188Channel

標題: 分隔兩地, 但又走在一起 (Updated #514 <走甜大結局>) [打印本頁]

作者: atalla221    時間: 2020-2-5 10:34     標題: 分隔兩地, 但又走在一起 (Updated #514 <走甜大結局>)

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: mui1892    時間: 2020-2-5 11:53

好詳細喔!~~!😏
作者: Rchan0049    時間: 2020-2-5 12:04

幾正吖,睇文+幻想就會構成畫面
作者: atalla221    時間: 2020-2-5 12:08     標題: 回覆 2# mui1892 的帖子

我怕詳細過頭會悶親你地
作者: mui1892    時間: 2020-2-5 12:10

引用:
原帖由 atalla221 於 2020-2-5 12:08 發表 查看引用來源
我怕詳細過頭會悶親你地
邊度會係呢
作者: atalla221    時間: 2020-2-5 15:53

睇黎冇乜吸引力, 不過我都會繼續盡力寫
作者: atalla221    時間: 2020-2-5 15:53

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-2-5 12:10 發表 查看引用來源
邊度會係呢
多謝妳既支持
作者: sioumn    時間: 2020-2-5 16:28

樓主期待下集😀😍
作者: 小王子    時間: 2020-2-5 17:38

她年齡幾大呀?至少給她一個稱呼喇
作者: chanlin    時間: 2020-2-6 06:11

等update 👏👏
作者: taibb88    時間: 2020-2-6 06:20

我等緊你下集, 唔好停
作者: cherryreport    時間: 2020-2-6 10:49

唔悶呀,好期待呢!👍🏼👍🏼👍🏼
作者: atalla221    時間: 2020-2-6 11:26

第二集      終於相見
自第一次的PHONESEX後, 每隔幾天, 都會在傾電話時不知不覺中燃起雙方對性既慾望, 跟住就會透過PHONESEX各自自誤一番.

離開農曆新年既日子愈近, 亦代表可以見面既日子愈近.........

鎖定回港的日子, 我向她提出了一個要求 "不如妳黎接我機丫, 我訂左間酒店諗住住一晚先返屋企, 妳可以陪我嗎?"
始於都係第一次見面, 就提出一齊過夜既要求, 我都怕她會唔答應. 估唔到佢竟然比左一個咁既答案我.....

"我可以黎接你機呀, 不過我怕你見到我真人會失望.....我怕你會退貨"

聽到她咁講, 我心想"可能係妳要退我貨呢....."
就係咁樣, 雙方約定到時見面既一刻, 如果真係見到對方真人後覺得失望要退貨的話, 就禮貌地握下手, 說聲再見吧.

終於都到相見那天, 一直在機上忐忑不安, 飛機降落香港機場既一刻, 唔知點解突然間由忐忑轉為平靜, 到等行李時, 再由平靜轉為莫名既興奮, 坦白講, 仲有D硬硬地添........

係機上面, 不斷有諗到底用咩出場既形式去迎接我地第一次既見面呢? 懶神秘咁行另一邊出口丫? 定係扮哂COOL咁故作鎮定呢?

到最後, 我選擇左按自己既心情行動, 就係推住行李車, 以近乎跑出去既速度, 一支箭咁衝出去. 一衝出去, 已經見到她.....鎖定目標, 繼續狂奔到她面前.

我 : 終於都見到妳啦.........(緊張地傻笑.....)
她 : 係呀.......
就係呢一刻, 我地都不期然咁伸出手, 緊緊咁握住, 呢一下亦都係第一次真真正正既肌膚之親.....
她 : 你同我握手, 係咪代表你想退貨呀........(真的, 她眼中真的有一絲絲既淚光)
我 : 我以為妳想退貨, 所以我想捉實妳, 唔比妳走呀......
兩人相視而笑......我一手將她攬到實一實, 再向佢耳邊講 "我終於可以攬住妳啦"
跟住我地不顧在機場接機區有很多人, 我地熱烈地濕吻起黎, 柔軟而濕潤既舌頭交織著, 就好似將過去一個月的思念(淫念)一下爆發出來....

一邊親吻著, 我一邊伸手在袋裡拿出一旱買好的見面禮 - 頸鏈送比她, 她一看, 又再用那水汪汪的眼望實我, 我馬上幫她戴上, 就拖住佢向的士站快步走.

"唔該去XX酒店丫, 行西隧, 唔該"
開車後, 我們又再情不自禁咁熱吻.........

CHECK-IN完, 上到房擺好行李, 她說 "你岩岩落機, 我陪你去食野先丫"
我答左一句 "好呀"......正當佢準備轉身行既時候, 我從後攬住佢, 再用近乎係呼氣既聲音係佢耳邊講 "妳唔係講過, 好想我係後面攬住妳咩?"

