188Channel

標題: 有無人接受到唔沖洗的口口? [打印本頁]

作者: hqkwtang    時間: 2020-2-27 12:33     標題: 有無人接受到唔沖洗的口口?

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 花郎    時間: 2020-2-27 12:45

完全接受唔到
作者: 蛇貴妃    時間: 2020-2-27 13:11

一半一半, 我唔介意去含(其實仲幾中意 除褲就張口含落去感覺好淫, 好好feel) , 但唔係咁中意突發情況被奶
搞o野都會照搞, 事實上好多時都唔會等沖好晒涼先開片, 對方好肉緊我都會俾, 但心理上比較prefer佢用手指挖囉
作者: hqkwtang    時間: 2020-2-27 13:34     標題: 回覆 2# 花郎 的帖子

師兄即是好少突發
作者: hqkwtang    時間: 2020-2-27 13:36     標題: 回覆 3# 蛇貴妃 的帖子

手指完就開波似乎心急左的,撻著副車頭就踐盡油。
作者: mui1892    時間: 2020-2-27 14:12

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-2-27 13:11 發表 查看引用來源
一半一半, 我唔介意去含(其實仲幾中意 除褲就張口含落去感覺好淫, 好好feel) , 但唔係咁中意突發情況被奶
搞o野都會照搞, 事實上好多時都唔會等沖好晒涼先開片, 對方好肉緊我都會俾, 但心理上比較prefer佢用手指 ...
我都好鍾意架,即刻幫除褲含
作者: 蛇貴妃    時間: 2020-2-27 14:14

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2020-2-27 13:36 發表 查看引用來源
手指完就開波似乎心急左的,撻著副車頭就踐盡油。
講車我完全唔知你up乜 但係手指完邊有咁快開波呢?
我自己唔駛含呀? 我會啜到無晒味為止先放開佢o架

奶下面我有d介懷, 但俾對方舔腳我又ok喎 望住佢捧起我隻腳, 慢慢幫我除鞋, 再送到自己嘴裡面品嚐
個心係會即時融化
有時仲會主動伸埋去佢個頭附近俾佢玩
作者: VancoBaby-Tse    時間: 2020-2-27 14:30

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2020-2-27 12:33 發表 查看引用來源
即是突發情況或者個人喜好,
事後洗重要d
作者: manhattan2046    時間: 2020-2-27 14:38

我接受唔倒未洗就奶西,浸味唔中意,洗完就冇所謂
作者: 大食之熟女    時間: 2020-2-27 15:16

睇情況啦,有時激果陣都會就咁奶一陣,之後再清潔完再慢慢玩
作者: 亞比該    時間: 2020-2-27 15:40

😊deleted

作者: tatacaca    時間: 2020-2-27 16:09

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-2-27 13:11 發表 查看引用來源
搞o野都會照搞, 事實上好多時都唔會等沖好晒涼先開片, 對方好肉緊我都會俾, 但心理上比較prefer佢用手指 ...
有時會勁大味㗎喎😱
作者: Lok0923    時間: 2020-2-27 16:12

其實點解女人唔怕男人未洗就幫佢含,男人就要介意女人下面未洗呢,將心比己既姐
作者: 鋼佬    時間: 2020-2-27 17:05

如果,冲乾淨,大家會盡情D,奶妹妹,锡腳趾,只係想滿足對方
作者: Hkwargod    時間: 2020-2-27 17:06

引用:
原帖由 鋼佬 於 2020-2-27 17:05 發表 查看引用來源
如果,冲乾淨,大家會盡情D,奶妹妹,锡腳趾,只係想滿足對方
同意,洗乾淨才賴好d
作者: bcm    時間: 2020-2-27 19:04

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2020-2-27 12:33 發表 查看引用來源
不嬲都係唔沖就幫男友含,但我事後會擦牙同埋漱口~
作者: 隨心_隨意    時間: 2020-2-27 19:32

