188Channel

標題: 你通常同另一半中意玩meh? [打印本頁]

作者: chiachia360    時間: 2015-2-13 15:48     標題: 你通常同另一半中意玩meh?

作者: Fun@852    時間: 2015-2-13 20:40

作者: nlbsp    時間: 2015-2-13 21:11

單身, 但沉迷主奴調教, 玩繩玩玩具情趣野........
不過反而唔中意強姦.......:095:
作者: fiung    時間: 2015-2-14 00:24

作者: fiung    時間: 2015-2-14 00:43

作者: chiachia360    時間: 2015-2-16 10:51

作者: chiachia360    時間: 2015-2-16 10:52

作者: kumamon123    時間: 2015-2-17 22:07

作者: fiung    時間: 2015-2-21 16:15

作者: fiung    時間: 2015-2-21 16:16

作者: rickeray    時間: 2015-2-22 12:30

引用:
原帖由 chiachia360 於 2015-2-13 03:48 PM 發表 http://www.188channel.com/images/common/back.gif
不如講下你地中意同另一半玩meh 調情?
我好中意玩角色扮演。中意扮學生妹跟住叫我男朋友強姦我。 ( 死啦,我系咪好變態?)但係我男朋友都吾入系,玩左冇耐就想插,唉.......好冇引吖.....:046::046:
不如大 ...
角色扮演要慢慢玩先好玩:097::097::097::097:
作者: 嘉蒂    時間: 2015-2-22 17:04

係家做的話就會玩69...女上~~同埋玩玩具...
都試過之前係巴士上面佢係咁摔我豆豆....整到濕晒~~我再幫佢吹...
佢聽到我細聲呻吟己經硬晒~~:131:
作者: chiachia360    時間: 2015-2-23 11:49

作者: bbqshark00    時間: 2015-2-23 20:57

作者: florajaii    時間: 2015-2-23 23:26

作者: 新口味    時間: 2015-2-24 16:04

作者: 新口味    時間: 2015-2-24 16:08

作者: Dr.chui    時間: 2015-2-24 21:43

作者: willywong888888    時間: 2015-2-25 15:07

我之前 post 過以下的分享,再 post 一次,哈哈

同條女去左珠海、澳門瘋狂性愛。我條女全程短裙無底衭,因為計準尋日黎 M,所以全程都無戴套,去到比較靜的地方我就伸手摸佢妹妹 (其實差唔多任何時間、任何地方我一有機會就摸),一摸到濕就拉低條衭即插,一日做左成十次 (九成我都係插幾分鐘同埋忍得住無射,咁先做到咁多次)。最後一日條女個 friend join 過黎珠海,喺佢面前照做,佢都幾靚女呀,咁Q佢單身,我條女特登安排,(因為我條女啲 friend 都知我地平日習慣打野戰),講明只準睇、唔準做,都正呀,條女都淫,第一次喺商場後樓梯喺佢面前做都打開大比比我睇底衭,我超硬、超high,插左幾分鐘忍唔住射左。之後返到酒店大家換哂泳衣準備喺露台哂太陽,哂左唔夠一分鐘,我條女索性除埋泳衣跨過我個頭要我吮佢妹妹,我近距離望住佢妹妹同吮佢啲淫水,碌 J 硬到不得了,泳衭條衭頭帶索住,條 J 想凸出黎又唔得,逼住打斜,好辛苦,我索性都除埋泳衭黎一野一柱 King 天,我吮得兩吮,條女都頂唔順, Tun 後少少對準就坐落我條 J 度玩女上男下,呢個姿勢對我黎講就最輕鬆,因為唔使力氣,我望一望我條女個 friend ,佢原本只係觀戰,我用手示意佢好似之前咁打開大比比我睇佢妹妹的形狀,佢淫笑一下就坐起,打開大腿不但止,仲拉開佢泳衭既結,完全裸露佢妹妹比我睇!佢妹妹都唔差,同我條女一樣做左 bikini 脫毛,我清楚睇到佢妹妹,佢仲左右拉開少少比我睇佢洞洞,我指住佢比我條女睇,示意佢個 friend 都發姣,我條女笑一笑,但佢 Un 多幾下就無力,原本我轉身用正常的男上女下,但因為喺太陽椅好難做,就唔到力,我就熊抱住我條女返入房 (一路插緊架),放條女落床用我最叻的床邊方式勁大力插,我條女個 friend 都跟埋入黎,仲要烏低身近距離睇住我碌 J 抽插,我又想射,感覺射左少少出黎,我即刻掹出黎,死忍先無射到,我條女問我做乜唔射,我話我想留力一陣退房前再做多一次,佢就話要兩次,因為要喺回程的船上的洗手間試一次,我淫引又起啦,我望一望條女個 friend 仍然打開既妹妹,見到已經有淫水滲出黎,我指一指比我條女睇,我條女竟然叫我用手指服侍佢!太好啦!須知道我都係以指功另到條女咁淫蕩,我每一條女都會比我用手指插到全手臂都係淫水,仲會全身抽根咁濟,我亦樂此不疲。於是我走埋去條女個 friend 度攬實佢,初初摸佢妹妹,已經好濕,再用手指慢慢伸入去,我要慢慢搵敏感點,好快搵到就開始加快抽插,所有都如我所料,好快佢已經大叫,甚至 high 到發癲,我 chok 左大約二十分鐘,中途我想停一停佢都唔比我,要我繼續 chok,直至我同佢都根疲力盡。我條女個 friend 最後就比我連 bikini 上身的 bra top 都除埋,大字型打開大比灘喺張床度喘氣,我就咁望住佢好多水既妹妹同我條女做埋最後一次,呢次我唔留力啦,勁插十分鐘之後全數射入去,好 high。(最後我地無喺船的洗手間做,國產的船的洗手間唔乾淨)
今次寫得好長,因為呢個 trip 好 high,真實的比另一條女望住做愛的感覺好淫蕩好正。
作者: jordanlct    時間: 2015-2-26 21:37

作者: chiachia360    時間: 2015-2-26 22:19

作者: AngeABC    時間: 2015-2-27 02:23

男友好鍾意我穿性感內衣,有時扮吓女僕,有時扮吓水手,重口味SM衫都有一兩套…但係佢最近就愛上phone sex

作者: AngeABC    時間: 2015-2-27 02:29

唉…初初唔知點同佢phone sex,於是同另外2個男人講吓當練習。

作者: 新口味    時間: 2015-2-27 02:35

作者: AngeABC    時間: 2015-2-27 11:21

引用:
原帖由 新口味 於 2015-2-27 02:35 AM 發表
咁你依家咪好識玩囉

Um...通常我唔留電話比人,對方又唔介意比電話No#比我,佢想同我傾吓計就會pm我, 若果男友不在,我就傾咩都得,通常PS 都唔止一個gala

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)