她 : 係呀, 不過你肚餓丫嘛, 我地去食野先丫
我 : 好呀.........(一下就含住佢粒耳珠, 好明顯感覺到佢個身軟左一下)
她 : 唔好呀, 我耳仔同頸好敏感架....啊........去食野先啦
我 : 我依家咪食緊囉, 我要食妳........(繼續啜佢耳珠, 再用雙手係佢條頸輕掃, 同時用已經硬過鐡既陽具頂實佢屁股)
她 : 唔好啦.....啊.......我期待你咁樣攬住我好耐啦......啊.......不如去食飯先啦.....啊.......
我冇再答佢.......我只係由佢耳珠慢慢咁一路輕啜到佢條頸.....而雙手亦慢慢咁由頸用似有若無既力度輕輕咁掃佢胸前, 一掃落去, 我完全感覺到佢真係打左一個冷震......我一直啜佢條頸, 一路逐漸加多少少力由掃變左搓佢個胸, 直到.............
她 : 你可唔可以伸隻手入去大力揸我呀?
聽到咁問, 我想無人會答唔可以掛........
她那天穿了一件黑色的毛衣, 我從毛衣既底部伸手入去, 先係佢條腰度輕掃 (其實應該話係小肚腩會比較適當), 她已經開始擺動佢既身體, 同時亦感覺到佢既屁股更用力貼住我下面.
當我將手指慢慢係佢個BRA底下攝入去, 我覺得我漸漸咁實現我地PHONESEX既情節, 一諗到呢度, 我恍然大悟咁記得, 她曾經話好鍾意幻想比我好大力咁揸佢. 於是我馬上改變手法, 唔再輕輕咁黎, 我突然發力將佢成個BRA推高, 雙手緊緊咁握實佢一對36D......我開始時而用力揸, 揸到乳頭從手指間變硬, 時而好似搓麵粉咁雙手交替咁用力搓.......呢下突然變奏, 從她開始失控既呼吸聲就知道, 我知道我做對了.
正當我招咪緊佢對36D既時候, 突然感覺到下身空虛, 原本緊緊貼住既屁股向前移開了. 但不到兩秒, 我已經感覺到她的手已不安份咁掃緊我條野....."你好大好硬呀......." (她當時真係咁講, 絕無作假)
在她用手挑逗之下, 我的雙手已不甘心只停留係36D, 我都要找尋她的另一個快樂泉源........她當日下身著左一條黑色西褲.......我隔著褲差不多摸到佢下面既時候, 佢突然捉住我隻手 "唔好啦, 好醜怪呀"....我好坦白咁講, 當時我心入面閃過既第一個反應係.....她不會是只做左一部份手術既男人掛....."我怕你笑我好濕呀"......兩秒之後她說出真相...."我地係電話妳每次都同我講, 妳隻手濕哂, 我都想比妳整濕對手呀".....
她沒騙我, 真的沒有......我從她西褲外面摸到, 她真的是連西褲都濕了....."妳真係好濕, 妳連面褲都濕埋".....她一聽到, 馬上轉身同我好激烈濕吻..."我好耐冇真正做過啦"......我推佢訓落床, 再好瘋狂咁啜佢對36D, 同時伸手去除佢條褲.....

唔好意思, 先寫到這, 很快繼續........
作者: mui1892    時間: 2020-2-6 11:29

引用:
原帖由 atalla221 於 2020-2-6 11:26 發表 查看引用來源
第二集      終於相見
自第一次的PHONESEX後, 每隔幾天, 都會在傾電話時不知不覺中燃起雙方對性既慾望, 跟住就會透過PHONESEX各自自誤一番.

離開農曆新年既日子愈近, 亦代表可以見面既日子愈近.........

鎖定回港 ...
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
作者: atalla221    時間: 2020-2-6 11:30     標題: 回覆 9# 小王子 的帖子

其實我地都過左4架啦, 冇特別講係怕睇既人覺得......"頂, 幾十歲仲咁肉麻架"

好的, 第3集我會加個名比佢, 多謝你既意見
作者: atalla221    時間: 2020-2-6 11:31     標題: 回覆 14# mui1892 的帖子

多謝妳既光速支持
作者: jackywong0701    時間: 2020-2-6 12:10

支持,久旱逢甘露,一定玩得好放
作者: janchino    時間: 2020-2-6 12:11

加油。 女仔一濕到咁真係會再推高自己性慾
作者: atalla221    時間: 2020-2-6 15:57

從今集開始, 就叫她 -- Y吧
繼續.......

我用比較粗魯同快既速度除左佢條褲, 而同時間, 佢自己都將毛衣除左落黎. 呢個時候, 我終於可以睇到佢近乎全裸既身材 (因為BRA仲吊住一邊手, 仲有底褲同埋一對......襪). 我足足定眼望左佢十秒
直到佢叫我 "你唔好咁望住我啦, 咁醜怪..........定係你凈係望就夠呀" Y用兩手一邊搓自己對36D一邊講.....我馬上撲落去Y身上, 化身為一隻長舌小貓, 從額頭一直瀨到肚臍, 伸手摸一下佢條底褲, 真係可以用缺堤黎形容 (當然可能只係我見識少, 但Y真係我暫時遇見過最濕既一個). 條底濕到將佢成個妹妹既形狀現哂出黎, 所以我好容易就可以一擊即中咁按中佢粒豆.....
佢粒豆可以話係佢既呻吟聲量控制按鈕, 我只係用指甲輕掃, 佢已經發出如AV般的呻吟, 我愈摔愈快, 愈快佢就愈大聲, 摔唔夠1分鐘.........
Y : 我要你直接摔呀 (跟手自己除左條底褲).......
成個陰部就係眼前, 我哄埋去睇清楚, 我只係諗到用"好骨子"黎形容, 而且係冇任何既異味 (事後先知佢沖完涼專登坐的士去機場接我, 亦唔飲水, 儘量避免出汗同去廁所), 所以我決定手口拼用......舌頭集中係粒豆, 兩隻手指已經係陰唇上跳舞......唔使兩分鐘, Y以近乎斷氣既聲音叫出一句...."BB.....我要黎啦........." (唔好意思, 我都知道4X歲仲BB係好惡頂, 不過我都係想還原現實, 請體諒).
Y黎左, 唔等於我要停......係陰唇上跳舞既兩隻手指, 馬上衝入洞內亂闖, 又鑽又插又挖.....Y被我既手指攪到漸漸失控, 突然間, 我兩隻手指係洞內挖到內璧一個點時.......Y突然變左女高音一樣......"你挖緊邊度呀? 好舒服呀......點解我未試過既......好舒服呀........", 我知道我誤闖入了G點禁區了.....我係洞入面既兩隻手指, 既然搵到目標, 就全力在摔, 同時另一隻手指就再次偷襲豆豆, 呢招果然有效, Y唔單止變左女高音, 更加係一個會拱橋既女高音 (唔好睇少拱橋, 我之前已經講過佢有80KG架)......Y係美妙既高音及優美的拱橋襯托下黎左第二次.....

