188Channel

標題: 關於「高點」,冼毅力是正確的! [打印本頁]

作者: ming121465    時間: 2007-6-20 21:08     標題: 關於「高點」,冼毅力是正確的!

作者: dehum    時間: 2007-6-20 22:51

引用:
原帖由 ming121465 於 2007-6-20 09:08 PM 發表
獸醫部(賽事管制及國際聯絡)今天向受薪董事小組呈交了一份「高點」的骨骼掃描報告。在二○○七年六月九日沙田賽事鑽石山讓賽中,由於騎師冼毅力表示關注「高點」前往起步點時的動作,小組因而著令該駒退出。而 ...
呢啲騎師咪好野囉,寧願唔騎!
作者: apindychow    時間: 2007-6-20 23:10

作者: dehum    時間: 2007-6-20 23:43

引用:
原帖由 apindychow 於 2007-6-20 11:10 PM 發表

洗毅力實力無容置疑:036: 衰在有時太情緒化:028: 影響佢表現,可惜!
有個家庭穩陣點好,錢...騎少場唔會死!:096:
作者: 一燈    時間: 2007-6-21 00:18

作者: hermitcheung    時間: 2007-6-21 19:47

作者: Thymoma    時間: 2007-6-21 20:24

作者: Thymoma    時間: 2007-6-21 20:26

作者: goedwin    時間: 2007-6-22 11:06

我買左大注高點wp, 隻馬有冇事都好駿寶臝馬肯定執番身彩:044: , 多謝冼毅力堅持退出, 冼毅力有guts:036: , 除左佢冇人夠膽咁做
作者: smboby    時間: 2007-6-22 11:14

作者: apindychow    時間: 2007-6-22 11:22

作者: 我是誰2006    時間: 2007-6-22 13:11

作者: smboby    時間: 2007-6-22 15:09

作者: goedwin    時間: 2007-6-22 15:11

引用:
原帖由 我是誰2006 於 2007-6-22 01:11 PM 發表
王x平條老鬼, 為左一個幾毫, 借個朵俾人亂寫. 都預左俾人攪到自己個朵臭晒.:041:

話時話, 竟然仲有人信生果報個王x平係真既前練馬師王x平, 王x平呢d老鬼四面玲瓏, 又點會咁火爆, 寫d咁既野,得罪人. 後生仔先 ...
系咪真系吾系佢寫? :030: 堅料定靠估?
作者: Saurer    時間: 2007-6-23 16:48

作者: 我是誰2006    時間: 2007-6-23 18:42

作者: ming121465    時間: 2007-6-24 10:29

作者: ooappleoosm    時間: 2007-6-24 18:51

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)