188Channel

標題: 24/12星期3晚[北蒲]沙灣平安夜抽獎K Party!(歡迎報名)詳情#3 [打印本頁]

作者: 北蒲男爵    時間: 2008-12-12 10:04     標題: 24/12星期3晚[北蒲]沙灣平安夜抽獎K Party!(歡迎報名)詳情#3

作者: 北蒲男爵    時間: 2008-12-12 10:04

作者: 北蒲男爵    時間: 2008-12-12 10:05

作者: canon123    時間: 2008-12-13 05:56

not going, but help you to push one push la
作者: 敬請自律3    時間: 2008-12-14 17:09

作者: 敬請自律3    時間: 2008-12-14 17:09

作者: 北蒲男爵    時間: 2008-12-14 20:17

作者: 曳曳男    時間: 2008-12-14 23:49

引用:
原帖由 北蒲男爵 於 2008-12-14 08:17 PM 發表

多謝通知!!!
但我見到張相男女都有加工喎:dumpfound
http://www.188channel.com/redirect.php?tid=7348905&goto=lastpost#lastpost

我識得佢地,佢地係吉厦團長唔係團員喎!!
更係有人眼紅埋佢地喇!!!
佢地 ...
大家心照喇, 當年2006年第一次跟藍毛團, 張相2006年影, 而家先俾人post出黎, 我唔信有人會找返咁耐的相, 仲有張相係只有眼鏡框打格, 同未加過工一樣
作者: 北蒲男爵    時間: 2008-12-15 18:13

作者: 曳曳男    時間: 2008-12-15 18:25

引用:
原帖由 北蒲男爵 於 2008-12-15 06:13 PM 發表

我睇幅相唔係你第一次和我一齊玩!!
你善忙姐,至少2-3次之後才有影過!!
第一次只有我和你去吉厦南都玩!
真係要你幫手記下當年那幾次有D咩人玩喇!!
謝謝幫忙!!  
請睇post
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=6983939&page=19&extra=#pid105979882
作者: 北蒲男爵    時間: 2008-12-15 18:39

作者: 北蒲男爵    時間: 2008-12-15 19:05

作者: 曳曳男    時間: 2008-12-15 19:25

引用:
原帖由 北蒲男爵 於 2008-12-15 07:05 PM 發表

同你傾咁耐,D 搞事Post就停咁耐!!
出 Posts D 人都幾留意我地係 D台 & U台 傾野喎
點知d人點解咁無聊, 用假ip address上載, 我已經向版主反映過:032:
作者: 北蒲男爵    時間: 2008-12-15 21:07

作者: c華    時間: 2009-1-2 05:21

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)