Y叫我訓低比佢攬住, 一攬住佢就開始錫我, 除我既衣褲.....直至接近全裸 (都係凈返對襪)......佢拎住我條硬哂既陽具, 佢再次同我講 "你好大好硬呀" (我再次強調, 佢真係咁講. 不過我始終覺得我同佢都係見識少而已)......
Y : 你想唔想我錫佢呀?
我 : 想, 不過唔係依家, 因為我未沖涼........
我反身將佢壓住 : 我想將佢插入妳度沖下......因為妳好多水.....
Y : 下, 仲好濕咩? (佢真係伸手去摸自己).......
我 : 我會令佢再濕........
我慢慢再用舌頭同佢粒豆接觸, 佢粒豆除左可以控制音量, 仲係一個水龍頭, 只要打開就會有水.......
我一路啜佢粒豆既同時, 一路將佢對腳拉去床邊, 而我自己亦都企左落地下.....係時候啦........我企起身, 捉住佢對腳, 硬哂既陽具係佢粒豆上輕掃.....
我 : 我冇套呀, 如果妳唔想我可以停架.......
Y : 我愛你呀......(佢講完呢句, 就自己揸住我條野移去洞口).....我想要呀.................
由於佢真係好多水, 我只要用D腰力就入左一半......我捉好佢對腳, 再一推而入盡.......
Y : FULL哂呀......你唔好郁住, 你好大呀, 我有小小痛, 你比我適應下先.......真係好FULL呀 BB.........
我 : 妳真係好耐冇做呀?
Y : 你唔信我呀? 我有成6-7年冇同真人做過, 我都係自己攪自己咋.......
我一路同佢傾, 一路慢慢咁開始抽插, 真係每插入一下, 佢都會震一下........我見佢冇再話痛, 同時亦發出強勁既呻吟聲為我打氣, 所以我愈插愈快, 仲下下都入到盡......
Y : BB I LOVE YOU TO FUCK ME..............
我一直以為飲醉酒先會突然轉CHANNEL講英文, 原來做愛中都會......
我冇諗過轉姿勢, 就一直以最傳統既男上女下插, 可以一路插, 一路咀, 亦可以睇到佢既表情變化......
我 : 我可唔可以射係妳個肚上面呀?
Y : 可以呀............
就咁樣, 我地第一次既性愛就完左...............
作者: mui1892    時間: 2020-2-6 16:25

引用:
原帖由 atalla221 於 2020-2-6 15:57 發表 查看引用來源
從今集開始, 就叫她 -- Y吧
繼續.......

我用比較粗魯同快既速度除左佢條褲, 而同時間, 佢自己都將毛衣除左落黎. 呢個時候, 我終於可以睇到佢近乎全裸既身材 (因為BRA仲吊住一邊手, 仲有底褲同埋一對......襪). 我 ...
又睇完!!!
作者: jackywong0701    時間: 2020-2-6 16:27

好enjoy吧
作者: chankoi    時間: 2020-2-6 16:42     標題: 回覆 19# atalla221 的帖子

師兄好文筆👍🏼👍🏼😂😂
作者: atalla221    時間: 2020-2-6 16:45     標題: 回覆 20# mui1892 的帖子

妳睇得咁快既.......
作者: atalla221    時間: 2020-2-6 16:46     標題: 回覆 21# jackywong0701 的帖子

這個一定啦, 多謝支持
作者: mui1892    時間: 2020-2-6 16:46

引用:
原帖由 atalla221 於 2020-2-6 16:45 發表 查看引用來源
妳睇得咁快既.......
哈哈係呀
得閒吖嘛
作者: atalla221    時間: 2020-2-6 16:48     標題: 回覆 22# chankoi 的帖子

我真係唔好意思講多謝, 係呢度文筆比我好既多如銀河沙數啦.......
作者: atalla221    時間: 2020-2-6 16:48     標題: 回覆 25# mui1892 的帖子

HAHAHA......妳連回覆都咁快既
作者: mui1892    時間: 2020-2-6 16:57

引用:
原帖由 atalla221 於 2020-2-6 16:48 發表 查看引用來源
HAHAHA......妳連回覆都咁快既
哈哈
悶死人
可唔可以去我個post支持呀
作者: 烚熟仔    時間: 2020-2-6 17:27

咁多水都無噴出黎????
作者: atalla221    時間: 2020-2-6 17:28     標題: 回覆 28# mui1892 的帖子

講多無謂, 行動最實際
作者: atalla221    時間: 2020-2-6 17:29     標題: 回覆 29# 烚熟仔 的帖子

真係冇好似AV果D咁噴喎, 可能我功夫未到家
作者: mui1892    時間: 2020-2-6 17:33

引用:
原帖由 atalla221 於 2020-2-6 17:28 發表 查看引用來源
講多無謂, 行動最實際
多謝你喎
作者: atalla221    時間: 2020-2-6 17:35     標題: 回覆 32# mui1892 的帖子

應該既 唔比面妳既支持, 都要比面妳既好相與啦
作者: mui1892    時間: 2020-2-6 17:52

引用:
原帖由 atalla221 於 2020-2-6 17:35 發表 查看引用來源
應該既 唔比面妳既支持, 都要比面妳既好相與啦
哈哈
作者: free_hkben    時間: 2020-2-7 02:29

好好的事,感受到你們的愛。
作者: cupman1976    時間: 2020-2-7 09:09

加油,期待你的更新。
作者: atalla221    時間: 2020-2-7 11:21

完左第一次, 我提出"不如一齊沖涼再去食野丫"Y : 個浴室咁細, 我地都咁大份, 唔好啦......

就係咁, 我地各自沖涼後就出去, 其實係我返香港之前就已經訂好左酒店附近的一間日本餐廳, 我地手拖手行到果間日本餐廳, 門口有幾個人正在排隊.....

Y : 香港人真係好鍾意食日本野, 都9點啦, 都仲要排隊既?
我 : 咁妳鍾唔鍾意食日本野呀?
Y : 鍾意呀 (其實之前傾電話既時候Y已經講過鍾意食日本野, 所以我先打長途電話訂呢間架), 不過算啦, 呢間我都知係好食, 不過佢的十幾個位, 依家都仲要排隊, 我怕妳坐完飛機好攰, 下次訂左位先食啦
我 : 係有D攰架, 而且岩岩仲做完咁激烈既運動 (係佢耳邊細細聲講)......
Y : 你衰囉, 人地都話食左飯先架啦, 你又咁心急 (面紅紅咁作狀打左我一下)...算啦, 我地睇下附近求其搵D野食啦.....
我 : 唔得, 我地第一次一齊食飯, 點可以求其呢......不如我試下問下有冇位啦 (佢係唔知我訂左位架)
Y : 都排緊隊啦, 你點會有位喎....
我 : 等我一陣 (我自己行入去餐廳, 拎左位, 再行出去同佢講)........."真係有位呀, 入去食野啦"
*日本餐廳就係有好處, 係訂左位既就一定準時有位, 唔係我都唔可以扮到野
Y : 點解會有位既? 你識呢間餐廳老闆架?
我 : 我同佢講, 我同妳好難得先可以見面同一齊食飯, 可能佢可憐我咪比張檯我囉
Y : 你識日文架? 個老闆係日本人黎喎......
我 : Er...........其實係我一早打返黎訂左位, 岩岩同妳講笑咋......
Y : (又用有少少淚光既眼神望住我.......女人原來真係水做架)...多謝你呀....(附送香吻一個)