突發成日都會架啦,當然沖洗完會好d
作者: 花郎    時間: 2020-2-27 19:57

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2020-2-27 13:34 發表 查看引用來源
師兄即是好少突發
我係有d潔癖.對野戰零興趣.唔沖涼個心會認住唔乾淨影響發揮.
作者: 絲匙    時間: 2020-2-28 03:41

痾完尿都會照含,含得多就慣D味唔覺得乜野
作者: wong1985916    時間: 2020-2-28 03:49

我一定要沖完涼先俾奶😅我接受唔到下面有分泌物既味...
但我可以接受男人唔沖涼就幫佢含~
作者: cherrybaby1992    時間: 2020-2-28 04:38

睇情況 睇對方
作者: 蛇貴妃    時間: 2020-2-28 06:52

引用:
原帖由 tatacaca 於 2020-2-27 16:09 發表 查看引用來源
有時會勁大味㗎喎😱
精液夠大味啦, 咪一樣咁吞
作者: lostergundam    時間: 2020-2-28 06:57

我女人完全抗拒,沖乾淨涼冇味先肯
作者: 已婚男的身痕    時間: 2020-2-28 12:03

我無問題,大部份都唔駛沖涼先㗎喎
作者: tatacaca    時間: 2020-2-28 14:39

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-2-28 06:52 發表 查看引用來源
精液夠大味啦, 咪一樣咁吞
你真係好
作者: Tck13032011    時間: 2020-2-28 17:13

接受唔到
作者: Dawe    時間: 2020-2-28 17:31

間中興起唔沖一次半次無問題啦 但只限自己條女
作者: 蛇貴妃    時間: 2020-3-2 07:18

引用:
原帖由 tatacaca 於 2020-2-28 14:39 發表 查看引用來源
你真係好
無話好唔好o既 性愛哲學o既問題... 無絕對o既對與錯
你可以認為口交係為o左俾對方舒服, 咁o既話要求對方事先洗乾淨係好應該
同出面做腳底按摩之前洗腳一樣
而我認為口交係親密, 係異性之間對對方身體o既渴求, 就係要體驗人地身體上自然o既味道
性器官本來就係排泄用o既器官所以有味係正常, 要含要啜就要食埋果d味道囉
掉返轉幫人含之前如果對方扭扭擰擰我會好唔中意, 就算係以前果d "friend" 當然前提係我相信人地無病無痛,
我都係o係外面即興幫人除褲就含落去, 射埋o係嘴入面
作者: tatacaca    時間: 2020-3-2 14:00     標題: 回覆 28# 蛇貴妃 的帖子

好亨受性嘅一個女仔,絕對同意
作者: 若比鄰    時間: 2020-3-2 14:34

我鍾意原始味道,所以一向都唔喜歡事前要沖涼之類
同埋咁樣就會將一剎那嘅激情冷卻了
作者: 淫亂小魔星    時間: 2020-3-2 15:59

只有一次 男朋友懲罰我
作者: brotheron    時間: 2020-3-3 01:45

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-2-27 14:12 發表 查看引用來源
同意
作者: 蛇貴妃    時間: 2020-3-3 08:39

引用:
原帖由 若比鄰 於 2020-3-2 14:34 發表 查看引用來源
我鍾意原始味道,所以一向都唔喜歡事前要沖涼之類
同埋咁樣就會將一剎那嘅激情冷卻了
正是 沖涼本來就係用o黎冷靜嘛!
除非係一齊沖, 但就算係咁我都要開花灑之前含o左先
作者: mui1892    時間: 2020-3-3 12:54

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-3-3 08:39 發表 查看引用來源
正是 沖涼本來就係用o黎冷靜嘛!
除非係一齊沖, 但就算係咁我都要開花灑之前含o左先
原汁原味真係好正
作者: 毛明示    時間: 2020-3-3 13:52

