188Channel

標題: 有無人試過去桑拿大場只淨桑同做小項目? [打印本頁]

作者: china_enter    時間: 2020-1-29 21:31     標題: 有無人試過去桑拿大場只淨桑同做小項目?

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: siew1203    時間: 2020-1-30 02:46

可以,因已收你幾百了,當然包餐飲,做採耳按手當然另計費啦哈哈。。。。。。
作者: 鮑魚雞粥    時間: 2020-1-30 11:49

好耐冇去而家大場咩價錢?
作者: siew1203    時間: 2020-1-30 19:52     標題: 回覆 3# 鮑魚雞粥 的帖子

600幾至2000都有。。。。。。
一般最多糸700至900呢埏。。。。
作者: yanking200x    時間: 2020-1-30 20:47

桑拿d女 又老又殘又貴。系d老野2⃣️世祖先會尼 d地方 掉錢
作者: 酒店失控    時間: 2020-1-30 22:29

淨桑都試過, 仲過埋夜, 收幾百。
作者: china_enter    時間: 2020-2-1 00:04     標題: 回覆 5# yanking200x 的帖子

我唔想雙中按摩,只為求hea一日
hea到夜晚 再訓大堂過夜
下午食一餐 夜晚又食一餐
悶得滯玩下手機 睇下電視 浸下水池 焗下桑拿 再沖下涼
又可以叫野飲 柯屎柯尿
最多做一次按腳 或者採耳 畀50-100代支

可以的吧?
作者: china_enter    時間: 2020-2-1 00:06     標題: 回覆 4# siew1203 的帖子

點解尖東富豪酒店間夜總會同再落一層啲骨妹係咪同一班女
作者: reddoor    時間: 2020-2-1 08:19     標題: 回覆 7# china_enter 的帖子

上大陸啦,香港發夢就有。
作者: siew1203    時間: 2020-2-1 16:36     標題: 回覆 7# china_enter 的帖子

住酒店仔
100幾蚊。。。
食埋3餐加200豹未。。。
作者: siew1203    時間: 2020-2-1 16:36     標題: 回覆 8# china_enter 的帖子

兩個行業。。。。。。。
作者: china_enter    時間: 2020-2-1 22:15     標題: 回覆 9# reddoor 的帖子

即係如果我只淨桑,在休息區休息有時間限制?跟住會被人趕走?
作者: reddoor    時間: 2020-2-2 03:09     標題: 回覆 12# china_enter 的帖子

人都癲。。。。。。。。。
作者: siew1203    時間: 2020-2-3 02:10     標題: 回覆 12# china_enter 的帖子

大陸都24小時
香港過夜睇人面色。。。。。
作者: china_enter    時間: 2020-2-3 11:46

引用:
原帖由 siew1203 於 2020-2-3 02:10 發表 查看引用來源
大陸都24小時
香港過夜睇人面色。。。。。
會唔會搵有背景人士打我?

我面皮好厚,收咁貴淨桑,起碼食佢兩餐。
作者: 雨中黃色腳指    時間: 2020-2-3 14:14

引用:
原帖由 china_enter 於 2020-2-3 11:46 發表 查看引用來源

本來見你同嗰兩件天才傾得咁過癮我都唔想出聲都唔撚想理你,你真係有本事可以煩閪到我都抵唔住頸。
阿天才,你有野問就自己去問間桑拿啦,得唔得由間桑拿答你啦,你問嗰兩件講野都一舊舊既鳩吹柒頭皮把鳩,你有冇諗過嗰兩條友咩新鮮蘿蔔皮可以幫間桑拿應承你答你任何野吖?
男人老狗堂堂正正啦,有咩要求四四六六同間桑拿問清楚,得就得唔得就撚,間野講左唔得你仲去攞著數就預左要承受後果,衰唔起柒唔起未乖乖地跟人規矩。或者唔好撚去囉,問咁多做乜撚
問問問咁撚多野問問你老母啦嘛,你同人講你好撚厚臉皮無撚用架喎,厚臉皮係咪唔撚洗埋單,人地係咪唔洗開飯唔洗出糧阿?!又要孤寒又想攞著數又無撚膽成件垃圾咁唔好撚出黎玩係屋企打飛機啦濛撚!
作者: reddoor    時間: 2020-2-3 14:57     標題: 回覆 16# 雨中黃色腳指 的帖子

青山走犯關你撚事咩,係人都知佢黐線,你咁得閒寫咁撚長答佢,係咪唔記得食藥呀,狗咬狗骨。
作者: 雨中黃色腳指    時間: 2020-2-3 15:08     標題: 回覆 17# reddoor 的帖子