食飯既過程好開心, 食物都唔錯......就唔太詳細講啦

食完飯返到酒店期間, 經過7-11

我 : 不如買D野飲返酒店丫.....
Y : 好呀.....順便.....你係咪有野要買呀?
我 : 順便買咩呀? (扮傻)
Y : 頭先你無用既野囉......
我 : 哦......我諗住一陣返到房訓覺啦, 妳......仲想要呀?
Y : (又面紅紅咁) 都係既, 我知你都好攰架.....
我 : (係佢耳邊講) 係咪無套妳唔想同我做呀? 頭先果次無用, 我覺得真係好舒服呀.....妳覺得呢? (跟手用舌頭啜左佢耳珠一下, 又FEEL到佢震左一下)
Y : 我都好舒服呀, 不過我怕你唔小心射左入去......
我 : 我唔會, 因為我想射到妳成身都係, 就好似D豬仔打印咁.....好唔好呀?
Y : 唔知......上到房你即刻沖涼訓覺

返到房間, 我地各自再沖一次涼.....當Y沖完涼出黎, 佢只係用毛巾圍住......."
Y : 我冇帶睡衣呀, 因為我以為你見到我會退貨架
我 : 我根本諗都冇咁諗過....反而我驚妳見到我會掉頭走......咁如果妳冇睡衣, 我都唔著衫陪妳啦 (我即刻除左件衫)
Y : 你唔怕凍咩?
我 : 咁我攬住妳咪大家都唔凍囉, 快D上床訓啦

Y堅持要熄哂所有燈先上床, 到我攬住佢, 我先發現佢真係連底褲都無著....
(題外話, 攬住有肉地既人黎訓, 真係好舒服架)

可能真係好攰, 我居然唔使幾分鐘就訓著左........

訓到半夜, 我突然感覺到佢對手已經將我既陽具整醒, 仲整到好硬添.....

我 : 妳訓唔著呀?
Y : 係呀.......因為......我又濕左呀......(我先發現, 原來佢攪我既同時, 另一隻手亦摔緊自己粒豆)
我 : 可唔可以比我摸下有幾濕呀?
Y : 唔好啦, 真係好濕好醜怪架.......啊.......我想要你呀......你可唔可以比我呀.....啊......
我 : 不如妳係上面丫......
Y : 唔得架, 我好重架.....我怕整親你呀.......
我 : 唔會架, 我好想睇住妳對36D搖黎搖去......
Y : 咁如果你覺得我太重你要出聲呀.....

於是Y反身坐係我上面, 再自己揸住我條硬野, 磨左兩下就坐落黎, 成條入哂......(係佢磨果兩下既時候, 我真係FEEL到佢好濕, 因為我即刻就感覺到成條野好似比水淋咁)
我 : 啊........
Y : 做咩呀? 真係好重呀.......
我 : 好舒服呀...........
Y : 我都係呀.......啊.......好FULL呀.......
我 : 我都比妳夾到好實呀

Y開發前後咁磨, 我完全感覺到佢既水已經流左好多落我度.....我伸出雙手去搓佢對36D.....佢馬上發出好強勁既呻吟聲, 而且磨得愈來愈快....

Y : BB, 好正呀.....點解你條野咁正既......啊......啊........
我 : 妳鍾意, 咁我條野以後都為妳服務丫.......
Y : 好.......呀........唔得啦.......我要黎啦......啊........
一聽到佢要黎, 我馬上捉佢伏係我度, 攬到佢好實, 再同佢濕吻, 同時再挺腰插佢 (不過由於佢真係有返咁上下重量, 所以都要好用力先得).....
直到佢既呻吟聲稍為平復. 我慢慢抽出陽具, 再起身去佢後面.......

我 : 妳唔好郁, 保持住呢個姿勢, 同埋兀高小小個PAT PAT丫
Y : 你想做咩呀? (雖然佢口中有問題, 但仍然有兀高個PAT PAT)

當佢完成動作後, 我係佢後面一下就用舌頭襲擊佢既豆豆.....

Y : 啊......啊......點解你........肯咁.......做既......啊.......
我 : 因為我愛妳......我想妳舒服........
Y : 啊........BB......I LOVE YOU........

我一直用舌頭同手去招呼佢, 佢下面已經好似瀑布咁濕.....

Y : BB.....我想你插我呀......

我係後面, 較好位置就一入而盡.......真係窄窄地........

Y : 嘩....係後面入到好深呀.......啊.......好頂呀........

我開始慢慢咁插....Y所發出既呻吟聲, 我只可以形容為驚天地 (坦白講, 我當時真係比佢嚇左一跳, 同時我真係驚有人投訴, 因為當時已經係凌晨三點幾).......

我捉住Y條腰開始加速同加大力度, 而Y亦相應咁加大佢呻吟既聲量.....

Y : 救命呀, 你真係插到我好舒服呀.......呀..........

經過一輪衝刺......我地既第二次性愛隨住我射哂係佢PAT PAT同背脊而結束.

我用紙巾為佢清理一下, 佢反轉身就再同我濕吻......

Y : 你可唔可以應承我, 以後繼續吊我呀.........
作者: mui1892    時間: 2020-2-7 11:27

引用:
原帖由 atalla221 於 2020-2-7 11:21 發表 查看引用來源
完左第一次, 我提出"不如一齊沖涼再去食野丫"Y : 個浴室咁細, 我地都咁大份, 唔好啦......

就係咁, 我地各自沖涼後就出去, 其實係我返香港之前就已經訂好左酒店附近的一間日本餐廳, 我地手拖手行到果間日本餐廳, 門 ...
👍🏻睇完
作者: atalla221    時間: 2020-2-7 11:49     標題: 回覆 38# mui1892 的帖子

師姐唔使做野架?

