188Channel

標題: 高談闊論!!!有無c兄絲打分享下女閨蜜既事 [打印本頁]

作者: kwok599658    時間: 2020-2-21 17:25     標題: 高談闊論!!!有無c兄絲打分享下女閨蜜既事

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: garykphong    時間: 2020-2-21 17:27

你是男?還是女?。。。。。。
作者: R986    時間: 2020-2-21 17:31

Are u he-he?
作者: MAN818    時間: 2020-2-21 17:42

好似~好唔真實囉, 唔合邏輯 😅😅
作者: kwok599658    時間: 2020-2-21 17:54

真人真事,絕冇吹水,就係遇過先同大家分享,當然有人未必信,呢幾個閨蜜識左都有十幾廿年,有兩個係中學既以經識但唔同校,兩個就出黎社會後係Disco識全部正識,真係可以講由細識到大,唔係唔正經既女仔當年,我係男,今年都37歲
作者: hqkwtang    時間: 2020-2-21 17:58     標題: 回覆 5# kwok599658 的帖子

你谷5谷住先?1個定1班係你面前除,我信有咁的女會做得出,1係明知你上唔到,2來係你唔敢上,
作者: kwok599658    時間: 2020-2-21 18:07     標題: 回覆 6# hqkwtang 的帖子

去到咁既年紀,點會諗上唔上,要上一早上左啦,咁緊係唔係一班係我面前咁啦,四個當中得兩個係相識,其如個兩個跟本就唔知我有咁多女閨蜜
作者: hqkwtang    時間: 2020-2-21 18:16     標題: 回覆 7# kwok599658 的帖子

單拖係你面前除?沖,屙
作者: kwok599658    時間: 2020-2-21 19:04     標題: 回覆 8# hqkwtang 的帖子

詳盡少少講,結左婚個位閨蜜就同佢老公住,我上親佢屋企佢老公緊係唔係屋企啦,唔係我十條命都唔夠死,我都有同佢講過,須然我地好識左咁多年但係你會唔會諗下我感受呢,上親呢你屋企你緊係會有D咁既情況出現,閨蜜就話驚咩啫你又唔係第一次見到我咁樣,我就話一陣妳老公殺返黎開門見到咁我水洗都唔清,佢就會講佢呢個時間返緊工邊有咁橋,好彩咁多年都冇撞到佢老公返黎,我係識佢老公既。

第二個閨蜜有男朋友個位自己住,上去十次有八次都係會著內衣咁通屋走,同樣,我同佢講識左咁耐都唔係咁呀,都係同一番話又唔係未見過,我話比妳男朋友上黎見到我點算,佢話男朋友上黎前一定會打比佢話比佢上黎。

第三位冇男朋友個位閨蜜就唔使講,上親去佢屋企十次有十次都沖完涼抹好身,包住頭咁係廁所行出黎,我話你使唔使咁呀,著番衫唔係好嘥時間啫,佢話一個住慣左,冇乜好講。

第四位唔鍾諗男人既閨蜜,上去佢屋企,就好少少,唔會唔著衫,不過就唔鍾意著內衣,一件大T恤,成日飛釘,我問佢點解次次上黎妳都係咁著,同樣,我一個人住有咩所謂,咁我上黎你係咪應該著返胸圍低褲呢,佢話冇必要。

作者: Loff    時間: 2020-2-21 19:44

咁都幾有趣,我無遇過

側面嚟睇,佢哋覺得你無殺傷力?
作者: kwok599658    時間: 2020-2-21 21:01     標題: 回覆 10# Loff 的帖子

佢地殺傷力強好多,唔係話好標青,四個都有唔同特色
作者: hqkwtang    時間: 2020-2-21 21:02     標題: 回覆 11# kwok599658 的帖子

形容下啦,係都要人逼你,
作者: hqkwtang    時間: 2020-2-21 21:03     標題: 回覆 1# kwok599658 的帖子

你又唔試下做番同樣的事睇下佢地點反應,
作者: kwok599658    時間: 2020-2-21 21:10     標題: 回覆 13# hqkwtang 的帖子

我又真係諗都冇諗過喎,最多都係去廁所唔關門,小便🤣
作者: kwok599658    時間: 2020-2-21 21:30     標題: 回覆 12# hqkwtang 的帖子

