188Channel

標題: [英格蘭] 今晚冷選打比郡主勝4.1倍,受讓1.9倍穩陣之選 [打印本頁]

作者: percyng    時間: 2007-9-17 22:58     標題: 今晚冷選打比郡主勝4.1倍,受讓1.9倍穩陣之選

作者: cecilchao    時間: 2007-9-17 23:11

引用:
原帖由 percyng 於 2007-9-17 10:58 PM 發表
今晚個個要紐卡素?我就要打比仔受讓1.9倍,不過我自己再睇好打比仔主勝埋4.1倍,可以再博波膽2比0(博率首選)/1:0(次選)

如果唔想咁買,可以試一試入球細都有1.72倍,不過這樣會安心一些

入球大細 ...
p仔...你仲係咪必勝會主席先?:030:   如果仲係就死火啦:096:    我買左打比郡+1呀:027:   講下笑咋:097:   一齊贏多d啦:036: :098:
作者: percyng    時間: 2007-9-17 23:26

作者: 碧含    時間: 2007-9-17 23:33

作者: 狗狗巴仙    時間: 2007-9-17 23:34     標題: 綿羊仔 SURE WIN

作者: jjChui    時間: 2007-9-18 00:47

作者: 高BB    時間: 2007-9-18 00:53

作者: 高BB    時間: 2007-9-18 05:00     標題: 回覆 #7 高BB 的帖子

作者: cecilchao    時間: 2007-9-18 05:00

引用:
原帖由 percyng 於 2007-9-17 10:58 PM 發表
今晚冷選打比郡主勝4.1倍,受讓1.9倍穩陣之選

[顯示] [隱藏]

今晚個個要紐卡素?我就要打比仔受讓1.9倍,不過我自己再睇好打比仔主勝埋4.1倍,可以再博波膽2比0(博率首選)/1:0(次選)

如果唔想咁買,可以試一試入球細都有1.72倍,不過這樣會安心一些

入球大細
國民隊應該細波 1.52倍 (過關變倍器首選)

祝大家贏多點:027:
yo....好野:036:   p仔勁呀:036:   全中兩關:098:
作者: wfb    時間: 2007-9-18 06:25

作者: pc01088    時間: 2007-9-18 09:04

作者: 番薯苗    時間: 2007-9-18 09:42

作者: 04652005    時間: 2007-9-18 09:43

作者: percyng    時間: 2007-9-18 09:45

作者: ezidsa    時間: 2007-9-18 10:26

作者: tc6060    時間: 2007-9-18 12:25

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)