咁可唔可以比小小意見我, 我希望寫得更好
作者: mui1892    時間: 2020-2-7 12:05

引用:
原帖由 atalla221 於 2020-2-7 11:49 發表 查看引用來源
師姐唔使做野架?

咁可唔可以比小小意見我, 我希望寫得更好
你都寫得好好喎
作者: atalla221    時間: 2020-2-7 12:23     標題: 回覆 40# mui1892 的帖子

咁我會繼續努力
作者: mui1892    時間: 2020-2-7 12:28

引用:
原帖由 atalla221 於 2020-2-7 12:23 發表 查看引用來源
咁我會繼續努力
你重有文嗎
作者: 小小大懶蟲    時間: 2020-2-7 12:32

好有立體感,嗰晚應該唔止兩次吧。起碼都有 morning Q 呢
作者: atalla221    時間: 2020-2-7 12:34     標題: 回覆 42# mui1892 的帖子

有架, 先寫左第一日, 不過要比D時間啦

妳係咪覺得悶啦?
作者: atalla221    時間: 2020-2-7 12:35     標題: 回覆 43# 小小大懶蟲 的帖子

可以話比你聽係冇MORNING Q既............不過仲有好多Q
作者: 小小大懶蟲    時間: 2020-2-7 12:38

引用:
原帖由 atalla221 於 2020-2-7 12:35 發表 查看引用來源
可以話比你聽係冇MORNING Q既............不過仲有好多Q
好多Q係正常呀,因為佢太滿足了
作者: atalla221    時間: 2020-2-7 12:39

其實我同Y有好多野都係雙方第一次試, 我會儘力寫好, 希望你地會支持下. 不過唔支持都唔緊要, 我就當係寫回憶錄啦
作者: atalla221    時間: 2020-2-7 12:40     標題: 回覆 46# 小小大懶蟲 的帖子

我都好滿足架
作者: mui1892    時間: 2020-2-7 12:52

引用:
原帖由 atalla221 於 2020-2-7 12:23 發表 查看引用來源
咁我會繼續努力
你重有文嗎?
作者: cupman1976    時間: 2020-2-7 13:43

佢之後有無著情趣內衣引你?
作者: atalla221    時間: 2020-2-7 13:46     標題: 回覆 49# mui1892 的帖子

唔好咁心急, 比D時間寫
作者: Ida挨打    時間: 2020-2-7 14:08

師兄,好有現場感。Full的感覺,非筆墨所能形容
作者: atalla221    時間: 2020-2-7 14:21     標題: 回覆 52# Ida挨打 的帖子

多謝支持
作者: mui1892    時間: 2020-2-7 15:41

等你唷!!!!~~~~
作者: janchino    時間: 2020-2-7 15:47

其實你記得曬d 對話好正! 成件事lively 好多
作者: atalla221    時間: 2020-2-7 16:05

第二次見面之第一次向住海景造愛
其實第二次見面, 本來應該係第一次才對. 因為呢個約會早於回港前一個月就訂好, 而前面寫的第一次見面反而係臨回港前幾天才加插入去的.

由於本來是第一次的約會, 我地都好珍而重之咁一齊商量要點樣安排, 係精挑細選及考慮各方面的問題之後, 我地決定向離島出發 (因為我係已婚, 所以離島冇咀易撞到人).

我訂了一間有無敵海景既房, 因為我好希望我地可以用盡見面既時間, 所以我提議不如買埋野食, 晚餐係房入面食, 佢好同意.

一早我接左佢, 就去IFC既CITY SUPER買我地心儀既食物......魚生....鵝肝醬....魚子醬.....仲有一支細既白酒.......同埋兩個杯麵同一包薯片 (因為佢驚唔夠飽)......估唔到咁樣買一買, 埋單3千個大洋.......不過開心就可以了.

買完野就坐船入去, 船上既人唔多, 我地選左一個附近都冇人既位置坐好, 由於一排是三個位, 咁好自然我地就坐入面兩張, 將買好既東西及每人既背包放在最出的座位上, 形成一個小小的屏風.

船開了.......

Y : 你有冇掛住我呀?
我 : 有, 好掛添, 妳呢?
Y : 我都係, 不過除左你, 我仲好掛住........
我 : 妳咁多人要掛架?
Y : 唔係呀......(突然送上濕吻, 同時伸仔摸我既褲襠).....係掛住佢呀......
我 : 妳咁喊濕架, 如果我有一日唔得, 妳咪會即刻掉頭走?
Y : 唔會, 你仲有手同脷嘛.......(隻手完全無停過, 比佢整硬左)
我都唔執輸, 用手係佢條長裙岩岩陰部個位按落去.......
我 : 我隻手係咪要咁呀?
我一按落去, Y馬上"倒抽一口涼氣", 而我亦馬上嚇一跳, 我一方面怕佢會叫出聲比其他人聽到, 另一方面係.....
我 : 點解妳咁快就濕到咁既.....?
Y當日著一條淺密綠色既裙, 我一按既位置, 馬上變左深密綠色........
Y : 其實我知道今日可以見到你, 我就一直好似比蟻咬咁, 依家可以摸到"佢", 我就FEEL到自己好濕啦......係咪好醜怪呀.....我以前同其他人拍拖都未試過咁架.......(一路講, 隻手一路冇停咁摸住我條野).....
我 : 即係我可以令妳好舒服呀? (係佢耳邊吹住氣咁講, 我隻手亦都冇停落黎咁掃佢......變深色既位置亦開始擴大同愈來愈深色)
Y : 啊.....唔好呀.....啊.....一陣比人見到條裙濕左一撻就肉酸死呀......啊........
我 : 咁我停手好唔好.........
Y : 啊.....好......啊....不如你伸隻手入去掃丫.........
我即刻環顧四周, 我估計全船應該唔夠20人, 最近我地既乖客都係3行以外......我地坐最後排.......最重要係我右手邊係空無一人.....
我扮作彎身拉一拉褲腳, 跟住輕輕掃下佢既小腿, 再一直掃上去, 而佢亦都好配合咁將雙腳盡量打開....我右手既手指終於接觸到缺堤既地方, 係呢一刻, 我就好似化身做左童話故事裡那個用手指塞住堤壩缺口而救左整個荷蘭避免水浸的小男孩一樣 (唔知你地知唔知呢個童話故事呢?). 但係結局則剛剛相反......我既手指不單阻止唔到洪水, 反而令到洪水更加洶湧.......
Y : 啊.......你隻手指點解咁犀利既......啊.......你掃緊邊個位呀? 點解我自己掃唔到既.....啊.........
係Y享受緊既同時, 佢隻手亦無離開過我條褲........
唔夠3分鐘.....我突然感覺到佢隻手愈來愈大力咁揸住我條野, 另一隻手就捉實我掃緊佢既手.......
Y : 呵....唔得啦老公......我要黎呀........啊........(當然呢D說話佢係抑制到好細聲咁係我耳邊講既)

佢黎左之後, 我冇即刻停哂手, 反而繼續好輕好輕咁繼續係佢粒豆上面打圈......就好似短跑選手過終點後都要慢跑一陣咁樣......

