188Channel

標題: 一個二年前的故事⋯⋯ [打印本頁]

作者: whui3green    時間: 2020-2-13 10:46     標題: 一個二年前的故事⋯⋯

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: CKL1105    時間: 2020-2-13 11:07

支持,請延續故事...
作者: 小堅堅    時間: 2020-2-13 11:26

引用:
原帖由 whui3green 於 2020-2-13 10:46 發表 查看引用來源
一個二年前的故事⋯⋯

響U討婚後討論區識咗個人妻(叫佢K)由於地域差異,我同K一直只係WhatsApp 去傾計,頭2個月都只係文字,voice call同交換吓相(但並唔係嗰啲露肉相)我哋由家中大小事務到伴侶關係都無所不談,有時仲同K多嘢 ...
下一回合中出咗K
作者: Loff    時間: 2020-2-13 11:47

正,好睇
俾心機繼續寫
作者: janchino    時間: 2020-2-13 12:04

正呀~ keep it up !
作者: 床上純情的香腸    時間: 2020-2-13 13:29

師兄請繼續下集....引似入性
作者: leap20168    時間: 2020-2-13 15:15

下集會更精采,加油👍👍👍
作者: CaptainC4F    時間: 2020-2-13 19:16

有無諗過其實佢老公可能不是打牌到天光😹

Part 2 please !
作者: whui3green    時間: 2020-2-13 20:34

引用:
原帖由 CaptainC4F 於 2020-2-13 19:16 發表 查看引用來源
有無諗過其實佢老公可能不是打牌到天光😹

Part 2 please !
師兄,我嚮婚前婚後版識阿K,咁佢哋兩公婆一定有啲問題啦!
作者: 四衝程    時間: 2020-2-14 04:30

樓主,等你 下一 part!
作者: cupman1976    時間: 2020-2-14 11:18

師兄加油,期待你嘅更新
作者: DMAN2044    時間: 2020-2-14 12:44

樓主,等你up date
作者: adamsmith1723    時間: 2020-2-14 16:43

好多時都係兩夫婦有問題,女方先至會向外發展。
作者: singgame2    時間: 2020-2-15 02:54

Keep it up nice
作者: adamsmith1723    時間: 2020-2-25 17:35

Part 2 please ! X 2
作者: Sampras730    時間: 2020-2-26 10:51

PART2呢
作者: whui3green    時間: 2020-3-9 12:03     標題: 回覆 16# Sampras730 的帖子

今日冇咁忙,有時間打多小小
其實經過第一次video call之後,我哋都有傾吓其他嘢,只談性都幾悶啊!
我同阿K的見面其實係因為佢小朋友的一次遊學團,阿K因為想小朋友去外國讀書,所以佢同幾個媽媽group咗一次外國英文體驗團,當阿K話俾我知佢哋會嚟,我都心嗰刻就開始計劃時間,一路提議佢地去邊度玩,日子越來越近,心情好緊張,終於K到咗,佢影咗張到步機場相俾我,我恨不得馬上去搵佢,但冇辦法,等到收工,佢話佢哋响酒店休息,唔方便見面,咁唯有等第二日,第二日早上,我响佢fb見4個c9加5個小朋友响英文班門口相照,就再搵佢,原來佢哋嗰班係要一位大人幫助照顧小朋友,而阿K被安排逢三,五幫手,咁我就話,你今日唔洗幫手,我得閒可以車你哋去玩!就係咪市中心,魚市埸一日遊.中午去魚市場食午餐,買咗兩支白酒,一行五人一路飲一路食,到差不多兩點,有個媽媽話去行街,而阿K話佢昨晚瞓得唔好,想返去瞓陣,咁我就話車佢,好衰唔衰有個C9話冇帶passport要返去酒店攞,咁就兩女一男返酒店,到咗酒店,C9自己返房,阿K話有嘢俾我,我就去咗佢房!
入到房,我哋唔係電影中嘅好激攬錫,而係蜻蜓點水式開始,可能佢慢熱,錫咗一輪,佢先開始攬着我,而我亦開始摸一個只响電話screen的body,阿K唔係啲急嘅人.我退開我件shirt,我慢慢搓佢對波,到我鍚佢個胸時,佢話去冲涼先,終於佢自己一絲不掛的行去浴室,我亦除衫跟尾入去,一個浴缸兩條肉蟲,濕吻,互相游走對方身體,抹干身,佢叫我先上床,而我亦乖乖咁坐响床邊一路check email一路等,阿K出嚟,我放底電話,佢雙手攬我頸,坐我大脾,面對面鍚咗一陣,第一句說話係,我唔想你內射,我只點頭答應,然後佢跪低將我硬硼硼的細佬放入口,响呢一刻,我享受之餘,又諗"我唔想你內射"阿K想口爆我定無套拔射?但我啲神經線只容許我繼續享受,過咗一陣,門鐘響起,我馬上走上床,阿K去應門。原來係佢個friend問佢係咪真係唔出去,聰明的朋友見阿K只有毛巾包著身體,好快就閃咗,到阿K上床,毛巾一鬆,小肥,巨胸,有肚腩仔同收剪過的毛毛盡入我眼簾。佢上我下的俾佢騎著,佢一路郁,一路叫,唔知幾耐,佢話好攰,到我轉身,一直出出入入,突然我抱起佢,去落地鏡前龍舟掛鼓,佢如入無人之境呻吟不絕,我都差不多要射,我問佢,我可以出响你邊度,佢一直冇應我,我只好放佢落床,拔出騎响佢上面,一下一下的噴射出嚟,而佢都用雙手一路chok一支嘢,到我射完,佢隻手响自己身體上掃我啲子子孫孫時,我見到佢隻結婚介子黏上啲子孫時有一種喜悅感!
老實講,過程唔係好長,响房留咗60分鐘左右,本來想再一炮但因為阿K要去接小朋友,咁我同佢都去冲涼,當車佢去接小朋友時,我哋十指緊扣,有如情侶一般,而阿K亦話因為危險期所以唔可以俾我內射,我亦好曳咁話星期四我會準備一盒3個先嚟見你!
第二次接觸就真係要我得閒先寫,但估唔到嘅係星期四見面時,便服look裡面係一套情趣內衣!
可能有人會認為係吹水⋯⋯但事情係真既,情趣內衣亦有一張相,但我唔會post 出嚟呢度,始終係人妻,但如果啱傾我唔mind private share!
作者: Whatdabeef    時間: 2020-3-9 12:19

