188Channel

標題: 偷食初體驗 #6 埋牙 [打印本頁]

作者: janchino    時間: 2020-1-30 17:26     標題: 偷食初體驗 #6 埋牙

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: j93175    時間: 2020-1-30 17:58

等報告。。。。。。。
作者: garykphong    時間: 2020-1-30 23:02

等,,,,,,,快啲。。。
作者: kelvinsjs569874    時間: 2020-1-31 18:01

樓主快啲出下集啦,驚你比版主ban
作者: janchino    時間: 2020-1-31 18:20

等多陣...做埋少少野就打架啦
作者: janchino    時間: 2020-1-31 19:18

過左一個月佢又再黎啦,我問佢打算住邊,可以一齊係房飲酒順便訓埋覺,咁佢竟然又無問題所以我就幫佢book 埋酒店啦。

見完面食下飯呢d 野唔講太多。之後返酒店

輪流沖涼換埋睡衣就係床上面傾計。佢個陣背住我訓左係到,咁我打算慢慢試下佢

先傾傾下順勢咁係後面攬住佢,佢無抗拒
之後就隔住衫摸佢個胸,其實佢咁瘦底估唔到都幾大波(有C) 佢只係話痕唔好搞佢
但係我停左陣,又再搓下佢,之後再大力少少渣左下佢,佢只係好細聲呀左一聲但係無反抗...我就知可以繼續深入d...

Y: 唔好搞我啦 陣間撻著左我你就死得
跟住我係佢耳邊講: 會點死呀,我又想知wo

之後突然間佢一個反身坐上我到強吻我,又嘴到耳仔到嘴到到頸...
小弟頸同耳仔都超敏感,我都即時on fire 咁起勢同佢車再除佢身上既野....

除除下摸佢底褲仔已經覺得佢好濕...仲要條底底係好似比堅尼咁側邊綁帶,之後我就一手拉走條帶,由得條底吊住另一條腿到。

佢錫錫下都越錫越低....幫我除埋 boxer 就即刻一口含落去....小弟女友麻麻地中意含所以我下面都好敏感下....我即刻忍唔住叫左聲....我就坐係到佢趴住咁含。佢由底錫我條野到頂又識啜個頭打轉咁....唔知點形容,視覺加觸感真係好正。

含左陣我驚忍唔住走火所以抱番佢起身再同佢打陣車輪,一面用手指撩佢下面....再要佢訓係床上面起勢咁強吻佢,仲脷瀨佢耳仔到勁再到佢對C 級波,起勢咁渣佢啜佢再細細力咬佢粒lin,佢即刻大聲叫左一下,摸一摸佢下面,已經濕多幾錢重。

但係我未夠皮,想慢慢錫落去用口幫佢,一面個口係佢陰蒂打轉再大力啜佢,一面一隻手渣佢個波同撩粒 Lin ...佢已經想典黎典去。啜多陣佢下面既水我就忍唔住拎住碌野瞄準插入去....仲要插都盡。佢可能太耐無搞野所以好大聲又痛又high 咁叫左出黎....我即刻用手遮住佢個嘴,但係到頭黎佢竟然係又啜又含我既手指...真係好淫。

男上女下插左陣之後我打算穩陣起見帶番個dom 先再繼續,點知佢話佢食開藥唔驚。呢個時候佢唔驚我又有咩好驚,拉佢去床邊雙腳放膊頭起勢咁打摏機咁插佢,呢個pose 會更加入既關係佢真係叫得好大聲,下面插插下都仲聽到d 水聱。

前後插左3-4個字之後我開始忍唔住我問佢射曬入去好唔好,佢話好同不停叫快d 。第一次食就可以中出真係機會難得,我聽到佢咁講即刻再捉得再肉緊D 插大力D。最後忍唔住一齊叫咁樣我就打左幾個冷震咁射曬入去啦....事後仲流左好多精出黎。可能因為無用dom又可以中出成個感覺真係high 好多。

初體驗就係咁啦,當然同佢唔係淨係得一次啦
作者: Hkwargod    時間: 2020-1-31 19:32

女友少吹,到出去玩時好快走火
引用:
原帖由 janchino 於 2020-1-31 19:18 發表 查看引用來源
過左一個月佢又再黎啦,我問佢打算住邊,可以一齊係房飲酒順便訓埋覺,咁佢竟然又無問題所以我就幫佢book 埋酒店啦。

見完面食下飯呢d 野唔講太多。之後返酒店

輪流沖涼換埋睡衣就係床上面傾計。佢個陣背住我訓左係 ...