好似你咁就冚家鏟啦
教人又無料,鬧人又唔識鬧,屎坑關刀無撚柒用,都無人理你仲度遂個po覆洗版,成隻狗咁乞人理下你真係好撚可憐
好囉,而家有人屌你啦有人理你啦,你係咪好興奮阿
作者: reddoor    時間: 2020-2-3 15:54     標題: 回覆 18# 雨中黃色腳指 的帖子

我屌你咪 興奮囉,死七你以前好多人仗義屌柒你隻窮老雞蟲,今日到我啦,邊到有50蚊姥姥叫呀,包真軍,乃西,好似有個叫皮群妹。
作者: 雨中黃色腳指    時間: 2020-2-3 16:02     標題: 回覆 19# reddoor 的帖子

你啲江湖閱歷係靠幻想,連屌人都係純粹幻想,無point無理據,得點幾隻字都寫到成個道友talk撚咗野咁款係度自high
無文筆無知識無內涵無腦,仲要覺得自己係世外高人,真係陰功
作者: reddoor    時間: 2020-2-3 16:48     標題: 回覆 20# 雨中黃色腳指 的帖子

問你邊度有50姥姥叫包真軍,乃西,你答咗先啦,五毒老人。
作者: 雨中黃色腳指    時間: 2020-2-3 16:52     標題: 回覆 21# reddoor 的帖子

你唔係覺得咁樣鳩作啲野出黎屈我就叫好醒咁幼稚下話?
果然我唔應該欺負既弱智既人。
作者: siew1203    時間: 2020-2-3 17:57     標題: 回覆 17# reddoor 的帖子

理西D文筆撚,文采有西用
糸堅使撚寫到天花龍鳳
大把ons, sp玩啦如甘吹得
使西成日大妈姥姥之類。。。哂氣。
作者: 雨中黃色腳指    時間: 2020-2-3 18:04     標題: 回覆 23# siew1203 的帖子

打少啲飛機啦戇鳩仔
真係咁想有人理你就出下包膠,做下掃雷,介紹下有咩野玩
成撚日就係度洗版,都無人理你仲繼續洗,你覺得咁樣好好玩咩?
簡簡單單幾行字都講撚到詞不達意,成個弱智咁,睇你就可憐啦陰功
作者: siew1203    時間: 2020-2-3 18:40     標題: 回覆 24# 雨中黃色腳指 的帖子

出埋D文采故仔托柒。。。。
好明顯得你想有人理哈哈哈哈
喔不停大媽姥姥最好玩呵呵
吊絲。。。。。。
作者: 雨中黃色腳指    時間: 2020-2-3 19:12     標題: 回覆 25# siew1203 的帖子

真係陰功,出埋精神勝利法黎打飛機
作者: 大大大大大中    時間: 2020-2-3 20:50

引用:
原帖由 雨中黃色腳指 於 2020-2-3 14:14 發表 查看引用來源
本來見你同嗰兩件天才傾得咁過癮我都唔想出聲都唔撚想理你,你真係有本事可以煩閪到我都抵唔住頸。
阿天才,你有野問就自己去問間桑拿啦,得唔得由間桑拿答你啦,你問嗰兩件講野都一舊舊既鳩吹柒頭皮把鳩,你有冇諗過嗰兩條友 ...
呢次佢講唔好正確

去桑拿,有野問,咪問櫃檯
人地會答你
問啱先幫襯
作者: 雨中黃色腳指    時間: 2020-2-3 21:32     標題: 回覆 27# 大大大大大中 的帖子

根本就係咁, 咁大間鋪打開門做生意, 有咩唔去問間鋪問啲路人喎, 問埋啲野又戇鳩
正正常常一個人想問清楚啲服務間桑那會對你點, 溶左你咩? 最都未趕你走, 無啦啦打你咩
問問問問乜撚遮, 仲要問果兩件垃圾就多撚餘啦
作者: china_enter    時間: 2020-2-3 22:02

引用:
原帖由 雨中黃色腳指 於 2020-2-3 14:14 發表 查看引用來源
阿天才,你有野問就自己去問間桑拿啦,得唔得由間桑拿答你啦,你問嗰兩件講野都一舊舊既鳩吹柒頭皮把鳩,你有冇諗過嗰兩條友 ...
一講「食多佢兩餐」,就好似挑起你神經咁。唔通啲桑拿有你份?

