188Channel

標題: 擺酒後唔夠 24 小時, 無奈提出分手 [打印本頁]

作者: zoooooo3    時間: 2010-12-22 19:10     標題: 擺酒後唔夠 24 小時, 無奈提出分手

作者: ycj    時間: 2010-12-22 20:12

作者: cott    時間: 2010-12-23 01:20

作者: autogun    時間: 2010-12-23 12:09

作者: peony628    時間: 2010-12-23 17:40

作者: wongphc    時間: 2010-12-23 19:01     標題: Reply

作者: roadman_a1    時間: 2010-12-23 22:04

第日你老婆有左,個仔都唔知是唔是你個種,是男人既話馬上提出分手,如果有畀聘金,全數同你外父/外母領返,因為區個女是外邊有左第二條仔唔講重同你擺酒結婚,分明當結婚是兒戲,順便同你外父/外母claim返擺酒既費用,因為區個女唔庵在先,綠帽唔怕戴最緊要除得快。

+ 萬事睇開d唔好下下念住死,死是解決唔到問題既。
++ 中然知飯照吃酒照飲舞照跳,平復心情搵個第二春。

作者: isayholyshiy    時間: 2010-12-24 16:20

作者: zoooooo3    時間: 2011-1-8 14:06

作者: tf00234798    時間: 2011-1-8 15:36

作者: komgnim    時間: 2011-1-9 01:10

作者: bcronn    時間: 2011-1-18 11:39

作者: abcroron    時間: 2011-1-23 15:44

作者: mmo0385    時間: 2011-1-24 14:44

作者: yip115115    時間: 2011-2-7 00:14

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)