188Channel

標題: 想問大家,關於口爆 [打印本頁]

作者: stevenchanken    時間: 2017-1-4 22:37     標題: 想問大家,關於口爆

作者: pumamama    時間: 2017-1-6 14:04

作者: 夜e女    時間: 2017-1-6 19:19

作者: fb7823680    時間: 2017-1-6 20:25

作者: stevenchanken    時間: 2017-1-7 02:00

作者: misbehave    時間: 2017-1-7 10:12

作者: stevenchanken    時間: 2017-1-8 02:48

作者: wong1985916    時間: 2017-1-9 04:10

引用:
原帖由 stevenchanken 於 2017-1-8 02:48 AM 發表 http://www.188channel.com/images/common/back.gif

以前反而試過未沖涼就口交什至口爆....但婚後就唔再肯了~佢話有得插仲唔夠?
其實唔係個個女仔都中意口爆,有d女仔接受唔到果隻味..
同埋佢有唔舒服既反應就唔好逼佢喇,廢事搞到佢驚左同你做啊...
我諗之前肯俾你口爆都係因為中意你
作者: lowa_slipknot    時間: 2017-1-9 13:36     標題: 回覆 7# stevenchanken 的帖子

作者: 椒鹽牛丸    時間: 2017-1-9 14:43

作者: stevenchanken    時間: 2017-1-9 21:46

作者: phenixjojo    時間: 2017-1-17 20:15

作者: siulinho    時間: 2017-1-20 20:54

作者: stevenchanken    時間: 2017-2-2 14:15

作者: 水銀星III    時間: 2017-2-2 15:48

作者: cowhe    時間: 2017-2-2 22:19

口爆沒關係
作者: stevenchanken    時間: 2017-2-4 16:23

作者: waiting65    時間: 2017-2-4 17:03

作者: stevenchanken    時間: 2017-2-5 02:46

作者: bigbosshihi    時間: 2017-2-6 13:16

作者: stevenchanken    時間: 2017-2-6 14:09

作者: 蛇貴妃    時間: 2017-2-8 07:02

口爆一路都有, 不過講真開始果時都係一種拿拿聲搞掂o既心態:122:
係愛佢o既, 想佢舒服所以做, 但點都形住有d o野咁, 畢竟係有少少腥臭嘛
其實都唔算係被人哄掂, 有睇av 架嘛, 一早都知咩叫做口爆, 又好奇想試下自己得唔得,
但係習慣左之後會慢慢去享受果個moment, 由得d 精留o係嘴入面慢慢先吞, 有少少係中意左果種腥味囉
作者: 蛇貴妃    時間: 2017-2-8 07:13

引用:
原帖由 stevenchanken 於 2017-1-7 02:00 AM 發表 http://www.188channel.com/images/common/back.gif
咁口爆後有無反胃想嘔嫁?我另一半就係有咁嘅反應,所以試過一次之後就唔再肯....我哄佢,但佢話見到佢咁辛苦都仲要黎....唔体諒佢喎!

點解婚後反而肯口爆呢?我係相反,婚前佢明白我唔係咁易有得做所以肯口爆....但 ...
真係咁都唔知? 情趣囉! 我未結婚, 但同而家男友一齊都四年啦
可以做愛機會都幾多, 但係都會玩好多野, 激情係需要兩個人一齊製造o既,
當然一部分梗係想男人不停咁比新意我, 永遠令我surprise, 細個果陣真係咁諗,
但而家反而覺得互相推動先比到我拍拖同愛情o既感覺
作者: stevenchanken    時間: 2017-2-21 18:50

作者: Phoenix_Li    時間: 2017-2-21 23:32

作者: 蛇貴妃    時間: 2017-2-23 11:06

引用:
原帖由 stevenchanken 於 2017-2-21 06:50 PM 發表 http://www.188channel.com/images/common/back.gif

可以點樣互相推動呢?唔知女人點先覺得係新意~有試過玩下唔同姿勢,但体能上又KEEP唔到。。。。
兩三句說話好難講得好清楚, 但係都要睇當事人可以接受o既程度o既...
我地就多數睇下咸片, 有時提出下不如跟佢地咁做, 有時只係純粹brainstorm 都有, 講o既過程都好興奮o架
新意, 就真係可以包括好多o野, 唔係淨係得姿勢o既, 好似唔同o既時候, 唔同o既地方, 流程咁樣,
每一次都係插到射精, 就算唔到姿勢都已經輸左啦 :084: 有時候我地只係互相用手, 用口搞到高潮就完, 無插入過,
有時亦都會重口味d, 玩下roleplay, sm, 就係咁囉
至於體能真係幫你唔到 :096: 自己操下囉
作者: 以分藍    時間: 2017-2-24 17:01

作者: stevenchanken    時間: 2017-2-28 09:49

作者: stevenchanken    時間: 2017-2-28 09:50

作者: pumamama    時間: 2017-3-3 14:00

作者: pumamama    時間: 2017-3-3 14:03

作者: newjimmmy    時間: 2017-3-3 17:28

作者: 蛇貴妃    時間: 2017-3-6 16:57

引用:
原帖由 newjimmmy 於 2017-3-3 05:28 PM 發表 http://www.188channel.com/images/common/back.gif
兩個都肯比我口爆, 有一個吞晒, 佢話有益~~~
又一個被騙o既小妹妹 :096:
但係又講真, 口爆係要吞o左佢先覺得係完滿, 男女都覺得咁先係好愛對方o既表現 (我覺得)
腥都係正常個囉, 如果無味好似清水咁反而無咩意思, 不如去飲啖水好過 :084:
平時梗係會覺得難頂啦, 但係情到濃時果陣我會專登去聞, 其實你地咪又係咁, 會將個女仔頭頂到腳底都要索一輪 :071:
作者: stevenchanken    時間: 2017-3-7 18:52

作者: 蛇貴妃    時間: 2017-3-7 20:16

引用:
原帖由 stevenchanken 於 2017-3-7 06:52 PM 發表 http://www.188channel.com/images/common/back.gif

你係一開始已可以口爆加吞?我有時聞都覺得有d難聞,所以都覺得接受口爆已算不錯,因為真係好難吞.。。。但其實我亦成日諗。d人未又係咁食蛋,早餐個隻都係咁生吞啦,係無咁腥啫~
真係天性定係後天培養 ...
嗯... 天性唔可能卦 :030: 都係果四個字: 情到濃時
平時遇到果陣味梗係難頂啦, 但係比性慾衝昏頭腦果陣就會中意, 所以算後天培養囉! 腥臭o係果個moment 係一種好sexy o既味道
又或者男人自己聞返, 感覺唔一樣啦
作者: stevenchanken    時間: 2017-3-16 18:15

作者: newjimmmy    時間: 2017-3-17 15:08

作者: francis852013    時間: 2017-3-18 00:15

我兩種都遇過~~
作者: fishman333    時間: 2017-3-22 13:55

作者: 蛇貴妃    時間: 2017-3-23 08:08

引用:
原帖由 stevenchanken 於 2017-3-16 06:15 PM 發表 http://www.188channel.com/images/common/back.gif

但本身開初你係開放咁唔抗拒定係你都係由反感到會因為性慾而接受?我都唔求話肯口爆住~肯69下已好好~真係好正~不過69又好易射,個人覺得。。。
主要都係性慾卦, 興奮開就想含, 中意佢就自然想感受佢身上o既味道
有時其實係純粹貪得意想睇射精:071: 啜到爆左之後佢想忍又忍唔到典下典下咁, 每次口爆完都唔知點解好想笑 :084:
作者: 等你來_我    時間: 2017-4-12 15:28

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)