除褲前先聞,除褲後乃,原汁原味
作者: SexDevil    時間: 2020-3-3 13:56

我以前都以為女仔會好介意,點知其實大部分女仔都接受。直情可以嗰頭屙完尿,未滴乾淨就放入口含都得嗰隻。
作者: 毛明示    時間: 2020-3-3 13:59

試過唆尿道裡面D尿,都冇咩味
作者: uncleblue    時間: 2020-3-3 15:56

我都鍾意原汁原味,女朋友又唔介意,去爆房錫錫下就黎架啦,咁先至一氣苛成丫麻~
作者: mtvong    時間: 2020-3-3 16:32

好多女人就唔介意含J唔使洗 !
但同佢瀨閪 就一定要洗干淨至准瀨
真唔明乜嘢原理 !!
作者: mui1892    時間: 2020-3-3 18:43

引用:
原帖由 mtvong 於 2020-3-3 16:32 發表 查看引用來源
真唔明乜嘢原理 !!
講真,我真係好鐘意原汁原味既鳩
但如果奶下面真係接受唔到,好怕痕
作者: suckingtoesbaby    時間: 2020-3-3 21:59

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-2-27 14:14 發表 查看引用來源

奶下面我有d介懷, 但俾對方舔腳我又ok喎 望住佢捧起我隻腳, 慢慢幫我除鞋, 再送到自己嘴裡面品嚐
個心 ...
咁要遂隻腳趾放入口啜😚遂隻奶😝
作者: SexDevil    時間: 2020-3-4 00:54

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-3-3 18:43 發表 查看引用來源
講真,我真係好鐘意原汁原味既鳩
但如果奶下面真係接受唔到,好怕痕
我都覺好多女仔其實都唔太鐘意被奶
作者: alyc0111    時間: 2020-3-4 04:22

引用:
絕對接受到,我同SL都接受到
作者: 蛇貴妃    時間: 2020-3-4 07:17

引用:
原帖由 suckingtoesbaby 於 2020-3-3 21:59 發表 查看引用來源
咁要遂隻腳趾放入口啜😚遂隻奶😝
腳掌都俾人奶埋, 剛除鞋好敏感好似觸電咁o既感覺
btw睇你個名你應該都o岩呢味
作者: 蛇貴妃    時間: 2020-3-4 07:18

引用:
原帖由 mtvong 於 2020-3-3 16:32 發表 查看引用來源
真唔明乜嘢原理 !!
你只要諗諗男女下體構造o既分別就唔難明白
作者: uncleblue    時間: 2020-3-4 12:33

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-3-4 07:18 發表 查看引用來源
你只要諗諗男女下體構造o既分別就唔難明白
但係又接受到插下含下咁喎~
作者: suckingtoesbaby    時間: 2020-3-4 13:24

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-3-4 07:17 發表 查看引用來源
果然冰雪聰明,絕對岩呀😝
作者: 蛇貴妃    時間: 2020-3-4 13:25

引用:
原帖由 uncleblue 於 2020-3-4 12:33 發表 查看引用來源

但係又接受到插下含下咁喎~
high左就梗係咩都得o架啦! 插完射完尤其是如果自己都高潮好幾次, 佢又射o係套入面,
倒返出o黎吞晒佢又有, 抹落面上又有, 返轉個用過o既套入口啜都唔算係罕有o既行為
果個moment食到o既唔係膠味, 心中只有男人精液o既味
作者: alyc0111    時間: 2020-3-4 14:35

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-3-4 13:25 發表 查看引用來源
high左就梗係咩都得o架啦! 插完射完尤其是如果自己都高潮好幾次, 佢又射o係套入面,
倒返出o黎吞晒佢又有, 抹落面上又有, 返轉個用過o既套入口啜都唔算係罕有o既行為
果個moment食到o既唔係膠味, 心中只有男人精 ...
咁我又冇試過係套入面倒返精出嚟喎,我至多都係射之前拎出嚟除套顏射,射到佢成面都係精
作者: uncleblue    時間: 2020-3-4 15:13

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-3-4 13:25 發表 查看引用來源
果個moment食到o既唔係膠味, 心中只有男人精 ...
咁叔叔又無本事齋插到佢高潮,通常都要手口並用~

我又無試過係套入面倒出黎喎,因為次次都係中出~有時就直接射入去個西度,有時插到差不多射就口爆,咁次次佢都會吞埋既,次次都比佢啜到我又酸又麻嗌晒救命~
咁有時射係入面就抹下之後休息下,到第2Q時我幫佢瀨佢又話唔好,我話D精係我既我都唔怕妳怕乜喎~
真係唔係好明點解~?!