如果有你份(利益者),你係咪怕我咁問,會有好多人仿效,繼而損害到你嘅利益?
作者: china_enter    時間: 2020-2-3 22:07

引用:
原帖由 雨中黃色腳指 於 2020-2-3 21:32 發表 查看引用來源
根本就係咁, 咁大間鋪打開門做生意, 有咩唔去問間鋪問啲路人喎, 問埋啲野又戇鳩
正正常常一個人想問清楚啲服務間桑那會對你點, 溶左你咩? 最都未趕你走, 無啦啦打你咩
問問問問乜撚遮, 仲要問果兩件垃圾就多撚餘啦 ...
你話人垃圾就非常之無禮貌,其他會員有指名道姓罵你嗎?
作者: 雨中黃色腳指    時間: 2020-2-3 22:21

引用:
原帖由 china_enter 於 2020-2-3 22:02 發表 查看引用來源

一講「食多佢兩餐」,就好似挑起你神經咁。唔通啲桑拿有你份?

如果有你份(利益者),你係咪怕我咁問,會有好多人仿效,繼而損害到你嘅利益? ...
你問啲戅鳩小家肉酸又弱智阿戅鳩仔, 明唔撚明阿, 連嗰兩件鳩吹無料扮四條既垃圾都唔撚想理你阿你明未阿? 醒未阿? 而家連垃圾都睇你唔起阿
一千幾百都話貴咁撚多阿之阿左唔好撚學人出黎玩, 留返個錢睇醫生濛撚
人叫雞你叫雞, 個個都關心有冇靚樣有冇好服務, 你睇下你似乜, 你就淨關心追夜會唔會俾人屌, 食多餐會唔會俾人打, 根本都九唔搭八, 又要淆底又話驚俾人打, 你咁撚柒戅鳩唔好話打啦. 唔撚做你生意啦柒頭, 返去打飛機啦
作者: china_enter    時間: 2020-2-3 22:34

引用:
原帖由 雨中黃色腳指 於 2020-2-3 22:21 發表 查看引用來源
你問啲戅鳩小家肉酸又弱智阿戅鳩仔, 明唔撚明阿, 連嗰兩件鳩吹無料扮四條既垃圾都唔撚想理你阿你明未阿? 醒未阿? 而家連垃圾都睇你唔起阿
一千幾百都話貴咁撚多阿之阿左唔好撚學人出黎玩, 留返個錢睇醫生濛撚
人叫雞 ...
你依家恐嚇緊我?
我好驚啊
作者: reddoor    時間: 2020-2-4 03:43     標題: 回覆 22# 雨中黃色腳指 的帖子

你睇我敢多年有冇改名,分身,就知我唔同你隻老柒啦,羅湖封關你冇得走水貨,冇錢叫路邊姥姥你咪好大獲。
作者: 雨中黃色腳指    時間: 2020-2-4 06:33     標題: 回覆 33# reddoor 的帖子

你咁撚多年一個po都無一味靠痴鳩覆,無人理你應你仲係度自high,仲覺得自己好撚巴閉咁?
話你垃圾都抬舉左你啦戇鳩仔
作者: reddoor    時間: 2020-2-4 09:56

自問自答出嚟托柒咩,仲有呀,50姥姥企街出po有人睇咩,咪又喺寫撚完自己答返,
夠鐘食藥喇。
作者: 雨中黃色腳指    時間: 2020-2-4 10:31     標題: 回覆 35# reddoor 的帖子

真係可憐,幼稚到要靠幻想當自己精神勝利,係你自己既幻想世界入邊係咪自己好撚威,係萬人景仰既雞界KOL阿?
慳啲啦好冇?你只係一條無人理,一日到黑係度乞人關注既可憐蟲詐戇鳩仔
作者: reddoor    時間: 2020-2-4 10:42     標題: 回覆 36# 雨中黃色腳指 的帖子

青山走犯呀呀呀呀。。。。。。
作者: chicken-3-    時間: 2020-2-4 20:31

引用:
原帖由 雨中黃色腳指 於 2020-2-4 10:31 發表 查看引用來源
真係可憐,幼稚到要靠幻想當自己精神勝利,係你自己既幻想世界入邊係咪自己好撚威,係萬人景仰既雞界KOL阿?
慳啲啦好冇?你只係一條無人理,一日到黑係度乞人關注既可憐蟲詐戇鳩仔 ...
咪撚廢話啦。出黎尖東聚下囉…俏佳人又好。好時又好。咪知咩料
作者: chicken-3-    時間: 2020-2-4 20:33

引用:
原帖由 china_enter 於 2020-2-3 11:46 發表 查看引用來源

咁去大場做咩…去水立方,太陽島。一個價全包屌埋.一樣有餐飲可以訓教
作者: kitfit    時間: 2020-2-4 21:06

引用:
原帖由 chicken-3- 於 2020-2-4 20:31 發表 查看引用來源
咪撚廢話啦。出黎尖東聚下囉…俏佳人又好。好時又好。咪知咩料
好時有幾多間,地下行落去個間只做會員,想知係咪有其他幾間就咁walkin都玩得?
作者: kitfit    時間: 2020-2-4 21:08

