188Channel

標題: 女問女,SP [打印本頁]

作者: 床下熱情的飛滋    時間: 2017-11-26 06:30     標題: 女問女,SP

作者: 床下熱情的飛滋    時間: 2017-11-26 10:56

作者: 拉斐爾    時間: 2017-11-26 14:35

作者: 床下熱情的飛滋    時間: 2017-11-26 15:23

作者: 拉斐爾    時間: 2017-11-26 15:59

作者: ckckckc    時間: 2017-11-27 11:43

作者: 蛇貴妃    時間: 2017-11-28 06:31

我嘛, 都係相信現實世界多d, 網上太多假o野,  
好耐之前唯一一個係朋友o既朋友咁樣識o既, 開頭都無諗過, 只係幾靚仔又o岩傾,
愈傾愈熟之後講咸濕o野, 跟住先大佢敢唔敢真做, 敢唔敢真係sm 我, 咁就開始o左囉
不過呢個遊戲我諗都唔係好o岩我, 後來好似有少少鍾意o左佢, 成日會掛住果種,
床上面係好夾, 但其他相處上我諗未必, 除o左幾靚仔 :096:
之後下定決心講清楚, 無再同佢做lu, 亦都唔開心o左一排, 但長痛不如短痛,
我亦唔想自己男朋友係由性伴/ 一夜情咁開始...  
可能女人同男人唔同, 男人性同愛可以分得好開
果個之後, 我都無再搵過sp
作者: 床下熱情的飛滋    時間: 2017-11-28 16:14

作者: moliu1    時間: 2017-11-29 23:48

引用:
原帖由 床下熱情的飛滋 於 2017-11-26 06:30 AM 發表 http://www.188channel.com/images/common/back.gif
除uwants 邊到可以搵到SP?
點解要搵sp?
有冇諗過係現實搵?
作者: BL131    時間: 2017-12-5 22:55

作者: MarkYuen    時間: 2017-12-9 15:40

作者: tedbb    時間: 2017-12-12 17:47

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)