188Channel

標題: 兩夫妻,點解一定要男人主動提出性行為_(想多D女士回答) [打印本頁]

作者: sppw_wants    時間: 2018-7-19 13:58     標題: 兩夫妻,點解一定要男人主動提出性行為_(想多D女士回答)

作者: 詩~逸    時間: 2018-7-19 14:03

作者: sppw_wants    時間: 2018-7-19 14:56

作者: crazy.joker    時間: 2018-7-19 20:54

作者: Phoenix_Li    時間: 2018-7-19 22:45

作者: 蛇貴妃    時間: 2018-7-20 13:10

可能係怕醜o者
作者: sppw_wants    時間: 2018-7-20 18:13

作者: sppw_wants    時間: 2018-7-20 18:14

作者: sppw_wants    時間: 2018-7-20 18:16

作者: 蛇貴妃    時間: 2018-7-23 07:46

起碼濕o左會叫你插, 都未算最壞 :071:
可能係性格習慣啦, 我自細已經係咁, 好多o野都hold唔住, 谷埋唔出聲係會死的
只要我想要, 一定會比男友知道, 有時夜晚(當然唔會太夜, 大概都係八九點) 急call, 一係我過去, 一係佢過o黎
做個夠第二日先有心情返工 :096:
作者: ken_wtman    時間: 2018-7-23 11:19

作者: 蛇貴妃    時間: 2018-7-23 14:52

引用:
原帖由 ken_wtman 於 2018-7-23 11:19 AM 發表 https://www.188channel.com/images/common/back.gif
樓主,你都唔算好壞,我試過濕晒都話唔要,有時比插都未必做得完,中途叫停😌。
情況好似我服侍佢多啲,想要時我主動就比插下,唔like時要停即停,插多兩下就發脾氣。 ...
應該係你做o左d 令對方唔舒服o既o野, 否則我都想像唔到點解插到一半會想叫停囉:071:
作者: ken_wtman    時間: 2018-7-23 15:10

作者: sppw_wants    時間: 2018-7-23 17:01

作者: sppw_wants    時間: 2018-7-23 17:02

作者: sppw_wants    時間: 2018-7-23 17:07

作者: ken_wtman    時間: 2018-7-24 00:03

作者: 蛇貴妃    時間: 2018-7-24 07:17

哈哈哈:084: 係你唔好彩定係老婆太好彩, 想停就可以停之後老公唔敢出聲
我知道果種好酸o既感覺, 都曾經有過唔想再插o既念頭不過男友唔會準囉, 結果都係忍住
應該係同男人射完之後繼續被啜差唔多吧, 問過佢點解我忍到佢忍唔到, 佢答唔出, 我嬴o左 :098:
作者: sppw_wants    時間: 2018-7-24 12:10

作者: sppw_wants    時間: 2018-7-24 12:15

作者: ken_wtman    時間: 2018-7-24 12:25

作者: 蛇貴妃    時間: 2018-7-24 13:21

錯啦, 有d 女人真係只得一次, 應該話有三種女人, 第一種係本身o黎唔到高潮, 一種係一次, 第三種先係多重高潮囉!
我自己係第三種 :098:
不過就算係咁, 如果o黎完高潮之後立即被人好用力插或者摔, 係會好酸軟甚至有d 辛苦o架
但係又未到忍受唔到o既程度, 你地老婆可能真係誇張o左
作者: sppw_wants    時間: 2018-7-24 13:44

作者: 蛇貴妃    時間: 2018-7-24 14:13

引用:
原帖由 sppw_wants 於 2018-7-24 01:44 PM 發表 https://www.188channel.com/images/common/back.gif

師姐,有無D技術可以訓練下
唔係話無, 分兩個層次吧:084:
首先一定係"愛", 我愛我o既男人, 自自然然就算辛苦一d都會忍住比佢快樂,
都係將心比己啦, 如果自己被人撩慶o左但係無得搞肯定好唔舒服,
咁男人應該都一樣, 插到一半硬要佢停咁樣好無人性啫, 我唔會咁對佢 :096:
另一樣係調教訓練, 我好中意做奴, 男伴會訓練我服從性, 習慣o左忍耐
不過呢樣唔係人人中意, 但單單抽插o黎講酸軟麻痺果陣我發現愈縮反而愈辛苦, 因為夾埋會增加磨擦o卦
我都係迫自己放鬆, mak大d 對腳比佢插, 辛苦得o黎其實都有興奮快感嘛,
始終都係同中意o既人做愛做o既事 :093:
但係點幫到你老婆, 呢個真係答唔到你
作者: arsaken    時間: 2018-7-24 14:16

作者: arsaken    時間: 2018-7-24 14:18

作者: sppw_wants    時間: 2018-7-24 15:57

作者: 蛇貴妃    時間: 2018-7-25 08:21

引用:
原帖由 sppw_wants 於 2018-7-24 03:57 PM 發表 https://www.188channel.com/images/common/back.gif

多謝師姐比意見及分享心得,我和老婆是恩愛的,但對性放面比較怕醜,但佢都很樂意配合我的需要,
我們間中都會討論,我成日同佢講而家唔玩多D花樣第日老左就後悔,兩個人難得一齊緊係要好好享受. ...
呢個o岩, 咩都應該試o下
我同我唔係老公只係男朋友o既男人都會久唔久討論, 床上我想要係d咩, 佢想要係d 咩, 有時淨係口頭上討論都好興奮, 已經係情趣
講o下講o下就會開始搞起o黎:071:
作者: sppw_wants    時間: 2018-7-25 10:32

作者: sppw_wants    時間: 2018-8-1 12:32

作者: wkm68    時間: 2018-8-2 08:48

我嗰个從沒試过主动,仲要十次有五次話唔舒服或攰,到現在4年未同佢做过,以後都有可能同佢再做,以前一盒套一年都用唔晒,kiss 一陣就甩咀,真的好有引
作者: 蛇貴妃    時間: 2018-8-2 09:25

引用:
原帖由 sppw_wants 於 2018-8-1 12:32 PM 發表 https://www.188channel.com/images/common/back.gif
昨晚又無得做:043:
:084:點解o既?
我成身散晒lu
作者: sppw_wants    時間: 2018-8-2 12:31

作者: sppw_wants    時間: 2018-8-2 12:32

作者: ken_wtman    時間: 2018-8-2 16:04

作者: wkm68    時間: 2018-8-3 09:46

引用:
原帖由 sppw_wants 於 2018-8-2 12:32 PM 發表 查看引用來源  

咁你點解決:028:
初期梗係打飛机,耐左就大陸Q Q揾到个,食左一年,分手後又係香港有一件,依家keep住一个礼拜一Q

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)