過年前去左club uno一試 女錢1粒鐘850蚊,但坐過好幾件啲女質素都係同club angel 差不多,但就貴小小,所以應該唔會再去。
作者: reddoor    時間: 2020-2-5 03:36     標題: 回覆 38# chicken-3- 的帖子

呢d咪人話囉,老柒你唔好鳩up,去club玩,邊間都得,你話事。
作者: 雨中黃色腳指    時間: 2020-2-5 07:05

引用:
原帖由 reddoor 於 2020-2-5 03:36 發表 查看引用來源
呢d咪人話囉,老柒你唔好鳩up,去club玩,邊間都得,你話事。
你嗡乜撚遮,你訓醒未阿?
你真係好撚幼稚,我一路質疑緊你成個人無料到鳩吹廢嗡,你就叫我出黎,家下小學生拗交唔夠拗就話出黎隻揪咁阿?小學畢業未?
仲有,而家講緊你成個啲所謂閱歷都唔可信,仲想有人跟你去玩?當你去見工,個官質疑你無料,你叫人請左你咁就知咩料咁阿?你訓撚醒未阿?你當個官同你一樣咁弱智?
你每次留言我都覺得我真係高估左你所餘既智商,而家我終於確定你真係弱智既,sorry,我唔應該同情你。
作者: chicken-3-    時間: 2020-2-5 11:41

引用:
原帖由 kitfit 於 2020-2-4 21:08 發表 查看引用來源
過年前去左club uno一試 女錢1粒鐘850蚊,但坐過好幾件啲女質素都係同club angel 差不多,但就貴小小,所以應該唔會再去。
成個尖東d女都公用。係舞台有自己女。北1000。陀1800。台2200。兩個鍾。rainbow同好時頂樓都係咁既價
作者: chicken-3-    時間: 2020-2-5 11:48

引用:
原帖由 雨中黃色腳指 於 2020-2-5 07:05 發表 查看引用來源
你嗡乜撚遮,你訓醒未阿?
你真係好撚幼稚,我一路質疑緊你成個人無料到鳩吹廢嗡,你就叫我出黎,家下小學生拗交唔夠拗就話出黎隻揪咁阿?小學畢業未?
仲有,而家講緊你成個啲所謂閱歷都唔可信,仲想有人跟你去玩?當你去見工,個官質疑你 ...
老老實實啊。跳開舞。咩價單咩玩法實熟。新興金漢你叫開邊個媽咪?尖東去開邊間?rainbow兩個男大班咩名。好時頂樓帶班咩名。去過玩開點會唔知?紅門我唔識佢。但佢無論大陸玩定香港玩講既都有文有路唔係9吹。依d先叫玩女人啊!街邊食啊嬸打到長篇大論有西意思咩。送都唔撚食啦!唔係個個都咁重口味食得落啊嬸。我自己最多食30零少婦。姥姥年齡真係做大堂按腳都唔想俾佢掂到
作者: 雨中黃色腳指    時間: 2020-2-5 12:00

引用:
原帖由 chicken-3- 於 2020-2-5 11:48 發表 查看引用來源
老老實實啊。跳開舞。咩價單咩玩法實熟。新興金漢你叫開邊個媽咪?尖東去開邊間?rainbow兩個男大班咩名。好時頂樓帶班咩名。去過玩開點會唔知?紅門我唔識佢。但佢無論大陸玩定香港玩講既都有文有路唔係9吹。依d先叫玩 ...
你又邊位阿?你同我講做乜撚阿?而家我話要去桑拿咩?
你訓醒未阿?
望撚到問野果個係邊撚過未阿?
戇鳩仔搵撚埋啲幫手都一鳩樣,真係物以類聚,垃圾就群垃圾,清醒啲啦濛撚
作者: 雨中黃色腳指    時間: 2020-2-5 12:04     標題: 回覆 45# chicken-3- 的帖子

屌你地真係成棚小學雞黎,註冊四個鐘,又係0 post,得幾個鐘,哦,
睇撚哂「紅門」啲留言,覺得人地有文有路
你真係當我同你一樣咁撚弱智,真係可憐
作者: 雨中黃色腳指    時間: 2020-2-5 12:07

本來屌你班戇鳩仔都係打發我啲無聊時光
而家我發現同你班弱智講野直頭係侮辱緊我自己
作者: reddoor    時間: 2020-2-5 13:48     標題: 回覆 48# 雨中黃色腳指 的帖子

