188Channel

標題: 有無兄弟姐妹做緊户外活動時,特然慶喜要馬上搵地方攪野 [打印本頁]

作者: ff8117    時間: 2014-7-17 13:07     標題: 有無兄弟姐妹做緊户外活動時,特然慶喜要馬上搵地方攪野

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: willywong888888    時間: 2014-7-17 16:28

同條女去左珠海、澳門瘋狂性愛。我條女全程短裙無底衭,因為計準尋日黎 M,所以全程都無戴套,去到比較靜的地方我就伸手摸佢妹妹 (其實差唔多任何時間、任何地方我一有機會就摸),一摸到濕就拉低條衭即插,一日做左成十次 (九成我都係插幾分鐘同埋忍得住無射,咁先做到咁多次)。最後一日條女個 friend join 過黎珠海,喺佢面前照做,佢都幾靚女呀,咁Q佢單身,我條女特登安排,(因為我條女啲 friend 都知我地平日習慣打野戰),講明只準睇、唔準做,都正呀,條女都淫,第一次喺商場後樓梯喺佢面前做都打開大比比我睇底衭,我超硬、超high,插左幾分鐘忍唔住射左。之後返到酒店大家換哂泳衣準備喺露台哂太陽,哂左唔夠一分鐘,我條女索性除埋泳衣跨過我個頭要我吮佢妹妹,我近距離望住佢妹妹同吮佢啲淫水,碌 J 硬到不得了,泳衭條衭頭帶索住,條 J 想凸出黎又唔得,逼住打斜,好辛苦,我索性都除埋泳衭黎一野一柱 King 天,我吮得兩吮,條女都頂唔順, Tun 後少少對準就坐落我條 J 度玩女上男下,呢個姿勢對我黎講就最輕鬆,因為唔使力氣,我望一望我條女個 friend ,佢原本只係觀戰,我用手示意佢好似之前咁打開大比比我睇佢妹妹的形狀,佢淫笑一下就坐起,打開大腿不但止,仲拉開佢泳衭既結,完全裸露佢妹妹比我睇!佢妹妹都唔差,同我條女一樣做左 bikini 脫毛,我清楚睇到佢妹妹,佢仲左右拉開少少比我睇佢洞洞,我指住佢比我條女睇,示意佢個 friend 都發姣,我條女笑一笑,但佢 Un 多幾下就無力,原本我轉身用正常的男上女下,但因為喺太陽椅好難做,就唔到力,我就熊抱住我條女返入房 (一路插緊架),放條女落床用我最叻的床邊方式勁大力插,我條女個 friend 都跟埋入黎,仲要烏低身近距離睇住我碌 J 抽插,我又想射,感覺射左少少出黎,我即刻掹出黎,死忍先無射到,我條女問我做乜唔射,我話我想留力一陣退房前再做多一次,佢就話要兩次,因為要喺回程的船上的洗手間試一次,我淫引又起啦,我望一望條女個 friend 仍然打開既妹妹,見到已經有淫水滲出黎,我指一指比我條女睇,我條女竟然叫我用手指服侍佢!太好啦!須知道我都係以指功另到條女咁淫蕩,我每一條女都會比我用手指插到全手臂都係淫水,仲會全身抽根咁濟,我亦樂此不疲。於是我走埋去條女個 friend 度攬實佢,初初摸佢妹妹,已經好濕,再用手指慢慢伸入去,我要慢慢搵敏感點,好快搵到就開始加快抽插,所有都如我所料,好快佢已經大叫,甚至 high 到發癲,我 chok 左大約二十分鐘,中途我想停一停佢都唔比我,要我繼續 chok,直至我同佢都根疲力盡。我條女個 friend 最後就比我連 bikini 上身的 bra top 都除埋,大字型打開大比灘喺張床度喘氣,我就咁望住佢好多水既妹妹同我條女做埋最後一次,呢次我唔留力啦,勁插十分鐘之後全數射入去,好 high。(最後我地無喺船的洗手間做,國產的船的洗手間唔乾淨)
今次寫得好長,因為呢個 trip 好 high,真實的比另一條女望住做愛的感覺好淫蕩好正。
作者: ff8117    時間: 2014-7-17 18:08

兄弟有無咁利害呀!食5晒弹件比細佬見識下!

