188Channel

標題: 遺言 >> 食言 >> 依然.. [打印本頁]

作者: roland22    時間: 2017-11-29 20:42     標題: 遺言 >> 食言 >> 依然..

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: IBOWAH    時間: 2017-11-29 21:21

作者: mk20071    時間: 2017-11-29 23:17

作者: carlyma06    時間: 2017-11-30 00:38

回覆 1#  roland22 的帖子
感謝你一直的付出.  謝謝.
作者: carlyma06    時間: 2017-11-30 00:48

回覆 4#  carlyma06 的帖子
真係好壞的消息! 你抖抖再番黎啦))))
作者: faybow    時間: 2017-11-30 04:37

no, please don't go...
作者: Deandong2    時間: 2017-11-30 07:09

多謝你一直的付出!:emoji_32:
作者: bfans2001    時間: 2017-11-30 09:40

感謝你一直的付出.  謝謝.
作者: STEEL71    時間: 2017-11-30 10:20

感謝你一直的付出 , 無言感激
作者: carlyma06    時間: 2017-11-30 11:05

以前的下載模式,是否蝸牛式要看廣告的? 唔好啦 "
作者: 蓮霧捕手    時間: 2017-11-30 11:51

Thank you so very much for your work and efforts.
作者: June4    時間: 2017-11-30 14:32

無言感激 !!!!! 多謝....
作者: theflight    時間: 2017-11-30 16:22

作者: mctimes    時間: 2017-11-30 22:10

多謝你一直既付出,google drive真係無敵!講真,如果你走咗之後,要我用啲咁舊既方法同website download,我明白有錢賺同攞多啲空間既好處,不過我唔會用,因為果D website 有 木馬程式,係外國出晒名專攞私人資料。最後!希望你有時間得閑既話,放一兩套我都好開心!
作者: JaneNedTsui    時間: 2017-11-30 23:40

真的唔捨得你走。你放的google drive實在很棒,又快又沒有廣告又沒有病毒,希望你能繼續的為我們提供這個無私的服務。
我不明白為什麼其他人不跟你一樣用google drive呢?

非常感謝你!
作者: carlyma06    時間: 2017-12-1 01:14

越來越down了 !
作者: carlyma06    時間: 2017-12-1 01:16

越來越down了!
作者: norton323    時間: 2017-12-1 02:21

真係好多謝你無私的分享,確實係我地重大的損失,真的希望你休息下能夠再回來分享
作者: marktai3    時間: 2017-12-1 03:54

感謝roland22的無私分享.無限感謝.希望你早日歸來.再見.
作者: lindalaw    時間: 2017-12-1 10:20

剛加入這好地方不久,閣下便要歸隱,真是可惜。Google drive 比起其他真是超好用。期待閣下早日回歸,為大家服務。
作者: vaniw    時間: 2017-12-1 12:10

作者: taktakb0313    時間: 2017-12-1 12:41

作者: carlyma06    時間: 2017-12-1 13:08

回覆 20#  lindalaw 的帖子
我都係!
作者: 355548466    時間: 2017-12-1 17:42

感謝你一直的付出 , 無言感激
作者: goops    時間: 2017-12-1 23:37

please dont go......i love ur google drive downloading. even my grand parnters know how to download with the easiest way.

please dont go!!
作者: etohnet    時間: 2017-12-2 09:16

作者: ca390a    時間: 2017-12-2 09:19

Google drive真係無敵!非常多謝你一直既付出!
作者: robertkcheng    時間: 2017-12-2 15:41

無言感激 !!!
作者: opensalt    時間: 2017-12-2 20:14

你要離開此地,一定有你原因。但對於我這Fans來講,極度失落沒有你發表下載。唉~如有新去向,可否告知pm。此地不留人,自有留人處。或者真的太疲倦休息也是對,但可以的話,請回來。有我地一羣忠實Fans等侯你的。你發表過任何的,已經全下載了。謝謝你一路的分享,真心你再捲土重來^O^ 無言感激
作者: 享受性的人    時間: 2017-12-2 22:03

早去早回...等你ar...
作者: carlyma06    時間: 2017-12-2 22:32

如有新去向, 請PM通知, 萬謝.
作者: carlyma06    時間: 2017-12-3 09:36

未試過因別人"食言"而開心, 多謝多謝! :036:
因為你我睇埋 唐心3  

作者: lindalaw    時間: 2017-12-3 16:27

Welcome back
作者: IBOWAH    時間: 2017-12-3 16:38

作者: 烏咪    時間: 2017-12-3 17:49

感謝你一直的付出.  謝謝.
作者: opensalt    時間: 2017-12-3 17:50

你的食言=我地喜訊。支持你
作者: aussieman    時間: 2017-12-3 18:44

引用:
原帖由 roland22 於 2017-11-29 08:42 PM 發表 真係對唔住大家, 多謝你們一直的支持及鼓勵.. 我想我係時候要正正式式收一收下, 盡量都不再發新貼, 黃金時段節目做完誇X代後就會慢慢地徹退, 舊貼如有連貫性的, 都會繼續更新, 直到結局為止..
之後時間.. 就要交 ...
感謝你嘅付出!靜待你隨時歸來!
作者: carlyma06    時間: 2017-12-3 19:15