我15年註冊,出po多你九倍啦,傻柒你改名變身係人都知,果時我當你傻嘅,唔鳩睬你。你而家發癲,唔屌你就有鬼啦。
作者: 雨中黃色腳指    時間: 2020-2-5 14:01     標題: 回覆 49# reddoor 的帖子

你連acc都無換阿戇鳩仔,睇清楚先吠陰功,柒到好似你咁真係十年難得一見囉
作者: siew1203    時間: 2020-2-5 14:29     標題: 回覆 44# chicken-3- 的帖子

咁尖中babe都差唔多
港mustkara就再贵D。。。
作者: reddoor    時間: 2020-2-5 14:59     標題: 回覆 50# 雨中黃色腳指 的帖子

我未同柒碌你申請呀,禁我言啦,扣我分啦,夠鈡食藥,青山走犯呀。
作者: 雨中黃色腳指    時間: 2020-2-5 15:12

不愧係十年一遇既經典柒頭
集腦補,吹牛,分身自問自答,鬧戰答非所問,經典性崩潰發癲,小學程度IQ同EQ於一身
真係犀利,尼個論壇都已經無乜正常人,成堆騎尼怪入邊你都可以咁出類拔萃,大開眼界。
我都真係諗唔到形容詞可以形容你尼啲咁高純度既極品戆鳩仔
作者: reddoor    時間: 2020-2-5 15:16

引用:
原帖由 雨中黃色腳指 於 2020-2-4 23:12 發表 查看引用來源
不愧係十年一遇既經典柒頭
集腦補,吹牛,分身自問自答,鬧戰答非所問,經典性崩潰發癲,小學程度IQ同EQ於一身
真係犀利,尼個論壇都已經無乜正常人,成堆騎尼怪入邊你都可以咁出類拔萃,大開眼界。
我都真係諗唔到形容詞可以形容你 ...
除左青山走犯,我諗唔到形容詞形容你個柒碌
作者: chicken-3-    時間: 2020-2-6 01:02

引用:
原帖由 雨中黃色腳指 於 2020-2-5 12:04 發表 查看引用來源
屌你地真係成棚小學雞黎,註冊四個鐘,又係0 post,得幾個鐘,哦,
你真係當我同你一樣咁撚弱智,真係可憐 ...
註你媽系4個鍾咩。叫你出尖東又死狗。過番佐敦屌啊嬸啦7頭皮。香討年代我就係度啦…有無跟過藍毛團啊?
作者: chicken-3-    時間: 2020-2-6 01:06

引用:
原帖由 雨中黃色腳指 於 2020-2-5 12:04 發表 查看引用來源
你真係當我同你一樣咁撚弱智,真係可憐 ...
****1on99。出來帶你跳舞啦。咪成日屌啊嫂奶西搞到椰菜花生上腦個人彎9哂啦!我2010就係香討啦7頭

圖片附件: Screenshot_2020-02-06-01-04-59.png (2020-2-6 01:06, 295.1 KB) / 該附件被下載次數 12

圖片附件: Screenshot_2020-02-06-01-04-53.png (2020-2-6 01:06, 345.87 KB) / 該附件被下載次數 17

作者: chicken-3-    時間: 2020-2-6 01:08

你有無我高分啊?有無我資歷耐啊?番去屌姥姥啦7頭
作者: chicken-3-    時間: 2020-2-6 01:09

引用:
原帖由 siew1203 於 2020-2-5 14:29 發表 查看引用來源
咁尖中babe都差唔多
港mustkara就再贵D。。。
尖東全部差唔多。係睇下酒水帶無打折。灣仔d女都係差唔多。帆船皇子三湘都係咁上下。不過果邊一pair3個鍾。但除番開價錢一個鍾爭唔遠
作者: siew1203    時間: 2020-2-6 01:27     標題: 回覆 58# chicken-3- 的帖子

都糸個D圈子。。。
如除開計part錢糸差不多價。。
但mustkaraD房硬件正D咁。。
作者: chicken-3-    時間: 2020-2-6 06:03

引用:
原帖由 siew1203 於 2020-2-6 01:27 發表 查看引用來源
都糸個D圈子。。。
如除開計part錢糸差不多價。。
但mustkaraD房硬件正D咁。。
最大分別就灣仔大多豪華d房大。間房帶桌球枱。廁所一定獨立。
尖沙咀好多真係k房咁.房細.rainbow得兩間房帶廁所.但酒水平v仔1700第1枝第2枝1500第3枝又平幾舊。
灣仔我係三湘v仔硬掘2千蚊枝
作者: 雨中黃色腳指    時間: 2020-2-6 07:17