作者: ff8117    時間: 2014-7-17 18:09

兄弟有無咁利害呀!食5晒弹件比細佬見識下!

作者: willywong888888    時間: 2014-7-18 17:02

sorly,都食埋啦。
有一日同佢地兩個行商場,條女個 freind 都學埋著短裙唔著底衭,我全程一有機會就摸妹妹,要清楚一點,我唔係等無人嗰陣摸喎,越多人喺附近就越偷偷地摸,咁佢地先濕得勁。
我條女話批准我同 Erica 做,而且唔使扣 quota (我地都愛對方,但喺性方面就比較 open,我地有 quota 制,一年有三次機會同其他/她人做愛,但事前要知會對方,) 嗰日我地走左去商場既露天兒童場地,Erica 又係打開大比睇住我同條女做,喺我激烈抽插完我條女之後 (我無載套,而且未射精),我施施然戴左個 0.02 就突然推低 Erica,兩手打開佢大比,問左佢一句:『May I ?』 佢扮哂驚訝咁望一望我條女,我條女點一點頭,Erica 就急不及待扶住我碌 J 拉埋去佢妹妹度,因為第一次同佢做,我最初慢慢入,佢妹妹好緊、好熱,全身都好熱,應該係第一次打野戰,但係又好多淫水,好濕好滑,所以我唔使幾耐就好落力咁勁插,每一下都好用力,唔使幾分鐘我就射啦,之後我地返屋企,三個人一齊冲涼,嗰種三個人都赤裸裸,全身都滑 Lu LU 既皂液,互相亂摸,碌 J 比佢地輪流勁吮,硬到不得了就直接插入我條女濕到不得了既妹妹既情景真係而家唸返起都硬呀。之後我地耐唔耐都一齊做愛,有時打野戰,有時喺屋企露台,反而好少喺床度做。
今日三號風球,條女同 Erica 都比較得閒,約左一陣去石澳玩浪,所以上面唔係寫得好仔細,請見諒,如果多人回復我再同大家分享早排同條女喺商業大廈後樓梯比人見到既經歷。
作者: ff8117    時間: 2014-7-18 22:11

再又就通知細佬,全程同你記錄低

作者: ivan4chan    時間: 2014-7-19 21:12

作者: vtman2    時間: 2014-7-21 11:56

作者: nono.258    時間: 2014-7-21 21:27     標題: 招男仔 有興趣加w e c h a t 傾啦 l i v e 5 4 1 6