人妻,圓面鼻高眼大大5尺3高,身材目測應該係34.25.34掛冇實質度過。

有男朋友個位,短頭髮,一對丹鳳眼,尖尖地面有利環,身高就5尺4 身材34.26.32都係目測 個feel姣姣地個種

無男朋友個位就叫標青少少36.26.34長頭髮帶眼鏡,高5尺5 樣就唔算靚一般女仔長相 但係好嗲聲嗲氣

唔鍾意男人個位就,短頭髮,高妹一名,5尺8身材就32.26.34有臍環咁上下都係目測呢個閨蜜算係最靚個個,個feel似當年既藤麗明
作者: hqkwtang    時間: 2020-2-21 21:49     標題: 回覆 15# kwok599658 的帖子

有無大陸女人?
作者: pc6983    時間: 2020-2-21 21:51

我都好想有這種艷遇,引死人喇
作者: wallacepigpig    時間: 2020-2-21 21:59     標題: 回覆 15# kwok599658 的帖子

我懷疑樓主外表,行為舉止成個hehe 咁,d 女以為佢係基嘅所以對佢無介心,唔係無理由有咁多女「閨密」。

樓主到現在都無講佢係唔係基嘅?有冇拍過拖,結咗婚未? 講真,一般男人唔會用「閨密」呢個Terms 形容好友......

作者: 花郎    時間: 2020-2-21 23:13

我有幾個感情好好既.咩都同我傾,包括同男朋友感情同做愛問題.有一個去旅行仲同我瞓埋同一張床.
無發生過性關係.
作者: 88788    時間: 2020-2-22 01:08

我唔洗諗都知…你唔中意女人…比我就一早咩左
作者: NYBB    時間: 2020-2-22 01:21

你又唔敢撩佢地開波,想我哋俾咩意見呢???
作者: 丁春秋    時間: 2020-2-22 01:31

引用:
原帖由 NYBB 於 2020-2-22 01:21 發表 查看引用來源
你又唔敢撩佢地開波,想我哋俾咩意見呢???
佢好High 但唔敢前多dd
想大家體會下佢呢種尷尬既距離
等佢high 返D
作者: NYBB    時間: 2020-2-22 01:50     標題: 回覆 22# 丁春秋 的帖子

我就唔會high囉,夠吸引力,啲女自動開你波啦!仲要4個,,,,,係同時4個呀!
樓主你肯定自己係雄性動物?
作者: kwok599658    時間: 2020-2-22 07:15     標題: 回覆 16# hqkwtang 的帖子

三個香港,另一個係98年既上海新移民
作者: kwok599658    時間: 2020-2-22 09:14     標題: 回覆 18# wallacepigpig 的帖子

100%直男,其實D女閨蜜朋友唔係一開始就係我面前唔著衫或除衫囉, 中學識個兩位閨蜜都唔係一開始就咁囉,係佢地出黎做社會做野搬左出先係咁,大概識左五到六年到,我先遇到咁既事,中學時期平時乜都傾,可能相處得耐左對我冇機心,我又對佢地冇機心,個種feel好似契兄妹個掛。另外個兩位一開始識既時候感覺已經係open,因為佢地性格豪邁,野性D,又係乜都講一餐,識到遇到佢地係屋企open既事我諗半年到。
作者: kwok599658    時間: 2020-2-22 09:19     標題: 回覆 23# NYBB 的帖子

講真我又未去到見女就食個重男人,件事唔係四個同一間屋咁樣,
作者: hqkwtang    時間: 2020-2-22 11:14     標題: 回覆 24# kwok599658 的帖子

大陸人係好開放架,有的可以夫婦同浴,有的子女同浴,以前可以人前餵奶添,
作者: hqkwtang    時間: 2020-2-22 11:18     標題: 回覆 25# kwok599658 的帖子

我聽過同房異性家人會咁,
作者: Yesjeny    時間: 2020-2-22 14:33

引用:
原帖由 kwok599658 於 2020-2-21 17:54 發表 查看引用來源
真人真事,絕冇吹水,就係遇過先同大家分享,當然有人未必信,呢幾個閨蜜識左都有十幾廿年,有兩個係中學既以經識但唔同校,兩個就出黎社會後係Disco識全部正識,真係可以講由細識到大,唔係唔正經既女仔當年,我係男,今年都37歲 ...
匪夷所思....
異性面前,就算幾閨蜜也好,都冇理由暴露成咁
作者: NYBB    時間: 2020-2-22 14:40     標題: 回覆 26# kwok599658 的帖子