引用:
原帖由 chicken-3- 於 2020-2-6 01:02 發表 查看引用來源
註你媽系4個鍾咩。叫你出尖東又死狗。過番佐敦屌啊嬸啦7頭皮。香討年代我就係度啦…有無跟過藍毛團啊?
屌 你老母你地三件垃圾真係一鳩樣咁撚柒
俾人bam左仲攞出黎showoff咁撚柒得你先做得出架咋陰功,你係咪想話我聽,你係香討尼啲屎坑壇擺得夠耐就叫好威呢?你自卑到可懈到連尼啲都要攞黎威威咁陰功阿?
柒完仲堅持要覺得自己好威,我要淆你底。不過你邁得岩,見到你咁我真係有啲淆,柒到咁到可憐萬一屌撚到你跳樓,我都會良心過意唔去架,你死撚左我會好開心,我驚你臨死都摟住個老母講你俾人網上欺凌,我邆你老母陰功,有你件咁既弱智廢柴仔,成世人唯一可以威就係香討既所謂資歷同啲抄抄埋埋無人信既所謂閱歷。
你出去睇下啦,你地三件垃圾咁撚勤力覆po係無用架,無人想理你,無人信你架戇鳩,你啲所謂資歷摟撚住入棺材啦屌你 老母
作者: reddoor    時間: 2020-2-6 07:36     標題: 回覆 61# 雨中黃色腳指 的帖子

寫咁長托柒咩,一句就夠啦
青山走犯,你食撚咗藥未啊。
作者: 雨中黃色腳指    時間: 2020-2-6 07:41     標題: 回覆 62# reddoor 的帖子

所以未全世界都當你係臭四囉柒頭,仲要懶醒
作者: reddoor    時間: 2020-2-6 10:16

引用:
原帖由 雨中黃色腳指 於 2020-2-5 15:41 發表 查看引用來源
所以未全世界都當你係臭四囉柒頭,仲要懶醒
你真係好撚聽話呀柒頭老鬼,屌人寫兩句就夠啦。。。。
青山走犯,夠鐘食藥。
作者: 雨中黃色腳指    時間: 2020-2-6 10:38     標題: 回覆 64# reddoor 的帖子

因為你既智商淨係識睇兩句阿嘛,仲覺得自己好醒?
作者: reddoor    時間: 2020-2-6 10:52

引用:
原帖由 雨中黃色腳指 於 2020-2-5 18:38 發表 查看引用來源
因為你既智商淨係識睇兩句阿嘛,仲覺得自己好醒?
醒唔過你入咗青山啦,傻柒柒。
作者: 雨中黃色腳指    時間: 2020-2-6 11:02

引用:
原帖由 reddoor 於 2020-2-6 10:52 發表 查看引用來源

醒唔過你入咗青山啦,傻柒柒。
你件大陸仔一時殘體一時繁體,連用口語鬧人都唔識,係戇柒柒阿傻閪,你媽B
作者: reddoor    時間: 2020-2-6 11:25

引用:
原帖由 雨中黃色腳指 於 2020-2-5 19:02 發表 查看引用來源
你件大陸仔一時殘體一時繁體,連用口語鬧人都唔識,係戇柒柒阿傻閪,你媽B
我講嘢使撚你明呀,我當你傻仔,嬲你都冇用,不過會繼續屌你,就算你死撚咗,都會繼續屌。
作者: reddoor    時間: 2020-2-6 16:25

引用:
原帖由 chicken-3- 於 2020-2-5 14:03 發表 查看引用來源
最大分別就灣仔大多豪華d房大。間房帶桌球枱。廁所一定獨立。
尖沙咀好多真係k房咁.房細.rainbow得兩間房帶廁所.但酒水平v仔1700第1枝第2枝1500第3枝又平幾舊。
灣仔我係三湘v仔硬掘2千蚊枝 ...
師兄,真係唔同玩法,我去新興4,6,7樓都好多時自己帶酒,德興街美国城市就直頭存左幾支黑牌喺locker,有時機場免稅店買咗靚既威士忌,都係同班女出去食飯先飲,我地玩大圍互劈起碼二支黑牌,溝疏打加冰靚酒就唔好嘥啦。
通常埋單幾仟都係鈡錢 ,酒錢就唔使計,啤酒飲到嘔都喺大班送啦。
作者: siew1203    時間: 2020-2-6 17:24     標題: 回覆 60# chicken-3- 的帖子

