188Channel

標題: 新馬短途錦標.............(唔明點解係"一班賽") [打印本頁]

作者: beanman    時間: 2007-6-19 21:20     標題: 新馬短途錦標.............(唔明點解係"一班賽")

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 四眼輝    時間: 2007-6-19 21:29

作者: *職業賭徒*    時間: 2007-6-19 21:34

作者: hk1122    時間: 2007-6-19 21:46

作者: 四眼輝    時間: 2007-6-19 21:47

作者: beanman    時間: 2007-6-19 21:49

引用:
原帖由 四眼輝 於 2007-6-19 09:29 PM 發表
呢場係講獎金係一班賽事,,,而唔係=1班賽事,,,:086:
:025: 原來係咁.................但雖然獎金係同一班一樣, 但仍可續用"新馬賽事"來定位, 無須用"第一班"來混淆大衆, 呢場既新馬現時水準同"一班馬"仲有好大距離:086: :071:
作者: hk1122    時間: 2007-6-19 22:02

作者: 四眼輝    時間: 2007-6-19 23:07

作者: Thymoma    時間: 2007-6-20 01:00

作者: pts_021013    時間: 2007-6-20 01:42

作者: 一燈    時間: 2007-6-20 01:46

作者: Thymoma    時間: 2007-6-20 10:12

作者: h仔    時間: 2007-6-20 10:17

作者: h仔    時間: 2007-6-20 10:20

作者: hk1122    時間: 2007-6-20 10:24

作者: h仔    時間: 2007-6-20 10:26

作者: beanman    時間: 2007-6-21 18:44

引用:
原帖由 h仔 於 2007-6-20 10:26 AM 發表
個人覺得....山東名將機會最大.....頂磅(-7)贏過晒果幾隻新馬.....而家連頂磅都唔使.....最重要既係同過d3班馬跑.....全程二疊埋唔到欄頂唔到最後幾步第4....實力3班以上.....舊馬更加可以唔使睇....幸運輪4班要 ...
高分過人地竟然受讓磅, 呢隻都着數, 不過我始終對最輕磅既三匹睇好多啲:071:

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)