作者: jackywong0701    時間: 2020-1-31 21:09

跟住又點呢?
作者: bemp5    時間: 2020-1-31 21:30     標題: 回覆 6# janchino 的帖子

超級爽爽, 正呀
作者: rogerrpang    時間: 2020-2-1 13:55

正喎,幾年前都有玩TINDER SKOUT,係好多女下,不過都要睇彩數食唔食到好嘢
作者: Hkwargod    時間: 2020-2-1 14:05

SKOUT真係OUT了
引用:
原帖由 rogerrpang 於 2020-2-1 13:55 發表 查看引用來源
正喎,幾年前都有玩TINDER SKOUT,係好多女下,不過都要睇彩數食唔食到好嘢

作者: rogerrpang    時間: 2020-2-1 14:12     標題: 回覆 11# Hkwargod 的帖子

後生呢代已經唔係SKOUT啦,大把選擇
作者: Hkwargod    時間: 2020-2-1 14:13

引用:
原帖由 rogerrpang 於 2020-2-1 14:12 發表 查看引用來源
後生呢代已經唔係SKOUT啦,大把選擇
IG都識到女
作者: janchino    時間: 2020-2-1 16:02     標題: 回覆 11# Hkwargod 的帖子

Out 唔 out 唔重要,有供有求就得啦
作者: janchino    時間: 2020-2-1 16:03     標題: 回覆 13# Hkwargod 的帖子

IG 我真係唔識點食到⋯有無師兄交流下
作者: Hkwargod    時間: 2020-2-1 16:07

引用:
原帖由 janchino 於 2020-2-1 16:03 發表 查看引用來源
IG 我真係唔識點食到⋯有無師兄交流下
有冇用開wechat?
作者: janchino    時間: 2020-2-1 16:21

引用:
原帖由 Hkwargod 於 2020-2-1 16:07 發表 查看引用來源
有冇用開wechat?
有呀, pm?
作者: Hkwargod    時間: 2020-2-1 16:47

引用:
原帖由 janchino 於 2020-2-1 16:21 發表 查看引用來源

有呀, pm?

你都多開v7 ar?
作者: jeamjeam1228    時間: 2020-2-2 15:30

wechat 現在反而識唔到女~好難囉! 有咩app好介紹?
作者: janchino    時間: 2020-2-2 17:24

我都係用sk***渣
作者: 中涼寒    時間: 2020-2-2 20:51

可以再分享多啲嗎....
作者: 成日好硬    時間: 2020-2-3 16:19

SKOUT超級多賓賓印印~~~
作者: janchino    時間: 2020-2-3 16:45

引用:
原帖由 成日好硬 於 2020-2-3 16:19 發表 查看引用來源
SKOUT超級多賓賓印印~~~
係多架,仲有好多問你有冇留意股市既fake account

不過都有幸識到d 有傾都計又搞到野既:

1. Y 小姐 (仲有聯絡,但係好少)
2. 人妻F (呢個係快食,仲要係lunch time 個隻,兩小時候就搵唔番佢消失左...)
3. 人妻P (婚姻有d 問題,但係同佢好好傾,床上都好夾,仲有聯絡不過應該唔會床上見啦)
4. L 小姐 (有男友,仲有聯絡,識過最大波既一個 (D/E) 仲要唔肥,約緊下一次見面)
5. V 小姐 (單身,其實都幾好傾同玩得,佢會拍片同影相引你,但係最後我自己衰太忙無咩理佢佢就block左我)

睇下有無機會再分享多D 啦....
作者: 小小大懶蟲    時間: 2020-2-3 16:46

引用:
原帖由 janchino 於 2020-2-3 16:45 發表 查看引用來源

係多架,仲有好多問你有冇留意股市既fake account

不過都有幸識到d 有傾都計又搞到野既:

1. Y 小姐 (仲有聯絡,但係好少)
2. 人妻F (呢個係快食,仲要係lunch time 個隻,兩小時候就搵唔番佢消失左...)
3. 人妻P (婚姻有d ...
Y小姐喺內地邊度架?
作者: janchino    時間: 2020-2-3 16:58

引用:
原帖由 小小大懶蟲 於 2020-2-3 16:46 發表 查看引用來源
Y小姐喺內地邊度架?
廣州既...好彩講廣東話唔係就死得 lol
作者: fathing1986    時間: 2020-2-4 02:12

想睇L小姐喎, pls share
作者: 1frankz    時間: 2020-2-4 02:20

又要想當年, QQ年代真係超級易食, 連處女都有

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)