糸,所以mustkara綜合再正少少。。
作者: chicken-3-    時間: 2020-2-7 03:56

引用:
原帖由 雨中黃色腳指 於 2020-2-6 07:17 發表 查看引用來源
俾人bam左仲攞出黎showoff咁撚柒得你先做得出架咋陰功,你係咪想話我聽,你係香討尼啲屎坑壇擺得夠耐就叫好威呢?你自卑到可懈到連尼啲都要攞黎威威咁陰功阿?
柒完仲堅持要覺得自己 ...
咪做網絡英雄啦…出黎又淆底。唔怪得唔敢出尖沙咀英雄地玩啦!番街邊屌啊嬸啦7頭。我俾人bam就係因為果陣香討好多好似你咁既7頭.又窮又無錢玩又以為自己好撚叻。忍唔住屌咪俾人bam囉傻西
作者: chicken-3-    時間: 2020-2-7 03:58

引用:
原帖由 雨中黃色腳指 於 2020-2-6 07:17 發表 查看引用來源
柒完仲堅持要覺得自己 ...
所謂閱歷。你出去問d大班識唔識我啦柒頭。我玩一晚張單夠你屌啊嬸幾個月啊窮西
作者: chicken-3-    時間: 2020-2-7 04:01

引用:
原帖由 reddoor 於 2020-2-6 16:25 發表 查看引用來源

師兄,真係唔同玩法,我去新興4,6,7樓都好多時自己帶酒,德興街美国城市就直頭存左幾支黑牌喺locker,有時機場免稅店買咗靚既威士忌,都係同班女出去食飯先飲,我地玩大圍互劈起碼二支黑牌,溝疏打加冰靚酒就唔好嘥啦。
通常埋單 ...
師弟得啦😄我30未夠係早出去玩。新興果d玩法係唔同.酒錢可以free.尖東d女街女.個場分得好少。所以係靠酒水搵錢。都係果句咸魚青菜各有喜歡.睇下果晚d朋友想咩玩法咪去邊😂😂
作者: 雨中黃色腳指    時間: 2020-2-7 07:00

引用:
原帖由 chicken-3- 於 2020-2-7 03:58 發表 查看引用來源
所謂閱歷。你出去問d大班識唔識我啦柒頭。我玩一晚張單夠你屌啊嬸幾個月啊窮西
嘩。都2020年,仲黎尼招?仲黎「如果你知我現實係邊個你一定唔敢串我」?你地垃圾三兄弟仲有啲咩幼稚下限未出架?仲想柒到幾時?
你係咁有身份地位就唔該搵幾件有料少少既打手幫你推post啦陰功,仲周圍靠痴呃啲傻閪扮一代宗師,仲要無人理過你。
你樣衰係柒就梗,影衰埋你腦中幻想啲所謂大班(大斑喎),最怕影衰仲會浦老尖既滾友咋陰功
作者: chicken-3-    時間: 2020-2-7 07:17

引用:
原帖由 雨中黃色腳指 於 2020-2-7 07:00 發表 查看引用來源
嘩。都2020年,仲黎尼招?仲黎「如果你知我現實係邊個你一定唔敢串我」?你地垃圾三兄弟仲有啲咩幼稚下限未出架?仲想柒到幾時?
你係咁有身份地位就唔該搵幾件有料少少既打手幫你推post啦陰功,仲周圍靠痴呃啲傻閪扮一代宗師,仲 ...
就黎用2蚊搭車仲咁小學雞淆底。無料就唔好做網絡英雄啦傻西。
作者: chicken-3-    時間: 2020-2-7 07:18

引用:
原帖由 雨中黃色腳指 於 2020-2-7 07:00 發表 查看引用來源
你係咁有身份地位就唔該搵幾件有料少少既打手幫你推post啦陰功,仲周圍靠痴呃啲傻閪扮一代宗師,仲 ...
剩係識係論壇吠有撚用咩…出黎見真章啦垃圾。有錢洗屌街邊姥姥😂人唔笑狗都吠
作者: 雨中黃色腳指    時間: 2020-2-7 08:08

引用:
原帖由 chicken-3- 於 2020-2-7 07:18 發表 查看引用來源
剩係識係論壇吠有撚用咩…出黎見真章啦垃圾。有錢洗屌街邊姥姥😂人唔笑狗都吠
真係陰功,扮網絡英雄嗰個,係你自己黎既。貼哂圖炫耀自己幾多積分,註冊左幾耐(仲要係香討),又係你自己黎既。阿柒頭,咁邊撚個要扮網絡英雄呢?
要玩有好多門路,去唔去亦唔洗同你交代,更加唔撚洗求你帶,好心你就慳啲唔好撚再認屎認屁。
雞圈滾友理論上都相對成熟,都唔會吹捧自己係啲咩型英帥靚正江湖大佬,萍水相逢分享野有咩好野就算,係啲「未撚成年中學未撚畢業扮大人既中小學雞」先會吹捧自己又乜又七咁扮大哥,果啲一日到黑出黎出黎既柒頭尤其如此。
阿,尼排中學停課,唔怪得你地垃圾三兄弟多左咁多時間認屎認屁囉
作者: chicken-3-    時間: 2020-2-7 08:59