作者: 蛇貴妃    時間: 2020-3-4 19:08

引用:
原帖由 uncleblue 於 2020-3-4 15:13 發表 查看引用來源

我又無試過係套入面倒出黎喎,因為次次都係中出~有時就直接射入去個西度,有時插到差不多射就口爆,咁次次佢都會吞埋既,次次都比佢啜到我又酸又麻嗌晒救命~
咁有時射係入面 ...
我都唔知點解😅 口爆完都好少會kiss囉,就算係都係掂一下嘴唇果隻
或者覺得男人係唔應該吞精卦,呢D野應該留返俾我地做😁
作者: 毛明示    時間: 2020-3-5 07:04

引用:
原帖由 uncleblue 於 2020-3-4 15:13 發表 查看引用來源

咁有時射係入面 ...
黃金5秒冇得彈
作者: 艾拉傑    時間: 2020-3-5 10:53

後生仔即係後生仔, 始終都係急啲, 我呢 d 老野多數都係俾老婆捉入去一齊沖涼, 洗左先慢慢玩, 口爆顏射都可以順便清洗, 玩埋黃金 xx 秒就隨時腳震震, 係爽到腳震...
作者: uncleblue    時間: 2020-3-5 12:04

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-3-4 19:08 發表 查看引用來源

我都唔知點解😅 口爆完都好少會kiss囉,就算係都係掂一下嘴唇果隻
或者覺得男人係唔應該吞精卦,呢D野應該留返俾我地做😁
可能我女朋友同妳諗法差不多啦~

咁我口爆完再咀又唔會去到吞埋咁嚴重,但點都會有D sperm味,但我又覺得呢D係愛既表現黎~
其實女朋友吞唔吞埋我又唔係話特別喜好,只係見到佢好用心咁幫我口爆,無論心理/身理都已經好滿足~
反而我會有D唔好意思同委屈左佢咁,事關每次都最後關頭我都會禁實佢個頭,其實有少少夾硬咁深佢喉,攪到佢反晒胃咁~
作者: uncleblue    時間: 2020-3-5 12:06

引用:
原帖由 毛明示 於 2020-3-5 07:04 發表 查看引用來源

黃金5秒冇得彈
唔止5秒呀,直頭唔叫唔停~
作者: 蛇貴妃    時間: 2020-3-6 06:11

引用:
原帖由 uncleblue 於 2020-3-5 12:04 發表 查看引用來源

可能我女朋友同妳諗法差不多啦~

咁我口爆完再咀又唔會去到吞埋咁嚴重,但點都會有D sperm味,但我又覺得呢D係愛既表現黎~
其實女朋友吞唔吞埋我又唔係話特別喜好,只係見到佢好用心咁幫我口爆,無論心理/身理都已經好滿 ...
其實唔會囉, 至少我唔會覺得委屈, 一開始含果陣對方當然可以挨後咪埋眼咁去享受,
到o左後段差唔多o黎果陣其實我係中意人地有dd情不自禁咁捉住我個頭去搖/ 用少少腰力郁下
我覺得係一種交流, 口交都唔一定要係一方給予另一方淨係接受咁單向,
同時亦係一種肯定, 表示我服務得人好舒服
又係一種被操縱被利用o既感覺, 我中意咁樣 喜歡被一個我冧o既人當做泄慾對象果種feel
作者: uncleblue    時間: 2020-3-6 12:21

確實,委屈呢個概念只係我自己既主觀感覺黎,我女朋友每次幫我含,第一下含落去果一刻,我都會不其然咁會全身抽搐幾下,佢有個習慣第係一野已經深喉,一陣暖意由龜頭直達大腦,我自己真心舒服到嗌左出黎。咁當然會咪埋眼去享受,但我比較鍾意望住佢既動作,每次既吞吐,時深時淺,由其係當我失驚無神向上頂上去果一下再用力按實佢個頭,直到佢頂唔住要推開,其實自己好有征服感(唔好意思好似寫咸故咁),咁我事後有問翻佢,佢都話唔介意既,不過係喉嚨果度D精仲好似張住咁~