做男人要有尊嚴同威嚴,我唔會俾女人在自己面前唔著衫嚮面前行嚟行去。可能師兄覺得冇嘢吧! 不過冇嘢又唔值得你上來講吖,奇怪也!
呢一份叫尊重,唔尊重送上門都唔要,男人嚟㗎,明冇

作者: kwok599658    時間: 2020-2-22 15:15

真係唔覺得有問題,我之前個ex返到屋企真係一件都唔著,我同佢兩個人住,我都係淨係著條內褲,關哂窗簾兩個人有乜問題?其實各位巴打絲打有冇搬出黎住過?,題目都係唔知佢地咩心態!!!覺得我吹水咪當古仔咁睇囉,呢個世界咁大咩人都有,我都係想問下有冇巴打遇過咁情況啫😅
作者: Yesjeny    時間: 2020-2-22 15:27

引用:
原帖由 kwok599658 於 2020-2-22 15:15 發表 查看引用來源
真係唔覺得有問題,我之前個ex返到屋企真係一件都唔著,我同佢兩個人住,我都係淨係著條內褲,關哂窗簾兩個人有乜問題?其實各位巴打絲打有冇搬出黎住過?,題目都係唔知佢地咩心態!!!覺得我吹水咪當古仔咁睇囉,呢個世界咁大咩人都 ...
情侶又點同異性朋友?
我就係同居,屋企都係一條內褲,上身穿短tee,入面唔戴bra,但我面對係男友,當然冇所謂,而你講係閨蜜,所以我先覺奇,何況唔止一個係咁🙄
作者: Loff    時間: 2020-2-22 15:41

引用:
原帖由 Yesjeny 於 2020-2-22 14:33 發表 查看引用來源
匪夷所思....
異性面前,就算幾閨蜜也好,都冇理由暴露成咁
所以我就話,從而推測樓主響咁多位(4個)女性面前,都無乜吸引/殺傷力……
作者: Yesjeny    時間: 2020-2-22 15:45

引用:
原帖由 Loff 於 2020-2-22 15:41 發表 查看引用來源

所以我就話,從而推測樓主響咁多位(4個)女性面前,都無乜吸引/殺傷力……
我覺得唔關吸引力或殺傷力事
係對待朋友嘅基本態度唔會咁
作者: Loff    時間: 2020-2-22 16:30

引用:
原帖由 Yesjeny 於 2020-2-22 15:45 發表 查看引用來源
我覺得唔關吸引力或殺傷力事
係對待朋友嘅基本態度唔會咁
so far我真係未試過……可能我哋仲後生,人生閱歷未夠
作者: Yesjeny    時間: 2020-2-22 16:40

引用:
原帖由 Loff 於 2020-2-22 16:30 發表 查看引用來源

so far我真係未試過……可能我哋仲後生,人生閱歷未夠
異性朋友點都有底線,譬如我嘅底線係一齊游水時,著bikini冇問題
作者: hqkwtang    時間: 2020-2-22 18:51     標題: 回覆 31# kwok599658 的帖子

我信,聽過人地係咁,個對象係鄰居 幫佢買飯盒的,
作者: yung89    時間: 2020-2-22 20:41

引用:
原帖由 88788 於 2020-2-22 01:08 發表 查看引用來源
我唔洗諗都知…你唔中意女人…比我就一早咩左
有同感🤣🤣佢地成日甘做!邊認到架
作者: 手癢    時間: 2020-2-22 20:46

有自信,佢唔怕露☺☺☺
作者: NYBB    時間: 2020-2-22 22:27     標題: 回覆 31# kwok599658 的帖子

你覺得冇問題就得啦,使乜上嚟問,吓吓要問人咩,大個仔喇😏
作者: 艾拉傑    時間: 2020-2-23 03:48

完全裸露就真係絕無僅有, 除非係一同去天體裸泳的朋友大家都睇晒全相, 平時到佢地府上見到佢地真空飛晒釘就見唔少, 好似老婆 d 家姐, 佢個好朋友, 可能係信得過小弟, 佢地 d 老公又唔 mind.
作者: 丁春秋    時間: 2020-2-23 06:32

