188Channel

標題: 分享番同男友既平安夜,更新#6 [打印本頁]

作者: bbfriends    時間: 2020-1-26 19:12     標題: 分享番同男友既平安夜,更新#6

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 波波劉    時間: 2020-1-26 19:31

新年快樂,身體健康,恭喜發財
作者: 香煎性感的牛牛    時間: 2020-1-26 23:48     標題: 回覆 1# bbfriends 的帖子

支持你,好耐未見過咁好嘅文,喺酒店做愛望住下邊萬家燈火,有嗰種君臨天下嘅感覺,真係好正,望住靚景扑嘢,另一番享受
作者: brotheron    時間: 2020-1-27 00:14

著短裙有冇著黑絲先?
作者: 阿姆佛倫奇    時間: 2020-2-1 04:07

又可以睇返師姐既分享真係好
睇一次都會扯一次
「可惜」你同你男朋友感情咁好啦, 我地得個睇字
作者: bbfriends    時間: 2020-2-2 10:56

當我地沖完涼,各自穿上浴泡出去休息,阿軍就叫我再去窗邊睇下夜景,佢去拎啲性誕小禮物出泥,佢靜靜走向我身後,溫柔的從後熊抱我,繼而愛撫著我的身體,慢慢把我浴泡丟去床上,再繼續在窗前撫弄我雙乳,我倚靠住阿軍溫暖的胸膛,享受住佢火熱的大手去按摩住我兩個小波波,波仔被佢兩隻大手完全覆蓋搓圓㩒扁,真係好舒服。

佢手指又開始去撥弄我有少許脹凸既乳頭,又撥又夾又打圈,我兩粒小提子又開始凸起來,也是我開始敏感既時候,阿軍繼續用佢既手去玩弄我敏感既linlin,我開始嗯嗯咁想推開佢隻手,佢停左陣去拎野再埋我身,就叫我雙手扶住窗,雙腿張開抬高patpat對住佢,佢拍左我一下patpat話我呢個pose好正,之後又話只摸我對波下面已經濕到水塘咁,佢手指一探已經好易入哂去,就馬上拎佢支性誕禮物插入我妹妹內。原來佢買左呢啲玩具做禮物同我玩,佢用支假狗一插太長太粗太入,我太聲丫左一聲,雖然唔係阿軍果支,但呢支新野一頂而入都舒服左一下,阿軍將我扶直貼實窗,叫我望下條街,佢話下面啲人睇住你對lin凸哂出泥,又睇住你下面比假狗插住都不停漏水,阿軍插左支棒入妹妹度就開著左,支棒在入面又轉又震,外面掂住我粒豆豆果個位都一樣不停震住我粒豆,所以我比支棒棒都整到我個人好軟好敏感,妹妹當然不停出水,聽到阿軍話我呢個淫樣貼喺窗口比人睇哂,我都想掙扎離開阿軍離開個窗,可惜我軟到無力反抗,只有些微既力去呻吟,丫…嗯…我好痕呀…嗯…丫…我想要丫…阿軍…丫…我要呀…

阿軍無理我哀求,繼續將棒棒既度數調大,我受不了,丫…丫…丫…阿軍繼續話下面聽到哂你既淫叫聲,一望上泥睇清哂你下面插住假狗流口水,你呢個性誕小淫婦,睇見就想再扑到你企係身都無力呀!

之後阿軍就一手扯我入懷,攬實我話馬上就的你去扑死我,講完就抱起我,走到床邊就拋我落床,突然間我比阿軍既反應嚇到,我向後退到床頭就不能再退,見住阿軍上床向我爬近,佢將支棒棒抽出放在一邊,我啲水流出床單妹妹又突感空虛,阿軍馬上把我按下在床,奶我乳頭,一時啜我左波,一時鍚我右波波,又奶啜下我凸起哂既的的,佢隻手又邊會空著,已經同時捽我豆豆,佢又同時刺激住我啲敏感位,我又痕又辛苦好想要,下面水流不斷呻吟聲亦停止不了,丫…我要…丫我好想要呀…

阿軍就用手指輕探一下妹妹,話我濕到咁就知道我好想要,又用手指了了下,引我,丫…快啲入泥…嗯丫…佢都忍不住要上套大力插入,太濕令佢一滑到底,丫丫丫…好大好入好舒丫…嗯…丫…我好鍾意,丫…大力插我丫…

阿軍聽到更加起勁大力抽插,每一下都頂到好盡好入,真係好舒服,我不停咁淫叫話好正,阿軍就拎起我對腳大大力鋤我,真係好爽,除了後入咁插,就鍾意比阿軍大大力咁插到最入最深處,比我妹妹去吞噬佢支肉棒,感覺我同阿軍已經合體了,好快我都到了,我妹妹緊緊的夾實弟弟,阿軍就放下我條腿,扒在我身上攬實我鍚我,再抽動下身體,我都感覺到佢震左震一下抽射,佢抽多幾下似乎射完,我倆靜止深呼吸,攬埋一齊互相輕吻,等待佢弟弟慢慢滑出妹妹,佢就清潔一下丟棄套套,我自己都抹乾下妹妹,我穿回浴泡去拎水飲,出左太多水要補充番水份呀~哈…
作者: bbfriends    時間: 2020-2-2 10:57

引用:
原帖由 波波劉 於 2020-1-26 19:31 發表 查看引用來源
新年快樂,身體健康,恭喜發財
師兄新年快樂,性福美滿
作者: bbfriends    時間: 2020-2-2 10:59

引用:
原帖由 香煎性感的牛牛 於 2020-1-26 23:48 發表 查看引用來源
支持你,好耐未見過咁好嘅文,喺酒店做愛望住下邊萬家燈火,有嗰種君臨天下嘅感覺,真係好正,望住靚景扑嘢,另一番享受
多謝師兄欣賞,但身為女人係有種會被睇到嘅感覺,有啲驚呀~
作者: bbfriends    時間: 2020-2-2 11:00

引用:
原帖由 brotheron 於 2020-1-27 00:14 發表 查看引用來源
著短裙有冇著黑絲先?
我唔中意著絲襪,多數短裙加底就出街,除非男友叫我著先著
作者: bbfriends    時間: 2020-2-2 11:02

引用:
原帖由 阿姆佛倫奇 於 2020-2-1 04:07 發表 查看引用來源
又可以睇返師姐既分享真係好
睇一次都會扯一次
「可惜」你同你男朋友感情咁好啦, 我地得個睇字
多謝師兄支持,原來你有睇開?
哈哈,咁我唔分享咪冇嘢睇~等你唔駛得個睇字

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)