相反亦然,當我瀨佢既時候,我都會留意佢既微動作,從而知道佢既敏感點,有時上下直堵有時左右橫掃,每次力度既控制快慢既調節,我都可以好清晰咁feel到,聽到佢享受歡娛既聲音真係好sexy,而另我更加落,同妳一樣我都係鍾意服務得人好舒服既感覺~
作者: 花尾仔    時間: 2020-3-6 12:50

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-3-6 06:11 發表 查看引用來源
其實唔會囉, 至少我唔會覺得委屈, 一開始含果陣對方當然可以挨後咪埋眼咁去享受,
到o左後段差唔多o黎果陣其實我係中意人地有dd情不自禁咁捉住我個頭去搖/ 用少少腰力郁下
我覺得係一種交流, 口交都唔一定要係一方 ...
師姐我認同你講法中意一個就接受曬對方咁先享受每次做爱
作者: azpui    時間: 2020-3-8 02:53

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-2-27 14:14 發表 查看引用來源

個心 ...
哇,正喎,咁我地實好夾,我都想揾個鐘意俾人舔腳既女仔,仲幫佢除鞋索下陣味再舔,正
作者: azpui    時間: 2020-3-8 02:55

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-3-4 07:17 發表 查看引用來源
平時著咩鞋多?
作者: stormgen    時間: 2020-3-8 18:11

討厭女仔沖乾淨先准我舔。我太鍾意重味啦。😔
作者: 蛇貴妃    時間: 2020-3-10 06:05

引用:
原帖由 azpui 於 2020-3-8 02:55 發表 查看引用來源
平時著咩鞋多?
梗係膠跟蛇啦
作者: 蛇貴妃    時間: 2020-3-10 08:21

引用:
原帖由 uncleblue 於 2020-3-6 12:21 發表 查看引用來源
確實,委屈呢個概念只係我自己既主觀感覺黎,我女朋友每次幫我含,第一下含落去果一刻,我都會不其然咁會全身抽搐幾下,佢有個習慣第係一野已經深喉,一陣暖意由龜頭直達大腦,我自己真心舒服到嗌左出黎。咁當然會咪埋眼去享受,但我 ...
明白
我都唔介意但又唔係好中意深喉囉其實, 中意唔沖涼就幫人含某程度上就係渴望嚐到對方o既體味嘛
我中意淨係含住個頭慢慢舔, trust me 其實當你自己情緒高漲o左之後, 性器官上o既味道其實好好味
一開始第一o野唔會, 含到尾段就更加唔會, 我要人地o既精液直接射o係我舌頭上面, 試清楚陣味之後逐小逐小咁吞
最好呢個時候佢搵手指督住我 一面爽住一面帶d咸腥味, 勁好feel
作者: MAN818    時間: 2020-3-10 08:45

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-3-10 08:21 發表 查看引用來源
明白
我都唔介意但又唔係好中意深喉囉其實, 中意唔沖涼就幫人含某程度上就係渴望嚐到對方o既體味嘛
我中意淨係含住個頭慢慢舔, trust me 其實當你自己情緒高漲o左之後, 性器官上o既味道其實好好味
一開始第一o野 ...
幻想到個畫面會好淫蕩
作者: MAN818    時間: 2020-3-10 08:45

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-3-10 08:21 發表 查看引用來源
明白
一開始第一o野 ...
幻想到個畫面會好淫蕩
作者: hihi101    時間: 2020-3-10 10:09

識玩
緊係原汁原味最正啦!
好似食嘢咁色 香 味
品嘗雙方最原始嘅味道😋
諗起都硬呀😍
PS不過大前提係自己最信任嘅伴侣
岀去玩緊係沖乾淨先啦😗
作者: hihi101    時間: 2020-3-10 10:15     標題: 回覆 46# uncleblue 的帖子