由於船程只須二十幾分鐘, 睇睇時間, 唔夠5分鐘就要落船, 所以Y都起身去洗手間整理一下, 而我亦趁呢段時間讓心情及充了血的地方平靜一下. 當Y去完洗手間, 落船準備之際, 我發玩佢條裙個PAT PAT位都有一灘唔細既水漬.....所以我即刻將我既外套除落黎, 縛係佢腰上, 免得佢比人眼望望...............

待續......
作者: atalla221    時間: 2020-2-7 16:07     標題: 回覆 55# janchino 的帖子

深刻既就自然會記得..............
作者: mui1892    時間: 2020-2-7 16:19

引用:
原帖由 atalla221 於 2020-2-7 16:05 發表 查看引用來源
第二次見面之第一次向住海景造愛
其實第二次見面, 本來應該係第一次才對. 因為呢個約會早於回港前一個月就訂好, 而前面寫的第一次見面反而係臨回港前幾天才加插入去的.

由於本來是第一次的約會, 我地都好珍而重之咁 ...
😏😏又支持完
作者: 小小大懶蟲    時間: 2020-2-7 18:24

好羨慕,支持繼續 Part 5
作者: 烚熟仔    時間: 2020-2-7 19:10

其他人會唔會聽到水聲架
作者: cherryreport    時間: 2020-2-7 19:23

樓主:寫得好好呀,加油!💪🏼
作者: mui1892    時間: 2020-2-7 22:16

重有冇故事!!!!!!!!
作者: phantomchan    時間: 2020-2-7 22:49

恭喜樓主,寫得好吸引!可惜我就冇咁幸運!😭
作者: atalla221    時間: 2020-2-8 10:59     標題: 回覆 58# mui1892 的帖子

睇黎要比個勤功獎妳
作者: atalla221    時間: 2020-2-8 11:00     標題: 回覆 59# 小小大懶蟲 的帖子

我一個肥大叔都可以, 你都可以, 加油
作者: atalla221    時間: 2020-2-8 11:01     標題: 回覆 60# 烚熟仔 的帖子

你估落雨咩
作者: atalla221    時間: 2020-2-8 11:02     標題: 回覆 61# cherryreport 的帖子

多謝支持
作者: atalla221    時間: 2020-2-8 11:03     標題: 回覆 62# mui1892 的帖子

仲有架, 比D時間寫好D......
作者: atalla221    時間: 2020-2-8 11:04     標題: 回覆 63# phantomchan 的帖子

唔好坐係度等, 要主動出擊, 雖然運氣話黎就黎啫...........

呢度都好多師姐架
作者: atalla221    時間: 2020-2-8 13:13

去到酒店一入房, 我地都比眼前既無敵海景吸引住......
Y : 多謝老公.....間房真係好靚呀, 不過太貴啦........(又係一輪既熱吻).....
我 : 唔緊要啦, 妳鍾意同開心就好........

我地一直企係落地玻璃面對住無敵既海景熱吻......跟住我將佢個人轉向面對住出面, 跟住我從後攬實佢......

