188Channel

標題: 扑得最爽性經驗 [打印本頁]

作者: hkmiss    時間: 2016-6-22 19:43     標題: 扑得最爽性經驗

作者: elsatambabe    時間: 2016-6-22 21:24

作者: kelvin2016    時間: 2016-6-22 22:17

作者: spboy2016    時間: 2016-6-22 23:45

最爽嗰次係同一時間大家一齊射左…

作者: bbbobo520    時間: 2016-6-23 12:18     標題: 係戲院睇戲

作者: zoyeeng    時間: 2016-6-23 13:38

作者: yipyue    時間: 2016-6-23 23:44

作者: kc2508    時間: 2016-6-24 00:32

最爽都係同自己夾既對手搞, 仲要係一齊搞中意既方法。
作者: kit5803    時間: 2016-6-25 00:37

作者: 10022    時間: 2016-6-26 05:05

同老婆參加換妻會的聚會 , 當晚我叫了3個單身男會員入房和我ㄧ齊扑老婆 , 包括我ㄧ共4個男人在床上搞我老婆 , 老婆瞓係床上口中含住ㄧ條 , 下面個西插住叧外ㄧ條 , 而左. 右手各揸住ㄧ條 ,側邊個兩個男人俾我老婆揸鳩時 , 他們兩人彎低身用手揸起我老婆對奶來啜 , 如事者 , 4個男人輪流玩 , 輪流抽插我老婆 , 當晚老婆有2次高潮 , 床單上有2灘水漬 , 老婆食到飽飽

作者: hkmiss    時間: 2016-6-28 09:05

作者: hkmiss    時間: 2016-6-28 09:07

作者: hkmiss    時間: 2016-6-28 09:09

作者: Deepimpact629    時間: 2016-6-28 11:32

基本上突然之間撻著攪嘢已經係最爽。試過行行下街,跟住互相攬下錫下,之後大家想咪揾條後樓梯,偷偷地搞,然後再返屋企執多濟。

作者: @@rroo    時間: 2016-6-28 23:02

作者: 石川嵐    時間: 2016-6-30 14:15     標題: 回覆 15# @@rroo 的帖子

我都想裝妳:014: :014: :014:
作者: hkmiss    時間: 2016-7-2 19:49

作者: nikeikit    時間: 2016-7-2 21:13

最正果次係澳門係窗前卜野開頭佢死都唔被,卜卜下太high抱左佢係窗到做,佢話好high話好似有人睇住佢果晚佢黎左三次,到我出野時feel到下面吸得好太力,之後見佢下身流d白色野出留我心諗今次仆街,但再睇套套沒穿,女友話果時feel到自己好似有野射左出黎,果次係第一次見佢禁high

作者: dullhing12    時間: 2016-7-3 03:05

引用:
原帖由 @@rroo 於 2016-6-28 11:02 PM 發表 http://www.188channel.com/images/common/back.gif
隔離屋條靚仔妝我沖涼,被我發現,引左佢過來,比我執左兩濟。原來佢廿幾歲仲系處男。
嘩 佢就好啦
引埋我啦
作者: ngshefook    時間: 2016-7-7 15:49

作者: hkmiss    時間: 2016-7-7 19:19

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)