故事發生在Sydney?
作者: whui3green    時間: 2020-3-9 12:36     標題: 回覆 17# whui3green 的帖子

地點,人物就真係唔想開得咁盡,估到都唔好開地方及人名
唔該!
作者: 小王子    時間: 2020-3-9 12:44

阿K朋友應該估到...
作者: friendho    時間: 2020-3-9 13:01

引用:
原帖由 whui3green 於 2020-3-9 12:03 發表 查看引用來源
其實經過第一次video call之後,我哋都有傾吓其他嘢,只談性都幾悶啊!
我同阿K的見面其實係因為佢小朋友的一次遊學團,阿K因為想小朋友去外國讀書,所以佢同幾個媽媽group咗一次外國英文體驗團,當阿K ...
想見識下喎,可以pm我嗎?
作者: friendho    時間: 2020-3-9 13:02

引用:
原帖由 whui3green 於 2020-3-9 12:03 發表 查看引用來源
我同阿K的見面其實係因為佢小朋友的一次遊學團,阿K因為想小朋友去外國讀書,所以佢同幾個媽媽group咗一次外國英文體驗團,當阿K ...
想見識下喎,人妻表面端莊,內裡開放,可唔可以pm我?
作者: friendho    時間: 2020-3-9 13:02

引用:
想見識下喎,人妻表面端莊,內裡開放,可唔可以pm我?
作者: benng2012    時間: 2020-3-10 21:15

師兄,我都想見識!pm我嗎?
作者: fai23    時間: 2020-3-10 21:58

等更新, 可以既訞pm埋俾我,thx bro
作者: kt42    時間: 2020-3-10 22:22

Nice, enjoy ching
作者: free_hkben    時間: 2020-3-11 03:29     標題: 回覆 17# whui3green 的帖子

可以給我欣赏嗎?thx
作者: leap20168    時間: 2020-3-11 14:02

加油,下一集等睇👍👍👍
作者: thornote430    時間: 2020-3-11 22:57

Nice story! Keep up for the good work. Wait for your update.
作者: ansonal    時間: 2020-3-12 00:29

C兄寫得好,期待part3。
作者: 825    時間: 2020-3-12 10:21

期待part3
作者: spider85716    時間: 2020-3-12 14:42     標題: 回覆 31# 825 的帖子

師兄,我都想見識!pm我嗎?
作者: lee537460    時間: 2020-3-13 12:31

師兄:你好!我都想見識!pm我好嗎?謝謝。
作者: licklickson    時間: 2020-3-14 00:20     標題: 回覆 17# whui3green 的帖子

Ching我都想,可否pm我?😉
作者: jabichan    時間: 2020-3-14 22:06

人係感情動物, 人妻人夫出軌絕不出奇, 師兄有興趣pm我大家交流下吹下水😁
作者: cok678    時間: 2020-3-15 01:38

虛擬都好好玩.
作者: cok678    時間: 2020-3-15 01:42

真人真事,值得回味.
作者: thornote430    時間: 2020-3-19 22:57

等你的Update!十卜!
作者: 天河浪人    時間: 2020-3-19 23:48

呢 D主題真係特別好   
作者: whui3green    時間: 2020-3-20 10:46

引用:
原帖由 天河浪人 於 2020-3-19 23:48 發表 查看引用來源
呢 D主題真係特別好   
主題唔特別!只係我哋唔响同一地方,冇得見面啫!
但其實佢有老公,我有老婆,肉體又唔缺,所以話題都唔係只圍繞性!

呀⋯⋯重有各位PM我的c兄,冇你email冇辨法交相呀!

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)