188Channel

標題: 不要去羅湖村 [打印本頁]

作者: laiwaicheung    時間: 2008-7-26 14:13     標題: 不要去羅湖村

作者: haeco    時間: 2008-7-26 14:38

作者: 06618480    時間: 2008-7-26 14:50

作者: lewwong    時間: 2008-7-27 18:59

作者: kwwing    時間: 2008-7-27 20:35

作者: 史超活    時間: 2008-7-28 11:45

羅湖村仲敢去?????
治安唔好喎?
作者: funny838    時間: 2008-7-28 11:49

作者: keith2006    時間: 2008-7-28 17:20

作者: ggyy5354    時間: 2008-7-28 21:14

作者: FLAMEHORSE66    時間: 2008-7-28 23:42

最近羅湖村d 囡囡好差
-----真係好多新女好差,但搵3件2件好好
1. 要戴套先肯含
-----好似味試過帶套吹:096:
2. 做做下話夠鐘, 要走人(未出野就走)150 元 30分鐘
-----味出精輭咗要佢再担過就有,味少留過
30分鐘,連豪貼士先$150:071:
3. d 媽咪成日話可以睇完唔 0岩 就走人,  原來佢會屈你入房開燈同冷氣,
當你話要走人, 佢就屈你要俾50元電費, 因為你開佢d燈同冷氣. (係佢自已家wor)
-----入房等套房抽埋女水都冇收錢,我冇開
冷氣,佢見到話咁熱叫你開冷氣等:096:,冇女都同fd吹水半粒鐘:071:仲有之前2星期有媽咪同港淫打交報公安,所以千祈咪亂跟媽咪搭傘,唔屈你水要你用紙巾抹身都死喇:044:
4. 有個fd 試過咁, 同個囡囡做, 囡囡唔投入都算la, 個囡囡仲叫佢快d la, 你唔識做(愛)家 , 最後話夠鐘(只係過0左20分鐘), 個fd 都未出野
-----通常我會仆多佢10分鐘,冇mood出唔到輭咗,叫佢除套吹蕉,吹爆算,或再載袋仆過:096:
一句到未       貼錢買難受
-----真嫁呢排D衰女過夜話兩Q又話早走,上星期比我吊7佢,2點鐘call媽咪,比1Q快餐錢踢佢走,再叫多件黎食個快餐,呢件好好多,因上次等房抽過佢水同吹過水,醒咗$25蚊港仔同$5人仔佢,瞓到早上10點鐘再call
媽咪食多件快餐,年紀大插咗一大輪,叫佢口爆算,但射咗一嘢就放口差咗小小:071:,醒佢$30人仔比埋$10皮人仔過夜錢媽咪走人:071::071::071:

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)