今日全日心情都好好
作者: eddieli12002    時間: 2017-12-3 20:54

支持大大繼續食言:036:
作者: faybow    時間: 2017-12-4 03:08

welcome back, so happy today.
作者: heunglingchoy    時間: 2017-12-4 05:19

Thank you very much for not leaving us..... Thank you for all your good job!
作者: roland22    時間: 2017-12-4 06:05

但我諗我都只係留多個半月左右時間, 等溏心3做完後依然都係會走, 
個場就交返比老兄 7690_org 慢慢玩慢慢洗..:005:
作者: Summer22    時間: 2017-12-4 08:19

回覆 42#  roland22 的帖子偶然發現呢度, 你用 Google Drive 同 Mega 實在勁正啦。好感激你無私的分享。Many Thanks!!!希望你會再度心軟啦。
作者: lindalaw    時間: 2017-12-4 10:42

引用:
原帖由 roland22 於 2017-12-4 06:05 AM 發表 但我諗我都只係留多個半月左右時間, 等溏心3做完後依然都係會走,  個場就交返比老兄 7690_org 慢慢玩慢慢洗..:005:
我都希望你再回心轉意,繼續發揮 google drive 的威力。各有各做,希望閣下繼續留下。
作者: carlyma06    時間: 2017-12-4 12:18

引用:
原帖由 roland22 於 2017-12-4 06:05 AM 發表
但我諗我都只係留多個半月左右時間, 等溏心3做完後依然都係會走,
個場就交返比老兄 7690_org 慢慢玩慢慢洗..:005:
各有各做啦.   點解要我地慢活? :002:
頂天立地,頂住,好唔好?
作者: Xman2017    時間: 2017-12-4 12:25

好想你繼續Posttv資源同 7690_org互補
作者: carlyma06    時間: 2017-12-4 12:26

引用:
原帖由 roland22 於 2017-12-4 06:05 AM 發表
你唔留,我都唔留:043:. 在(唐3, 月桂樹西裝店)後走. :016:
作者: carlyma06    時間: 2017-12-4 12:34

都唔介意睇廣告, 免費野預左係咁,但那些慢down成日斷線, 最惡劣時要用幾日down一集, 好乞人憎的.
作者: crash_china    時間: 2017-12-5 07:10

引用:
原帖由 Xman2017 於 2017-12-4 12:25 PM 發表
好想你繼續Posttv資源同 7690_org互補
補7690_org娘親? 叫佢咪7洗版.
作者: Tulio    時間: 2017-12-5 09:04

作者: carlyma06    時間: 2017-12-5 09:51

引用:
原帖由 Tulio 於 2017-12-5 09:04 AM 發表

互乜野補!佢嗰啲只係轉貼人地, 洗版為賺錢, 呢度啲係自家製作, 真心服務版友, 咁都唔識分?
賺錢? 無所謂的, 自由地方,應各有各做. 而家佢係煩到精英意興闌珊要走, 那就係損害眾人選擇權和樂趣,我堅嬲:046:

我巳出言去挽留Roland22很多次, 到最後只有尊重和感謝他的付出. 我可以點/會點? 就係由昨日(04-Dec-2017)起拒絕一切7690_org所有提供的post.

山頭主意十分可惡! :137:

作者: Tulio    時間: 2017-12-5 10:32

作者: carlyma06    時間: 2017-12-5 10:59

回覆 52#  Tulio 的帖子             不守版規?可否詳細點?  各有各做,都容不下是甚麼地方? 我知道你很資深, 但新丁也可有自己的睇法的.

再看看發帖版面, 若只得 7690的帖, 這根本沒有吸引力, 也不健康.

作者: Utopian1997    時間: 2017-12-5 11:48

作者: carlyma06    時間: 2017-12-5 12:00

回覆 54#  Utopian1997 的帖子

同意.  一切都返唔到轉頭. 我接受唔到劣幣驅良幣. 
作者: carlyma06    時間: 2017-12-13 20:01

個人 希望溏心3唔會完結.
作者: Utopian1997    時間: 2017-12-13 22:10

作者: carlyma06    時間: 2017-12-13 23:40

黎明不要來

https://www.youtube.com/watch?v=tk7MZlMkSrA

作者: milkonline    時間: 2017-12-17 11:59

本人其實是一個不懂說話及甚少說話的人,
進入uwants這個大家庭資歷尚淺,
看見roland22無私的付出及分享,
心中感到roland22是一個不可缺少及難得的人,
本人感覺他一個人孤身作戰身心會好疲累,
只要大家間中分享一下資源以減輕roland22壓力,
我相信roland22會留下來和大家一起付出分享,
以上只是我個人認為說得不對請見諒謝謝!

作者: carlyma06    時間: 2017-12-17 12:18

引用:
原帖由 milkonline 於 2017-12-17 11:59 AM 發表
本人其實是一個不懂說話及甚少說話的人,
進入uwants這個大家庭資歷尚淺,
看見roland22無私的付出及分享,
心中感到roland22是一個不可缺少及難得的人,
本人感覺他一個人孤身作戰身心會好疲累,
只要大家間中 ...
同意.

Roland22的確是辛苦的.. 他身體不適, 都去D帖到"請假" !  那麼用心,去邊到搵 ?! :036:

作者: norton323    時間: 2017-12-18 03:06

如此用心來服務版友,真的沒幾人,我們只能默默的支持roland22版主

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)