插下再互奶好平常啫
最正係内射完再吹返乾淨
睇住自己JJ啲痴住啲閪水同精
幫你奶得乾乾淨淨 無論心理&生理都最高享受😊
作者: jabichan    時間: 2020-3-10 10:31

激情起黎,我唔會理有冇洗過先奶,但我發覺好多女中意唔洗就含,有女仲同我講咁樣含會high啲😉
作者: oscar741852    時間: 2020-3-10 11:18

引用:
我同sp都試過,入到房好心急比條九佢含,乜都未除,睇住佢含到雪雪聲,又試過一入房着住衫拿起條短裙很入,佢即刻多水,又試過入房即奶西,好好味。
作者: oscar741852    時間: 2020-3-10 11:19

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-2-27 14:12 發表 查看引用來源
師姐識得玩
作者: mui1892    時間: 2020-3-10 11:28

引用:
原帖由 hihi101 於 2020-3-10 10:09 發表 查看引用來源
識玩
緊係原汁原味最正啦!
好似食嘢咁色 香 味
品嘗雙方最原始嘅味道😋
諗起都硬呀😍
PS不過大前提係自己最信任嘅伴侣
岀去玩緊係沖乾淨先啦😗 ...
原汁原味好好味
作者: 蛇貴妃    時間: 2020-3-10 11:36

引用:
原帖由 MAN818 於 2020-3-10 08:45 發表 查看引用來源
幻想到個畫面會好淫蕩
要淫蕩就係要dirty
要dirty先夠淫蕩

作者: sam7211    時間: 2020-3-10 11:50

引用:
我覺得女人喜歡清潔乾淨才去被奶,對嗎?
作者: uncleblue    時間: 2020-3-10 12:26

引用:
明白
一開始第一o野 ...
係呀係呀,有時攪到身水身汗時我都好鍾意lam佢D汗架,可能就係妳所講既嚐到對方既體味,但係佢反應就會好尷尬,成日覺得唔好意思咁,呢個始終係佢心理關口,比較難衝得破。妳講得啱呀,我瀨佢既時候都覺得佢D水係帶有甜味架,我仲會突燈啜到好大聲一邊話好好味咁,佢就會好嬌嗲咁話乜妳咁架,之後就繼續佢性感既呻吟聲。通常我要發射既時候我都要按實佢個頭直至feel到佢有少少頂唔順先會放鬆手,好多時佢都會有少少逐親咁,我唔知女朋友有無試清楚D味道,反而口爆完我再同佢kiss我就會試到D味,係有DD精味我又唔識講腥定唔腥喎,咸味就唔係好覺有~
妳提到手指督住,係咪即係指插呀?又奇怪我女朋友對指插反應係一時時,有時佢會覺得ok但有時係明顯地比較抗拒,可能係深情問題?我明明次次都係用咁既手勢咁既速度插架,呢點真係唔太明白~
應該唔止妳好feel,妳男朋友更加好feel呀~
作者: uncleblue    時間: 2020-3-10 12:34

引用:
原帖由 hihi101 於 2020-3-10 10:15 發表 查看引用來源
插下再互奶好平常啫
最正係内射完再吹返乾淨
睇住自己JJ啲痴住啲閪水同精
幫你奶得乾乾淨淨 無論心理&生理都最高享受😊
咁我又未試過中出完再含喎,每次都係射完唔捨得抆出黎住直至變軟先自動退出黎,但係我會睇住D精流翻出黎,都係好精彩不可錯過既一part~
作者: 蛇貴妃    時間: 2020-3-10 12:36

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-3-10 11:50 發表 查看引用來源

我覺得女人喜歡清潔乾淨才去被奶,對嗎?
大多數時候係
作者: uncleblue    時間: 2020-3-10 12:38

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-3-10 11:36 發表 查看引用來源
要淫蕩就係要dirty
要dirty先夠淫蕩
情到濃時都唔會覺得dirty~
作者: 蛇貴妃    時間: 2020-3-10 12:49

