188Channel

標題: 長沙彎道 按摩 [打印本頁]

作者: Kasko    時間: 2020-2-26 23:39     標題: 長沙彎道 按摩

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: tommygoh    時間: 2020-2-27 00:23

60分鐘$600,似乎太貴喎。
作者: mikekophone    時間: 2020-2-27 00:40

$600可以去尖咀SPA手作兼有亙動了, 有無解甲先?
作者: Kasko    時間: 2020-2-27 05:05

無解甲!但是單單做按摩服務已經okay , 全程是有 90 分鐘時間 !往深圳桑拿 ;普通也要人仔 550
作者: Ronchan0103    時間: 2020-2-27 08:54

600唔解唔值, sz大場正按都係人仔400有找..
作者: bdhsura    時間: 2020-2-27 12:14

師兄去深圳邊度正按普通桑拿要550人仔, 請指教
作者: hkg369    時間: 2020-2-27 12:18

引用:
原帖由 Kasko 於 2020-2-27 05:05 發表 查看引用來源
無解甲!但是單單做按摩服務已經okay , 全程是有 90 分鐘時間 !往深圳桑拿 ;普通也要人仔 550
Kasko兄, 純討論, 無心阻人搵食. 我每星期都去元朗足仔, 熟埸足鐘, 按摩起機$400/90分鐘, 任摷.
作者: goldberg    時間: 2020-2-27 12:22

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-2-27 12:18 發表 查看引用來源
Kasko兄, 純討論, 無心阻人搵食. 我每星期都去元朗足仔, 熟埸足鐘, 按摩起機$400/90分鐘, 任摷.
Ching,,我都係元朗區玩多,可以pm交流下嗎?
作者: 19peterman    時間: 2020-2-27 12:52

ching, can you pm me the contact?  Million thanks!
引用:
原帖由 hkg369 於 2020-2-27 12:18 發表 查看引用來源

作者: sexman169    時間: 2020-2-27 14:38

引用:
ching,求pm ,吾該晒
作者: Fai246801    時間: 2020-2-27 14:43     標題: 回覆 4# Kasko 的帖子

師兄請pm資料來!謝謝!
作者: Kasko    時間: 2020-2-27 14:45     標題: 回覆 6# bdhsura 的帖子

太平洋 90 分鐘, 加小費是跟鐘收費, 即 90分鐘的收費 相當於 要付出 180 分鐘 ( 四個鐘錢 )
作者: Kasko    時間: 2020-2-27 14:46     標題: 回覆 7# hkg369 的帖子

太平洋 90 分鐘, 加小費是跟鐘收費, 即 90分鐘的收費 相當於 要付出 180 分鐘 ( 四個鐘錢 )
作者: kwokpingchow    時間: 2020-2-27 15:05     標題: 回覆 7# hkg369 的帖子

未有試過元朗足仔,請P M指引!
作者: 中午進擊的巨人    時間: 2020-2-27 15:09     標題: 回覆 7# hkg369 的帖子

咁抵,求pm ,thz
作者: tml0398    時間: 2020-2-27 15:58

引用:
原帖由 Kasko 於 2020-2-27 05:05 發表 查看引用來源
視錢財如糞土
作者: billyham923    時間: 2020-2-27 16:38     標題: 回覆 7# hkg369 的帖子

師兄,可否pm地址或聯絡電話。我住上水頗就腳。有勞
作者: hkg369    時間: 2020-2-27 16:52

咁多位師兄, 朗屏站E出口, 3分鐘到安寧路, 左轉直行, 一直行到大榮華, 大約見到7間足仔的招牌. 公價(90分鐘) $400按摩起機, $600按摩開大.  ***不過要自己沖涼
作者: Simonhatesjazz    時間: 2020-2-27 23:39     標題: 回覆 18# hkg369 的帖子

旺角都有,己有師兄出了報告,爬下文就知
作者: satochi    時間: 2020-2-28 00:33

請求詳細旺角地址pls
作者: Simonhatesjazz    時間: 2020-2-28 00:56     標題: 回覆 20# satochi 的帖子

https://www.188channel.com/viewt ... &extra=page%3D2
作者: Kasko    時間: 2020-2-28 10:40     標題: Re: 長沙灣道按摩

引用:
可否 PM 詳細地址
作者: 斷空食客    時間: 2020-2-28 18:07     標題: 回覆 22# Kasko 的帖子

想問吓有無人收過樓主pm報地址?
作者: 南島    時間: 2020-2-28 21:05

元朗那邊90分鐘$400的確吸引

作者: bata0935    時間: 2020-2-28 21:53

Ching 可pm details 謝謝
作者: tml0398    時間: 2020-2-28 21:59

引用:
原帖由 南島 於 2020-2-28 21:05 發表 查看引用來源
哈哈,應該係我介紹過那間長沙灣道55號足夢閣,沒介紹錯吧!這店服務真的好,幾個女好玩得,最緊要係按摩力水夠,技術無得彈,那裏也弄到你欲仙欲死!超值,這間是我主場,按完坐下傾下都幾爽! ...
I am going to try later, or tell the price
作者: 南島    時間: 2020-2-29 11:13

引用:
原帖由 tml0398 於 2020-2-28 21:59 發表 查看引用來源

I am going to try later, or tell the price
上去前可去爬下文:

作者: 南島    時間: 2020-2-29 11:14

個個睇完就要pm,最好爬下文

作者: qqing050904    時間: 2020-2-29 14:20

其他選項                                                                                                                                                 報告                                                                                                                                                                                                 TOP-->                                        

作者: hkg369    時間: 2020-3-2 11:46

引用:
原帖由 南島 於 2020-2-28 21:05 發表 查看引用來源
哈哈,應該係我介紹過那間長沙灣道55號足夢閣,沒介紹錯吧!這店服務真的好,幾個女好玩得,最緊要係按摩力水夠,技術無得彈,那裏也弄到你欲仙欲死!超值,這間是我主場,按完坐下傾下都幾爽! ...
90分鐘按摩起機, 五魚. 比元朗貴少少.
作者: eg9523    時間: 2020-3-3 11:33

這區很多檔,經常路過,有機會試下。
作者: carlton51    時間: 2020-3-5 13:39     標題: 回覆 10# sexman169 的帖子

跪求師兄pm,thank you
作者: 南島    時間: 2020-3-29 18:18     標題: 按完又傾下

引用:
原帖由 tml0398 於 2020-2-28 21:59 發表 查看引用來源

女話$500雙鐘,貴過元朗好多

作者: 高文    時間: 2020-3-29 19:28

引用:
原帖由 南島 於 2020-3-29 18:18 發表 查看引用來源
女話$450雙鐘,我俾咗$500,我趴著,佢伸手從後面慢慢掃條嘢,好舒服
完事後如果出面冇客等可唔可以坐低摸摸揸揸吹水又抽水?
作者: 南島    時間: 2020-3-29 20:00

引用:
原帖由 高文 於 2020-3-29 19:28 發表 查看引用來源
完事後如果出面冇客等可唔可以坐低摸摸揸揸吹水又抽水?
房外抽水小心俾人打,哈哈

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)