188Channel

標題: 女仔想問男主 [打印本頁]

作者: Esby    時間: 2018-5-29 08:47     標題: 女仔想問男主

作者: 零月龍    時間: 2018-5-29 16:15

作者: arsaken    時間: 2018-5-29 16:26

作者: 宇宙浪漫的駱駝    時間: 2018-5-29 17:19

作者: stocksmonster    時間: 2018-5-30 13:25

作者: BL131    時間: 2018-5-31 09:22

作者: BL131    時間: 2018-5-31 09:23

作者: 超級藍色救星    時間: 2018-6-1 00:54

回覆 7#  BL131 的帖子

師兄 大家一樣選擇喎
野外露出
作者: 浪漫達人、    時間: 2018-6-1 13:20

作者: 321miki    時間: 2018-6-2 20:43

真空加短裙行街夾住震旦
作者: 超級藍色救星    時間: 2018-6-5 15:43

引用:
原帖由 浪漫達人、 於 2018-6-1 01:20 PM 發表 http://www.188channel.com/images/common/back.gif
學我調教我呢隻女奴咁!好唔好?
師兄 E度都見到你  連女奴你都有:071:
幾時帶出嚟一齊玩呀:122::122:
作者: 蛇貴妃    時間: 2018-6-15 14:35

唔係男主, 不過係非常喜歡被凌辱o既女奴:036:
始終理解唔到phone同text 點解咁好玩, 我真係一d興趣都無, 性愛梗係要現場先有feel 嘛
只係look到打pat pat先入o黎吹下 :097:
我會想我o既男主利誘我, 要o係一定o既條件之下捱完打先可以被插有得爽
比如打o既過程唔可以郁, 唔可以叫出聲, 或者要忍夠幾多籐etc
試過兩三次, 嚴格肅靜, 20-25籐, 好痛好辛苦, 但之後再做愛超正
可能真係no pain no gain:098:
作者: iyarashiinoyaro    時間: 2018-6-17 16:55

前放震蛋後放串珠,頸帶狗帶,身寫淫賤字然後唔著內衣只著背心短裙出去油麻地企街,有人問價你即刻跪低比張身份證佢,話你比返錢佢乞佢當你狗咁拖行去佢想去用你既地方,一個鐘內任佢同任何人點用就點用,隨便拍片留念或放上網。

夜晚七點開始到第二日早上一直不停遁環咁做。

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)