188Channel

標題: 有無對調教有幻想或者有興趣? [打印本頁]

作者: nlbsp    時間: 2013-7-2 20:52     標題: 有無對調教有幻想或者有興趣?

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: cherrypizza    時間: 2013-7-3 07:35

作者: nlbsp    時間: 2013-7-3 18:57     標題: 回覆 2# cherrypizza 的帖子

先感謝你咁真誠既分享!
真係好高興可以係呢到遇到咁高質素既討論!

先回答你關於勉強既問題,
呢個可能我用字表達得唔係好做成左誤會,
其實我想講既正正就係要求對方去做d佢唔願意甚至反感既事,
例子正如你括號中所講個d, 又或者你上面所講既"唔好縛我或者命令我"
你本身願意做同埋係你接受範圍內既就唔係"勉強", 唔知如果改用"強迫"會唔會好d?

講番你既情況, 感覺你係好希望係你愛人面前, 展現出你對佢奴性既一面, 尤其係性方面希望得到佢既強勢支配!
你好希望藉住咁樣表示你對佢既愛意, 亦同時希望佢會欣賞同享受你係呢方面為佢既服待同付出

但有d可惜係佢既反應似乎無你預其中好, 你雖然話佢開始"習慣", 但亦只係間唔中先做到你既"要求"
當然我唔識佢, 更唔可能了解佢點諗, 但感覺似乎佢對呢方面並唔係幾熱衷
一個人如果對一樣野係感到吸引, 享受或者有興趣, 反應似乎唔應該咁被動,
仲要係你咁明顯既表示之下真係被動得實在有d出奇.....
聽你既描述, 感覺你男友又確實係好愛你, 而佢表達方法係痛錫你, 係對你體貼呵護...
而可能佢既出發點同你一樣, 佢希望去服務你, 佢享受去服務你,
同時亦希望你享受同欣賞佢對你呢種呵護體貼既愛
雙方都希望用自己覺得最好既方法去表達對對方既愛,
但估唔到出黎效果變左咁, 呢到好似有d矛盾.....
而你係一開頭話想將你男友調教成一個S, 會唔會對佢黎講又係一種"勉強"?
所以話了解溝通真係好重要, 知道對方點諗先可以搵到大家都開心滿足既方法,
但無奈我地中國既傳統文化同宜家既社會風氣, 仍然當性係一種禁忌,
尤其對女性黎講, 要公然去討論性真係好大阻礙, 所以你唔敢向佢表明亦好正常....

再講番SM既睇法, SM既種類好多其實好多, 最緊要搵到自己中意既款式玩法
但見你文章中不時提到(尤其係最尾個到), 話要忍受同承受痛苦,
並視為係對對方既一種服待同付出而, 唔係樂趣同享受,
感覺似乎你又唔係真係享受做m既樂趣, 其實你係咪誤以為男既一定係樂於做支配者既角色?
或者會唔會你只係為左純粹取悅男朋友而做M?
或者係SM以外有其他你地雙方都享受既方式?
作者: cherrypizza    時間: 2013-7-4 07:38

作者: nlbsp    時間: 2013-7-4 10:34     標題: 回覆 4# cherrypizza 的帖子

咁我都因為係呢方面有興趣
實調經驗唔多, 主要都係網調
更加希望係唔同既人身上學習多D, 將來有機會成為一個好主人

無論SM同性都無話對錯, 最緊要都係去搵到雙方可以達到最滿足既方法
如果可以搵到大家都享受既方法當然就最好, 唔需要任何一方去遷就:036:
SM除左打縛其實仲有好多, 唔一定要下下用到暴力
比如只係用悔辱既方式都可以突顯你既卑賤:087:
當然你既方法可以令到佢有反應就已經算有效:098:

你地可以搵到對方呢個咁好伴侶真係好好,
而且最重要係你肯去嚐試同去承受, 呢樣真係難能可貴, 真係好羨慕你既男朋友:027:
呢方面既樂趣可以繼續再去尋找, 大家多D交流, 試多D唔同既方式玩法, 令大家身心都可以去到最高潮:005:
作者: nlbsp    時間: 2013-7-4 10:35     標題: 回覆 4# cherrypizza 的帖子

DEL

作者: hkfnstang    時間: 2013-7-4 12:16     標題: 回覆 2# cherrypizza 的帖子

作者: cherrypizza    時間: 2013-7-5 07:34

作者: Watata    時間: 2013-7-5 15:52

作者: nlbsp    時間: 2013-7-5 18:55

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-7-5 07:34 AM 發表 http://www.188channel.com/images/common/back.gif