引用:
原帖由 雨中黃色腳指 於 2020-2-7 08:08 發表 查看引用來源
真係陰功,扮網絡英雄嗰個,係你自己黎既。貼哂圖炫耀自己幾多積分,註冊左幾耐(仲要係香討),又係你自己黎既。阿柒頭,咁邊撚個要扮網絡英雄呢?
要玩有好多門路,去唔去亦唔洗同你交代,更加唔撚洗求你帶,好心你就慳啲唔好撚再認屎認 ...
人蠢真係無藥醫。係邊個話我新註冊先😹係咪唔識數手指啊?無讀過書?中學生最大18,9歲。你媽系我2010就係香討。8歲出去跳舞叫雞啊?講野前用下腦啦啊伯。窮唔緊要柒唔緊要。夾起條尾做人。咪衝出來柒。你玩咩女咩消費就知你生活水平係點啦!扮勁。有幾千萬會去街邊屌姥姥?真係笑撚死人
作者: 雨中黃色腳指    時間: 2020-2-7 09:13

引用:
原帖由 chicken-3- 於 2020-2-7 08:59 發表 查看引用來源
人蠢真係無藥醫。係邊個話我新註冊先😹係咪唔識數手指啊?無讀過書?中學生最大18,9歲。你媽系我2010就係香討。8歲出去跳舞叫雞啊?講野前用下腦啦啊伯。窮唔緊要柒唔緊要。夾起條尾做人。咪衝出來柒。你玩咩女咩消費就知 ...
話你柒真係無撚錯,香討出名多小學雞,而香港唔係淨係得雞版,8歲註冊好撚奇阿戇鳩仔?唔好再要你老母傷心啦,你成日俾人屌老母,不孝阿
仲有阿小朋友,唔係個個都好似你咁成個腦乜撚都無淨係識鳩吹叫雞史(吹得黎仲要無腦),淨係用叫雞去評估對手幾多身家係show緊你幾撚幼稚幾撚井底蛙架咋戇鳩仔,醒啲啦
作者: chicken-3-    時間: 2020-2-8 01:16

引用:
原帖由 雨中黃色腳指 於 2020-2-7 09:13 發表 查看引用來源
話你柒真係無撚錯,香討出名多小學雞,而香港唔係淨係得雞版,8歲註冊好撚奇阿戇鳩仔?唔好再要你老母傷心啦,你成日俾人屌老母,不孝阿
仲有阿小朋友,唔係個個都好似你咁成個腦乜撚都無淨係識鳩吹叫雞史(吹得黎仲要無腦),淨係用叫雞 ...
得我一個屌你咩傻西柒。黎黎去去都屌街邊啊嬸。男人好專一架。廿歲又係想屌1822。60歲又係想屌1822。係睇有無本事有無錢。你唔係想講屌姥姥係興趣啊😂😂😂
作者: siew1203    時間: 2020-2-8 03:29     標題: 回覆 67# 雨中黃色腳指 的帖子

你腦子進水唄。。。說你妹。。。罵你奶奶個嘴。。。講個雞巴毛線。。傻B刁毛。。。
作者: 天壇    時間: 2020-2-8 12:57

引用:
原帖由 chicken-3- 於 2020-2-4 20:33 發表 查看引用來源
咁去大場做咩…去水立方,太陽島。一個價全包屌埋.一樣有餐飲可以訓教
師兄
乜野女多,大概落樓價多少
作者: siew1203    時間: 2020-2-8 14:01     標題: 回覆 82# 天壇 的帖子

咪陀北三十幾四十幾為主
800幾。。。。
作者: devilshun1985    時間: 2020-2-8 14:32

新興陀地出街依家多數幾多,早前有大開2000...屌,唔值😅😅
作者: siew1203    時間: 2020-2-8 15:27     標題: 回覆 84# devilshun1985 的帖子

Otherwise, sp , ons everywhere if you can make it lol
作者: chicken-3-    時間: 2020-2-8 23:31

引用:
原帖由 天壇 於 2020-2-8 12:57 發表 查看引用來源
師兄
乜野女多,大概落樓價多少
30中咁上下。價錢700-800兩個場唔同價的。一樣有餐飲。
作者: siew1203    時間: 2020-2-9 00:50     標題: 回覆 86# chicken-3- 的帖子

糸咯,威尼斯之類一樣。。。

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)