188Channel

標題: 你地有冇玩開玩具架?? 不如一齊討論一下啦~ [打印本頁]

作者: 是9但啦    時間: 2017-4-10 19:19     標題: 你地有冇玩開玩具架?? 不如一齊討論一下啦~

作者: ken_wtman    時間: 2017-4-10 23:37

作者: 等你來_我    時間: 2017-4-11 07:02

作者: 是9但啦    時間: 2017-4-11 12:33

作者: 是9但啦    時間: 2017-4-11 12:34

作者: Sadsadboy    時間: 2017-4-11 13:22

作者: motousum2016    時間: 2017-4-11 18:43

作者: 蛇貴妃    時間: 2017-4-12 08:27

好耐之前玩過震蛋, 都係未有男朋友之前, 有左之後基本上都唔駛:034:
都係網上買o既, 因為怕唔好意思嘛, 唔好處係要等囉 :035: 始終都係咁貼身o既o野, 買貴少少都無妨,
我都係o係外國網站買o既
而家o既玩具主要都係sm 用o既 :096:籐條最多, 會自己買, 亦會同男友一齊揀, 淘寶有好多而且唔貴,
普通性玩具都有唔少, 但係無買過
作者: Rock-man    時間: 2017-4-12 14:27

作者: 花尾仔    時間: 2017-4-12 15:03

入性商店女性多怕丑入到去其实冇咩嘢,D店员好親切仲教你点樣用,買震蛋同假九,初玩先用震蛋,震陰蒂好易高潮,震蛋有好多震盪力選擇,新款嗰D震蛋每隻都幾種强约震力自己選擇
作者: ken_wtman    時間: 2017-4-13 07:45

作者: 夜e女    時間: 2017-4-21 20:22

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)