188Channel

標題: Lin頭大細 [打印本頁]

作者: Pinkybinbin    時間: 2017-11-4 04:04     標題: Lin頭大細

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 花尾仔    時間: 2017-11-4 07:29

一定喜欢敏感又硬,大細就睇嗰人
作者: 奔放的小男人    時間: 2017-11-4 09:03

作者: angelking89    時間: 2017-11-4 11:33

作者: 10022    時間: 2017-11-4 16:57

我啜過好多女人lin lin , 自己老婆粒lin lin 係適中 , 而SP個粒lin lin 又大 , 一啜就即硬 , 我最鍾意 , 有手感又有口感 , 有D女人粒lin lin 好細粒 , 又有D女人粒lin lin 係凹晒入去 , 又啜返粒lin lin 出來。
作者: yanrui888    時間: 2017-11-4 17:53

易敏感就系好奶头
作者: 哈囉活潑的小馬    時間: 2017-11-4 18:17

好事丫
作者: 文楓    時間: 2017-11-4 22:58

作者: tommykwan2000    時間: 2017-11-4 23:13

作者: FARM1615    時間: 2017-11-4 23:24

作者: snakeon    時間: 2017-11-9 00:29

I like
作者: 男人魅    時間: 2017-11-9 14:24

作者: sun_hk    時間: 2017-11-9 15:59

最緊要有反應!
作者: bigboy0511    時間: 2017-11-12 14:07

作者: wing4    時間: 2017-11-13 10:27

我勁like 大Lin 越大越黑越正 諗下都硬
作者: willywong888888    時間: 2017-11-13 19:10

不用為外表自悲啊,我試過有條女只有 A Cup ,乳(雲)頭是超超超大那種,最初我跟她一起,她都裝假9,用一些大墊的 Bar BAr,上床幾次之後,適逢冬天,我提議她在厚衫底下不要載 Bar ,她一試就愛上了,之後每逢跟我外出都不戴 Bar,好舒服,自信心爆發了
作者: willywong888888    時間: 2017-11-13 19:23

以"行動"代替只以外表跟男友相處會來得更好、更長久。例如我上面所說,可以的話跟他出外盡量不戴 Bra Bra,甚至底底。有時提議座巴士上層最後一排為佢口交。戲院看戲時,捉他的手放在妹妹上,主動拉開底底側邊再推佢中指插入去,等等等等。包保佢永遠是你的。
作者: francis852013    時間: 2017-11-13 23:40

鍾意架,有反應嘛
作者: samsonwong1112    時間: 2017-11-16 10:53

唔會, lin 大先易吸引男人
作者: anakinskyer    時間: 2017-11-17 22:15

我鐘意你粒又大又pink既lin頭, 哈哈XD
作者: 七擒七縱    時間: 2017-11-22 16:27

回覆 1#  Pinkybinbin 的帖子
我喜歡lin頭細呀,有沒有相片看
作者: 40uncle    時間: 2017-11-24 12:45

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)