打漏字。 我係問搞大人條女個肚,朋友無唔高興? 玩交換好少唔用套, 你朋友真大方。

可以的話唔用最好, 感覺最好,唔係同膠做。
作者: chung1977    時間: 2020-4-8 17:30

引用:
原帖由 stardust1234 於 2020-4-7 07:13 發表 查看引用來源

唔好意思打漏字。 我係問搞大人條女個肚,朋友無唔高興? 玩交換好少唔用套, 你朋友真大方。

可以的話唔用最好, 感覺最好,唔係同膠做。
哦, 咁玩到大肚呢種情況當然唔系交換GAME發生啦, 系其他偷食慾火焚身打真軍既結果
作者: stardust1234    時間: 2020-4-9 23:14

引用:
原帖由 chung1977 於 2020-4-8 17:30 發表 查看引用來源

哦, 咁玩到大肚呢種情況當然唔系交換GAME發生啦, 系其他偷食慾火焚身打真軍既結果
師兄都食過唔少女, 不過偷食到大肚會唔會好危險! 比人夫知分分鐘有血案。
作者: lovespeu    時間: 2020-4-25 20:21     標題: 回覆 61# chung1977 的帖子

我老婆都係,曳完返到黎都千依百順
作者: 煎熬三寶    時間: 2020-5-22 14:06

引用:
原帖由 chung1977 於 2020-3-12 17:30 發表 查看引用來源
呢度好似都可以幾放下,咁CHING們分享下,信唔信當睇甜故--
男人就系賤,永遠都唔滿足,我都唔例外。以前搞D新女就滿足左新鮮感,不過隨住經歷豐富左,深耕細作專注於同一個女人調教出新既一面,更有深層快感……

睇住老婆全神貫 ...
呢d女人令男人屌不停,分分鐘虛脫左先停
作者: mui1892    時間: 2020-5-22 18:25

師兄幾時又出文🤣😏😏
作者: 東方小倫117    時間: 2020-5-24 06:46

聽得幾多一句,女人唔屌唔鬆化,比多d人屌過特別鬆化聽話🤭

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)