引用:
原帖由 uncleblue 於 2020-3-10 12:26 發表 查看引用來源

妳提到手指督住,係咪即係指插呀?又奇怪我女朋友對指插反應係一時時,有時佢會覺得ok但有時係明顯地比較抗拒,可能係深情問題?我明明次次都係用咁既手勢咁既速度插架,呢點真係唔太明白~
嘻嘻無錯應該係指插, 你女友反應可能係因為你整得人地唔舒服, 對女人用手我本人覺得最正o既其實係o係外面摔豆豆,
手指插入去一係太幼, 到喉唔到肺, 一係就男人d指甲.... 你地係唔會用心慢慢修o架啦
我見好幾個男人剪指甲啪啪啪唔駛兩分鐘就收工 剪完d邊仲係利o既不過你地自己唔覺, 再唔係就幾個禮拜唔剪...
插入去好易整痛人
但摔豆一樣要注意手指要夠濕, 一係了入去整d水出o黎一係用你自己d口水, 乾摔又係痛到彈起
你或者覺得力度, 濕度, 角度次次差唔多, 但(理論上, 實際上我無比較) 女性下體比男性要o黎得敏感, 差少少就係差少少
作者: MAN818    時間: 2020-3-10 12:56

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-3-10 12:49 發表 查看引用來源

嘻嘻無錯應該係指插, 你女友反應可能係因為你整得人地唔舒服, 對女人用手我本人覺得最正o既其實係o係外面摔豆豆,
手指插入去一係太幼, 到喉唔到肺, 一係就男人d指甲.... 你地係唔會用心慢慢修o架啦
我見好幾 ...
蛇美人~好有研究喎~小弟受教😁😁👍👍
作者: uncleblue    時間: 2020-3-10 13:07

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-3-10 12:49 發表 查看引用來源

我見好幾 ...
我每次約我女朋友之前一定會處理好我D手腳甲先架,係會用指夾挫黎挫,我都知就算有少少瑕疵都有可能整損佢,因為我愛惜佢所以我會做好事前準備。我又有問過佢對指插既感覺,佢既答覆係其實一般,可以講得話無乜感覺,可能係我技術唔好,但我都有嘗試搵佢既G點。有時我覺得男人門其實係比AV沖昏左,個個以為自己係加鷹哥~
咁捽豆豆當然係不可決少既一環,有時仲會用D小玩具幫下手添。我女朋友好難先有陰道高潮,所以我對佢豆豆既敏感度可以話係瞭如指掌。但係都要睇女朋友既狀態,有時捽佢2,3分鐘已經黎高潮,有時捽得耐仲未黎反而另佢覺得唔舒服要休息下先可以再繼續~
作者: oscar741852    時間: 2020-3-10 15:53

引用:
明白
一開始第一o野 ...
堅淫喎你
作者: hihi101    時間: 2020-3-10 23:49     標題: 回覆 77# uncleblue 的帖子

正所謂
唔怕邋遢互相穿插
作者: azpui    時間: 2020-3-11 01:10

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-3-10 06:05 發表 查看引用來源
梗係膠跟蛇啦
哇,正,我至愛,再加黑絲?我已經想將你對腳捧起手心,再除你鞋,索你陣味,慢慢用我個咀黎呵護你腳趾同腳底,諗起都興奮
作者: azpui    時間: 2020-3-11 01:12

引用:

我見好幾 ...
卒豆豆可以陰蒂高潮麻,同舔一樣,都係要舔粒豆豆
作者: 蛇貴妃    時間: 2020-3-11 08:14

引用:
原帖由 azpui 於 2020-3-11 01:10 發表 查看引用來源
哇,正,我至愛,再加黑絲?我已經想將你對腳捧起手心,再除你鞋,索你陣味,慢慢用我個咀黎呵護你腳趾同腳底,諗起都興奮
黑絲我唔著, 其實係咩絲都唔著
一來無需要 二來人地都無興奮, 要見到肉o既先興奮囉
作者: uncleblue    時間: 2020-3-11 12:11

