188Channel

標題: 有感而發 [打印本頁]

作者: hei@    時間: 2007-6-18 13:19     標題: 有感而發

作者: aanunes    時間: 2007-6-18 13:33

作者: hei@    時間: 2007-6-18 13:45

作者: *職業賭徒*    時間: 2007-6-18 13:47

作者: hei@    時間: 2007-6-18 13:51

作者: *職業賭徒*    時間: 2007-6-18 13:55

作者: hei@    時間: 2007-6-18 14:05

作者: goedwin    時間: 2007-6-18 14:17

冇錯來日方長,但系次次尾場都忍吾住大大注追數:044: , 有時慘過食白粉:029:
作者: hei@    時間: 2007-6-18 14:28

作者: firehill_li    時間: 2007-6-18 14:32

作者: hei@    時間: 2007-6-18 14:45

作者: amyhk    時間: 2007-6-18 14:51

作者: goedwin    時間: 2007-6-18 14:54

引用:
原帖由 hei@ 於 2007-6-18 02:45 PM 發表

哈,FIREHILL兄好勁,我相信要實行真係好難,場場看真係場場都有D心水甘,又驚走寶先死,所以我袖NOW開始會貼張PAPER係銀包提住自己.
最閉黑起上黎吾買次次中:043: , 千祈吾好走得兩三次寶又忍吾住.....
作者: amyhk    時間: 2007-6-18 14:55

作者: goedwin    時間: 2007-6-18 15:02

引用:
原帖由 amyhk 於 2007-6-18 02:55 PM 發表

hei@:

I also have your feelings, yesterday I am too crazy after win money, that why in the end I win little only.

I also need control myself not buy too much.

so hope we can k ...
賭齡長 吾等於 win lor, 等於輸得甘D先真, many many examples include me la.............:025:
作者: hei@    時間: 2007-6-18 15:02

作者: amyhk    時間: 2007-6-18 15:08

作者: firehill_li    時間: 2007-6-18 15:08

作者: hei@    時間: 2007-6-18 15:08

作者: hei@    時間: 2007-6-18 15:16

作者: goedwin    時間: 2007-6-18 15:20

引用:
原帖由 amyhk 於 2007-6-18 03:08 PM 發表

goedwin:

you will lucky lar, you will win win lar, because I pray for you. god bless you.

best regards
amy:098: :098: :098:  
多謝你帶給我的力量:023: :023: :023:
作者: goedwin    時間: 2007-6-18 15:25

引用:
原帖由 hei@ 於 2007-6-18 03:08 PM 發表

GOEDWIN兄講得好啱KA,始終嬴$起.兜兜轉轉}},啱啱賭過頭3年我嬴緊3萬,而家都唔只輸LEI個數.
我中五個陣$170買3串7Q 中左6萬幾蚊:131: 咁多年輸番凸凸凸凸凸凸凸凸la..........
作者: firehill_li    時間: 2007-6-18 15:34

作者: hei@    時間: 2007-6-18 15:37

作者: ooappleoosm    時間: 2007-6-18 16:06

作者: ooappleoosm    時間: 2007-6-18 16:08

作者: karlton    時間: 2007-6-18 16:27

作者: aanunes    時間: 2007-6-18 16:32

作者: karlton    時間: 2007-6-18 16:36

作者: karlton    時間: 2007-6-18 16:58

作者: goedwin    時間: 2007-6-18 17:22

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2007-6-18 04:08 PM 發表

$170買3串7Q 中左6萬幾蚊?:044: 仲係中五?:044: 兄弟好有賭運,注定同有緣:041:
果次中兩條廿零倍Q同一條十倍Q:023: , 其實冇幾難, 但吾知點解以後都未中過3關Qla:043:
作者: amyhk    時間: 2007-6-18 18:40