引用:
原帖由 Yesjeny 於 2020-2-22 15:27 發表 查看引用來源
情侶又點同異性朋友?
我就係同居,屋企都係一條內褲,上身穿短tee,入面唔戴bra,但我面對係男友,當然冇所謂,而你講係閨蜜,所以我先覺奇,何況唔止一個係咁🙄 ...
閣下既Pat pat
作者: wongsiulong777    時間: 2020-2-25 17:20

只可以話樓主好幸運👍🏾,俾我一早已上咗,應該做唔到朋友
作者: 蛇貴妃    時間: 2020-2-26 11:30

咁我都講下, 本來無打算提o架啦5-6年前左右啦, 男友介紹(其實係求助), 佢一個外國朋友o既朋友o既女友o黎hk留學,
我已經搬o左出o黎住, 問我可唔可以同佢share, 我ok 反正有地方
一個澳洲abc, 中文算ok啦, 基本溝通無問題, 外表幾sweet幾靚o架, 有d似孫允珠
性格勁open囉, 著條底褲就通屋走, 果期好開心o架, 男友唔上o黎/ 我唔過去果陣同佢小酌 (間唔中都會劈)
有次飲大o左同佢顛o左一次
東南西北咩o野都講得一餐當然都包括床事, 買假狗會晒出o黎俾我睇,
睡房浴室diy 好家常便飯, 會呻吟o係出面都聽到 有時拎衫入去準備沖涼,
剝光豬之後忽然又衝返入房拎假狗明顯俾你知道人地要happy
有時玩完又會分享下用後感,
男友都有o黎過香港, o黎得梗係唔少得搞返夠本, 嘈到呢
我地會分享同男人o既親密行為, 咩都可以話俾對方知, 佢亦都係第一個知道我d辟好同以前荒淫無道過去o既人
作者: hqkwtang    時間: 2020-2-26 12:22     標題: 回覆 44# 蛇貴妃 的帖子

未結婚唔算荒滛,你呢的情況,我有朋友自稱任性,我講係野性。
作者: 蛇貴妃    時間: 2020-2-26 13:06

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2020-2-26 12:22 發表 查看引用來源
未結婚唔算荒滛,你呢的情況,我有朋友自稱任性,我講係野性。
哈哈哈係o既, 互杷搓your breast 搓my breast 加上口交咁仲係唔係任性呢?
雖然只係貪玩, 我地兩個都百分百只係中意男人o既
作者: gum717    時間: 2020-2-26 14:42

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-2-26 11:30 發表 查看引用來源
咁我都講下, 本來無打算提o架啦5-6年前左右啦, 男友介紹(其實係求助), 佢一個外國朋友o既朋友o既女友o黎hk留學,
我已經搬o左出o黎住, 問我可唔可以同佢share, 我ok 反正有地方
一個澳洲abc, 中文算ok啦, 基本溝通 ...
人生的一個好好既體驗生活
作者: hqkwtang    時間: 2020-2-26 15:04     標題: 回覆 46# 蛇貴妃 的帖子

女人好多呢的同性玩法,男人1定唔可以,就算赤條條係屋走黎走去都幾忌。
作者: jbdefender    時間: 2020-2-26 15:13

聽到都 high~
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-2-26 11:30 發表 查看引用來源
一個澳洲abc, 中文算ok啦, 基本溝通 ...

作者: VancoBaby-Tse    時間: 2020-2-26 22:18

引用:
原帖由 kwok599658 於 2020-2-21 17:25 發表 查看引用來源
see我有三四個女閨蜜,結左婚有,未結婚有男朋友,無男朋友既又有,有仲有個唔鍾意男人既🤗平時會上佢地屋企冇發生任何關係,但佢地非常open經常都係我面前換衫及除衫,仲要問佢D內衣好唔好睇,襯衫又好唔好睇🤣,去廁所,沖涼唔關門,赤 ...
問男仔friend件bikini好唔好睇我就試過,但一定唔會問件內衣好唔好睇
作者: 蛇貴妃    時間: 2020-2-27 06:54

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2020-2-26 15:04 發表 查看引用來源
女人好多呢的同性玩法,男人1定唔可以,就算赤條條係屋走黎走去都幾忌。
赤條條真係好平常, 仲會一齊沖涼添 (浸泡泡浴)
摸住酒杯底傾心事(仲有性事)幫對方按摩, 男友果陣成日話我同人地仲浪漫過同佢
我叫佢有本事咪搵佢個寶寶(一個男性好友o既花名, 我係咁叫佢) 一陣泡返次扯住旗咁吹水囉
佢直頭想打死我
作者: rogerrpang    時間: 2020-2-27 09:45