引用:
原帖由 hihi101 於 2020-3-10 23:49 發表 查看引用來源
正所謂
唔怕邋遢互相穿插
69互瀨,出力咁嗌~
作者: bcm    時間: 2020-3-11 19:22

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-3-11 08:14 發表 查看引用來源

我果個又係對黑絲無咩反應~
作者: SexDevil    時間: 2020-3-11 23:29     標題: 回覆 87# bcm 的帖子

B豬你都過左黎呀?唔見你上以為你唔再玩
作者: azpui    時間: 2020-3-12 00:30

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-3-11 08:14 發表 查看引用來源

我係諗起你都已經興奮,見面就不得了啦,哈哈,好想見下你對靚腳
作者: azpui    時間: 2020-3-12 02:06

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-3-10 11:28 發表 查看引用來源
原汁原味好好味
其實好多仔都鐘意原味
作者: 蛇貴妃    時間: 2020-3-12 08:03

引用:
原帖由 bcm 於 2020-3-11 19:22 發表 查看引用來源

我果個又係對黑絲無咩反應~
咁你自己呢?
(其實唔講佢地, 我自己感覺都係麻麻)
作者: 蛇貴妃    時間: 2020-3-12 08:06

引用:
原帖由 azpui 於 2020-3-12 00:30 發表 查看引用來源
我係諗起你都已經興奮,見面就不得了啦,哈哈,好想見下你對靚腳
哈哈哈我好似打錯o左字 應該係"人地無興趣"
講真淨係睇腳o既話上網搵圖, 對對都差唔多o既啫, 都有唔少靚腳
作者: azpui    時間: 2020-3-12 15:59

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-3-12 08:06 發表 查看引用來源

哈哈哈我好似打錯o左字 應該係"人地無興趣"
講真淨係睇腳o既話上網搵圖, 對對都差唔多o既啫, 都有唔少靚腳
但我想睇你,哈哈,你個距離感冇咁遠,而你又鐘意俾你錫腳奶腳,所以想認識下你,哈哈
作者: bcm    時間: 2020-3-12 16:18

引用:
原帖由 SexDevil 於 2020-3-11 23:29 發表 查看引用來源
B豬你都過左黎呀?唔見你上以為你唔再玩
唔係呀~我成日去人夫人妻個帖度傾架傾左好耐啦~
作者: bcm    時間: 2020-3-12 16:21

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-3-12 08:03 發表 查看引用來源

咁你自己呢?
(其實唔講佢地, 我自己感覺都係麻麻)
我都一般但我鐘意sm你知架啦, 成日叫佢剪爛絲襪佢都係一時時肯咋
作者: 蛇貴妃    時間: 2020-3-13 09:05

引用:
原帖由 bcm 於 2020-3-12 16:21 發表 查看引用來源
我都一般但我鐘意sm你知架啦, 成日叫佢剪爛絲襪佢都係一時時肯咋
我記得
sm我地都唔會剪衫啫, 我o既認知sm就只係虐, 都係自動自覺咁除乾淨等待被虐

至於話點解唔中意絲, 我身邊呢位係中意見到肉囉, 唔著襪淨係著高爭鞋
佢講過話女人最索o既裝束係唔理上身著乜都要露腿同赤腳
作者: bcm    時間: 2020-3-13 11:42

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-3-13 09:05 發表 查看引用來源

我記得
sm我地都唔會剪衫啫, 我o既認知sm就只係虐, 都係自動自覺咁除乾淨等待被虐

至於話點解唔中意絲, 我身邊呢位係中意見到肉囉, 唔著襪淨係著高爭鞋
佢講過話女人最索o既裝束係唔理上身著乜都要 ...
我都明,但係我鐘意被虐時,剪爛左下面著緊D野,唔著又唔得架wo會無癮.
我屋企好似得一兩對高跟鞋因為平時番工唔會著.

作者: sam7211    時間: 2020-3-13 11:47     標題: 回覆 97# bcm 的帖子

多謝兩位師姐分享的心聲。😬

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)