作者: amyhk    時間: 2007-6-18 18:43

作者: amyhk    時間: 2007-6-18 18:46

作者: aanunes    時間: 2007-6-18 18:46

作者: amyhk    時間: 2007-6-18 19:05

作者: dehum    時間: 2007-6-18 19:42

引用:
原帖由 hei@ 於 2007-6-18 01:19 PM 發表
小第賭齡都有十年頭了,總括黎講一定係輸多嬴小,雖然小第自覺比身邊朋友較為熟悉馬性,但總比身邊朋友嬴得小而輸更多,不其然會想起鏢叔有句格言:{馬場係專收叻仔概地方},lei句話真係發人心醒,自己住住在選馬概時候 ...
你講到咁慘!:043: 應該寫下馬貼,睇睇你既分析係唔係【揸流灘】,求其睇上次點跑就算,我睇一隻馬,差不多要研究二粒鐘,仲要唔中俾死更難受,但中果份成功感,非筆墨可以形容,睇你都有癲傻既潛質,不如一齊到【四大癲王】出貼,改改個名加埋你,【五喪金剛】下次你揀場次,用你作膽俾多點壓力、推動力,可能迫出你【贏馬喪潛能】,有興趣諗諗!:131:
作者: karlton    時間: 2007-6-18 19:54

作者: hei@    時間: 2007-6-18 20:05

作者: hei@    時間: 2007-6-18 20:06

作者: dehum    時間: 2007-6-18 20:14

引用:
原帖由 hei@ 於 2007-6-18 08:05 PM 發表

哈,甘比面呀我想跟你地學野好耐ka la,不過小第性格較飄遊,可能唔可以成日跟你地出trips.而且一場選5隻馬好似太多啦.
話左用你作膽!都係買個開心!我唔賭咁大決定戒賭,賭多幾次唔賭!馬會加場都唔賭!:096:
作者: dehum    時間: 2007-6-18 20:16

引用:
原帖由 hei@ 於 2007-6-18 08:05 PM 發表

哈,甘比面呀我想跟你地學野好耐ka la,不過小第性格較飄遊,可能唔可以成日跟你地出trips.而且一場選5隻馬好似太多啦.
再唔岩!每人揀一場提供單Q!:096:
作者: hei@    時間: 2007-6-18 20:21

作者: dehum    時間: 2007-6-18 20:26

引用:
原帖由 hei@ 於 2007-6-18 08:21 PM 發表

甘都好呀,不過我實揀唔到,我飛洛手d馬,我看下你地揀.
難就難在寫左無得改,臨場有時我地啲馬無手影,可以劃左佢,尤其我果隻!:096:
作者: pchi33    時間: 2007-6-18 21:56

作者: kuskit    時間: 2007-6-18 23:05

作者: 愛的彩虹    時間: 2007-6-18 23:11

作者: 愛的彩虹    時間: 2007-6-18 23:11

作者: kuskit    時間: 2007-6-18 23:19

作者: kuskit    時間: 2007-6-18 23:25

作者: 愛的彩虹    時間: 2007-6-18 23:32

作者: *職業賭徒*    時間: 2007-6-18 23:40

作者: kuskit    時間: 2007-6-18 23:44

作者: kuskit    時間: 2007-6-18 23:52

作者: 愛的彩虹    時間: 2007-6-18 23:52

作者: kuskit    時間: 2007-6-18 23:57

作者: 愛的彩虹    時間: 2007-6-19 00:02

作者: *職業賭徒*    時間: 2007-6-19 00:05

作者: kuskit    時間: 2007-6-19 00:10

作者: 愛的彩虹    時間: 2007-6-19 00:18

作者: kuskit    時間: 2007-6-19 00:18

作者: 愛的彩虹    時間: 2007-6-19 00:21

作者: kuskit    時間: 2007-6-19 00:23

作者: 愛的彩虹    時間: 2007-6-19 00:36

作者: jj1969    時間: 2007-6-19 02:10

作者: ooappleoosm    時間: 2007-6-19 04:29

作者: kuskit    時間: 2007-6-19 11:09

作者: jj1969    時間: 2007-6-19 15:43

作者: jj1969    時間: 2007-6-19 15:50

作者: hei@    時間: 2007-6-19 16:25

作者: aanunes    時間: 2007-6-19 18:34

作者: hei@    時間: 2007-6-19 19:41

作者: hei@    時間: 2007-6-20 10:44

作者: himlees    時間: 2007-6-20 11:09

引用:
原帖由 hei@ 於 2007-6-20 10:44 AM 發表
post上昨天投注以作紀錄:
全中:131: ,恭喜:036:
作者: kuskit    時間: 2007-6-20 11:10