Y : 個海真係好靚..........係喎, 你識唔識游水架?
我 : 我唔止識游水, 我仲識令妳出水..........(講完呢句, 我一下就揸實佢對36D用力搓, 同時再錫佢好敏感既耳仔同頸).....
Y : 啊.....好正呀.......我地行返上床先啦, 一陣比人睇到呀........啊.......
我 : 妳可以見到人咩? 唔通妳覺得好遠果隻船上面既人會見到我地咩?...........(一路講一路伸手入佢件衫繼續尋找36D的故事)
Y : 唔好啦......我真係好驚比人見到呀.....上床先啦......啊......
我都係想同佢舒舒服服做愛啫, 所以都係勉強佢, 我就拖住佢上返床....其實都係行兩三步就到床尾, 因為呢間房就係貴在訓在床上都可以從落地玻璃欣賞180度既海景.....
Y : 不如我地沖涼先啦.....
我 : 唔好啦, 我地得一日時間咋.....(開始除佢件衫......)
Y : 你好衰架...........啊........又想啜奶咀呀?.........我粒的硬哂啦........啊.........
我 : 妳唔想我衰, 咁我停啦.........(當然係無停啦, 仲解埋佢個BRA落黎, 果日天氣好好, 陽光充沛, 所以就算係冬天, 比陽光照住全身, 覺得好溫暖........
Y : 啊準停呀........我要妳啜我個奶咀呀.......啊........
我好用力咁啜佢既乳頭, 好硬.........係呢度形容一下佢對36D.....人人聽到36D都趨之若鶩, 但係都要睇下整個配套, 坦白說, 雖然Y真係36D, 但係因為佢真係肥, 所以唔會太覺得好大....不過佢個乳頭又真係幾靚, 淺啡色, 又唔會好大粒, 乳暈亦都唔大......
我無只係陶醉係36D上而忽略左佢下半身既幸福, 係我享用緊硬奶咀既同時, 我隻右手已經係佢裙上面搜索頭先係船上留下既水痕.....可惜搵唔到, 不過舊既唔去, 新既又唔會黎......我照辦煮碗咁係隔住條裙尋找水源, 皇天不負有心人, 好快我就FEEL到令人驚嘆既水印又出現係裙上, 情況就好似鑽油台終於鑽到石油一樣............我決定速戰速決.....我一手牽起佢條裙, 見到既係一條濕到反光既深藍色有好多LACE既底褲, 透過LACE, 我隱約見到Y既泉眼(佢粒豆)正係一埋濕左既毛毛中間若隱若現咁.........又要停一停, 阻大家少少時間形容Y既陰部, Y都算多毛, 而且應該無點樣修剪過, 但係又唔會話好似亂草一堆, 佢粒豆都好突出, 因為佢只會透過摔豆黎自誤, 佢話未試過用自己既手指去插入陰道, 可能正正因為呢個原因, 佢既陰唇唔會話反哂出黎同埋仲係好靚既顏色, 雖然唔可以講係粉紅色, 但最多都係淺啡, 而佢既陰道口, 一睇就覺得好窄同埋可能真係用得唔多 (係以後既時間, 佢話因為真係好耐冇拍拖, 而之前既男朋友又只配備一條正常尺寸既棍, 所以就咁樣).
我將佢兩隻腳撐開, 依家佢著住底褲既陰部, 就完完全全對正窗外既海景, 我要展開一場海軍鬥水兵既激戰........
我一開始, 就放棄攻佢既豆, 轉而好快咁隔住底褲去"R"佢既洞口....
Y : BB, 你點知我痕架.........啊.........你"R"得好舒服.........啊.......但係愈來愈痕呀........你可唔可以伸入去"R"呀..........
我 : 好呀, 我都想睇下妳多水D, 定出面個海多水D..........
呢一刻, Y先醒起我地無關窗簾..
Y : 點解你係關窗簾......啊.......
我 : 無人睇到架.......我想同妳係陽光下玩遊戲嘛.............
Y : 啊........你想玩咩遊戲呀..........嘩.........你又挖我個G點呀........嘩.........好舒服呀.............
我 : 我只係想妳舒服就得............
Y : 多謝你呀BB........啊...........(Y開始伸手去除我條褲, 拎左我條硬哂既陽具出黎CHOK, 一邊CHOK一邊講).......BB, 你可唔可以用佢黎幫我止痕呀?
我無答佢, 我除左佢條底褲, 扶起佢去床尾, 全裸咁面向海境, 我轉身去佢後面, 輕輕咁推低佢....佢都配合我趴底再兀高個PAT PAT.......
我用條野係佢豆豆度磨...........
Y : 老公......唔好引我......我要你幫我止痕呀..........啊..........
我 : 我依家咪用不求人幫妳"R"緊囉........仲好痕咩?
Y : 我唔要你R呀.......我要你插我呀...............
我 : SORRY呀, 我誤會左.........
個左字都未講完, 我就大力一插插哂入去
Y : 嘩......真係好正呀...........
我捉住佢條腰, 頂到最盡......但係就唔郁...........
Y : 咁樣頂住好正呀BB........
佢講完呢句, 我又大力咁插佢一下就停, 又頂到最入就停左.....
Y開始不安份咁擺動佢個PAT PAT..........
Y : 老公......我求下你插我丫..........好痕呀............
我就係等佢呢句......我捉住佢條腰開始慢慢咁插, 同時輕輕咁拍打佢個PAT PAT......每拍一下, Y都會以一聲超高音既呻吟作出回應.....
我 : 老婆......妳望下出面, 我地依家好似係個海上面做愛咁呀..........
Y : 係呀......啊...啊......我未試過對住個海做愛架......啊.....多謝你呀BB..........
我開始加速.......Y亦開始加大佢呻吟既聲浪............
就係一片既啪啪聲.........Y既呻吟聲.........我既喘氣聲......幻想入面既海浪聲.........中, 我同Y居然同時去到頂峰.......亦完成我地既第一次中出.....
作者: mui1892    時間: 2020-2-8 13:17

引用:
原帖由 atalla221 於 2020-2-8 10:59 發表 查看引用來源
睇黎要比個勤功獎妳
好呀多謝
作者: mui1892    時間: 2020-2-8 13:20

引用:
原帖由 atalla221 於 2020-2-8 13:13 發表 查看引用來源
去到酒店一入房, 我地都比眼前既無敵海景吸引住......
Y : 多謝老公.....間房真係好靚呀, 不過太貴啦........(又係一輪既熱吻).....
我 : 唔緊要啦, 妳鍾意同開心就好........

我地一直企係落地玻璃面對住無敵既海 ...
我又睇完
嘩正喎,海景的酒店
作者: atalla221    時間: 2020-2-8 13:29     標題: 回覆 72# mui1892 的帖子

係呀, 日光白白對住個海做, 個FEEL就係好.....妳都試下啦
作者: atalla221    時間: 2020-2-8 13:31     標題: 回覆 71# mui1892 的帖子

要咩獎呀? 司華力腸岩唔岩.............
作者: mui1892    時間: 2020-2-8 14:14

引用:
原帖由 atalla221 於 2020-2-8 13:31 發表 查看引用來源
要咩獎呀? 司華力腸岩唔岩.............
我講下笑.............
作者: atalla221    時間: 2020-2-8 14:18     標題: 回覆 75# mui1892 的帖子

如果妳要就等我下次返香港去7-11買比妳
作者: CTAN2Y33    時間: 2020-2-8 14:19

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-2-8 13:20 發表 查看引用來源
我又睇完
嘩正喎,海景的酒店
你又心思思相去做女主角呀
作者: atalla221    時間: 2020-2-8 14:23     標題: 回覆 77# CTAN2Y33 的帖子

我排隊做綠葉...............
作者: CTAN2Y33    時間: 2020-2-8 14:27

引用:
原帖由 atalla221 於 2020-2-8 14:23 發表 查看引用來源
我排隊做綠葉...............
你可以一齊參與 更開心🤣
作者: mui1892    時間: 2020-2-8 14:28

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2020-2-8 14:19 發表 查看引用來源
你又心思思相去做女主角呀
下,我冇諗過
作者: atalla221    時間: 2020-2-8 14:28     標題: 回覆 79# CTAN2Y33 的帖子

可以排隊都好滿足啦......參與幾時輪到我
作者: CTAN2Y33    時間: 2020-2-8 14:39

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-2-8 14:28 發表 查看引用來源
下,我冇諗過
冇諗過對住個海做愛?
作者: CTAN2Y33    時間: 2020-2-8 14:40

