188Channel

標題: 有幾多男人覺得奶西係享受呢?? [打印本頁]

作者: anaanaana    時間: 2017-6-8 15:14     標題: 有幾多男人覺得奶西係享受呢??

作者: newjimmmy    時間: 2017-6-8 17:22

作者: angelking89    時間: 2017-6-8 18:57

作者: 花尾仔    時間: 2017-6-8 18:57

女俾舔會肉體舒服同有高潮,男人係心靈上满足大男人心態,令女人有高潮係多數男人都想,有性趣大家交流吓
作者: kc2508    時間: 2017-6-9 00:56

回覆 1#  anaanaana 的帖子
我係男,咁我享受奶既過程, 因為係享受性愛男女都需要投入
作者: 快快好快    時間: 2017-6-9 08:58

作者: becona    時間: 2017-6-9 09:37

作者: pennyho1980    時間: 2017-6-9 11:01

我都好享受奶對方, 係對方雙腿之間感受對方身體扭動, 感覺好特別, 尤其是用力夾實自己個頭又再放鬆, 等待下一次再夾實.  

咁你享受男人奶你還是女人奶你多D?
作者: wtfman198XX    時間: 2017-6-9 11:26

我都好享受奶對方。。見住成身體摟動既反應。。夾實我個頭我會仲high..之後做會更投入更硬。。哈。。by the way我今日放假呀。。有無興趣試下
作者: KTSEX    時間: 2017-6-9 20:10

作者: Byat    時間: 2017-6-10 10:31

作者: kk1510    時間: 2017-6-10 10:41

我都鍾意,我鍾意公平d,大家都要有享受
作者: badgirl9    時間: 2017-6-10 12:29

作者: 10022    時間: 2017-6-10 13:56

我非常喜歡幫女人奶西。, 尤其女人捉著我個頭㩒落個西度 , 仲要叫我幫佢奶。呢種方式我會好興奮 , 更加落力去奶。
作者: @@rroo    時間: 2017-6-10 14:49

作者: 快快好快    時間: 2017-6-10 16:21

作者: hunter72    時間: 2017-6-10 18:27

最愛69,最好女方直接吹奏到口爆(她可以吹幾耐我就會吸啜舌戰幾耐),再接再勵,下一場攻勢。
作者: X-Rex    時間: 2017-6-11 09:06

奶到對手出哂水,啜粒豆豆啜到佢硬,輕輕力咬陰唇再用脷鑽入去...依d野始終係互動,見到對方high自己會更high
作者: coolalakeith    時間: 2017-6-11 10:12

我喜歡幫女奶
作者: sampredule    時間: 2017-6-11 17:52

作者: cunncunn    時間: 2017-6-12 10:20

我鐘意 69 的~ 我鐘意奶西的~ 我見到女人舒服~ 我就好淫~ 只要另到舒服~ 邊度都會奶…
作者: 焗住拍拉圖    時間: 2017-6-12 17:23

我陽痿 ,只能奶西, 非常享受幫女奶

現女友超過4年, 唔係奶西勁都維繫唔到, 我次次奶到佢潮吹的, 無吹水
作者: badgirl9    時間: 2017-6-12 18:31

作者: ken_wtman    時間: 2017-6-13 11:24

作者: Dawe    時間: 2017-6-13 12:02

女方唔ENJOY 男方都唔會ENJOY
作者: 嘉蒂    時間: 2017-6-13 15:12

超ENJOY~~男友都好鐘意幫我奶~~我都會幫佢含~~
由啜豆豆, 到慢慢奶去穴穴..會越來越多水水~~嗌到唔停超舒服~~
BF通常奶到咁水下見我好HIGH就一野插入去...會特別硬的~~大家都享受
作者: Dawe    時間: 2017-6-13 16:13

引用:
原帖由 嘉蒂 於 2017-6-13 03:12 PM 發表 http://www.188channel.com/images/common/back.gif
超ENJOY~~男友都好鐘意幫我奶~~我都會幫佢含~~
由啜豆豆, 到慢慢奶去穴穴..會越來越多水水~~嗌到唔停超舒服~~
BF通常奶到咁水下見我好HIGH就一野插入去...會特別硬的~~大家都享受
咁你男友就好 2個都enjoy 我個個唔鐘意我奶
作者: badgirl9    時間: 2017-6-13 18:16

作者: ken_wtman    時間: 2017-6-13 18:48

作者: 小姐你好正    時間: 2017-6-14 20:48

引用:
原帖由 becona 於 2017-6-9 09:37 AM 發表 http://www.188channel.com/images/common/back.gif
其實好視乎對方既技巧。。

岩岩有經驗既時候有d抗拒,真心覺得尷尬兼核突。當時乜都唔識,以為成件事就係攬下錫下摸下,然後俾對方做到射左就完事 (我第一個男人的確就係咁—_—") 無端端要我將自己最私密既地方俾 ...
完全認同你既講法,技巧係好緊要~要適當咁運用舌頭對陰核啜吸既節奏~師妹試過奶既同時指插高潮嗎?
作者: moliu1    時間: 2017-6-15 02:36

引用:
原帖由 becona 於 2017-6-9 09:37 AM 發表 http://www.188channel.com/images/common/back.gif
其實好視乎對方既技巧。。

岩岩有經驗既時候有d抗拒,真心覺得尷尬兼核突。當時乜都唔識,以為成件事就係攬下錫下摸下,然後俾對方做到射左就完事 (我第一個男人的確就係咁—_—";) 無端端要我將自己最私密既地方俾人伸個頭埋去「研究」,點都覺得唔自在,可能男友都feel到,所以都舔一陣整濕左就算。

後來遇到個好好既Sp,先教識我 enjoy成件事
咁個sp點教識你enjoy呢樣野?
作者: francis852013    時間: 2017-6-17 01:16

試過奶過D西又多汁又甜,真係好好味....

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)