作者: himlees    時間: 2007-6-20 11:16

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-6-20 11:10 AM 發表

你D波膽咁犀利,:131: 買2x3可能會發達!!:036:  
應該話,早D POST出黎既話,我同你都可能:096:
作者: hei@    時間: 2007-6-20 11:41

作者: himlees    時間: 2007-6-20 11:49

引用:
原帖由 hei@ 於 2007-6-20 11:41 AM 發表

好呀,我今日早d post出黎啦,平時看賠率變動,看到好夜所以等第2日先post,lei排旺ja,同埋買lei d細注就中,一大就:028:
唔緊要,波唔係我o個範,我都係諗住見你2次都連續全中先至多事,多口出聲:032:

雖然呢到係馬版,但好多都係馬波友:131: ,等其他兄弟都叨下光,執翻d都好,
lost與贏並不是問題,我地不會lost打贏要:071:
作者: hei@    時間: 2007-6-20 11:58

作者: hei@    時間: 2007-6-20 12:04

作者: kuskit    時間: 2007-6-20 12:28

作者: himlees    時間: 2007-6-20 12:35

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-6-20 12:28 PM 發表

得兩倍果D發唔到達唔o岩我,:026: 有無D好分D既波膽,唔中都唔緊要....最緊要中左會發達!!:097: :098: :096:
星期3 o個6場乘埋都有25倍架,尾個場睇唔到:097:
作者: hei@    時間: 2007-6-20 12:48

作者: hei@    時間: 2007-6-20 12:50

作者: hei@    時間: 2007-6-20 18:02

作者: hei@    時間: 2007-6-20 18:03

作者: 邪童標    時間: 2007-6-20 23:53

作者: dehum    時間: 2007-6-21 00:02

引用:
原帖由 邪童標 於 2007-6-20 11:53 PM 發表
我都覺得越熟越難賭,記得十多年前未夠秤反而成日中單式三重彩同孖Q,而家叫我買五隻單T都好難中:044:
完全同意!宜家啲馬俾你睇到,佢耐性好過你,熱門又唔到你中,中又無錢分!
作者: dehum    時間: 2007-6-21 00:07

引用:
原帖由 邪童標 於 2007-6-20 11:53 PM 發表
我都覺得越熟越難賭,記得十多年前未夠秤反而成日中單式三重彩同孖Q,而家叫我買五隻單T都好難中:044:
其實諗番成日中單式三重彩,都係買果幾個馬房!:071:
作者: hei@    時間: 2007-6-21 02:55

作者: himlees    時間: 2007-6-21 03:03

引用:
原帖由 hei@ 於 2007-6-21 02:55 AM 發表
都話唔中唔post住8串1斷一關,5串1 又斷一關,:032:
真金支持:036:

610720-JUN-2007
12:48
過關
6X7
入球大細
入球大細
入球大細
入球大細
主客和
入球大細
星期三 1 新潟天鵝 (主) 對 FC 橫濱 (客)
大 [2.5 球] @ 1.60
星期三 3 磐田山葉 (主) 對 大宮松鼠 (客)
星期三 6 大分三神 (主) 對 千葉市原 (客)
細 [2.5 球] @ 2.10
星期三 9 橫濱水手 (主) 對 大阪飛腳 (客)
星期三 11 白蘭恩 (主) 對 阿里辛特 (客)
主 @ 1.45
星期三 12 辛迪夫佐特 (主) 對 費德列斯達 (客)
大 [2.5 球] @ 1.55 $10

$70.00$158.60
611020-JUN-2007
12:49
過關
6X15
入球大細
入球大細
入球大細
入球大細
主客和
入球大細
星期三 1 新潟天鵝 (主) 對 FC 橫濱 (客)
星期三 3 磐田山葉 (主) 對 大宮松鼠 (客)
星期三 6 大分三神 (主) 對 千葉市原 (客)
星期三 9 橫濱水手 (主) 對 大阪飛腳 (客)
星期三 11 白蘭恩 (主) 對 阿里辛特 (客)
主 @ 1.45
星期三 12 辛迪夫佐特 (主) 對 費德列斯達 (客)
大 [2.5 球] @ 1.55 $10

$150.00$307.80

作者: hei@    時間: 2007-6-21 09:02

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)