188Channel

標題: 你地點睇有 Sex partner 既女仔?? 同埋, 我同宜家 SP 做緊個 D 算唔算係SM?? [打印本頁]

作者: polly_yu1990    時間: 2009-7-13 21:24     標題: 你地點睇有 Sex partner 既女仔?? 同埋, 我同宜家 SP 做緊個 D 算唔算係SM??

作者: deef1327    時間: 2009-7-13 21:43

作者: polly_yu1990    時間: 2009-7-13 23:34

作者: kennydj    時間: 2009-7-14 02:19

作者: odmen    時間: 2009-7-14 12:55

作者: polly_yu1990    時間: 2009-7-14 21:25

作者: odmen    時間: 2009-7-14 22:05

作者: polly_yu1990    時間: 2009-7-14 23:12

作者: ruege    時間: 2009-7-14 23:41

作者: 維摩    時間: 2009-7-15 00:10

作者: kennydj    時間: 2009-7-15 08:33

作者: 乖女仔    時間: 2009-7-15 09:26

作者: kennydj    時間: 2009-7-15 13:40

作者: odmen    時間: 2009-7-15 20:18

作者: 絲匙    時間: 2009-7-16 10:47

佢話識你之後冇同其他人搞.唔一定係事實
因佢都要求你做佢女友架嘛.唔通又叫你做佢女友,又同你講有同其他女仔做咩
你話 keep 肉體關係直到我有男友為止,唔好添
你同佢唔係d咩關係,唔需要作咩承諾.亦唔好因為你講過呢樣野困死自己
你唔想點玩就一定要拒絕,唔好覺得間中咁做唔緊要

你o既然已經有心儀男仔,應該即時停止這個sp關係
絕對唔好有任何咩臨別抽波,做多次先停(我肯定你講完唔再搞佢會要求做多一次先啦咁)
要斷絕關係就要即時,唔好有任何心軟
到時後悔o既係你.佢愛玩得強姦feel呢d,心理都有少少傾向.
如果你去同佢做最後一次,佢好可能用一d方法令你繼續同佢做(如偷拍)
唔好再同佢做啦,唔好約佢去少人地方,絕對唔可以心軟

作者: polly_yu1990    時間: 2009-7-17 00:43

作者: andwym    時間: 2009-7-17 01:10     標題: 回覆 16# polly_yu1990 的帖子

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)