作者: nickylimh    時間: 2014-7-23 15:51

作者: w3407    時間: 2014-7-23 19:01

作者: w3407    時間: 2014-7-23 19:02

作者: willywong888888    時間: 2014-7-25 17:34

呢幾日比較忙,遲些再跟大家分享
作者: ff8117    時間: 2014-7-25 23:14

引用:
原帖由 willywong888888 於 2014-7-25 05:34 PM 發表
吹下D實戰個案,等你分享

作者: ff8117    時間: 2014-7-25 23:14

引用:
原帖由 willywong888888 於 2014-7-25 05:34 PM 發表
吹下D實戰個案,等你分享

作者: willywong888888    時間: 2014-8-1 10:50

全世界得我同條女打野戰架咋?無理由架
作者: willywong888888    時間: 2014-8-12 12:19

最近同條女去左家樂坊 (旺角) 近門口既一間 cafe 飲野,我發覺佢心不在然,仲時不時對住門口條靚仔(佢等緊人)喺度淫笑,再留意下條靚仔的視線除左望我條女個樣,仲會集中望我條女對腳,原來呢間 cafe 個地面比出面高成尺,再加上我地坐緊張高椅,條靚仔既水平視線就喺三尺前面正正對到正我條女個妹妹,當然,我條女同我出街都唔著底底,條靚仔完全係近距離清楚睇到我條女整個妹妹,我認同佢都幾靚仔,成個"忠奸人"裡面個翁子聰咁,都唔怪得我條女發哂姣。佢隻腳不斷磨我腳,我最初以為佢撩我,但見到佢磨我嗰陣對眼都望住條靚仔我先知原來佢喺度盡量打開大比比佢睇妹妹,我好想伸手入佢裙底摸妹妹,但周圍實在太多人,我咁做實在太揚,我改為用手掙磨我條女個波,條靚仔睇哂,我條女直情放瞻同佢對望,佢有佢地對望,我有我繼續磨波,之後不幸的事出現:條靚仔條女出現 (都好靚女呀),條仔好明顯唔捨得走,佢同條女講野,明明佢條女 Q 佢手準備一齊離開佢都繼續講野留住條女 (我聽唔到佢地講乜),我條女就趁佢面向住我地嗰陣捉住我隻手伸入去佢裙底,我當然知佢心意,立刻用中指上下揩佢妹妹,其實唔使摸、以我經驗、以咁既情況,佢啲淫水應該一早就慘到出洞口,但我估唔到佢狼死到斜斜地向前坐多一啲,呢個動作好明顯係叫我直接用中指伸入去,我順勢伸入去,又正如我所料濕滑到不得了,我用中指指肉頂左佢洞洞上方敏感帶幾下,仲『感覺』到『即、即聲』就退番出黎,因為我未洗手,怕整親佢,整個伸手過程只係幾秒 (我條女事後話好激,好 high) ,當我條女正準備再捉住我隻手再伸入裙底嗰陣,靚仔條女就拉走佢,我同我條女都不約而同輕叫左一聲『門小』~~
靚仔走左之後,我條女就那那臨用紙巾抹一抹妹妹 (唔抹唔得,因為太濕,會滴濕條裙) ,之後我地就周圍搵地方打野戰,最初搵家樂坊裡面既樓梯,但係個商場太細,樓梯太旺,之後還是老方法,走左去附近一間新既商業大廈既後樓梯卜野 (一定要細間既,因為咁先無咁多人喺後樓梯出入),呢次卜野都好激,可能受住頭先既情景,平時我條女喺後樓梯卜野都係拉高條裙就插入,今次佢竟然除哂所有衫,完全赤裸裸大字型咁叫我插入去,我都奉陪,我都除哂衫,但今次我都好 high,我好想近距離望佢妹妹,所以我托高佢幾級樓梯就瘋狂吮佢妹妹,仲要好大力咁吮,我每一下大大力用咀吮,我條女就低聲長吟,佢好想大叫,但又唔敢,我又用猁快速上下刮佢妹妹,佢舒服到時不時吉起上身想攬我,我就扶起佢起身, i 住欄杆,一隻腳 Long 高幾級樓梯,用手指瘋狂抽插,今次因為除衫之前去左洗手 (通常商業大廈後樓梯都有無鎖既洗手間),我完全無顧慮,足足用手插左 15 分鐘,佢 high 到不得了,我全隻手都係淫水,佢叫我用賓州插,我當然聽命,佢真係好 high ,雖然淫水好多,插得好順暢,但佢妹妹 cool 得我 JJ 好緊,我抽插速度完全因為佢 cool 得太實竟然插得好慢,我索性慢慢拉出黎,但之後就狠狠咁大力插入去,每一下佢都好肉緊咁呻吟,我估只係5分鐘貨仔我已經想射而又唔可以好似平時咁忍得到,卒之盡情爆發...
打左好長,呢次都算非常 high,我地肯定會 anchor,到時再話你知啦 ~~
作者: 56399425    時間: 2014-8-24 09:28

