188Channel

標題: 方駿輝選馬 [打印本頁]

作者: goedwin    時間: 2007-6-23 18:35     標題: 方駿輝選馬

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: hk1122    時間: 2007-6-23 18:46

作者: goedwin    時間: 2007-6-23 18:56

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-6-23 06:46 PM 發表

吾中佢都吾會有事:096:
大家都可以做評馬人, 呃餐飯食:071:
作者: hk1122    時間: 2007-6-23 18:57

作者: pchi33    時間: 2007-6-23 18:58

作者: aanunes    時間: 2007-6-23 18:59

作者: hk1122    時間: 2007-6-23 19:00

作者: auindi    時間: 2007-6-23 19:17

作者: kuskit    時間: 2007-6-23 20:08

作者: beanman    時間: 2007-6-23 20:18

無可否認佢既貼士都係計步速形勢、當日賽事利前領或後追跑法等跑法, 但又有乜唔好, 起碼好過一班好屎弗, 仲週時有勁冷貼中.......

馬會及亞視主持
張基---來來去去三復被、最後選擇大熱門佢最多.....:027: .
馬達---份"專業馬訊"好似係佢做主編, 大家買番份就知佢有幾多料:025: , 賽前一日喺亞視講嗰啲馬又係唔熱唔要:092:
O仔---不男不女, 又無料又無睇頭, 唔知憑乜野喺馬圈生存:097:
嘉豪---基本上佢私底下同方俊輝有傾馬, 所講數據大致同方生一樣, 一到直播時扮死狗:030: , 喺張基、馬達面前唔敢講野, 對吳定強啲馬情有獨鍾

有線
珊翠斯---成日講蘇寶羅, 每次賽日主題都講蘇厩馬, 靠老公(苗厩副練)既所謂內幕消息搵食:028: 、貼士大部份同方俊輝一樣:097:

商台
張福元---成日話呢場嗰場隻隻有缺點:030: , 無心水, 叫大家唔好買, 不過如要買就...熱門幾隻:046:
何文光、連嘉恩---根本唔識睇馬, 何文光話呢隻有火有力、連嘉恩又會話同一隻狀態唔夠:030: :030: , 成日講沙圈時單單打打完全無默契, 一場馬講左大部份都有態要留意.......:086:

...................基本上本港馬壇無幾多個評馬人夠份量夠資格令馬迷信服. 所以唔使理佢地講乜春. :027:
作者: goedwin    時間: 2007-6-23 20:26

引用:
原帖由 auindi 於 2007-6-23 07:17 PM 發表

咁其實師兄係支持定反對你所寫賫論點呢?:092:
吾好意思講得吾清楚,  第二塲首選大喜訊, 季初氣管有事,到2月復操又系成担心機操好到5月先出, 真正博左1塲606, 今次配上信得過殺手志叔(人馬合作43%上名), 吾使攞料肯定博命:131: , 做胆. 火凰賽績太強做次選, 三選取霸王天下, 冷腳馬駿寶晨曦映雪, 1拖6.7.8.14 個人信心甚強. 恭喜真系學立雞群, 睇操練部署對辦, 吾操好吾出, 試閘有角逐興趣,對手差可賭w. 三匹新馬怡悅和諧大使4月先開操吾似趕得切, 要博冷寧取將臣三号.             投注:  2 塲 1 拖6.7  QPQ  T加埋8.14    混合3x4 大喜訊P x圍彩百勝P x 恭喜w   大大注偶死佢
作者: auindi    時間: 2007-6-23 20:28

作者: beanman    時間: 2007-6-23 20:39

引用:
原帖由 beanman 於 2007-6-23 08:18 PM 發表
無可否認佢既貼士都係計步速形勢、當日賽事利前領或後追跑法等跑法, 但又有乜唔好, 起碼好過一班好屎弗, 仲週時有勁冷貼中.......

馬會及亞視主持
張基---來來去去三復被、最後選擇大熱門佢最多.....:027: ...
啊講漏左"洪維德", 呢個明燈講邊隻唔得就邊隻入黎, 到後期死撐話只貼大熱門輸Win唔包位置.......足之依家連自已都"叮"埋, 檔野前幾個賽日已接埋:044: :030:
作者: 四眼輝    時間: 2007-6-24 20:49

作者: ming121465    時間: 2007-6-24 22:55

作者: wadewade    時間: 2007-6-25 16:13

作者: WARCAT    時間: 2007-6-26 15:43     標題: 回覆 #1 goedwin 的帖子

作者: goedwin    時間: 2007-6-26 16:16

引用:
原帖由 WARCAT 於 2007-6-26 03:43 PM 發表
方俊輝條零羊未出名前仲攪笑,係記者室,係人都憎膠佢,事關次次D馬到左終點前佢都鬼殺咁叫,2號出頭就叫2號,3號出頭就叫3號,場場都話中,卒之有次比行家搶左佢D飛黎睇,發現個場出馬12隻佢就買全餐win,仲係逐隻買10蚊 ...
咁搞笑:096: 不過不失為一個頂引好方法:071: 包有錢收又輸吾死人
作者: goedwin    時間: 2007-6-26 16:25

引用:
原帖由 wadewade 於 2007-6-25 04:13 PM 發表
結合方生臨場冷門提供+積奇講狀態幾OK架,我都中過幾次,e.g.昨日的馬友利,前次宇宙良駒…佢地好過亞視班友好多啦。老實講如果場場貼士都中就唔駛做評馬人啦,成績係講比較嘅。仲有最後點買都係靠先已執生。 ...
有積奇就應該好過亞視四大熱門ge, 仲要成日騎騎笑
作者: *職業賭徒*    時間: 2007-6-26 21:28

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)