引用:
原帖由 atalla221 於 2020-2-8 14:28 發表 查看引用來源
可以排隊都好滿足啦......參與幾時輪到我
話唔定下一個就到你
作者: atalla221    時間: 2020-2-8 14:56     標題: 回覆 83# CTAN2Y33 的帖子

幻想下可以.......
作者: cherryreport    時間: 2020-2-8 15:11

好睇啊!👍🏼👍🏼👍🏼
作者: atalla221    時間: 2020-2-8 15:16     標題: 回覆 85# cherryreport 的帖子

多謝支持
作者: cupman1976    時間: 2020-2-8 17:50

期待著你的更新,支持
作者: mui1892    時間: 2020-2-8 19:05

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2020-2-8 14:39 發表 查看引用來源
冇諗過對住個海做愛?
😏😏😏
作者: CTAN2Y33    時間: 2020-2-8 20:02

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-2-8 19:05 發表 查看引用來源
😏😏😏
唔對海 可以對住大街做都得

作者: mui1892    時間: 2020-2-8 20:34

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2020-2-8 20:02 發表 查看引用來源
唔對海 可以對住大街做都得
咁都得架
作者: 康仔226    時間: 2020-2-9 05:22

師兄,請問係咩洒店?
作者: cupman1976    時間: 2020-2-9 09:23     標題: 回覆 91# 康仔226 的帖子

我覺得係長洲華威酒店
作者: Tak0415    時間: 2020-2-9 21:10

引用:
原帖由 cupman1976 於 2020-2-9 09:23 發表 查看引用來源
我覺得係長洲華威酒店
愉景灣呀XDDDD
作者: mrfour1973    時間: 2020-2-10 07:16     標題: 回覆 93# Tak0415 的帖子

愉景灣呀XDDDD。e個位一流
作者: atalla221    時間: 2020-2-10 08:28     標題: 回覆 93# Tak0415 的帖子

對, 100分
作者: atalla221    時間: 2020-2-10 08:31     標題: 回覆 91# 康仔226 的帖子

愉景灣...........全海景房
作者: atalla221    時間: 2020-2-10 08:33     標題: 回覆 94# mrfour1973 的帖子

唔及你頭像咁一流..........
作者: hipocat    時間: 2020-2-10 09:45

有機會我都想試下對住全海景做😝人一世物一世!
作者: atalla221    時間: 2020-2-10 09:57

做完一次之後, 我地第一次一齊沖涼, 呢間酒店個浴室好得意, 冇一個明顯既浴缸, 但係沖涼既地方要落兩三級樓梯, 又岩岩係一個浴缸既深度, 更比一般酒店既浴缸大好多, 兩個人一齊浸都無問題,  而且亦都有一個大窗睇到全海景...所以淋浴之後, 我提出不如一齊浸下, 順便我幫妳按下膊頭丫......
Y圍住浴巾出去繼續欣賞海景, 我就較水準備浸浴.......

我 : 老婆BB, 放好水啦, 浸得啦
Y : 唔該哂老公.....
我先坐入去, Y就挨住我坐.......
Y : 好舒服呀, 可以一路欣賞海景, 仲可以一路浸浴, 真係好正呀......多謝老公.....
我 : 仲有人肉按摩機添呀..........
我開始幫Y按膊頭........
Y : 老公你按得好舒服呀.......你成日同人按架?
我 : 唔係呀, 不過妳成日都話膊頭痛, 所以我之前就上YOUTUBE睇下教人按膊頭既片, 學下野, 諗住有機會就幫妳按下
Y : 你好好呀, 以前冇一個男朋友對我咁好架......多.......
我知佢又想講多謝.....所以我即刻STOP佢
我 : 我同妳之間, 唔存在多謝, 我對妳好係因為我愛妳, 所以唔須要多謝......妳依家乜都唔好講, 靜靜地比我幫妳按摩, 妳再同我講咁多野, 我會唔記得點按架.....
Y : 嗯........
我好比心機咁幫佢按左成十分鐘, Y覺得好滿足......佢輕輕咁捉住我對手.....
Y : 老公, 你按得好舒服呀........(講完就帶我隻手去佢胸前).....你可唔可以幫我按下呢度呀?
我無出聲, 馬上就用手完全覆蓋住佢個胸, 用力咁將佢壓實再順時針咁轉 (就好似網上教女人自我檢查乳房有冇硬塊一樣)
Y既呼吸開始急速......."你按得好溫柔呀, 好舒服........"
我 : 殊.......我要好好幫妳檢查下.......
Y : 檢查咩呀?
我 : 睇下有冇硬塊.........
Y : 咁檢唔檢查到?
我 : 放心, 檢查過後, 無硬塊......不過有兩粒硬左既乳頭.........
Y : 喂呀....唔準笑人呀..........
我 : 我唔係講笑架, 妳自己睇下........(我雙手此時各用兩隻手指夾佢兩粒乳頭黎摔.....真係硬左)
Y : 咁都你整硬佢之嘛.........
我 : 咁妳唔好出聲, 繼續享受......
我繼續用一隻手交替咁幫佢按胸, 另一隻手係佢既毛毛上輕摸.......
Y開始輕輕聲咁......."真係好正......"
我用手指按住佢粒豆, 輕輕咁打圈.....就算係水入面, 我仍然可以好清楚咁FEEL到佢濕左.....
Y : 啊.......
我開始加快掃佢粒豆..........
Y : 啊......你真係掃得好正呀.......啊...........
得到佢既鼓勵, 我另一隻手亦加入戰事......掃佢既陰道口.......
真係無五分鐘.....
Y : 啊.....我要黎啦.............
我聽到佢咁講, 我無停手, 只係減慢速度........
我 : 老婆, 妳想唔想要呀..........
Y : 唔想..........我怕你好攰呀.........
我仲諗住展開一場浸住水, 向住海既大戰之際, Y竟然會比一個咁既答案我........
Y : 不過..........我想服侍返你呀......(Y已經擰轉身面向我錫落黎, 同時隻手亦輕掃我既陽具.........

待續.......
作者: atalla221    時間: 2020-2-10 10:00     標題: 回覆 98# hipocat 的帖子

係, 真係好正.............祝好快可以一試及玩得開心

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)