188Channel

標題: 我又.....有感而發..... [打印本頁]

作者: auindi    時間: 2007-6-20 23:03     標題: 我又.....有感而發.....

作者: dehum    時間: 2007-6-20 23:14

引用:
原帖由 auindi 於 2007-6-20 11:03 PM 發表
好多師兄都趁呢個空檔檢討自己賫缺點,突然覺得自己好似好懶咁......:026:  不過諗深一層,自己賭馬究竟為左咩.......係娛樂.....無錯係娛樂....做咩要俾壓力自己呢?  :122: 平時返工要遵守賫紀律已經夠多,如果 ...
你好岩聽!有錢買大點;無錢買細點,借錢就唔好賭!當你用娛樂心情去賭,輸左都無咁【閉矮】,贏左都特別開心,當你贏左都唔開心,病態就會出現!:096:
作者: auindi    時間: 2007-6-20 23:23

作者: kuskit    時間: 2007-6-20 23:31

作者: dehum    時間: 2007-6-20 23:41

引用:
原帖由 auindi 於 2007-6-20 11:23 PM 發表

教主你好,你𪊲分析我成曰都有睇,但好似第一次同你對話呢....:092:
係呢個大家庭都係朋友,你唔覺得呢排我好唔掂咩?因為捉冷馬所以水準好唔穩定,季尾都想諗啲冷馬一齊開心吓!:071:
作者: auindi    時間: 2007-6-20 23:44

作者: kuskit    時間: 2007-6-20 23:47

作者: himlees    時間: 2007-6-21 00:09

引用:
原帖由 auindi 於 2007-6-20 11:03 PM 發表
好多師兄都趁呢個空檔檢討自己賫缺點,突然覺得自己好似好懶咁......:026:  不過諗深一層,自己賭馬究竟為左咩.......係娛樂.....無錯係娛樂....做咩要俾壓力自己呢?  :122: 平時返工要遵守賫紀律已經夠多,如果 ...
呢個係我見咁多個有感而發最like既一個,無論係娛樂又好,追數又好,
事前事後記得記得問問自己:036:
作者: Kira~Yamato    時間: 2007-6-21 00:43

作者: auindi    時間: 2007-6-21 00:59

作者: Kira~Yamato    時間: 2007-6-21 01:10

作者: auindi    時間: 2007-6-21 01:16

作者: *職業賭徒*    時間: 2007-6-21 01:58

作者: amyhk    時間: 2007-6-21 04:24

作者: amyhk    時間: 2007-6-21 04:28

作者: amyhk    時間: 2007-6-21 04:35

作者: aanunes    時間: 2007-6-21 10:46

作者: karlton    時間: 2007-6-21 13:47

作者: goedwin    時間: 2007-6-21 23:57

引用:
原帖由 karlton 於 2007-6-21 01:47 PM 發表

多謝a兄! 我睇完你扁文後, 個人都有所醒覺, 問自己贏錢時有幾開心? 輸錢時又有幾唔開心??
個答居然係... 冇感覺! 原來我已經習慣咗, 將賽馬變成數學, 用不同嘅方法去計算賽馬, 已再冇感覺... 可 ...
吾系卦:044: 贏錢都冇感覺...都幾大劑...除非真糸周時驘

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)