師兄,橫掂係閏蜜,都好熟啦,做乜唔問下佢,叫你單丁友上嚟,其實係咪想食咗你之類,講笑又好,大下佢又好,試下佢口風呀嘛

我都有個好FD嘅閏蜜,好鬼好身材,又細細粒,有時都會上下佢屋企,都係講下笑開始,不過都無情人嗰種感覺,大家都分得開性同愛,當做下運動,我同佢住得好近,又成日有假放。。不過結咗婚大家都少做了
作者: cherrybaby1992    時間: 2020-2-27 10:46

以前都會係熟嘅男仔面前換衫除曬衫
而家人大左反而唔會
心態多數係無所謂 都有時為左係朋友間「懶型」

作者: hqkwtang    時間: 2020-2-27 12:29     標題: 回覆 51# 蛇貴妃 的帖子

以前有個世姪女話佢鍾意睇女體,因為佢微波爐,夏天食飯時間約同學去體育館沖身,仲要係無間隔好舊式果種,一排人或2排人淋1淋個身,用可以係手掌轉果隻毛巾仔抹身,又或者叫成堆同學上屋企度波,我唔信你咁大,開黎睇下,又或者去有家姐的同學過夜,睇下大姐姐有幾大。
作者: hqkwtang    時間: 2020-2-27 12:29     標題: 回覆 53# cherrybaby1992 的帖子

因住變左多P
作者: hqkwtang    時間: 2020-2-27 12:31     標題: 回覆 52# rogerrpang 的帖子

少,  都叫做有,長做長有,慢慢曖昧,
作者: hqkwtang    時間: 2020-2-27 12:31     標題: 回覆 50# VancoBaby-Tse 的帖子

著住定係揸住問
作者: 蛇貴妃    時間: 2020-2-27 13:28

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2020-2-27 12:29 發表 查看引用來源
以前有個世姪女話佢鍾意睇女體,因為佢微波爐,夏天食飯時間約同學去體育館沖身,仲要係無間隔好舊式果種,一排人或2排人淋1淋個身,用可以係手掌轉果隻毛巾仔抹身,又或者叫成堆同學上屋企度波,我唔信你咁大,開黎睇下,又或者去有家 ...
睇女體我都o岩喎
講真鬼妹仔搬入o黎之前其實我心態係吊你老味是L旦啦, 反正我朝九晚五都唔o係屋企一日都係見得幾粒鐘夜晚大不了多d去搵我男友,
唔係志在有人分擔屋租, 但有錢收又無咩理由say no啫 佢俾果份我儲起佢去多幾次旅行都唔係壞事
但住落o左之後尤其是夜晚, 沖完涼背心+短到唔短o既褲, 我先開始對佢改觀, 要波有波要腳有腳正到呢....
仲要係可能自細外國長大唔怕凍, 一年四季都露條赤腳大長腿出o黎, 上身頂多加件風褸, 不過再凍d 我地都開暖氣所以無影響
好在男友久唔久都會上o黎過夜. 如果唔係我成日眼甘甘打量人地身材佢可能會以為我係les o既
諗返其實我都真係幾膚淺 見人樣靚身材好之後先同人做好姊妹
作者: adamsmith1723    時間: 2020-2-28 17:37

無樓主咁好福分,可以睇全相嘅全部都都係 SL。
作者: kwok599658    時間: 2020-2-29 08:23     標題: 回覆 52# rogerrpang 的帖子

上去佢地度通常都有共通點,就係佢地鍾意遲到,約左我係佢樓下等但係去到又未出得門口仲係岩岩瞓醒個隻,所以叫我上去等廢事我係條街呆等,上到去佢地又好自然,當我透明,話你等多陣我沖涼或換埋衫就行得,通常呢個環境都要等成個鐘佢地又要化妝,有時都會問點解你可以咁opne唔著衫四圍行,通常幾位都會話屋企冇人有咩所謂,唔通特登著返衫又除過咩,又唔係未見過,我會話我都係男人你唔驚我既咩,佢地既答案就係你係會既就一早會左啦,睇左咁多次你都唔似D咁既人

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)