作者: sjkiakira    時間: 2014-8-30 22:45

作者: 紫眸    時間: 2014-9-1 00:59

作者: willywong888888    時間: 2014-9-1 13:58

啱啱出完 trip 番黎,出 trip 前又同條女去左上次棟商業大廈後樓梯打野戰,今次我地發現棟大廈原來喺大約四樓有一條膠鎖鍊同個牌標示住唔能夠通往電梯大堂,應該是原本四樓以下是商場,用作逃生至後巷而唔係電梯大堂,仲要係有個隱秘既轉角位大約 100 呎左右既小平台,咁仲啱我地打野戰,因為唔會有人到,今次我地終於搵到個屬於我地自已的地方打野戰啦!唔似得平時咁急,我慢慢除我條女啲衫,難得有自已地方,當然要好似上次咁全夥啦,以前趕頭趕命第一時間就要摸妹妹、吮淫水,今次我可以有時間吮頸、吮 Lin 的,全硬既 JJ 可以涉入比隙磨妹妹。
正當我改為模妹妹嗰陣,我地突然聽到開門聲,我地立刻伸頭隔住轉角位望一望,見到有個大約讀中五既學生哥正由對上一層落緊黎,最初我都驚一驚,以為係保安或者係麻乜佬,但見到係學生哥就唔理咁多,繼續摸妹妹,最多佢經過見到就見到啦,我條女都唔理咁多,佢最鐘意我摸妹妹,條口靚仔都唔知乜事,以為我地只喺後樓梯依泣,直至落到黎見到我地除哂衫先知我地打緊野戰,佢成個人呆左,有小小 O 咀,我望一望佢,由摸妹妹改為用手指插入去,我全程茂低,我條女就打開雙腳企,條靚仔 (佢都算靚仔,運動身型,黑黑既建康膚色,但又唔係大隻佬咁,好似後生版古仔)可以完全睇哂我條女三點加妹妹,我開始逐步加快手指 chok 妹妹既速度,我條女開始流水,我所指既流水並唔係普通慘水,而係好多淫水沿住我手指、手臂向下流,已經忍唔住呻吟,仲要對住、望住條靚仔呻吟,條靚仔無意識要走,我唸佢都係第一次見人打野戰,唔知點反應。我 chok 左 10 分鐘有多,我條女今次真係好 high ,淫水多不但只,中途仲腳軟要『茂』喺度,一茂既話仲完全等於打開大比比人睇清楚整個妹妹比我用手指勁 chok ,佢整個人放開哂,平時都會保持靚女既儀態,今次就完全係一個淫娃,特意側身比條靚仔睇住佢妹妹,仲伸手開始隔住衭摸佢小弟弟,摸摸下仲拉低條靚仔條拉鏈攞佢碌硬哂既 J 出黎上下掃,嗰陣我都好 high ,我特別鐘意見到我條女咁淫蕩,佢越淫蕩我越鐘意,平時我用一隻手指,今次我見佢咁放,妹妹又已經適應哂,我改為用兩隻手指,我好少用兩隻手指,因為怕妹妹太緊會整痛佢,但今次唔同,佢洞洞已經完全適應。我一改為用兩隻手指隻中 chok 佢裡面最敏感嗰部份,佢完全瘋狂,已經無時間再望條靚仔,成個人向後弓起哂,之後竟然攬實條靚仔就咀埋去,我兩隻手指就一就位繼續插,無幾耐我條女就好淫蕩咁話:『我要賓州!我要賓州』,於是我就扶低佢,一野就直入,完全唔再需要慢慢黎,因為個妹妹裡裡外外都係滑滑既淫水。我條女咬一咬牙呻吟左一下,之後我就勁插啦,我條女最初會捉住條靚仔既手黎摸佢波,之後仲捉住佢隻手摸我地交合緊既妹妹,我同條靚仔都對望左一下,睇黎大家心意相通,我唔想比個男人摸到我 JJ ,佢作為男人都唔想摸到我 JJ ,但又好想摸我條女妹妹,所以佢好小心咁淨係摸妹妹四周,我條女都好狼,之前都係捉住靚仔手摸自已,而家已經係捉住佢碌 J 起勢 chok 幫緊佢打飛機,今次我條女真係好 High ,佢妹妹吮得我碌 J 好緊,我唔夠幾十秒已經好想射,我要掹番出黎抖一抖,我條女求我:『我想用左今年既 quota,(佢指住個靚仔) 我想同呢個咸濕仔做』(我地既想法唔係一般人能夠理解,我地比好大既空間大家,大到每人每年都有三個 Quota 同其他人做愛,最好事前知會一聲,同埋純粹玩,玩完識得返屋企),佢今年 Quota 都未用過,我都好想佢 high,我就話 OK,就喺銀包攞左個 condom 比咸濕仔,咸濕仔拿拿林除衭,手都震埋,都係我條女幫佢戴套就插入去,我條女都係呻吟左幾聲就叫咸濕仔插快啲,但係只係十零秒,條友仔就停哂喺度,原來已經射左,都難怪,我估都係因為我條女真係吮得好緊,我條女話仲好想要,咁我就立刻接力,雖然只係休息左 1 分鐘左右,但已經可以平伏同有心理準備佢妹妹,今次我無咁緊張,碌 J 都無咁敏感,我就集中力度喺對腳度,每一下都出盡腳力向上頂,每一下都咬實牙,我無咁享受,但條女就好 high 啦,每一下佢都呻吟,耐唔耐叫:『好舒服』,呢次我足足插左十分鐘有多就發狂勁插,佢都完全無停咁用下面吮實我,我就勁射,相信斷斷續續射左超過 30 秒先掹返 JJ 出黎,射完我真係腳軟,呢個時候個咸濕仔竟然問可唔可以再插多一次,我同條女笑一笑,我由條女個手袋度攞多個 condom 比我條女,佢即刻幫咸濕仔戴套,咸濕仔今次學足我用腳向上頂,開始有板有眼,反而我條女就 high 完,開始享受咸濕仔既插插,呻吟聲無咁激烈,但係好溫柔咁抱住靚仔,一路比佢插,一路錫佢面,之後仲打車輪,我睇過時間,佢地足足插左半個鐘,條仔先射,插完,我條女大字型灘左喺度 enjoy ,要過成五分鐘佢地先有力企番起身著衫,我地上返一層搭電梯走,落到樓下,我同條靚仔講有緣既話再玩過啦。之後我就同條女返屋企,食小小野沖個涼就訓,我地足足訓左 12 個鐘先醒,醒左講返尋日,佢仲好回味,我地又喺屋企做多一次愛。
早幾日見到你地既回復我已經想分享呢次既經歷,但我都知會好長篇,下定唔到決心,直至見到有個女性肯回,我先的起心肝打字。