明白 :005:
不過講多樣o野你知.... 之前在其他post 都好似有提...
其實所謂o既暴力, 即係鞭打果d呢,
係無意中從網上睇番o黎o既
就係果d 打patpat o既av 啦...
內容大概係 "試鏡" 之類, 即係d 人應徵做sm 女優 ...
先恭喜你令到BF反應越黎越好
希望佢將來會比你開發得越好:096:
而除左令佢主動將你拎黎洩慾之外
唔知你有冇諗過主動服待佢?
例如用你身體唔同地方去幫佢沖涼
即係好似AV入面個D咁

講真屎尿血個D我都頂唔順, 雖然暴力黎講你個種應該唔好重

另外想玩痛感既唔知有冇諗過玩衣夾?
衣夾人人有, 呢樣都係比較容易拎到同唔會比人發覺既道具,
不過夾既痛感同打既痛感唔同, 唔知你中唔中意.....

但無論玩咩都係要量力而為, 知到自己既忍受程度去到邊, 千祈唔好玩過龍害傷到自己玩

SM唔一定要傷晒先叫好玩, 更加唔需要同人比較, 最緊要係成個過程中自己可以開心同享受:036:

作者: nlbsp    時間: 2013-7-5 19:13

引用:
原帖由 Watata 於 2013-7-5 03:52 PM 發表 http://www.188channel.com/images/common/back.gif
我可以係S 可以係M喎~

其實都係最講大家配合,有時條女想做S,我咪配合下做M囉,有時就調返轉~

即係日日食飯都會轉啦~~

大家配合先係最大樂趣~~但係我有小小覺得女士係傾向M多D... 因為見佢地做M果時,都好 ...
你真係好, 可以搵到個咁夾既, 仲要互相轉角色玩, 簡直係完美組合:098::098:
其實玩SM既人唔多, 亦都係男多女少,
可能係呢個傳統社會文化中, 男仔比較開放, 女仔比較保守
所以女S都唔多, 好多男M都搵唔到女主

同埋聽你咁講, 似乎你女朋友既S同M兩方面既特性都好強
而且非常陶醉係SM既世界入面, 無論做邊個角色佢都咁享受同認真:071:
希望對你黎講係好事, 因為真係難得大家志同道, 對方對你唔係應酬呼衍了事

你話佢做S既時候好狼死, 做M既時候又好ENJOY, 唔知介唔介意分享下你地係點玩法?
而你亦都試過晒兩邊, 唔知你又ENJOY邊一個角色多D?
你地最鐘意又係邊種玩法?
作者: nlbsp    時間: 2013-7-8 19:21

真係多投票, 幾日就唔見左個POST:097: :097:
作者: cherrypizza    時間: 2013-7-10 08:00

作者: nlbsp    時間: 2013-7-10 20:02

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-7-10 08:00 AM 發表 http://www.188channel.com/images/common/back.gif

如果淨係要追求痛o既感覺呢... 衣夾諗落又ok 喎
不過我唔係呢種人 :005:
喜歡受籐條打, 最主要原因都係自己覺得 sexy 囉...
就係俾人大力一o野鞭落o黎, 自然反應係一定會縮一縮嘛
有時真係好痛好痛, 會忍唔住拎 ...
哈哈, 真係估你唔到, 鐘意被打但原來目的唔係想痛
不過都多左了解你既諗法, 希望你男朋友可以越黎越向你祈望既方向走, 祝福你地!!

咁當然玩任何都唔好影響到正常生活
更何況SM並唔係咁被香港主流社會接受

所以保護措施一定要做足, 無謂比外人發現, 招惹麻煩.....

作者: cherrypizza    時間: 2013-7-10 20:54

作者: nlbsp    時間: 2013-7-11 09:05

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-7-10 08:54 PM 發表 http://www.188channel.com/images/common/back.gif

其實又o岩唔晒喎...
痛都有dd 想囉, 好似我講果d sm 女優咁, 我都有幻想自己受唔受到咁多籐o架
不過仲未成功過, 人地要鞭成 50 下o架 :023: 不過 av o既o野真唔真又另一回事 :096:

仲有一樣o野講漏o左! 就 ...
咁玩SM享受係一回事, 拍AV又係另一回事, 最緊要自己開心就好, 無需要勉強

好同意你講呢D野係 "玩完就算, 唔好拎番出o黎講!!" !!:045:
尤其是意見不合既時候, 始終玩呢D係你情我願, 事後討論下點可以玩得感覺更好無問題,

但拎黎嘈就絕對係幼稚既行為, 所以話玩呢D野本身絕對要成熟理性!:024:

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)