作者: ff8117    時間: 2014-9-1 16:14

引用:
原帖由 紫眸 於 2014-9-1 12:59 AM 發表
以前拍拖果陣成日同老公周圍打野戰,感覺好刺激,試過有一次俾人見到,唯有同老公鳴金收兵XD
咁刺激,通常係边个山頭打野戰

作者: 紫眸    時間: 2014-9-2 01:49

作者: ff8117    時間: 2014-9-2 09:10

引用:
原帖由 紫眸 於 2014-9-2 01:49 AM 發表
我地以前玩既地方都係集中屯門碼頭,蝴蝶灣沙灘果頭,亦試過屋企樓下停車場樓梯,仲有屋企樓下個公園仔都試過~
師姐你真沙膽,碼頭有好多人,咁都攪到佩服佩服,我有時間都去果边望下

作者: ff8117    時間: 2014-9-2 09:11

引用:
原帖由 ff8117 於 2014-9-2 09:10 AM 發表

師姐你真沙膽,碼頭有好多人,咁都攪到佩服佩服,我有時間都去果边望下
睇下見5見到你

作者: 紫眸    時間: 2014-9-6 00:04

作者: willywong888888    時間: 2014-9-6 13:38

啊!你同我條女一樣,著短裙唔著底底,哈哈。咁離遠睇就會見到把遮不斷上下 chok,定係前後搖?哈哈
引用:
原帖由 紫眸 於 2014-9-6 12:04 AM 發表 http://www.188channel.com/images/common/back.gif
試過有次落雨,我地係碼頭擔住把遮,一邊做一邊遮住,蠻刺激的~
碼頭係多人,但都睇時段,同埋我通常都著短裙,方便搞野呀嘛~

作者: jordanlct    時間: 2014-9-7 01:24

作者: sjkiakira    時間: 2014-9-16 13:18

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)